Pierwszy domowy mecz Nerazzurrich w tym sezonie!

Przewiduję taki skład:
Handanović-Skriniar,de Vrij,Bastoni-Darmian,Barella,Brozovic,Calhanoglu,Gosens-Lukaku,Correa.
No powiem Ci ,że myślałem nad Onaną,Dimarco oraz Gagliardinim za Calhe,ale po krótkiej analizie wykluczyłem to.KaraJunior pisze: ↑17 sie 2022, 12:59 Stawiam na :
Onana -Skriniar,de Vrij,Bastoni-Dumfries,Barella,Brozovic,Calhanoglu,Dimarco-Lukaku,Martinez.
Mówisz i masz. Świetnie przymierzył Lautaro, zgranie Lukaku też palce lizać.
Mecz zgodnie z przewidywaniami. Spezia 2 strzały, Inter 3 gole. To chyba wystarczy jako podsumowanie meczu.
No zgadzam się z twoimi wnioskami, z tym że Inzaghi musi "uruchomić" Gaglie jeśli chcemy do czegoś dojść, bo jest to w pełni wystarczający zawodnik by ogrywać taką Spezie, A jak my będziemy w każdym meczu na takich ogórków eksploatować swój podstawowy skład ,to potem może czegoś zabraknąć. Poza tym zawodnik nie grający wcale staje się zdemotywowanym frustratem na ławce z biegiem sezonu i ważne jest by w tej kampanii trener dobrze rozłożył siły.forzaragazzi pisze: ↑20 sie 2022, 23:35 Lautaro bramka w swoim stylu. Dumfries chyba najlepsza forma odkąd u nas gra. Na boisku jest pewny siebie. W końcu dobra zmiana Dzeko. Gosens tez ładnie popracował w defensywie. Martwi że Gagliardini jest pierwszy do wejścia przed Asllanim. Widać że chłopak ma serce do gry.
dokładnie
Rymy idą z rana jak z kapelusza.
Ja nie mówię, że to są źli rezerwowi. Tylko właśnie wyłącznie rezerwowi. Dobrzy na zastąpienie zmęczonej podstawy, kiedy wszystko idzie dobrze. Optyka się zmieni, jak będzie szło źle - bo jak piłkarze z podstawki zostawiają zły wynik, to nie sposób sobie wyobrazić, że ci z ławki coś zmienią. Brakuje mi chociaż jednej pozycji na boisku - poza bramką - na którą mielibyśmy dwóch tak dobrych piłkarzy, że można by się zastanawiać, kto powinien wyjść w danym meczu (zastanowienie na lewym wahadle wynika tylko z braku formy Gosensa).