Serwis NoPremium.pl należy do firmy PremGet Ltd.
Pobieraj szybko i bezproblemowy pliki z konto premium: Rapidshare, Hotfile, Freakshare, Filesonic, Wupload, Mediafire, 4shared, BitShare, FileFactory, SharingMatrix, Megaupload i wiele, wiele innych!
Sam korzystam z tego programu już od dwóch lat i jak do dziś nie mogę na niego narzekać.
NoPremium.pl istnieje na rynku od 2009 roku, jest niekwestionowanym liderem na rynku europejskim wśród serwisów świadczących usługi pobierania plików z hostingów Premium.
Kilka lat praktyki na rynku branży IT, najnowocześniejsze rozwiązania i wysokie standardy bezpieczeństwa przekłada się na setki tysięcy użytkowników korzystających z naszych usług.
Każdy użytkownik może korzystać z usług pobierania plików na kilka sposobów. Udostępniamy interfejs pobierania plików poprzez stronę internetową, firmowy Manager Pobierania i specjalną wersję aplikacji jDownloader. Dzięki temu z naszych usług mogą korzystać użytkownicy więkoszości platform systemowych (Windows, Linux, Mac OS).
Więcej informacji pod poniższym linkiem:
http://www.nopremium.pl/?ref=rdkzary
SZCZERZE POLECAM!
NoPremium.pl - pobieraj pliki bez limitów!
-
RdK.
- Kontakt:
-
Adriano_forever
Odp: NoPremium.pl - pobieraj pliki bez limitów!
Rzucającą się w oczy jest możliwość pobierania z RedTube
haha 
A co do tematu, z takich stron to ja używam rapideo.pl . Też nie narzekam a zapewne to na tej samej zasadzie działa
A co do tematu, z takich stron to ja używam rapideo.pl . Też nie narzekam a zapewne to na tej samej zasadzie działa
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti