Nowe stroje?

Rozmowy o Interze, nie pasujące do pozostałych działów
ODPOWIEDZ
Fanatyczny

Odp: Nowe stroje?

Post autor: Fanatyczny »

Dno i jeszcze raz dno. Koszulka wyjazdowa ujdzie, ale domowa wygląda jak swetr bez rękawów. Co to ma byc ja sie pytam? Jedyny pozytyw to getry. Przypominają te z 07/08 gdzie moim skromnym zdaniem, był to body kit idealny...

Forza Internazionale!
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Mikson pisze: Juventus ma domówki z poszrpanymi pasami co wygląda beznadziejnie. Wogóle te kolekcje Nike na ten sezon są żałosne. No trudno.  :/

http://soccerlens.com/shirts/juventus-2 ... nike/6984/
Mi akurat podoba się wzór koszulek Juve.. Nasze bramkarskie też są IMO lepsze niż stroje graczy z pola.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
kielongang

Post autor: kielongang »

Koszulki niestety tragedia...domowe wygladają jak jakiś sweterek z czasów PRL...widzieliście wyjazdówki Barcelony?
http://allegro.pl/item1103909756_nowy_s ... oz_xl.html
PioFCI

Post autor: PioFCI »

do końca łudziłem się,że te koszulki wyjdą jednak całkiem inne...no coz, nie marudźmy jak baby...ciul z koszulkami! To bedzie nasz sezon! A biala wyjazdowke nie wypada, nie kupić:)
Inter na zawsze !!!
Rufus

Post autor: Rufus »

Mnie tam się nawet podobają te koszulki. Wiadomo, że mogłyby być lepsze, ale nie ma co narzekać...
''Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać''.
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Koszulki Interu zawsze są dla mnie na swój sposób piękne - przez barwy i herb, ale oczywiście można porozmawiać o ich walorach estetycznych. Jeśli chodzi o domówki, to Nike bardzo chciało zaszaleć, niestety zaszalało do tego stopnia, że naruszyło prostotę pasów, co moim zdaniem nie powinno się zdarzać. Można kombinować, ale w pewnych granicach. Mam mieszane uczucia - koszulki na pewno gorsze od poprzednich, ale może nie aż takie tragiczne, jak na początku myślałem. Na niektórych zdjęciach prezentują się fatalnie, na innych nie rażą, czasem nawet, choć rzadko, wyglądają ciekawie. Z przyzwoitej odległości praktycznie nie widać tych rombów, co jest wiadomością pozytywną. Co mnie szalenie cieszy, wróciły obłędne getry, które w sezonie 07/08 tworzyły fantastyczny duet wraz z najlepszą koszulką Interu... no, jeśli nie ever, to na pewno XXI wieku. Wyjazdówki są bardzo dobre, choć nie powiem, że lepszych być nie mogło. Nie jestem fanem zwykłych białych koszulek jako wyjazdówek, zawsze chcę, żeby coś tam się znalazło, jak ostatnio piękny poziomy pasek na środku. Biscione, w takich rozmiarach i w takim miejscu, jest bardzo specyficznym wyborem, ale mi to odpowiada. Stroje bramkarskie? Mam mieszane uczucia, czarno-szara jest bardzo pozytywna, szaro-czarna też niezła, jaskrawa raczej mi się nie podoba, ale nie widzę jej na prezentacji, więc nie wiem, czy będziemy ją oglądać w czasie meczów. Tarcza Coppa Italia jest moim skromnym zdaniem umieszczona bardzo niefortunnie, bardzo burzy symetrię "Nike-Scudetto-Herb". Jeszcze słowo o treningowych - generalnie projekt nie jest zły, choć nie przepadam za takim odcieniem niebieskiego.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

Jak dla mnie nowe koszulki żenada , ale dla zasady kupie i to wyjazdową bo na temat domówki mam podobna opinie co kolega kielongang. Pocieszam sie tym ze Juve ma zryte domowe jak my a wyjazdowe jeszcze gorsze :lol:
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Kermitt

Post autor: Kermitt »

Kurde, a pierwszy raz od kilku lat chciałem sobie kupić koszulkę, no ale widzę że trzeba będzie z tym poczekać kolejny rok. Domówki są tragiczne, wyjazdowe słabe, bramkarskie również. Ale widzę że ten sezon zaczyna się właśnie pod znakiem 'dziwnych trykotów' i to nie tylko u nas. Szkoda że nas tak zrobiono w bambuko bo ja już miałem odłożoną sumę na koszulkę :(
Minister

Post autor: Minister »

Oj właśnie jest co narzekać bo widzieliśmy i graliśmy zeszłe sezony w dużo lepszych strojach..To co ta firma ,,łyżwo podobna'' odwaliła to aż się niedobrze robi..Nasi projektanci gadżetów FDP wykonaliby o niebo lepsze projekty(oczywiście nic nie ujmując kolegom)ba śmiem twierdzić,że ja w paincie zrobiłbym lepsze..

19rufus16-nie możemy być minimalistami i napisać ,,nie ma co narzekać''.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

tragedia jakich malo :( nie pozostaje mi nic innego jak kupic kitsa z zeszlego wspanialego sezonu bo sa nieporownywalnie lepsze i jakze szczesliwe dla nas, nike  :-x :-x :-x
Obrazek Obrazek Obrazek
Vancore

Post autor: Vancore »

Nie no z daleka beda wygladac dobrze mysle czy by nie kupic bo sezon w ktorym bedziemy mieli tyle naszywek za puchary moze dlugo nie przyjsc.
Obrazek
Obrazek
Mietson

Post autor: Mietson »

Koszulki Juve nie byłyby złe gdyby nie ten głupi kołnierzyk i czcionka. A wyjazdowe są wporzo. Tak jak w przypadku Interu - wyjazdowe w miarę fajne, a domowe kiepskie.
Jak Wam nie pasuje mój podpis to co mam tutaj napisać? :P

Inter Merda, Forza Juve - teraz jest ok?
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Akurat te trochę zmodyfikowane pasy aż tak bardzo mi się w oczy nie rzucają,znacznie bardziej irytuje mnie tarcza za zdobycie Pucharu Włoch tuż nad logo Nike.Pamiętam,że jakiś klub (Roma albo Lazio bodajże) miało tę tarczę na rękawie i u nas też takie rozwiązanie powinno być wprowadzone...

Wyjazdowe koszulki Barcelony -  :lol:
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
RoB

Post autor: RoB »

Ogólnie słabo. Trochę to odpustem to trąci. No ale nic, trzeba się pomęczyć przez jeden sezon.
InterNH

Post autor: InterNH »

Dlaczego nigdzie nie ma loga Ligi Mistrzów,pucharu itd?
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Berith

Post autor: Berith »

InterNH pisze: Dlaczego nigdzie nie ma loga Ligi Mistrzów,pucharu itd?
To jest koszulka na Serie A. Logo Ligi Mistrzów jak i zapewne puchar będzie na koszulce CL.
Jak dla mnie koszulka zarówno domowa jak i wyjazdowa są tragiczna.
Forza INTER
Świru

Post autor: Świru »

Te koszulki wyglądają podobnie do tych w których piłkarze biegali w latach 90' :P
mio85

Post autor: mio85 »

zapewne zaraz zostane zjedzony, lae mi sie te koszulki podobaja, w koncu cos innego, jakas innowacja, wiekszisc chcialby co sezon takie same, wyjazdowe tez daja rade, lubie takie symbole, poza tym mysle ze w tych domowych jest nawiazanie do motywu z wyjazdowych koszulek - waz, jak sie przypatrzec to mozna ten wzor skojarzyc ze skora weza - jesli taki byl zamysl projektanta to pogratulowac pomyslu, koszulki robia kolesie, ktorzy znaja sie na rzeczy wiec nie moze to byc wtopa, jeszcze bardziej podoba mi sie domowa juventusu i manu, natomiast zupelnie nie trawie koszulek barcy, slaba domowa, beznadziejna wyjazdowa
Chrisu

Post autor: Chrisu »

http://allegro.pl/item1106944700_koszul ... 1_r_m.html treningowe są zajebiste co by nie mówić
Kubus

Post autor: Kubus »

Akurat głodny jestem ale oszczędze mio85 :P

No fakt tutaj masz racje oni to projektują i sie musza na tym znać ;)
Damy rade przezyjemy. Z Chrisem sie tez zgodze :)

PS; Domowa Man Utd przeciez beznadziejna jest XD
Obrazek
kacper2208

Post autor: kacper2208 »

Biscione jako "smok"  nie jest wymysłem projektanta na ten sezon.

Zobaczcie deskorolke na store.inter.it którą już tam widze od chyba roku lub dwóch... http://store.inter.it/dettagli.asp?cat= ... c=&sposta=
Borowa
Kontakt:

Post autor: Borowa »

Co prawda, nie chodzi o nas, ale Chelsea będzie mieć świetne wyjazdówki w tym sezonie. Z racji tego, że ich barwy to tylko kolor niebieski można kombinować ze strojami wyjazdowymi i trzeba przyznać, że projektantom Adidasa sztuka się udała.

http://www.soccerbible.com/cfs-filesyst ... 5F00_m.jpg
LaBeneamata

Post autor: LaBeneamata »

Ogólnie Nike w tym sezonie poszła w kierunku retro z koszulkami zgadzam sie że domówka Manchesteru United jest delikatnie mowiac słaba(przynajmniej moim zdaniem) Nasza domówka tez nie powala ale już wyjazdówke sobie zamówiłem bo nie jest taka zła. Bo to co Nike zapodało Barcelonie na wyjazdówke to dopiero jest tragedia.
markis293

Post autor: markis293 »

Siemka. Jesli ktos z Was chcialby nabyc nowe stroje Interu na nadchodzacy sezon niech pisze na gg: 24359724. POZDRO
panczo1984

Post autor: panczo1984 »

stroje są ok
Panczo
kroko5

Post autor: kroko5 »

Koszulki nie są aż takie najgorsze ;D Chociasz mi się bardziej tamte podobały.Ale kazdy ma inny gust
sempre_fci

Post autor: sempre_fci »

Wyjazdowki sa kozackie!
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Raz na jakiś czas można pofantazjować, jak to z tym wężem na wyjazdówkach. Prywatnym zdaniem domowe podobają mi się średnio, ale przecież tylko jeden sezon się z nimi będziemy "męczyć" :p
Forza Inter:)
Lucasix

Post autor: Lucasix »

Moje zdanie jest następujące: stroje domowe 2/10 stroje wyjazdowe 7/10 (za pomysłowość)
...conta solo la fede !
pirelli1996r

Post autor: pirelli1996r »

stroje wyjazdowe są lepsze od domówek 10/10    home:6/10
ODPOWIEDZ