Najlepsze teksty.

Forumowe zabawy, posty nie są zliczane
ODPOWIEDZ
Imrahil
Kontakt:

Odp: Najlepsze teksty.

Post autor: Imrahil »

na innym portalu koment w sprawie zekomego powiazania Morratiego z calciopoli:

|31.3.2010 13:53|majosmajos
Dziennikarze to moga sobie rozne rzeczy w prasie wypisywac. Ja na przyklad ostatnio przeczytalem ze Amauri ma grac w 2 czesci Prince of Persia.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Jakub88
Kontakt:

Post autor: Jakub88 »

Czytam i czytam i oczom nie wierzę!
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

Pojawila sie plotka laczaca Benzeme z Milanem, a wraz z nia komentarz - "(...) Benzema  jest za młody na Milan ..."
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Wypowiedź niejakiego PietroBosmana po znakomitym występie Juve w Udine:
Pietro Bosman pisze: Oglądanie tej drużyny to czysty masochizm.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Obrazek
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Obrazek
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Karpik

Post autor: Karpik »

Hehe jedrula z tym wycinków kiedys gazetę zrobisz ;-)
Obrazek

By Kropasz
Karpik

Na świeżo komentator meczu CSKA - Inter
Gdy piłka leci w światło bramki, może wpaść do siatki
Obrazek

By Kropasz
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

COŚ Z FT O RYSZARDO KŁARESMIE :lol:
Johann Cruyff  (16:45:35): pisze:Kilka sezonów oglądałem często skróty z ligi portugalskiej ligi i mogę powiedzieć że w życiu nie widziałem gracza który potrafi zewnętrzną stroną nogi dośrodkowywać tak celnie piłki..najlepiej to robi na świecie
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 22:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

po objęciu prowadzenia w Serie A przez Romę

Nen  11.04.2010 16:51 pisze: pocieszmy sie tym, ze mamy Quaresme a Roma nie :)
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 22:43 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Z dzisiaj, z Juvepoland. Komentarz pod relacją z rozprawy ws calciopoli:

"mam nadzieje ze wszystko obróci sie o 360 stopni i to Inter bedzie skomlał jęzorem morattiego"

:hold:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

obróci sie o 360 stopni
Widać, że z matematyką juvki są wyjątkowo na bakier :D
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
FcInterRLZ

Post autor: FcInterRLZ »

Komentarz prosto z http://www.sports.pl/articles/article.a ... 2&OdpStr=1 o dyskusji, kto zagra w finale LM:
"Najsilniejszymi zespołami z tej trójki jest Barcelona, a w drugiej kolejności Inter i to one spotkają się w finale."

Szczyt mądrości  :brawo:
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 22:35 przez FcInterRLZ, łącznie zmieniany 1 raz.
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

To nie wymaga komentarza...
Obrazek
Ynter

Post autor: Ynter »

Obrazek

Na czerwono zaznaczone dzieci neo, dumne z rozsiewania na szeroką skalę niestworzonych rewelacji o 200mln odszkodowania dla klubu, który przyznał się do korpucji.

Na niebiesko Ci, którzy sprawiają, że warto rozróżniać kibiców Juventusu od juffkóf ;]
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

fajnie to pokazałeś Ynter, nie można uogólniać żadnej grupy kibiców, tych neo w ogóle nie powinno się nazywać kibicami.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Ynter

"A więc powiedzcie mi dlaczego piłkarz który daje z siebie wszystko na treningach i wypada na nich jako jeden z najlepszych jak twierdzi Mou nie gra!? Dlaczego po dobrym meczu w następnym zagra mniej niż 10min, siedzi na ławie, albo nie dostanie powołania? Dlaczego pomimo tego, że go chwali nie daje mu szansy tylko woli stawiać na Balotellego który wcale nie gra jakiegoś niesamowitego futbolu..."
Już wiecie o kogo chodzi? Taaak, o Quaresmę! :D Tytuł felietonu brzmi "W ciszy stadionu. Jak zniszczyć czyjeś marzenia i stracić 16mln?" i znajduje się na bardzo smutnej stronie http://rq7.webege.com/index.php . Smutnej bo najbardziej radosny news na niej pokazuje nową fryzurę naszego gwiazdora :D
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Tylko, że Balotelli strzela gole i zalicza asysty, czego Bóg żelu i triveli zwyczajnie nie potrafi. Ale to taki mały  :offtopic:
Seba

Post autor: Seba »

Najlepiej zmienić ten temat na "Quaresma", bo co drugi wpis, to o Quaresmie. Niestety cały temat przez te ciągłe pisanie o Ryśku staje się bardziej komiczny niż zabawny.
Obrazek
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

Wypowiedz zaklęcie "Adin, Dwa, Tri, Quaresma!" i dżin El Intero się pojawi.
Obrazek
Karpik

Z cyklu fiesta na Shoutboxie:

Obrazek
Obrazek

By Kropasz
RdK.
Kontakt:

"Ostatni dzień letniego okienka transferowego - rok 2008, Ricardo Quaresma podpisuje kontrakt z Interem. Jak pokaże czas decyzja ta zmieniła całe jego życie, niestety nie na lepsze jak każdy z nas oczekiwał, a na gorsze. Pomimo tego że miałem mieszane uczucia w tej sprawie "Mustang" jak nazwany został przez kibiców "Smoków" bezapelacyjnie podją najgorszą decyzję w życiu, czekały go bowiem dwa lata (kto wie może nawet więcej?!) przesiadywania na ławie, lub kilkuminutowych występów(?) w czołowym włoskim zespole.
Zacznijmy jednak od początku. Massimo Moratti wpadł na genialny pomysł kupna Ricardo - jednego z najlepszych skrzydłowych na świecie (niestety wtedy, dzisiaj nie ośmielę się użyć tego epitetu). Decyzje jego kwestionował co chwila Mourinho, któremu tak zależało na Portugalczyku (szkoda, bo tylko wtedy), że włodarze klubu z Italii kilkakrotnie jeździli do Porto podbijając cenę za Quaresmę. Ostatecznie licznik zatrzymał się na 16mln euro, plus młody talent(?) Hugo Pele obecnie czarujący ławkę w Realu Validollid..

Wielkie pieniądze, Wielki Quaresma ? Od samego początku zaczęto się zastanawiać czy ten młody Portugalczyk jest wart takiej sumy pieniędzy. Sezon zaczął dobrze, nawet bardzo. Najpierw był sparing w którym Ricardo pokazał się z dobrej strony, pomimo, że sądzono że się nie zaaklimatyzuje zbyt szybko - kilka pięknych lat w Portugalii miały zrobić swoje.. Co ciekawe ta teoria nie sprawdziła się! Ricardo po kilku efektownych jak i efektywnych zagraniach w meczu towarzyskim wybiegł w pierwszej jedenastce na Catanię, był to jego pierwszy oficjalny mecz w barwach Interu i co? I nie zawiódł! Strzelił bramkę dającą zwycięstwo Nerazzurrim 2-1! To się nazywa wejście do zespołu :) W nagrodę kilkanaście minut po strzeleniu bramki został zmieniony...

Mourinho, ten który obudził Quaresmę ze snu. Wszystko szło po myśli Ricardo, w tym czasie wydawało mi się, że moje obawy co do jego transferu były zbędne - niestety okazało się to zgubne przez jednego Pana - Jose Mourinho. To właśnie on, po meczu z Catanią zadecydował, że w następnym spotkaniu RQ7 zacznie na ławce rezerwowych. I tak już zostało. Do dzisiaj...
Co prawda była szansa - wypożyczenie do Chelsea w której Quaresma miał "odżyć". No właśnie miał.. Bo trudno tego dokonać grając zaledwie w 4 spotkaniach. Więc postanowił wrócić do Interu w którym grywał więcej (ironia).

Druga strona medalu.
Ricardo gra obecnie słabo, ale dlaczego? Przecież przed przejściem do Interu swymi zwodami, dryblingami ośmieszał takich wymiataczy futbolowego świata jak: Eboue, Makelele czy Agger - silni, nieustępliwi obrońcy. Więc co się stało że Q7 obecnie nie potrafi poradzić sobie z obrońcami chociażby Romy czy Sieny która prawie dwa razy więcej straciła bramek niż strzeliła. Co za tym stoi ? Jedni powiedzą psychika - zgodzę się, ale żeby aż na taką skale? Przecież grając w FC Porto miał okazje grać na tak "trudnych" obiektach jak Stamford Bridge czy Anfield Road kiedy każdy twój kontakt z piłką podkreśla 60tys gwizdów i jęków, jednak pomimo tego dawał sobie radę, strzelał bramki asystował, czarował jak na niego przystało.

Skoro nie psychika to co?
Może nie co, a kto? Pisząc ten felieton miałem cel, chciałem coś wszystkim Wam uświadomić i właśnie zbliżam się do jego realizacji. Wracając do myśli przewodniej - oczywiście chodziło mi o postać Jose Mourinho, niby jednego z najlepszych szkoleniowców jacy mają szczęście chodzić po tym świece, jednak nie dla mnie i nie dla Quaresmy. Chociaż to on był głównym promotorem transferu Q7 na San Siro to on zniszczył mu dwa lata i zrobił z niego kozła ofiarnego. Odważnie stwierdzenie co? A więc powiedzcie mi dlaczego piłkarz który daje z siebie wszystko na treningach i wypada na nich jako jeden z najlepszych jak twierdzi Mou nie gra!? Dlaczego po dobrym meczu w następnym zagra mniej niż 10min, siedzi na ławie, albo nie dostanie powołania? Dlaczego pomimo tego, że go chwali nie daje mu szansy tylko woli stawiać na Balotellego który wcale nie gra jakiegoś niesamowitego futbolu...

Po prostu przemyśl to sobie.."

:hold:
Obrazek
Chrisu

Post autor: Chrisu »

za dlugie do czytania xD
Ynter

To właśnie z tej stronki, którą podałem :P Nigdy nie myślałem, że coś tak smutnego może być tak zabawne :D
zzz_v1

Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

jedrula1991  19.04.2010 22:39
zreszta chcac dobic tych ludzi uzyli by tlumika
God protect me
djqbaa

Post autor: djqbaa »

Lekcja taktyki i ciekawostki prosto od kibiców Barcelony, a także od innych "ekspertuf":
takiego piłkarza jak Messi nieda pokryć sie indywidualnie czy 1na1, ZAPOMNIJ o tym, tak jak niedało sie pokryc kilkanascie lat temu Ronaldo tak teraz nipokryjesz "ściśle" czy indywidulanie CR9, Messiego, Torresa itp. Taki zawodnik choćby miał naplecach Puyola, Vdica, Lucio zawsze zdoła sie obrócić z piłką jeżeli bedzie krótko kryty przez 1 czy 2ch zawodników i wyjść 1 na 1 z bramkarzem, takich zawodników sie poprostu stara zneutralizować calym zespołem i sytlem gry, linia obrony , DMC chociaż o jakies kilkanascie procent, oni jakich by niebylo obroncow, zawsze znajda sobie miejsce i bada montowac zagrozenie.
Ibrahimovic to rasowy snajper... strzelił wszystkie 2 gole dla Barcelony (w meczu z Arsenalem) z których żaden by niewpadł wg. mnie gdyby strzały oddawał choćby Benzema czy jakis Eto'o, wiec oczym gadka??? Dlamnie osobiscie to napastnik z jednej beczki gdzie Drogba, Rooney, Torres, Cardozo itp. rasowy snajper
http://www.youtube.com/watch?v=hGJhZqSs ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=0J2UkRM6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Tsx6BzGfKYg
Murincho
...  :o
Obronę Barcelony uważam za zdecydowanie silniejszą, o ile boki się równoważą, to para Puyol-Pique jest lepsza od stoperów Interu. Gra obronna Interu to także ogromna zasługa Mourinho, ale obrona Włochów nie jest silniejsza od defensywy Hiszpanów.
Kolejnym mankamentem Interu jest dekoncentracja na samym początku spotkań.
Inter - Chelsea 1:0 Milito 3'
CSKA - Inter 0:1 Sniejder 6'
Inter - Milan 1:0 Milito 10'

faktycznie...
Karpik

*
      Dodano: 2010-04-20 22:50:32, autor: memeczyslaw

jak teraz padl wynik 3-1 to Barça jak musi zagrac w rewanzu ile bramek strzelic gubie sie w tym
źródło. fcbarca.com
I jak tu tu znać się na piłce :)
Obrazek

By Kropasz
zzz_v1

Miras: Nie ma banów w czasie meczu.
...i reakcja.
RdK.
Kontakt:

"Ludzie co Wy tu wypisujecie ?!

Obejrzyjcie sobie to dokładnie, Maicon zderza się z Leo, po czym niefortunnie wpada centralnie szczeną na łokieć któregoś z obrońców [kolegi z zespołu].

Żadnej winy Messiego. Przykro ?"

Łahahahaha, dawno się tak nie uśmiałem.
Kibice "Dupy Katalonii" to rzeczywiście debile.
Obrazek
ODPOWIEDZ