No u mnie to samo nowi ludzie nowa buda troche do dupy!!!!
Moratti trochę przesadza w niektórych momentach no ale ja się już do tego przyzwyczaiłem
My mamy swoje tajemne miejsceNESTER pisze:Hehe to sie ciesz ze mogles cos wypic bo my mielismy wina z Francji 8) ale wszedzie bylo pelno strazy miejskiej to poszlismy na plac Zamkowy pod kolumne Zygmunta i kumpel z plecaka pil i go wyczaili i 100zl mandatuMiRas pisze:Hehe ja oblewałem koniec wakacji wczoraj, a dzisiaj oblewam poćżatek roku szkolnego
Nasze tez bylo tajne dopoki nie nakrecili tam zbrodniczej sceny serialu "Samo życie" :twisted:MiRas pisze: My mamy swoje tajemne miejsce![]()
Hehehe, my mamy miejsce, w ktorym kiedyś miało być "Pod Napięciem", ale na szczęście nie byłoNESTER pisze:Nasze tez bylo tajne dopoki nie nakrecili tam zbrodniczej sceny serialu "Samo życie" :twisted:MiRas pisze: My mamy swoje tajemne miejsce![]()
Wszedzie się fajnie "degusutuje" gdzie pały za dupą nie chodząArkir pisze:O kurcze gdzie wy macie miejscówy. Ja to na takich górkach, na skałkach, albo w domu u kolegi gdzie rodzice są tylko w weekend. =]

Czy zrobil dobre transfery to sie dopiero okaze... jeszcze nie ma co oceniac gry Pizarro, Figo, Samuela, Solariego, Wome bo albo nie maja jeszcze formy i nei zgrali sie z zespolem albo wogole jeszcze nie igrali w ksozulce Interu... ale licze ze przynajmniej o kilku z nich bedzie mozna powiedziec ze byli trafionymi zakupamiLombardinho pisze:W tym roku Moratti zrobił dobre transfery ale daleko mu do ANGELO
np jakie ?? To że chce dla klubu jak najlepiej nie jest złe !! Zawodnicy go lubią, kibice, a przynajmniej większość też, i wg mnie wina w słabej grze nie jest winą Morattiego.Imrahil Hitokiri pisze:Moratti:ma kase wiedz zadzi, jest spoko,szanuje zawodnikow, tyle ze jego decyzje czesto budza powszechne zdziwienie i kontrowersje.

Cannavaro i tak by odszedł po sezonie.Cannavaro w Juventusie.
Pirlo w Interze nie zachwycał, Seedorf miał przebłyski ale ogólnie też grał bardzo średnioSeedorf i Pirlo w AC.Milanie
To akurat jest z perspektywy czasu bardzo dobrze posunięcie.rozwiazal kontrakt z Vierim
1. Z Hectorem Raulem Cuperem mielismy wtedy ósme miejsce w lidze i graliśmy najnuniejszą piłkę na świecie, a jak wiadomo piłka ma też bawić.Imrahil Hitokiri pisze:rozne np. najpierw wyrzucil H.R.Cupe, puzniej zatrudnil Zaccheroniego, ktorego wymienil na malo doswiadczonego Manciniego po 6 miesiacach pracy..

Choć trzeba przyznać, że bardzo podobni są do siebie.Michu pisze:-80- Też myślałem, że to żona ....wielkie zdziwienie... 8)