Oddając się dzisiaj lekturze pewnego forum trafiłem na bardzo ciekawy temat Chodzi w nim o pomoc dla potrzebujących ludzi... kliknięcie na każdy z podanych linków daje nam 1,25 zł dziennie każdy głos jak wiadomo się liczy w takich akcjach więc Interiści do roboty i pokażmy że mamy serce! Można by wpisywać każdego kolege który kliknie i prowadzić statystyke ale boje się że zrobi się z tego nabijanie postów Jeżeli adminowi temat nie odpowiada to niech zostanie usunięty...
Ehh jestem dobry jak chleb
Wszystkie stronki odwiedziłem Na pajacyka i tak wchodze codziennie, bo gdzieś od roku mam jako startową stronę ustawioną Go. Inne stronki dopiero poznałem.
Dobry pomysł Globus.
Pozdro.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."
Moim zdaniem ( Globus ) wymyśliłeś bardzo dobry temacik. Nigdy nie patrzyłem na takie strony, ale kiedy teraz to zobaczyłem to myślę że będę częściej wpisywał ( podane wyżej ) strony.
Dobry temat, ale lepiej żeby każdy klikał 'dla siebie' i nie musiał informowac w tym temacie (przez co zrobi się motłoch i nabijanie postów), może lepiej, aby jak ktos w danym dniu kliknie na każdą z tych stron (tylko szczerze bez ściem), niech poda PW do Ciebie Globus (o ile chcesz) i byś np. po dwóch dniach, po tygodniu podał statystyki (najlepiej bez nicków, ino ogólnie)... wtedy temat nie zaniknie i bedzie aktualny
El_Chino twój pomysł jest jak najbardziej trafny i wspaniały.Globus do mnie napisał odnośnie tematu i oczywiście zostanie.Będą prowadzone statystyki.Dlatego teraz info do osób klikających w linki.Prosiłbym abyście wysyłali info odnośnie ile razy i w jaki link kliknęliście (oczywiście info wysyłajcie mu na PW ) żeby nie było że będzie bezsensowne nabijanie postów.Jak takie coś będzie miało miejsce temat wyląduje w koszu 8)
pomysł jak najbardziej dobry nic nas to nie kosztuje a zajmuje to tylko kilka sekund i może w ten sposób pomóc innym sobie dorzuciłem wszystkie stronki do ulubionych i klikam kiedy moge pozdro
Nie wiem, po co to zabawy. Albo robimy tak jak jest to na innych stronach, czyli każdy wpisuje się i dodaje to 1,25 do całości, albo przykleić temat i każdy jak będzie chciał to sobie kliknie. Trochę bez sensu jest ten pomysł z wysyłaniem pw do Globusa. Ja na przykład klikam we wszycie codziennie praktycznie…
To cóż stało na przeszkodzie aby wysłac do niego PW? Lenistwo? Przecież wystarczy mu tylko wysłac pustą wiadomośc o tytule 'interiści...' i non problemo.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2007, 21:26 przez EL_CHINO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja powiem tyle w tym temacie- nikomu się nie chce pisać do mnie PW więc traci sens moje liczenie...
Albo dodajemy po 1,25 i wtedy będzie pewna statystyka albo dajemy sobie z tym spokój Czekam na odpowiedź adminów co o tym myślą
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
I tak nic z tego, nawet w tym temacie nie piszą, że kliknęli w linki... Widocznie jest to bardzo męczące. Jeśli jeszcze to podliczasz Globus to dolicz kolejny hajs.
Ja osobiście jestem za tym bo tak jak napisał RoB jeden post na dzień w tym temacie to chyba nie jest nabijanie... ale czekam dalej na adminów co na ten temat powiedzą a z ich strony cisza więc czekamy na odpowiedź. Pozdro
Niech jakiś admin przeniesie temat do działu "Bez licznika" i jazda Niech każdy raz dziennie po kliknięciu w każdy link dodaje 1,25 Ciekawe ile kasy uzbieramy!
1,25
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub