Nowe stroje?

Rozmowy o Interze, nie pasujące do pozostałych działów
ODPOWIEDZ
Imrahil
Kontakt:

Odp: Nowe stroje?

Post autor: Imrahil »

ja tam nic nowego nie widze w tych stojach
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Meti

Post autor: Meti »

Wyjazdówki spoko, podobne chyba do tych sprzed dwóch sezonów (chociaż mogę się mylić), ale wg mnie najfajniejszy komplet wyjazdowy mieliśmy w zeszłym sezonie - czerwony krzyż. Co do domowego kompletu to uważam że w tym sezonie był świetny. Super wyglądał napis Pirelli na złoto, mogli jeszcze numery i nazwiska zrobić w tym kolorze. Tylko pasy mogłyby być trochę węższe jak kto już wcześniej zauważył, co zaliczam na plus tego nowego kompletu, ale ogólnie wolę stroje z sezonu 2008/09 niż te na przyszły sezon (oczywiście jeżeli faktycznie tak będą wyglądały). A, no i to logo na nowych mi się jeszcze podoba - taka ciekawa odmiana.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Nen

Post autor: Nen »

Mogłoby Pirelli zmienić logo czy cos bo nudzi mi się to już :P
God protect me
Omen

Post autor: Omen »

Nie podobały mi się nasze stroje w tym sezonie szczególnie złoty napis Pirelli i te szerokie pasy.Uważam że w tamtym roku były o wiele lepsze!Ciekawe co w tym roku przygotują ale szczerze strój nie gra ważne żebyśmy zdobywali punkty.Kiedyś nie było takiego problemu:)
:szal:
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

domowa zapowiada sie fajnie , mi podobają sie tez te o których była mowa przed sezonem  - szerokie pasy i numerek na klacie z prawej strony. Co do wyjazdowej to lepszej niż w sezonie 2007/08 już chyba nie bedzie. Ogólnie wyglądały bombowo i były i miały coś  w sobie. Całe białe to jak real a do nich akurat nie chce być porównywanym. Z dwoma pasami - niebieskim i czarnym , nie prezentują sie zbyt wyjsciowo,
Cinek

Post autor: Cinek »

jakieś dziwne te niby nasze nowe stroje :) o ile domowa jest spoko to wyjazdowa jakaś mi się dziwna wydaję :) ale takie jest moje zdanie ... kwestia gustu
chidehu

Post autor: chidehu »

to na pewno nie są stroje na 09/10 sezon, wygladaja jak sprzed kilku laty. Najbardziej podobał mi sie komplet z ostatniego sezonu, złoty napis pirelli rajcował mnie niemiłosiernie + grube pasy :) Komplet wyjazdowy ostatni tez nie był zły, całe białe koszulki prezentowały sie niezle :) o Czerwonym Krzyżu nawet nie wspomne ;/
Obrazek
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Średnio mi się te koszulki podobają.Mam nadzieję że nie będziemy w nich grać w przyszłym sezonie.Wyjazdówka jeszcze ujdzie, ale domowa kompletnie nie przypadła mi do gustu.Najbardziej podobały mi się koszulki na 100-lecie, min. za elegancki kołnierzyk i krzyż św. Krzysztofa na karku.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

a są jakieś projekty fontów? Z tego co mi wiadomo to te, które były w 2007/08 i 2008/09 w następnym nie będą obowiązywać...
NdOrom
Kontakt:

Post autor: NdOrom »

chyba jednak to nie bedzie to... wyjazdowa z kolnierzykiem domowa bez? no bez jaj... i oby nie byly bo lipne obydwie (chociaz wyjazdowa juz kiedys takowa byla)
Raffal

Post autor: Raffal »

wie moze ktos do kiedy obowiazuje nas umowa z nike?

osobiscie chcialbym zeby ta umowa nie zostala przedluzona , nike odwala dla wszystkich klubow prawie ze identyczne stroje rozniace sie jedynie ich barwami podczas gdy Adidas juz dawno wyprzedil ich zarowno technologicznie jak i wygladowo , kazda koszulka jest inna.
Ibracadabra eight

Post autor: Ibracadabra eight »

ale Nike zawsze tak wypuszcza swoje produkty klubowe. Patrz naprzykład na plecaki. Wszędzie to samo, tylko np Interu jest czarno niebieski a Juve biało czarny.
Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Obrazek

Jeśli tak będą wyglądać nasze stroje w przyszłym sezonie, to jestem bardzo, ale to BARDZO mile zaskoczony :)
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Raffal pisze: wie moze ktos do kiedy obowiazuje nas umowa z nike?

osobiscie chcialbym zeby ta umowa nie zostala przedluzona , nike odwala dla wszystkich klubow prawie ze identyczne stroje rozniace sie jedynie ich barwami podczas gdy Adidas juz dawno wyprzedil ich zarowno technologicznie jak i wygladowo , kazda koszulka jest inna.
Zwłaszcza nowe koszulki Chelsea.

http://www.football-shirts.co.uk/fans/w ... me0910.jpg
http://ep.yimg.com/ip/I/yhst-3289366352 ... 1100648500

Cudeńka, nie ma co. Gdyby jakaś firma tak schrzaniła Interowi koszulki jak zrobił to Chelsea Adidas, to chyba zacząłbym ją bojkotować.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Ibracadabra eight

http://www.persianfootball.com/forums/s ... hp?t=77088

Tutaj macie wszystkie koszulki największych klubów na sezon 09/10
Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

nike to dla mnie zdecydowanie lepsza firma odziezowa niz adidas a te stroje u gory szczegolnie stroj wyjazdowy utrwalaja mnie w tym przekonaniu - klasycznie, elegancko ;]
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Ibracadabra eight

Jakościowo napewno lepszy jest Adidas...
Obrazek

Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

nie wiem, kupuje tylko koszulki nike :P
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Post autor: I(1)N(9)T(0)E(8)R »

Najlepiej z takim duzym znaczkiem NIKE zeby wszyscy widzieli :brawo:. Jakosciowo adidas ma lepsze. Musze przyznać że nawet fajne te Milanu z białym kołnierzykiem :-D
Obrazek
dolin123

Post autor: dolin123 »

fajne koszulki na nowy sezon interu... beda w sprzedarzy to sobie kupie... ale te koszulki men utd beznadziejne
Omen

Post autor: Omen »

Szczególnie te wyjazdowe to rewelacja!Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kiedyś już chyba w takich graliśmy....Swoją drogą chciałbym żeby wróciły te czarno-niebieskie w poziome pasy strasznie mi się one podobały!
:szal:
Ibracadabra eight

A mi się te bardzo podobają :) świetne są
Obrazek
Ostatnio zmieniony 6 lip 2009, 19:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Ricardo Quaresma77

Post autor: Ricardo Quaresma77 »

Jak tak będą wyglądały koszulki Interu na przyszły sezon to elegancko, zwłaszcza ta wyjazdówka. Aż chce się kupić :D
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

Obrazek
Raffal

Post autor: Raffal »

Ibracadabra eight pisze: A mi się te bardzo podobają :) świetne są
Ta propozycja byla chyba takze w zeszlym roku :)

Mi sie marzy taka w stylu retro ze sznureczkami pod kolnierzem :) Ale to chyba niemozliwe juz bo sznureczki pewnie by za duzo wazyly :(
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Ibracadabra eight pisze: A mi się te bardzo podobają :) świetne są
Obrazek
bardzo fajny projekt,oryginalny do tego, jak dla mnie robi pozytywne wrazenie. a te Interu na stronce ktora podales (http://www.persianfootball.com/forums/s ... hp?t=77088) to oficjalnie takie maja byc w 08/09,wiadomo cos na ten temat?
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Ibracadabra eight

no te z tej stronki są podobno na sezon 09/10. A ta z grafiki co ja podałem to projekt na zeson 08/09 ale wybrali te z grubymi pasami i złotym PIRELLI.
Obrazek

Minister

Post autor: Minister »

NIe chyba tylko napewno.Była i jest fajna bo ma taki ,,prosty'' krórj,bez zbednych pierduółek.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Kropasz
Kontakt:

Post autor: Kropasz »

To nie był projekt Nike, tylko ktoś sobie w Photoshopie to zrobił. Wg mnie ohydna i pokemonowata :P. Znaczek Scudetto za nisko, napis Pirelli pewnie byłby za mały i firma by się nie zgodziła. No i dla mnie dużo ładniejsze są cienkie pasy. No i ten numer z przodu, moim zdaniem niepotrzebny.

Ja wolę poczekać na oficjalną prezentację. Dla przypomnienia, to też miały być na 100% koszulki Interu:
Obrazek
Obrazek

plus ciekawostka, ostrzegam wrażliwych, że można dostać zawału serca :P
http://2.bp.blogspot.com/_vghZHEysTvk/R ... 7-2008.jpg
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, 13:34 przez Kropasz, łącznie zmieniany 1 raz.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Kropasz pisze: plus ciekawostka, ostrzegam wrażliwych, że można dostać zawału serca :P
http://2.bp.blogspot.com/_vghZHEysTvk/R ... 7-2008.jpg
Nie odzywaj się do mnie...

Ostrzegałem :P /Kropasz
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, 13:46 przez Kropasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Do mnie też.
ODPOWIEDZ