E tam, tyle samo urlopu. W opcji wyjazdu w czwartek bierzesz urlop w piątek + ewentualnie czwartek. W opcji wyjazdu w piątek bierzesz urlop w poniedziałek + ewentualnie piątekMavek pisze:Z tym czwartkiem to różnie może być (ludzie moga sie wykruszyc, to juz 2 dni urlopu)
Wyjazd autokarowy: INTER - Napoli 17.04.2016r
-
Re: Wyjazd autokarowy: INTER - Napoli 17.04.2016r
-
orgelspieler pisze:E tam, tyle samo urlopu. W opcji wyjazdu w czwartek bierzesz urlop w piątek + ewentualnie czwartek. W opcji wyjazdu w piątek bierzesz urlop w poniedziałek + ewentualnie piątekMavek pisze:Z tym czwartkiem to różnie może być (ludzie moga sie wykruszyc, to juz 2 dni urlopu)
Różnie to bywa ;p ja bym np w piątek sobie z pracy wczesniej wyszedl

-
No to wyjdziesz wcześniej w czwartek, w czym problem? 

-
- Kontakt:
Messie, postaraj się zamówić jak najwięcej biletów na CN - nie powinno być problemów z dostępnością, a dla wielu osób (w tym dla mnie) to będzie największa atrakcja tego wyjazdu.
Co do terminu to dla mnie o wiele lepiej wyjechac w piątek, zawsze to dwa, a nie trzy dni wolnego, które trzeba wziąć
Co do terminu to dla mnie o wiele lepiej wyjechac w piątek, zawsze to dwa, a nie trzy dni wolnego, które trzeba wziąć
-
Kiedy można spodziewać się ostatecznej decyzji dot. planu wyjazdu ?
Myślę że każdy z nas ma inne oczekiwania i propozycje. Musimy wypracować wspólnie jedną opcję najlepszą dla większości.
Myślę że każdy z nas ma inne oczekiwania i propozycje. Musimy wypracować wspólnie jedną opcję najlepszą dla większości.

-
Dla mnie ważne jest aby wyjazd z Łodzi był nie wcześniej niż o 17. Czy w czwartek czy w piątek wielkiej różnicy mi nie robi aby tylko jak najszybciej była informacja na kiedy ogarniać urlop 

-
widzę że sporo osób preferuje ten czwartek
Jutro pogadam jeszcze z Messim ale widzę to tak jak szakal opisał i jak wyjedziemy w czwartek wieczorem to w niedziele jesteśmy w domu i w poniedziałek każdy może iść do pracy. dni wolne wychodzą tak samo tylko trzeba sobie załatwić piątek zamiast poniedziałku. W czwartek z Łodzi moglibyśmy wyjechać np. o 17 osoby z północy niestety muszą na dojazd wziąć pewnie wolny i czwartek ale osoby wsiadające w Katowicach już niekoniecznie bo tam bylibyśmy około 20.
Mam prośbę do osób których taki plan wykluczy z wyjazdu o wiadomość na PW, zobaczymy ile to osób ale zanim napiszecie podpytajcie w pracy czy nie idzie się zamienić bo pamiętajcie że w opcji drugiej wyjedziemy w piątek a wrócimy w poniedziałek około 15 w Katowicach także też trzeba brać wolne.
Jutro pogadam jeszcze z Messim ale widzę to tak jak szakal opisał i jak wyjedziemy w czwartek wieczorem to w niedziele jesteśmy w domu i w poniedziałek każdy może iść do pracy. dni wolne wychodzą tak samo tylko trzeba sobie załatwić piątek zamiast poniedziałku. W czwartek z Łodzi moglibyśmy wyjechać np. o 17 osoby z północy niestety muszą na dojazd wziąć pewnie wolny i czwartek ale osoby wsiadające w Katowicach już niekoniecznie bo tam bylibyśmy około 20.
Mam prośbę do osób których taki plan wykluczy z wyjazdu o wiadomość na PW, zobaczymy ile to osób ale zanim napiszecie podpytajcie w pracy czy nie idzie się zamienić bo pamiętajcie że w opcji drugiej wyjedziemy w piątek a wrócimy w poniedziałek około 15 w Katowicach także też trzeba brać wolne.
-
jak dla mnie jeden chuj czy będę najebany w czwartek czy w pn; z wolnym raczej nie będzie problemu; dlatego czekam na ostateczny wertykt zarządu 

-
Też uważam, że opcja z czwartkiem będzie najlepsza, ciężko będzie nie brać choćby jednego dnia urlopu. Trzeba coś skorzystać z tego wyjazdu a nie tylko kisić się w autobusie:) Garda na plus, spokojna mieścina gdzie można dobrze zjeść i wypić browara.
P.S biorę żetony do pokera jak w tamtym roku nie pytam kto jest chętny na grę, bo ostatnio było sporo osób:)
P.S biorę żetony do pokera jak w tamtym roku nie pytam kto jest chętny na grę, bo ostatnio było sporo osób:)
-
jeżeli wyjazd będzie w czwartek to chyba odpadam... 

-
Ja i tak muszę brać 4 dni urlopu bo pracuje w sklepie otwartym cały tydzień wiec mi to jedno kiedy biorę wolne. A nawet wole iść w poniedziałek bo mniej klientów XD
-
- Kontakt:
Ja i 2 osoby ode mnie tez tak maja ze w piątek jeszcze sie urwą ewentualnie ale czwartek odpada z rożnych względów wiec jesli wolicie czwartek to my odpadamy( bez szantażowania zeby nie było) postaramy sie ogarnąć nocleg w Mediolanie to jest najważniejsze i najlepsze rozwiazanie...Forza FDP
-
Dobra,juz nie ma co kombinowac. Kazdy sie zapisywal z mysla ze wyjazd jest w piatek i jak nie da sie go przesunac na dzien wczessniej to trudno,tylko tak bym wnioskowal,ze jak to Messie pisales ze odrazu prosto z drogi bysmy pojechali na Mediolan i tam zwiedzanie i mecz i doopiero potem do hotelu,to moze zanim bysmy sie udali na miasto to najpierw bysmy pierwsze co to zajechali do hotelu aby sie odswiezyc,w koncu bedziemy po nie krotkiej podrozy a przed nami bedzie jeszcze caly dzien.
-
ja się dostosuje
-
Ja podobnie jak kolega wyżej też się dostosuje i tak trzeba wziąć przynajmniej dzień urlopu, Rossi super że znów bierzesz pokerka, ostatnio zabawa była przednia 

-
- Kontakt:
Juz ustaliliśmy ze jedziemy w piątek a teraz szukamy noclegu gdzieś w Mediolanie
( w ostateczności bedzie to nad jeziorkiem Garda) pozdro

-
Messie teraz bardzo ważną informacją są godziny wyjazdów w piątek z danych miejscowości.
-
- Kontakt:
Ja jestem za Garda. W dniu takiego meczu jak Inter vs Napoli to ceny w Mediolanie za hostel będą chyba kosmiczne 

-
Ja też sie dostosuje 

-
Ja się też dostosuje
-
Mi też wszystko jedno.
-
kolego poczytaj moje wpisy to mniej więcej będziesz wiedział a nie wkoło te same pytania. Jak ustalimy konkretnie znając miejsce noclegu to napiszę tutaj konkretny plan.Manio pisze:Messie teraz bardzo ważną informacją są godziny wyjazdów w piątek z danych miejscowości.
Ułatwię Ci i napiszę jeszcze raz w piątek około 16-17 z Łodzi. Jedziemy "jedynką" w stronę Katowic. Droga z Łodzi do Katowic to około 4h więc możesz sobie policzyć. Przystanki w Radomsku,Częstochowie no i Kato.
Powrót zaplanujemy myślę na poniedziałek w godzinach około 12-14 w Łodzi żeby ludzie na spokojnie sobie do domów dotarli.
-
Żeby dojechać do Kato potrzebuję kolejnych 5 godz więc ten rozkład czasowy jest dla mnie bardzo ważny
dzięki za informacje 

adi1908 pisze:kolego poczytaj moje wpisy to mniej więcej będziesz wiedział a nie wkoło te same pytania. Jak ustalimy konkretnie znając miejsce noclegu to napiszę tutaj konkretny plan.Manio pisze:Messie teraz bardzo ważną informacją są godziny wyjazdów w piątek z danych miejscowości.
Ułatwię Ci i napiszę jeszcze raz w piątek około 16-17 z Łodzi. Jedziemy "jedynką" w stronę Katowic. Droga z Łodzi do Katowic to około 4h więc możesz sobie policzyć. Przystanki w Radomsku,Częstochowie no i Kato.
Powrót zaplanujemy myślę na poniedziałek w godzinach około 12-14 w Łodzi żeby ludzie na spokojnie sobie do domów dotarli.
-
jasna sprawa. zaplanuj dojazd na 15 a z pewnością wcześniej nie ruszymy.
-
Odnośnie zwiedzania,będziemy mogli zwiedzić stadion czy nie bardzo? W sumie to dzień meczowy to czy nam pozwolą...
-
- Kontakt:
W dniu meczowym, można wejść tylko do muzeum/sklepu ale o jakimś chodzeniu po szatniach salach konferencyjnych to można zapomnieć...
-
Zawodnicy przed meczem przechodzą przez takie pomieszczenie między kibicami,jest opcja się tam dostać?
-
dla mnie to chujowa opcja że jedziemy w piątek no ale trudno, ważne żebyśmy przed meczem jeszcze zajrzeli do hotelu na jakąś godzinę żeby chociaż wziąć prysznic...
-
Jak dla mnie to nie ma żadnej różnicy czy pojedziemy w czwartek czy piątek. Ja nie będę miał problemów z wolnym. I dziwie się jak można je mieć, biorąc wolne z miesięcznym wyprzedzeniem. Także ja dostosuje się do tego co zadecyduje nasz szanowny Prezes 

-
- Kontakt:
Wszyscy z członkowie mają bilety na Curva Nord, nad resztą dalej pracuje postaram się was wrzucić też na CN
jak nie to będziecie po przeciwnej stronie:P (oczywiscie nie bede rozdzielał jakiś par i czy grupek 2-3 osobowych)
Osoby proszone o napisanie mi na PW imie nazwiska kompanów:
wlosekdp
sopel
i pepebergomi w sprawie wplaty (podaj tez nazwisko)

Osoby proszone o napisanie mi na PW imie nazwiska kompanów:
wlosekdp
sopel
i pepebergomi w sprawie wplaty (podaj tez nazwisko)