Najlepsze teksty.

Forumowe zabawy, posty nie są zliczane
ODPOWIEDZ
zzz_v1

Odp: Najlepsze teksty.

Post autor: zzz_v1 »

Ehehehehe...
Forza Michal ty to na poważnie czy co?
Forza_Michal pisze: Nie chciałbym wam już nigdy więcej przypominać kto jest skorumpowanym klubem.
To mnie najbardziej rozbawiło. Ani to aktualnie nic z prawdą wspólnego nie ma, ani mnie nie ruszy. Jesteś drugą osobą na fcinter.pl, która od roku wprost napisała, że Juve jest skorumpowane. Na szczęście reszta jest w miarę ok.
...przejdę do ważniejszych, ale równie błahych spraw.
Forza_Michal pisze: Jakiś jeden użytkownik sieje lament,że na naszym forum co 2 avatar to anty Juve,
Że jedna osoba tak pisze to mnie to dymi. No, a jakby przejrzeć na ślepo - są takie avatary. Facet miał słuszność.
http://www.fcinter.pl/forum/index.php?topic=2153.0
7 postów: 3 osoby mające bluzgi na Juve. Wulgarne.

Zdziwiłbym się jakbym znalazł kiedyś na jp.com takie rzeczy.

Taaa pamiętam, jak tutaj była akcja na wykropkowywanie wulgaryzmów, ale widzę, że wróciły (na jp by to nie przeszło). Tyle tylko, że kilkoma merdami i zakrętami mnie nie przestraszą. Co ja do podstawówki chodzę?

Forza_Michal pisze: Nie przestrzegacie prostych zachowań kultury jakim jest pisanie  nazw własnych wielką literą,
Zwykle bywa, że te same osoby piszą wszystko z małej litery, a po za tym tutaj też się zdarza.
Forza_Michal pisze: Wiecznie pieprzycie,że Puchar wam ię należał a my go od was dostaliśy.Normalnie się nie da czytać tych bzdur.Do końc życia będziecie pieprzyć,że nam się on  nie należał,my wam go zabraliśmy,dostaliśmy i ch** wie co jeszcze.
Lepiej to wymaż, bo za takie wypowiedzi się bany dostaje.

Puchar (lol, scudetto) pucharem, a nikt jeszcze nie udowodnił, że kupowane było w 05/06. Zresztą on w ogóle udowodnili znacznie mniej niż na początku podobno chcieli. A dostaliście, bo go dostaliście, choć to powinien być 04/05, a nie 05/06.

I na koniec...
Forza_Michal pisze: Aha i jeszcze jedno,najpierw idź zrób pożadek u siebie na forum a później zwracaj komuś z nas uwagę!
Nie widzę powodu, żeby robić porządek zarówno na jp jak i tu (pomijając wulgaryzmy u paru userów).

Papa, i radzę na przyszłość w ogóle nie czytać jp. Mniej nerwów. Na zdrowie ci wyjdzie.
Ostatnio zmieniony 9 sie 2009, 23:50 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
Minister

Post autor: Minister »

Ja się w żadnym wypadku na nic nie zdenerwowałem.Tylko na wszystko co was otacza potraficie najeżdzać ale teg co jest u was nie potraficie zobaczyć.

Co do pucharu to nie udawaj idioty bo dobrze wiesz,że chodziło mi o Scudetto.Czytanie waszego forum to był pierwszy i ostatni raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
zzz_v1

Forza_Michal pisze: .Tylko na wszystko co was otacza potraficie najeżdzać ale teg co jest u was nie potraficie zobaczyć.
Tylko, że ja ci udowodniłem, że jednak ktoś powód miał, żeby "najeżdżać" na was (no... na tamten temat), bo akurat ktoś miał rację i chodziło o coś co u nas właśnie nie występuje.
Forza_Michal pisze: Czytanie waszego forum to był pierwszy i ostatni raz.
No i będzie lepiej dla wszystkich.

A z pucharem to tylko zwróciłem uwagę, ale tak to była tylko drobna poprawka.

Trofeum - o, to jest właściwe.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 14:14 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

znany i uwielbiany wisla10:

"czy jestem jednym z nielicznych na tej stronie normalnych kibiców Interu? Normalny jest jeszcze toja888 i Piekarz... ale reszta..."

Pozamiatał. Piekarz.. szczere wyrazy współczucia... ;P
Ostatnio zmieniony 19 sie 2009, 19:17 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Może i było już ale napiszę bo tekst dobry :P

"Mierzkam w Interze ale na zawsze pozostanę idolem Mediolanu
bo mają ładniejsze barwy i wogle są super"
ksiazewi

Post autor: ksiazewi »

Komentarz na stronie pilka.pl odnośnie artykułu: "Real chce się na siłe pozbyć Sneijdera.

25.8.2009 20:19|kuasny
Inter ma teraz prawo obniżyć ofertę :) Skoro Real na siłę się go chce pozbyć, nic nie stoi na przeszkodzie by dać za niego Materazziego xD
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

"Chciałbym zadać pytanie do adminów tej strony. Po prawej stronie gdzie jest następny mecz widnieją znaczki Interu i Milanu. DLaczego Inter ma gwiazdkę a Milan nie ma. Niewiem jak innych ale mnie to troche denerwuje. Dodajcie Milanowi gwiazdkę, bedzie ładniej wyglądało." acmilan.com.pl
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Jakiś juvek z juvepoland wyraża swoją błyskotliwą opinię o jutrzejszym meczu Roma-Juventus:

''Mecz będzie trudny, ale liczę na łatwe zwycięstwo po ładnej i skutecznej grze.''
air87

Post autor: air87 »

forum Milanu po Derby ;] Przyznam ze wpis mnie zabil i oddawal w pelni gre naszego przeciwnika

"adi_avanti; Użytkownik; 29.08.2009; 22:45 #598
No cóż... Przez dwa miesiące nam wciskali, że gówno to czekolada. Kiedy wreszcie zasiedliśmy do deseru każdy mógł się przekonać jak to naprawdę smakuje...

FORZA MILAN :-/"
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

Jeszcze jeden komentarz z serii "Milanisci w obiektywie"
"Czyli jak zwykle, my gramy - oni strzelają. " :P
Drzewo91

Zarty Milanistow

omo19pl : kiedy kupimy bocznych obroncow??
fallentomas; Nie kupimy bocznych obrońców nikogo nie kupimy bo mamy samych mistrzów.
Drzewo91

"Protection;gooooooooooooooooooooollllllllll!!!

Wreszcie boczny obronca gol!! ;DD

a nie to nie nasz sorki.."
Nic dodac nic ujac, forum acmilan.pl to kolebka smiechu :)
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

"Co do gry Interu - tym razem nie można już po prostu wrzucić piłki na Ibrahimovica. Z niecierpliwością czekam na derby."

ANDREA PIRLO

Drzewo91 -  znasz taką opcję "modyfikuj"?  :cry:
Ostatnio zmieniony 29 sie 2009, 23:11 przez forzaragazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
kjuska

Post autor: kjuska »

Mnie rozśmieszył, a zarazem zdenerwował komentator na Canal +. " W barwach Interu 40 meczów derbowych rozegrał Gaetano Facchetti".
Nawet nie zna tak zasłużonego zawodnika. Tym bardziej, że już od nas odszedł należy się dla Niego szacunek i nie wypada notować takich wpadek.
Against Modern Football
Obrazek
Drzewo91

"Derby na 98% dla Milanu" [*]

Idę po kolejny browar... "
nic tylko brawo bic :D
Minister

Kjuska daj spokój to tylko komentator.Nie chciałbyś słyszeć jak by nazwał go Szpakowski:D
a geje do obozów pracy!"
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Post autor: I(1)N(9)T(0)E(8)R »

Ja lubie tych panów co komentują serie a czasem powiedzą coś o fan clubach wloskich drużyn w Polsce jak np dziś, że kibice Milanu z Polski wybrali się na mecz. A jak komuś sie nie podobają komentatorzy to podobno C+ pracuje nad tym aby byla mozliwosc wylaczenia komentarza podczas meczu..
Obrazek
Minister

Na dzień dzisiejszy to  C+ ma najlepsze zaplecze komentatorskie.Bo Polsat to troche stronniczy a o Tvp się nnie wypowiadam.

Ale ok koniec rozmywania tematu.
a geje do obozów pracy!"
ferii

Post autor: ferii »

"Gdyby nie ręka Adriano Milan by to wygrał :)" komentarz z pilka.pl rozwalił mnie heheh!!

"Milan jest tak słaby że teraz powinno być w słownikach zamiast słowa najsłabszy to powinno być MILAN (bez odmian)

Użycie w zdaniu.

Zdanie oznajmujące: Ale z Ciebie jest Milan.
Zdanie pytające: Czemu jesteś Milan w nogę ?
Zdanie przeczące: Nie mam Milan silnika w aucie."

kolesie wymiatają tam ;)
Ostatnio zmieniony 30 sie 2009, 00:00 przez ferii, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
kjuska

Post autor: kjuska »

Forza_Michal pisze: Kjuska daj spokój to tylko komentator.Nie chciałbyś słyszeć jak by nazwał go Szpakowski:D
Ogólnie nic do komentatorów z C+ nie mam. Uważam nawet, że po Borku i Iwanowie pracują tam najlepsi. Ale troche mnie poirytowało to przekręcenie.
Against Modern Football
Obrazek
Kermitt

Post autor: Kermitt »

roni taką setke spudłował bo został sfaulowany, czego nie widział boski sędzia głowny. nie chce usprawiedliwiać Milanu bo Gów.. grają, ale wydaje mi się że sedziowanie w tym sezonie znowu pod inter.
No nie, to jest już parodia. Ja rozumiem, że nerwy, emocje ale jak do jasnej cholery można pisać że Ronaldinho był faulowany ! Ewidentny nur za co powinien dostać żółtą kartkę. Ten sam Pan pisał że Eto'o nie był faulowany przy karnym dla naszych. No przepraszam bardzo, ale jeśli na Ronim był faul a na Eto'o nie to albo ja mam coś z oczami albo totalnie nie znam się na przepisach gry w piłkę ! Ja rozumiem, żeby to jeszcze była sytuacja bodajże Flaminiego, gdzie minął Maicona i był przez niego lekko przetrzymywany i sędzia gdyby się uparł miałby prawo tam gwizdnąć, no ale pisanie takich bzdur pokazuje jak wielkim fanem Dinho jest ten użytkownik.

Btw. nick - ToMuS, co może wiele wyjaśniać.
ferii

Post autor: ferii »

"gdyby ten dumny cap seedorf szybciej się ubierał to może wszedłby minute wcześniej, ale nie on wielki zawodnik potrzebuje 5 min, taki abate to juz by stał przy lini po 5 sekundach"

hahah to jest mistrzostwo świata
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
ksiazewi

Post autor: ksiazewi »

Z acmilan24.com:

"Juz bym wolał zeby przegrali bo nie ma o co walczyc.... Patrzcie jakie transfery zrobił inter a jakie my..... Nawet jezeli przegramy 1000 do zera to berlu nikogo nie kupi bo po 1 nie da kasy xD a po 2 jest za mało czasu a jak sie łysy zacznie targowac to sezonu zabraknie......"

hahaha;-D
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
IlCapitano

Buffon - Cesar no faktycznie, miażdżąca przewaga żeby mówić o wyższości jednego lub drugiego
Canna-Chiellini Lucio-Samuel kapitam reprezentacji włoch w roku mundialowym i jeden z najbardziej perspektywicznych i juz najlepszych stoperów świata kontra człowiek-czerwona kartka i genialny ale żółtodzioby brazylijczyk

Pomoc Diego i Sneijder jedyni porównywalni
I zastanawiam się gdzie ty tutaj widzisz przewagę Interu?
Stankovic lepszy niż Camor czy moze Zanetti?
Thiago Motta moze byc porównywalny z Melo ale na pewno nie z Sissoko jeżeli ten wróci do pełnej dyspozycji.
do tego my mamy klimatyzację w postaci Poulsena biegającego i robiącego miły powiew. A inter?
Atak. Juve więcej lat, więcej strzelonych bramek, większe doświadcznie i Amauriego ktory w tym sezonie, stawiam głowę, zdominuje ligę.
Del Piero na pewno będzie mial swój miesiąc, Iaquinta zawsze cos ustrzeli. Trezeguet zobaczymy.
Inter ma świetnego Milito ale na bank nie jest to zawodnik porównywalny z Amaurim. Eto może być wielkim wzmocnieniem. Dlatego może tutaj remis.

a więc gdzie ta przewaga na każdej pozycji?
siła interu to gra drużynowa, twarda defensywa i kontuzje Juve. Wyeliminuj jeden z tych czynników i nie ma dominacji Mediolańczyków w tym sezonie

Przewaga na ławce trenserksiej po stronie Interu
A my mamy Schumachera, Ramazottiego i Gorbaczowa. Joł!
JuvePoland... muszę coś dodawać?
Freelanser

Post autor: Freelanser »

Il Capitano pisze:
Buffon - Cesar no faktycznie, miażdżąca przewaga żeby mówić o wyższości jednego lub drugiego
Canna-Chiellini Lucio-Samuel kapitam reprezentacji włoch w roku mundialowym i jeden z najbardziej perspektywicznych i juz najlepszych stoperów świata kontra człowiek-czerwona kartka i genialny ale żółtodzioby brazylijczyk

Pomoc Diego i Sneijder jedyni porównywalni
I zastanawiam się gdzie ty tutaj widzisz przewagę Interu?
Stankovic lepszy niż Camor czy moze Zanetti?
Thiago Motta moze byc porównywalny z Melo ale na pewno nie z Sissoko jeżeli ten wróci do pełnej dyspozycji.
do tego my mamy klimatyzację w postaci Poulsena biegającego i robiącego miły powiew. A inter?
Atak. Juve więcej lat, więcej strzelonych bramek, większe doświadcznie i Amauriego ktory w tym sezonie, stawiam głowę, zdominuje ligę.
Del Piero na pewno będzie mial swój miesiąc, Iaquinta zawsze cos ustrzeli. Trezeguet zobaczymy.
Inter ma świetnego Milito ale na bank nie jest to zawodnik porównywalny z Amaurim. Eto może być wielkim wzmocnieniem. Dlatego może tutaj remis.

a więc gdzie ta przewaga na każdej pozycji?
siła interu to gra drużynowa, twarda defensywa i kontuzje Juve. Wyeliminuj jeden z tych czynników i nie ma dominacji Mediolańczyków w tym sezonie

Przewaga na ławce trenserksiej po stronie Interu
A my mamy Schumachera, Ramazottiego i Gorbaczowa. Joł!
JuvePoland... muszę coś dodawać?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAH! Masakra

PS. OFF Topic!
Obrazek
groch

Post autor: groch »

Eh no panowie jak Milito jest gorszy od Amauriego to moze powinnismy kupic Olisadebe?:D Amauri? Wczoraj ogladalem mecz z Romą to on biega jak po lodzie.
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Amauri... gdy tylko widze/slysze to nazwisko juz chce mi sie smiac ale jak mozna mowic ze jest on lepszy ode Milito? Od Milito, ktory w kazym klubie, w ktorym gral strzelal okolo 20 bramek w sezonie? to nawet nie jest smieszne, to jest zalosne
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
zzz_v1

jedrula1991 pisze: Od Milito, ktory w kazym klubie, w ktorym gral strzelal okolo 20 bramek w sezonie?
Nie.
http://it.wikipedia.org/wiki/Diego_Milito
Mi wychodzi średnia 13 z pominięciem aktualnego sezonu.
Jak pójdzie dobrze, to może kiedyś się dowiem ile z tego strzelał z karnych lub z dobrych sytuacji. Jak Amauri.

Osobiście nie uważam, żeby był lepszy od Milito, ale za ambicję i za to jak się stara by coś strzelić (albo bramkarz albo słupek albo poprzeczka. peszek...) jestem gotów go dać dużo wyżej. Papa.

To zabawne, że trafia to jeszcze tutaj. Dopiero wczoraj na sb to widziałem.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 15:40 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
IlCapitano

Czy ty sam siebie czytasz? Milito w ciągu swej kariery strzelił prawie trzy razy tyle goli co Amauri. Gra w reprezentacji. A Amauri? To już nawet śmieszne nie jest, jak w ogóle można porównać tych dwóch napastników, to obelga dla Milito.
Nie wiem czemu jedynie kibice Juve mają takie jazdy, przecież gdzie bym nie przeczytał opinii po Derbach to pisali, że Milito jest jednym z najlepszych, jak nie najlepszym napastnikiem Serie A, znajomy kibic Barcelony który uważnie śledzi Primere uważa, że już za czasów Saragossy był fantastyczny, ale oczywiście tylko kibice Juve uważają inaczej. Sami przeciw wszystkim, przypadek? Raczej skrajny debilizm.

Sorry za offtopic  :ban:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 15:43 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
zzz_v1

1. Znajomy kibic - hahaha.
2. Nie wiem gdzie ty takie coś wyczytałeś.
3. 146/65=2,246. Znacznie bliżej 2 niż 3 razy tyle. Naginanie statystyk. "Prawie robi wielką różnicę."
I poważnie - dobrze wiesz, że Amauri jest średniakiem. Milito też, tyle, ze miał więcej szczęścia, bo grał regularnie we wszystkich swoich klubach.

A z debilizmem to się wstrzymaj, bo sami głupoty piszecie i reszta się z was śmieje (może pora to zauważyć? Ja jakoś widzę, że na jp wychwalamy swoich w niebiosa, bo są NASI, a ty? (od dawna piszę, że ci kibice to niczym się nie różnią od siebie, ale nikt mi nie wierzy)).
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 15:50 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ