Forza Michal ty to na poważnie czy co?
To mnie najbardziej rozbawiło. Ani to aktualnie nic z prawdą wspólnego nie ma, ani mnie nie ruszy. Jesteś drugą osobą na fcinter.pl, która od roku wprost napisała, że Juve jest skorumpowane. Na szczęście reszta jest w miarę ok.Forza_Michal pisze: Nie chciałbym wam już nigdy więcej przypominać kto jest skorumpowanym klubem.
...przejdę do ważniejszych, ale równie błahych spraw.
Że jedna osoba tak pisze to mnie to dymi. No, a jakby przejrzeć na ślepo - są takie avatary. Facet miał słuszność.Forza_Michal pisze: Jakiś jeden użytkownik sieje lament,że na naszym forum co 2 avatar to anty Juve,
http://www.fcinter.pl/forum/index.php?topic=2153.0
7 postów: 3 osoby mające bluzgi na Juve. Wulgarne.
Zdziwiłbym się jakbym znalazł kiedyś na jp.com takie rzeczy.
Taaa pamiętam, jak tutaj była akcja na wykropkowywanie wulgaryzmów, ale widzę, że wróciły (na jp by to nie przeszło). Tyle tylko, że kilkoma merdami i zakrętami mnie nie przestraszą. Co ja do podstawówki chodzę?
Zwykle bywa, że te same osoby piszą wszystko z małej litery, a po za tym tutaj też się zdarza.Forza_Michal pisze: Nie przestrzegacie prostych zachowań kultury jakim jest pisanie nazw własnych wielką literą,
Lepiej to wymaż, bo za takie wypowiedzi się bany dostaje.Forza_Michal pisze: Wiecznie pieprzycie,że Puchar wam ię należał a my go od was dostaliśy.Normalnie się nie da czytać tych bzdur.Do końc życia będziecie pieprzyć,że nam się on nie należał,my wam go zabraliśmy,dostaliśmy i ch** wie co jeszcze.
Puchar (lol, scudetto) pucharem, a nikt jeszcze nie udowodnił, że kupowane było w 05/06. Zresztą on w ogóle udowodnili znacznie mniej niż na początku podobno chcieli. A dostaliście, bo go dostaliście, choć to powinien być 04/05, a nie 05/06.
I na koniec...
Nie widzę powodu, żeby robić porządek zarówno na jp jak i tu (pomijając wulgaryzmy u paru userów).Forza_Michal pisze: Aha i jeszcze jedno,najpierw idź zrób pożadek u siebie na forum a później zwracaj komuś z nas uwagę!
Papa, i radzę na przyszłość w ogóle nie czytać jp. Mniej nerwów. Na zdrowie ci wyjdzie.