9.12.2025 r. h:21:00
Witam.
Sam w sobie wynik tego meczu może o niczym istotnym decydować nie będzie, choc mogloby to pomóc w uzyskaniu TOP8 na koniec fazy ligowej. Przydałoby się wygrać ten mecz. Liverpool ma problemy z formą, dużo wtop, na pewno mobilizacji im do tego meczu nie zabraknie. To kolejny wielki test dla trenera Chivu. Jakie są wasze przewidywania? Zapraszam do dyskusji. Forza Inter!!
Mój skład: Sommer-Carlos,Bisseck,Bastoni-Luis Henrique,Barella,Hakan,Zieliński,Dimarco-Lautaro,Thuram
Faza ligowa LM, 6. kolejka: Inter - Liverpool
-
Speaker7
-
Jaszczu91
Re: Faza ligowa LM, 6. kolejka: Inter - Liverpool
To chyba największa szansa od losu dla Chivu na zwycięstwo z rywalem klasy premium. Oby się udało, bo to może pchnąć ten zespół do przodu.
Liverpool mega nierówny. Z wewnętrznymi problemami trenera z gwiazdą zespołu. Przyjadą bez Salaha i w największym kryzysie od lat. Inter wygląda bardzo dobrze. Ostatnie 2 mecze wygrane w bardzo dobrym stylu, z dużą liczbą strzelonych goli. Co może pójść nie tak? Pewnie wszystko
Dla mnie najważniejsze będzie, żebyśmy zachowali skuteczność. Jak to się uda to będzie dobrze.
Niepokoi mnie tylko brak Akanjego. Bez niego w obronie mogą być problemy.
Jestem nastawiony pozytywnie. W końcu musi przyjść przełamanie z mocnym rywalem. Na wszelki wypadek postawię dyszkę na Liverpool i wygraną mamy w kieszeni
Liverpool mega nierówny. Z wewnętrznymi problemami trenera z gwiazdą zespołu. Przyjadą bez Salaha i w największym kryzysie od lat. Inter wygląda bardzo dobrze. Ostatnie 2 mecze wygrane w bardzo dobrym stylu, z dużą liczbą strzelonych goli. Co może pójść nie tak? Pewnie wszystko
Dla mnie najważniejsze będzie, żebyśmy zachowali skuteczność. Jak to się uda to będzie dobrze.
Niepokoi mnie tylko brak Akanjego. Bez niego w obronie mogą być problemy.
Jestem nastawiony pozytywnie. W końcu musi przyjść przełamanie z mocnym rywalem. Na wszelki wypadek postawię dyszkę na Liverpool i wygraną mamy w kieszeni