Kawałek "Każdy ponad każdym" leciał na każdej informatyce w moim liceum Nigdy mi się nie znudzi historia opowiadana przez Sokoła.Sam klip również mi się podoba ,jest zrobiony z głową i dobrze przedstawia sytuacje z teksu.Daje 8/10.
Miałem dać coś z rapu ,ale jednak zapodam Stinga :
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
tak kiczowatej piosenki ktora z taka latwoscia wpada w ucho to nie znalem...heheh kiedys mialem bzika na pkt tej piosenki..kiedys bylem glupi i mlody teraz jestem tylko piekny ...ocenka 6/10
a moze teraz takie cos..juz sie Lennowalismy, Queenowalismy, U2towalismy i przeszlismy przez lata 80 (mam nadzieje bezpowrotnie) to teraz sie zregujemy . Wielka gwiazda polskiej sceny legenda tego gatunku w Polsce . Czlonek takiego kultowego zespołu jak I2RA3L
Audioslave bardzo lubie i nie inaczej jest z tą piosenką 8/10 bardzo fajny utwór. sam tytuł mi wystarczył, żeby sie nikt nie czepiał, ze szybko odpisałem
nie moje klimaty.....totalnie nie moja bajka inie żebym nie doceniał bo sam mam paru kumpli dj'ow ale nie trawie po prostu tego - 1/10. Niestety ja tu tylko slyszalem BUM BUM BUM BUM BUM i nic wiecej
a teraz piosenka z kultowego filmu Davida Lyncha - Mulholland Drive oraz z 13 odcinka 3 sezonu Prison Break. Piosenka mnie powala na kolana, głos tej pani a mianowicie Rebekhi Del Rio jest niczym głos z nieba...tekst mowiacy o milosci i cierpieniu rowniez powala..jesli znasz hiszpański .. http://jp.youtube.com/watch?v=oddg6dCB7FE
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2008, 19:49 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
Wybacz, ale... bardzo, bardzo słabe 3/10 A czemu? Przypomina mi to jakieś intro telenoweli wenezuelskiej, a jej głos może i czysty, ale nic poza tym. Nie jestem specjalistą w tych klimatach i dla pierwszego lepszego bolka z ulicy, takiego jak ja piosenka jest... nie wiem jaka
A teraz klasyka... I to nie są jaja, bo z 12 lat 90% facetów w Polsce szalało na jej punkcie Gdyby zrobić nowy podkład dźwiękowy, oparty na bazie tego co jest to byłaby numero uno na listach przebojów
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
"every day, is a new day..." - POD oczywista ze 10/10
Mistrz Polskiego Freestyle'u(moze piosenka malo znana ale dla mnie numero uno): http://pl.youtube.com/watch?v=SHNIY1oVaQk