Witam nie wiem czy temat byl czy nie nie moge znalesc.. ale dam w razie czego jak byl to usuncie:)
znalazlem na necie prawdopodobny wyglad nowyszh koszulek Interu na sezon 2008/2009
jak wam sie pdoobaja??
Inter Home
Inter Away
Lui diceva che la serie A e nel nostro dna
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me, per me...
C'e solo l'Inter, c'e solo l'Inter, c'e solo l'Inter, per me...
C'e sol
z tego co wyczytalem na tej stronce gdzie to znalazlem to tak.. oficjalna premiera ma byc 18 Lipca wiec niedlugo:)
C'e sol
Wydaje mi sie ze był już taki temat ale wracając do tematu to nowe koszulki bardzo mi sie podobają inne od wszystkich szczególnie podoba mi sie koszulka wyjazdowa ale czekam na oficjalną prezentacje nowych szirtów
C'e sol
hmm na glownej stronie Interu wszedzie jest to logo .. wiec moze nie beda zmieniac...moze zostanie juz takie!!
zobaczymy dokaldnie co i jak jak bedzie premiera nowch koszulek!
C'e sol
pr0 sin0 pisze:
Dlaczego na tych koszulkach jest logo Interu z okazji stulecia? Od następnego sezonu chyba będzie stare logo, przynajmniej tak mi sie wydawało.
nie będzie, jeśli klub zmienia logo (co się wiąże z dużymi kosztami) to na pewno nie na 1 sezon. tamto żółte jest juz nieaktualne.
Co do koszulek podobają mi się, ale Ephebopus mógłbyś wrzucić większe te zdjęcia jeśli można. Fajnie wygląda ta wyjazdowa ze złotymi napisami - z t-shirtami ładnie trafiliśmy hehe.
Ostatnio zmieniony 4 lip 2008, 09:31 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Koszulki naprawde fajne i mi sie podobają. Również czekam az bedzie można kupić jakąś na allegro. Najbardziej podoba mi sie ta domowa koszulka. Jakiś czas temu mówiło sie że koszulki wyjazdowe maja być w kolorze czekoladowym ale to chyba już nie aktualne, a szkoda bo mogła fajnie wygladać.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti
Gdzieś widziałem już propozycje na nowy sezon i tam jest numer zawodnika na miejscu "łyżwy " nike. Myśle, że to byłoby fajne. A wyjazdowe wolałbym z krzyżem. Propozycja Nena wydaje mi sie najfajniejsza ;p
Ostatnio zmieniony 4 lip 2008, 13:18 przez wtksoplica, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pozostaje mi nic innego tylko czekać na pojawienie sie tych koszulek na Allegro i zamówić sobie jedną ... Podoba mi się away, ale mam już away z sezonu 2006/07 i 2007/08 teraz czas zakupić home ) Jak dla mnie to najlepsze te koszulki jakie wyszły w ostatnich latach ) Do poprzednich zawsze podchodziłem z dystansem z teraz od razu mi sie spodobaly...