Cześć,
Wybieram się z grupą znajomych 5-8 osób na derby Mediolanu, które podobno maja się odbyć 22 września. Jeden ze znajomych mówi ze ma kolegę z jakąś kartą klubową który może nam kupić 4 bilety na to wydarzenie. Chciałem zapytać czy to prawda bo na forum wyczytałem coś o Siamo Noi Card ale forumowicze pisali ze tylko jeden dodatkowy bilet można kupić z tą kartą dla osoby towarzyszącej. W jaki sposób najlepiej będzie nam kupić bilety, proszę o radę kogoś kto zna temat albo posiada tą karte na którą można 4 bilety kupić to bardzo chcetnie się jakoś dogadam. Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.
Bilety na derby Mediolanu 22.09
-
Re: Bilety na derby Mediolanu 22.09
Nie znam się ale się wypowiem
Po pierwsze nie wiadomo czy mecz będzie dokładnie 22 września bo chyba 4 września ma być losowany terminarz do 13 kolejki. Ale mogę się mylić. Mecz może być 21 albo 23 różnie bywa a jest to ważne przy bookowaniu lotów więc trzeba poczekać kiedy dokładna data będzie podana.
Po drugie co do biletów to wydaję mi się, że na derby nie wiem jak na inne mecze ale owszem trzeba mieć kartę kibica żeby kupić 4 bilety ALE każda z tych 4 osób też MUSI mieć kartę. Bilety są imienne i przy zakupie podaje się nr karty. Przynajmniej tak było na kwietniowych derbach gdzie gospodarzem był milan wszyscy co kupowaliśmy bilety musieliśmy wyrobić kartę cuore żeby przepisać bilet także podejrzewam, że w drugą stronę działa to tak samo.
Po pierwsze nie wiadomo czy mecz będzie dokładnie 22 września bo chyba 4 września ma być losowany terminarz do 13 kolejki. Ale mogę się mylić. Mecz może być 21 albo 23 różnie bywa a jest to ważne przy bookowaniu lotów więc trzeba poczekać kiedy dokładna data będzie podana.
Po drugie co do biletów to wydaję mi się, że na derby nie wiem jak na inne mecze ale owszem trzeba mieć kartę kibica żeby kupić 4 bilety ALE każda z tych 4 osób też MUSI mieć kartę. Bilety są imienne i przy zakupie podaje się nr karty. Przynajmniej tak było na kwietniowych derbach gdzie gospodarzem był milan wszyscy co kupowaliśmy bilety musieliśmy wyrobić kartę cuore żeby przepisać bilet także podejrzewam, że w drugą stronę działa to tak samo.
-
Prawie na pewno będzie 22.09, bo wcześniej w tym tygodniu jest LM, a derby w poniedziałek to jednak skrajnie wyjątkowe sytuacje.
-
Jeżeli będzie 22.09 to może mi się uda polecieć , o ile zdołam zakupić bilet na mecz …
-
Ktoś może orientuję się, kiedy ogłoszą dokładna datę rozegrania meczu?
-
04.09.2024
-
- Kontakt:
pewnie data meczu z torino tez bedzie dopiero znana 4 wrzesnia?