Messie,z tego co teraz widze to brakuje jeszcze 4 osób. A ile maksymalnie może brakować aby wyjazd doszedł do skutku? I jeszcze pytanie,mam kuzyna który mieszka w Niemczech ale jest polakiem,to mógłbym np jego zabrać?
A wiadomo o której wyjazd z danych miast ? Czy to potwierdzone że mecz w niedzielę o godz. 15:00 ? Ile trwa podróż powrotna ? Jest to ważna informacja bo do Katowic mam jakies 200 km jeszcze i nie wiem czy załatwiać wolne w pracy
Widzę, że brakuje nam jeszcze trzech osób a brakowało już tylko jednej a do meczu coraz bliżej... Panowie mobilizacja bo raz już nie dało rady zebrać całego autokaru na Napoli.
Odnośnie godzin wyjazdu i powrotu myśle ze ustalimy do 20 marca także każdy bedzie miał czas ogarnąć dojazd do miejsca zbiórki. Wstępnie wyjazd w pt w godzinach wieczornych w Łodzi pewnie około 16-17 a Katowice 19-20. A powrót to juz zależnie od godziny meczu. Teraz wplacamy kasę bo to pozwoli na prawdziwa weryfikacje ile jest osób.
Kolejna osoba wypadła. Już brakuje 4 osób. Może rzeczywiście wrzucić ten post na główną? 4 osoby to i dużo i mało...Messie,kiedy na 100% będzie wiadomo czy wyjazd dojdzie do skutku? Ja dziś przelewam Ci kasę.
wiciu pisze:Kolejna osoba wypadła. Już brakuje 4 osób. Może rzeczywiście wrzucić ten post na główną? 4 osoby to i dużo i mało...Messie,kiedy na 100% będzie wiadomo czy wyjazd dojdzie do skutku? Ja dziś przelewam Ci kasę.
Chłopaki przelewamy kasę bo tak jak podejrzewałem lista listą a jak przychodzi do przelewów to zaczynają ludzie odpadać ...
Jeżeli zbierzemy 43-44 osoby to myślę że udźwigniemy temat i pojedziemy.
Panowie 15 marca musimy poinformować przewoźnika na 100% czy jedziemy jak nie będzie kasy do tego czasu to odwołamy wyjazd.
A jak już przy kasie jesteśmy to jak wygląda sprawa z resztą kasy? Wtedy resztę dajemy na miejscu zbiórki do łapy czy każdy będzie płacił sam za siebie za bilet i spanie czy jak to jest? Jadę pierwszy raz, więc nie jestem zorientowany...
Ja mam chwilowo ograniczony dostep do internetu obecnie ale bede starał sie odpisywać jak to tylko możliwe co do kasy za przejazd bede tez starał sie jak najszybciej zaaktualizować liste wpłat, co do kasy za nocleg raczej na miejscu ( bądź autokarze)bede zbierał kase od was o czywiscie dam znac ile kosztuje ale to bd pewnie w granicach poprzedniego pobytu czyli ok 20/25€ . Odnośnie kasy za bilety po 15 bedziemy bedziemy robić zamowienie na bilety i wtedy zobaczymy przydział sektorów ( bede chciał oczywiście dla nas te najtańsze) i po tym bede zbierał kase Forza Inter!!
Jednak nie dostanę urlopu w tym terminie Z bólem serca piszę to ponieważ byłem teraz 4 dni we Mediolanie. I frekwencja na meczu z Palermo nie była imponująca. A na meczu z Napoli zapewne będzie dużo więcej kibiców.
Webo czy ja dobrze widzę jednak się zdecydowałeś ;D
zdecydowałem się bo aż mnie serce ściskało jak patrzyłem na tak nieliczną frekwencję
oby tylko wyjazd doszedł do skutku;
chude miesiące letnie będą u mnie w miesiące lenie; kasa popłynęła
Webo czy ja dobrze widzę jednak się zdecydowałeś ;D
zdecydowałem się bo aż mnie serce ściskało jak patrzyłem na tak nieliczną frekwencję
oby tylko wyjazd doszedł do skutku;
chude miesiące letnie będą u mnie w miesiące lenie; kasa popłynęła
Z wielką chęcią pojechałbym z wami na mecz, ale już przed wyjściem z tematem, zaplanowałem wyjazd na mecz z Empoli.