Tak czy siak, polecam to: http://acmilan.com.pl/?id=16001#kom
Kibice milanu dziś wieczorem NAGLE pokochali swój zarząd i Giallianiego, mimo że cały czas nazywali go łysym... i kazali mu...
hahaha, to najlepsze co się znalazło w tym temacie ever!and1 pisze:POLEGŁEM !! www.manusite.plSeba. pisze:Zwrot "manu" jest obraźliwy dla Manchesteru. http://www.manusite.pl/index.php?co=akt ... i&id=17549Kamikaze pisze: tymczasem u nas na forum ....
''Jak nie znasz Histori Man United to lepiej nie pisz manu''
Wytlumaczcie mi sens tego zdania ;D
Oni chyba tego nie są świadomi, może by ich się kulturalnie zapytać, lub uświadomić?Ynter pisze: Mogli przynajmniej odpuścić sobie ten artykuł i udawać głupich...

Dla mnie to brzmi to jak gównostorona.pl a na nasz stronaogownie.pl ;pInler pisze: Oni są tego świadomi i tłumaczą się, że słowo "manu" jest częścią słowa "manusite", a to już złe nie jest. Wszystko jest napisane pod tym artykułem na manusite.pl. Też mnie to bawiło to sprawdziłem.
Po meczu z Atletico shoutbox u Nas nie wyglądał wcale lepiej.Kermitt pisze: Już się zaczął płacz wiernych i mężnych kibiców Realu. Cały temat tu (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... 096&kom=ok), pierwsze lepsze perełki niżej.
2010.08.29, godz. 22:55, grochowski92
PELLEGRINI wróć !
2010.08.29, godz. 22:55, letisia
Z czym do ludzi...... Tyle mamy z tego laczka Mou ;/ Wolalam Real za Pellegriniego
2010.08.29, godz. 22:51, barcelonismo88
Gdzie ten Real? Gdzie ten Mourinho??
W sumie mogą oddać nam Mou![]()

Powiedz to JarkowiChuchu pisze: Ale tu chodzi bardziej o to, że ci sami kibice Realu błagali o zwolnienie Pellegriniego i zatrudnienie Mou a po jednym słabym meczu chcą powrotu Manuela. U nas nikt nigdy nie chciał zwolnienia Mou.

Nie śledziłem naszego SB po tym meczu, także przyznam że nie wiem, ale daję sobie rękę uciąć że nie było AŻ TAK wielkiego płaczu jak tamrdk pisze: Po meczu z Atletico shoutbox u Nas nie wyglądał wcale lepiej.
Oni nawet nie przegrali tego meczu.Kermitt pisze:Nie śledziłem naszego SB po tym meczu, także przyznam że nie wiem, ale daję sobie rękę uciąć że nie było AŻ TAK wielkiego płaczu jak tamrdk pisze: Po meczu z Atletico shoutbox u Nas nie wyglądał wcale lepiej.. Poza tym inną sytuacją jest przegrać finał (mniejsza już jaki) a przegrać mecz ligowy, który niczego jeszcze nie przekreśla.
jeżeli chodzi o umiejętności aktorskie, to kibica Barcelony popieram bez zastanowienia.Adasko pisze: x:o umiejetnosci mi chodzi 12:22:45
x:kto ma wieksze wg Ciebie: Mascherano czy Busquets? 12:23:04
y:busquets 12:23:33
rozmowa z kibicem Barcy ;P
No tak, no to tym bardziejNen pisze: Oni nawet nie przegrali tego meczu.

Dobry tekst, spodobał mi się! RORZA MILAN!forzaragazzi pisze: Kibic Milanu :lol2:
"inzaghi1995; Użytkownik; 02.09.2010; 15:09 #7
inzaghi1995I to jest cała prawda w tym sezonie można myśleć już o zdobyciu kilku pucharów np. Ligi Włoch ale również LM i Puchary i Superpuchary co tylko się da TRZEBA TYLKO MOCNO W TO WIEŻYC!
RORZA MILAN!"

Seba. pisze: "Wszystko ładnie i cudnie,ale Inter jak zawsze... Dzisiaj wygrał 2-1 z udinese , a gola na 2-1 strzelił Eto'o po dobitce z karnego ,ale nie wiem czy się ten karny należał czy może sędzia znów przekręcił mecz..."
Takie komentarze złodziei zawsze będą mnie bawiły do łez.
Kompletny dureń to musial napisac, ocenil chyba mecz ogldajac na livescorze...
Wydaje mi sie ze chodzi jej o to ze caly czas ma wszystko do dupy, ''czyzby upragnina stabilizacja) heh czyli sama tego chciala ;D ;]Ma(R)co_Polo pisze: Nie wiem jak to interpretować
![]()