Nowe stroje?

Rozmowy o Interze, nie pasujące do pozostałych działów
ODPOWIEDZ
Borowa
Kontakt:

Odp: Nowe stroje?

Post autor: Borowa »

W Internecie pojawiły się już przecieki ze zdjęciami prawdopodobnych koszulek meczowych Interu na przyszły sezon.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Jak widać domówki krążą w dwóch wersjach, z czego dużo bardziej prawdopodobna wydaje się ta pierwsza, mimo iż na zdjęciu zbiorowym widać fotomontaż. Wyjazdówki są już raczej pewne. Tym bardziej, że tajlandzkie fabryki z tanimi "replikami" już wprowadziły je do sprzedaży.

Moim zdaniem domówka mogłaby prezentować się nieco lepiej. Szerokie pasy jakoś nieszczególnie pasują mi do tradycji Interu. Z drugiej strony duże wrażenie robi na mnie ciekawy krój kołnierza. Pamiętać jednak należy, że domówki z przecieków w zeszłym sezonie również nie prezentowały się za dobrze, a obecnie wielu Interistów je chwali.

Wyjazdówka natomiast jest wg mnie świetna. Elegancki, stonowany design, niewielka reklama oraz jednokolorowy motyw z herbu - całkowite przeciwieństwo (również świetnych) wyjazdówek tegorocznych.

A jak Wy oceniacie nowe stroje?
Castellazzi
Kontakt:

Post autor: Castellazzi »

Mi bardziej podabał mi sięprojekt który ktoś umieścił na SB. Była to koszulka domowa, z kołnierzykiem i guzikiem. Czarne pasy zwężały się od lewej w stronę prawą, czyli po lewo były najszersze a po prawo takie wąskie.

Co do projektów które zamieścił Borówa stroje domowe to dla mnie porażka. Takie za zwykłe te koszulki. Znacznie bardziej podoba mi się ten ostatni projekt, bardzo ciekawy.
Wyjazdowa koszulka bardzo fajna, biały herb Interu i logo sponsora tak jak na koszulkach jubileuszowych (tych z krzyżem).

co do kołnierzy w koszulkach piłkarzy to uważam że są zbędne, bo piłkarzom musi się grać jak najwygodniej.
Obrazek
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Wyjazdowki z takim herbem bardzo mi sie podobaja. Domowka taka srednia, zla nie jest. Ostatni projekt jakby byl domowa wersja to bylo by fajnie . To trzeba zaczac zbierac kase na dom/wyjazd :)
Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
Castellazzi
Kontakt:

Ta ja już powoli odkładam kasę na koszulki. Postanowiłemsobie że w następnym sezonie kupię oryginalną koszulkę za 150 - 200 zł, na bomasport, lub iss sport z numerem i naziskiem jakiegoś piłkarza. A drugą  kupię jakąś made in thailand, lub marocco :P

A co do strojów to myślę że piękno tkwi w prostocie :) Te koszulki domowe z sezonu 09/10 były dla mnie super, choć te ze złotym "Pirelli" też były ok.
Obrazek
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Taka wyjazdówka jak na zdjęciach byłaby po prostu genialna. Podobna do tej z sezonu 2002/03, czyli najlepszej ostatnimi czasy wg mnie. Nawet lepsza od tamtej :)
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Kubus

Post autor: Kubus »

Hoo panowie ... zobaczycie dojdzie jeszcze scudetto to będą piękne  :lol2:
Obrazek
Grrruby
Kontakt:

Post autor: Grrruby »

Co jak co ale trzeba kupić tą z tego roku, bo widzę że takiej plakietki z takim składem przez długi czas już nie zobaczymy... zwłaszcza jeśli MM nadal będzie robił to co robi.
I Whispered in her ear:
U better fear me dear, `Cause I am Death
I`ll Take that sh*t, You`re calling Life
In a single FU**ING BREATH!
Obrazek
Castellazzi
Kontakt:

Zawsze możesz sobie kupić osobno dowolny path i umieścić sobie na jakiej koszulce chcesz :P
Tylko będzie to niezbyt zgodne z rzeczywistością
Obrazek
laetri

Post autor: laetri »

Ciekawe kiedy zaprezentują oficjalnie nowe koszulki i będzie je można kupić :)
3kropki
Kontakt:

Post autor: 3kropki »

Koszulki wyjazdowe z tego sozonu jak i przyszłego sezonu prezentują się o wiele lepiej niż koszulki domowe, osobiscie zakupię wyjazdową.;)
Obrazek
peter0512

Post autor: peter0512 »

Wyjazdowa w zasadzie może być, ciężko jakiejkolwiek będzie przebić tego roczną, a ta jest całkiem fajna. Natomiast co do domowcyh to są kiepskie, ta z szerokimi pasami mi się zupełnie nie podoba, a taką jak ta druga ma barcelona, dzisiaj były oficjalnie zaprezentowane.
Obrazek
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

peter0512 pisze: Wyjazdowa w zasadzie może być, ciężko jakiejkolwiek będzie przebić tego roczną, a ta jest całkiem fajna.
Ja tam nadal uważam, że tegoroczne wyjazdówki są fatalne, najgorsze od wielu lat :)
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
WTF

Post autor: WTF »

W necie znalazłem jeszcze zdjęcie czegoś takiego:

Obrazek

Nie wiem na ile jest to prawdopodobna koszulka na przyszły sezon, a na ile fake.

Swoją drogą wie ktoś może na kiedy zapowiedziana jest prezentacja nowych strojów?
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Kubus

troche za bardzo oldschool' owe
Obrazek
Vancore

Post autor: Vancore »

Nowe stroje zapowiedziane beda najwczesniej na Inter.it po zakonczeniu sezonu, ale juz takim totalnym zakonczeniu.
Obrazek
Obrazek
WTF

Post autor: WTF »

Tak właśnie myślałem, ale patrząc na to jak szybko swoje stroje prezentują barcelony, milany czy inne arsenale sądziłem, że może my też coś z przyśpieszeniem robimy.
Swoją drogą jak dla mnie prezentowanie nowych koszulek przed końcem starego sezonu to głupota i mam nadzieję, że nasze dopiero w czerwcu będą dostępne. 
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Wojtala

Post autor: Wojtala »

peter0512 pisze: Wyjazdowa w zasadzie może być, ciężko jakiejkolwiek będzie przebić tego roczną
Nie wiem jak komuś może podobać się nasza obecna wyjazdówka, to największy badziew w historii Interu. Targówka w pełnej okazałości.

Jeśli te info jest prawdzie to tegoroczne stroję będą po prostu świetne.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
peter0512

Post autor: peter0512 »

No każdy ma inne zdanie, po tegorocznych widać, że koszulka może przedstawiać więcej niż tylko same paski i być jak co roku zwykła i "szara". Dla mnie obecne wyjazdówki to mistrzostwo świata i świetne wyjście z dotychczasowej ograniczoności.
Obrazek
Nasir

Post autor: Nasir »

Zgadzam sie z Wojtala, obecna wyjazdowka pachnie rumunskim bazarem. Ciekawe kto to mywyslil
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
SpecialONE
Kontakt:

Post autor: SpecialONE »

Domowa też nie była w tym roku zbyt udana. Obawiam się jednak, że to nie tylko Inter decyduje o kroju i projekcie koszulek, ale sporo ma do powiedzenia w tej kwestii także Nike. Nie zdziwiłbym się, gdyby więc mediolański wzór był w tym roku taki sam jak w Barcelonie i prawdziwy byłby ten projekt (który też niezbyt mi się podoba ;-)).

Obrazek

W każdym razie prawe na pewno odpadają koszulki typu polo - nie miałoby to sensu w kontekście odznaki KMŚ
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, 11:42 przez SpecialONE, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Ta koszulka którą przedstawiłeś jest według mnie delikatnie mówiąc słaba...
Nie podobają mi się takie pasy, wolę jak są szersze.
Borowa
Kontakt:

Post autor: Borowa »

Nowa koszulka domowa raczej nie będzie tak wyglądać. Widać, że to jakaś fantazyjna wizualizacja, chociażby po tym, że są na niej naniesione wszystkie patche z tego roku.

Dzisiaj na necie znalazłem coś takiego:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, 16:29 przez Borowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Kubus

Obrazek

Nie koniecznie fantazyjna wirtualizacja.
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, 17:13 przez Kubus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Castellazzi
Kontakt:

Jak dla mnie Inter powinien mieć zwykłe domowe stroje w czarne i niebieskie pasy. Takie były do sezonu 09/10 i muszę przyznać że z tego sezonu były bardzo fajne. Nike zdecydowanie za bardzo kombinuje :-)
Obrazek
Ibracadabra eight

Post autor: Ibracadabra eight »

To są wymysły. Koszulka musi mieć metkę AUTHENTIC.
Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Te szersze pasy przypominają mi koszulkę milanu. Bardziej mi się podoba to na wzór barcy.
Obrazek
Vancore

Post autor: Vancore »

Szerokie pasy polo jest tak dupna ze chyba gorszej sie nie da zrobic, ta z cienszymi ktora bedzie miala tez barka jest fajna i taka bym chcial.

PS. Zdejmijcie mi bana. :<
Obrazek
Obrazek
Kubus

Ibracadabra eight pisze: To są wymysły. Koszulka musi mieć metkę AUTHENTIC.

Authentic bedzie po OFICIALNYM zaprezentowaniu strojów, a mu tu póki co dajemy propozycje koszulek.
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Obrazek

Kolejny projekt jaki znalazłem w internecie... bardzo mi się podoba ;) Aczkolwiek wątpię, by miała coś wspólnego ze strojami na przyszło sezon.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
mikruzzo

Post autor: mikruzzo »

No to się nazywa konkretna bluzeczka :yes2: jakby takie stroje oficjalnie weszły to podejrzewam że sprezentował bym sobie taką koszulkę :ave:
ODPOWIEDZ