15 kolejka Serie A: Napoli - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
Orzeu
Kontakt:

Re: 15 kolejka Serie A: Napoli - Inter

Post autor: Orzeu »

zabrakło szczęścia.

Napoli świetnie zaczęło ten mecz, a później 3 sytuacje Icardiego z których normalnie byłyby bramki zostały spierdzielone i niestety się nie udało. Jakby się nam udało strzelić na 2:1 to bylibyśmy świadkami całkiem innego meczu, a tak Napoli zamknęło szybko mecz i 3 pkty zostają w Neapolu.

Bardzo ładny mecz Napoli, kontrolowali wynik spotkania przez całe 90 minut.

Następne 3 mecze ligowe będą bardzo ważne.
Yascarr

Post autor: Yascarr »

Kiedy wreszcie skończycie pierdolic te bzdury? Napoli nam mogło wjebac 10:0 bo wlasnie oglądam powtórkę, wiec im tez zabrakło szczęścia. Kolejny trener i znowu to samo... De Bur chociaż miał miał jakies zasady - Kondogbia jest debilem, nie rozumie co sie do niego mowi, wiec nie gra. Przychodzi ten dziadek co trenuje teraz i kondo gra juz co mecz. Czyli on nie ma żadnej taktyki, albo jakas prymitywną skoro kondogbia ja rozumie... Ci piłkarze pokazują wole walki tylko w meczach z Milanem i juventusem i to nie zawsze. Cała resztę spotkan grają od niechcenia a takie mecze jak 4:2 z fiorentina to fart zwykly. Nasze zwycięstwa od 5 lat to po prostu jeden wielki przypadek, każdy taki wygrany mecz gramy jak równy z równym i to po prostu ruletka - raz wygrana a raz porażka albo remis. Jebac ten klub, bo ktoś tu najwyraźniej zarabia na takiej postawie pilkarzy.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

Orzeu pisze:światkami

:OOOO
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

maniekfci pisze:
Orzeu pisze:światkami

:OOOO

:-D wtopa
Kolejny trener i znowu to samo...
jak na razie za "dziadka" zagraliśmy 3 mecze ligowe, z tego 2 dobre, więc skończ pier*olić, że kolejny trener i znowu to samo. Czego się spodziewałeś? Że przyjdzie Pioli i nagle Inter wpadnie do Neapolu i opędzluje gładko Napoli? Proszę Cię...
Minister

Post autor: Minister »

Yascarr pisze:Jebac ten klub, bo ktoś tu najwyraźniej zarabia na takiej postawie pilkarzy.
za ten tekst powinieneś zostać dożywotnio wyjebany z tej strony, a przy jakiejś dobrej okazji ktoś ogarnięty powinien wytłumaczyć ci ręcznie paziu co znaczy bycie "kibicem".

Ale tak to jest, jak od ładnych paru lat zrodziło i rozwija się pokolenie pizdowatych kibiców kanapowych, którzy za nic mają pojecia honoru i ich jedynym zajęciem jest pierdolenie po internetach i lamentowanie.
Yascarr

CO ZROBILIŚMY? Mecz z Fiorentiną to było gówno a nie zwycięstwo, kolejny pokaz braku jaj i pracowitości. Grali w 10 i miażdżyli Inter... Tak jakby grali w 10 z drużyną Serie B. No bo jak inaczej to nazwać? Tak to wyglądało dosłownie. Aha, no i szczęśliwy gol na remis w derbach XD O KURWA.
Czego ja oczekiwałem? Niczego. Niczego już nie oczekuje od tego klubu, bo tu jest patologia. Gadacie to samo po przyjściu 8 trenera z rzędu jak nakręceni, wy w ogóle jeszcze wierzycie w to co piszecie? Przecież tu nikomu nie chce się grać. Przychodzą kolejni piłkarze i dzieje się to samo. Jeszcze to podniecanie się takimi marnymi piłkarzynami jak Perisić... To jest żałosne, żeby podniecać się kimś tak przeciętnym. On mógłby być jedynie słabszym elementem w dobrej drużynie na LM, ale jako że jest liderem w tak gównianym Interze to ja sie nie dziwię że ten klub nic nie może osiągnąć.
Yascarr

Bardzo dobrze, jestem pizdowatym kibicem z kanapy i nie mam honoru. Nie czuję się urażony, jak ktoś chce to może mnie stąd wyjebać. Nie będę tu wracał jak zbity pies, jak co poniektórzy. Minister, jak chcesz to bądź sobie wielkim kibicem, przepraszam że Cię uraziłem w takim razie. Ja nigdy nie byłem i nie będę kibicem Interu, nie jeżdżę na mecze, nie dre japy na stadionie itd. Zawsze byłem i jestem dalej tylko sympatykiem z kanapy.
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

Na tym klubie wisi chyba jakaś klątwa po Mourinho. Po odejściu Portugalczyka Inter to cały czas równia pochyła... Grubemu Benkowi udało się zniszczyć dzieło Mou, Moratti po osiągnięciu szczytu stracił dużo kasy i także zapał i wszystko się rozpadło. Ciężko to było zrozumieć ale jakoś już się z tym pogodziłem. Ale żeby przez 5 lat klub z takim potencjałem dalej tkwił w bagnie po uszy to tego już nie rozumiem... Nawet marne Lazio, któremu podkupujemy zawodników potrafiło mieć jeden dobry sezon, a Inter cały czas w marazmie... To po prostu klątwa. No bo jak to inaczej wytłumaczyć?
Kondogbia sam ogrywa Arsenal w 1/8 ligi mistrzów i wprowadza Monaco! do ćwierćfinału ligi mistrzów. Gra fenomenalną piłkę. Przychodzi do Interu za gruby hajs i nie da się na niego patrzeć... wczoraj zdjąłbym go po 20 minutach jak zrobił to De Boer. Nie wnosił do gry kompletnie nic. Ani nie potrafił odebrać piłki a przy rozegraniu momentami nawet przeszkadzał Brozo...jego powrotów w ogóle nie komentuje. Myśle, że na 60 metrów nie miał by ze mną startu...
Najgorsze jest to że wirus Interu dopadł nie tylko Kondo... Miranda i Murillo z najlepszej pary stoperów w lidze stali się jej pośmiewiskiem. Kolumbijczyk jest do tego stopnia słaby że przegrywa rywalizację z Ranocchią! Boże widzisz i nie grzmisz! Mario na mistrzostwach najlepszy piłkarz drużyny zdobywającej tytuł, u nas przeciętny ligowiec. Perisic w Wolfsburgu miał double double w golach i asystach a u nas tylko szybko biega i robi zwód na lewą noge. Candreva praktycznie to samo. Banega wygrywa ligę europy a u nas cień piłkarza i nie wychodzi z grupy w tych samych rozgrywkach. I tak można wyliczać jeszcze kilka przykładów, że o Gabigolu nie wspomne...
Przecież ta drużyna ma jakość i powinna prezentować dobry poziom. A niestety jest dramat. Pora zacząć klepać zdrowaśki za przyjście SimeOne bo jak on tego burdelu nie ogarnie to za mojego życia Inter poważnego trofeum nie zdobędzie.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

Minister pisze:
Yascarr pisze:Jebac ten klub, bo ktoś tu najwyraźniej zarabia na takiej postawie pilkarzy.
za ten tekst powinieneś zostać dożywotnio wyjebany z tej strony, a przy jakiejś dobrej okazji ktoś ogarnięty powinien wytłumaczyć ci ręcznie paziu co znaczy bycie "kibicem".

Ale tak to jest, jak od ładnych paru lat zrodziło i rozwija się pokolenie pizdowatych kibiców kanapowych, którzy za nic mają pojecia honoru i ich jedynym zajęciem jest pierdolenie po internetach i lamentowanie.

a ty stulejo to co kurwa za jeden, że innych nazywasz pizdowatymi kibicami, którzy od kilku suchych, by nie powiedzieć chujowych, lat są z klubem mimo takich upokorzeń jak wczoraj?
dawid123784

Post autor: dawid123784 »

wyjaśniony
Raffal

Post autor: Raffal »

Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Obejrzałem z kumplami 1 połowę. Wyobraźcie sobie, jak musiałem się czuć już po 6 minutach gry =] Przeklęty jest ten klub, i jego kibice. Co do meczu. Kondogbia dramat, zero gry, czegokolwiek. Murzyn był w pełni bezużyteczny. Jednak gwiazdą wieczoru był jak zawsze Icardi. On musi błyszczeć w meczu, nawet w ten negatywny sposób. Jeśli kapitan tak ma ciągnąć grę i ratować zespół, no to się przegrywa 3-0.
kachol

Post autor: kachol »

maniekfci pisze:
Minister pisze:

a ty stulejo to co kurwa za jeden, że innych nazywasz pizdowatymi kibicami, którzy od kilku suchych, by nie powiedzieć chujowych, lat są z klubem mimo takich upokorzeń jak wczoraj?
Minister jest tutaj od zawsze i pomimo, że częściej się z nim nie zgadzam niż zgadzam to radzę uważać ze słowami, bo na tej stronie dla mnie to człowiek instytucja. Więc polecam go szybciutko przeprosić.

Co do meczu, to brak słów do gry w tyle. Każdy zespół na świecie obecnie jest w stanie rozmontować defensywę Interu, postawienie tam pachołków jest lepszym wyjściem niż stawianie tych kabareciarzy. Zwolnienie De Boera było głupie, a mam dziwne wrażenie, że Pioli może też nie dotrwać do czerwca. Zresztą jestem jego przeciwnikiem więc im wcześniej wyleci tym ja będę spokojniejszy o los tego klubu.
sampam

Post autor: sampam »

Po co te emocje rodem z piaskownicy? Napoli u siebie jest od niemal zawsze bardzo mocne, a Inter w Neapolu od wiekow slaby. Porazka powinna byc wkalkulowana, a optymizm niektorych kibicow jest po prostu efektem hustawki nastrojow. Raz kochacie, innym razem zabijacie. Ot co :) Obrona De Boera nie jest racjonalnie mozliwa. Przyszedl moze i w trudnych warunkach do klubu, no ale co w takim razie ma powiedziec Pioli:) Aby do swiat, a potem bedzie lepiej. Nie wiem czemu tak sadze, ale skoro przewidzialem utrate punktow to co mi tam! :hold:
Raffal

Post autor: Raffal »

Minister - człowiek instytucja :D
Piekarz

Post autor: Piekarz »

kachol pisze: Minister jest tutaj od zawsze i pomimo, że częściej się z nim nie zgadzam niż zgadzam to radzę uważać ze słowami, bo na tej stronie dla mnie to człowiek instytucja.
I to znaczy, że nie można go ruszyć jak obraża ludzi, pisze prawilniackie głupoty i postuluje "ręczne" tłumaczenia, bo ktoś ma inną wizję kibicowania od niego, zresztą nie pierwszy raz?
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

cała ta spina jest odwróceniem uwagi od "światków" Orzeu'a :D a tak poważnie to Yascarr jak zazwyczaj ma bardzo dużo racji,tylko wyraża się zbyt histerycznie ;) a Minister wiadomo człowiek wielkiego kalibru,opoka,mąż opatrznościowy,mówisz "Fcinter.pl" myślisz " Minister"
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Nie jeździmy na mecze bo na mecze jeździ tylko stara gwardia. Nie jesteśmy kibicami, jesteśmy tylko fanami, ot co cała różnica.

Kolejna sprawa regulamin obowiązuje tak samo na stronie jak i na forum więc raczę uważać z wyzwiskami i pojazdami po innych tutaj na forum bo łatwo zapędy można ostudzić.
Nasir

Post autor: Nasir »

Roznica jesta taka ze forum jedzie na mecz 20h autobusem, gdzie walaja sie puszki po harnasiu i spiewaja oczy zielone. w tym samym czasie sb podrozuje pierwsza klasa linii ryanair czy inny wizzair. taka prawda
kachol

Post autor: kachol »

Piekarz pisze:
kachol pisze: Minister jest tutaj od zawsze i pomimo, że częściej się z nim nie zgadzam niż zgadzam to radzę uważać ze słowami, bo na tej stronie dla mnie to człowiek instytucja.
I to znaczy, że nie można go ruszyć jak obraża ludzi, pisze prawilniackie głupoty i postuluje "ręczne" tłumaczenia, bo ktoś ma inną wizję kibicowania od niego, zresztą nie pierwszy raz?
Oczywiście, że można ruszyć, akurat ja lata temu mocno się przepychałem na forum z Ministrem i Globusem, ale wiem o co im chodzi. Po prostu każdy ma pewne rzeczy, które działają na kogoś jak płachta na byka, na Ministra tak działa obrażanie klubu, któremu się kibicuje czy ojczyzny. Reaguje na to ostro i ma do tego prawo, aby następnym razem ktoś się zastanowił zanim napisze coś takiego.
Odet

Post autor: Odet »

Nasir pisze:Roznica jesta taka ze forum jedzie na mecz 20h autobusem, gdzie walaja sie puszki po harnasiu i spiewaja oczy zielone. w tym samym czasie sb podrozuje pierwsza klasa linii ryanair czy inny wizzair. taka prawda
hahaha zabiłeś wątek :)
morele

Post autor: morele »

Mam bana na sb wiec tutaj pisze.
Słaby mecz, ale chyba nikt się nie spodziewał dobrego? Hehe.
Minister

Post autor: Minister »

Piekarz pisze:
"jebac ten klub" - forma kibicowania.

Ironi kachola to byś nawet nie poczuł jakby wyszła z krzaków i Cię w dupe kopnela..
pzdr. Kachol ;)

Nie mogę mieć w sumie pretensji o wasze "kibicowanie" skoro 80% tego forum to wspomniane kanapowe pizdy, dla których napisanie newsa i cotygodniowe zaplucie monitora, wytarcie smarkow w rękaw po kolejnym przegranym meczu to szczyt kibicowania, a słowa obrażające wasz "ukochany" klub są niczym w porównaniu z propozycją kary za tego typu zachowanie. Stara gwardia?na forum od zawsze? bez jaj, zwróciłem tylko uwagę, że gość obrazajacy nasz klub to paź, ot mi co...

Ps.teoria spiskowa, że jestem nie do ruszenia? dajcie spokój, jak ktoś się zabierze to i mnie banem poczestuje i nic mnie nie uratuje
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Obrażają nasz klub to te ścierwa pierdolone i gnoje zwane dla niepoznaki piłkarzami, które notorycznie kompromitują się na boisku i biorą za to kolosalne pieniądze, po czym po meczu wychodzi do dziennikarzy taki ranocchia i twierdzi, że "nasze podejście było decydujące". Przecież to są kpiny, on się jawnie przyznaje, że mają wyjebane w wyniki klubu. Rzygów typu "wyścig po mistrzostwo nadal trwa i chociaż jesteśmy daleko z tyłu to trzeba pamiętać, że ten zespół ma jakość, musimy to tylko udowodnić. Musimy być bardziej zjednoczeni i bardziej spójni." nawet nie ma sensu komentować, bo karmią nas takimi wysrywami od pięciu lat.

To tyle co miałem do powiedzenia, co się dzieje każdy widzi. Pośmiewisko świata.
Bart

Post autor: Bart »

Żeby bronić kogokolwiek kto pisze "jebać ten klub" trzeba nie mieć jaj i szacunku dla Interu. Za kogokolwiek się uważacie - kibiców, fanów, sympatyków - radzę się opamiętać, bo wzbudzacie tylko politowanie.

Po co wam sukcesy Interu, skoro nie szanujecie klubu i nie jest dla was nic warty?
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Minister pisze:
Piekarz pisze:
"jebac ten klub" - forma kibicowania.

Ironi kachola to byś nawet nie poczuł jakby wyszła z krzaków i Cię w dupe kopnela..
pzdr. Kachol ;)

Nie mogę mieć w sumie pretensji o wasze "kibicowanie" skoro 80% tego forum to wspomniane kanapowe pizdy, dla których napisanie newsa i cotygodniowe zaplucie monitora, wytarcie smarkow w rękaw po kolejnym przegranym meczu to szczyt kibicowania, a słowa obrażające wasz "ukochany" klub są niczym w porównaniu z propozycją kary za tego typu zachowanie. Stara gwardia?na forum od zawsze? bez jaj, zwróciłem tylko uwagę, że gość obrazajacy nasz klub to paź, ot mi co...

Ps.teoria spiskowa, że jestem nie do ruszenia? dajcie spokój, jak ktoś się zabierze to i mnie banem poczestuje i nic mnie nie uratuje
W takim razie zapraszam do redakcji i Nas wspomóż.Jak jesteś kibicem Interu to nie powinieneś mieć z tym problemu, a każde wsparcie dla Nas redakcji się przyda.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Yascarr - skoro "jebiesz ten klub" to zacznij kibicować komuś innemu, droga wolna. Bycie fanem Realu czy Barcelony jest zapewne znacznie prostsze: co roku sukcesy i nażelowani piłkarze z najwyższej półki. A może Bayern? Ostatnio bardzo w modzie... Żeby wiernie kibicować takiemu klubowi jak Inter trzeba mieć charakter, a Tobie najwidoczniej go brakuje.

A jebać to trzeba te wkłady do koszulek, które w nieudolny sposób udają profesjonalnych piłkarzy, a nie historię i tradycję tego klubu.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Kusy

Post autor: Kusy »

Bart pisze:Żeby bronić kogokolwiek kto pisze "jebać ten klub" trzeba nie mieć jaj i szacunku dla Interu. Za kogokolwiek się uważacie - kibiców, fanów, sympatyków - radzę się opamiętać, bo wzbudzacie tylko politowanie.

Po co wam sukcesy Interu, skoro nie szanujecie klubu i nie jest dla was nic warty?
Podpisuję się pod tym!!! Tego typu określenia "jebac ten klub" brak szacunku dla czarno niebieskiej koszulki i z miejsca tego typu posty powinny być usuwane, a osobnik który to stworzył powinien dostać długi zakaz pisania na forum. Forza Inter
jackop

Post autor: jackop »

Jaszczu91 pisze:Miranda i Murillo z najlepszej pary stoperów w lidze
Śmiechłem ;)

Dobry mecz Zielińskiego na tle Mistrzów, którzy nadchodzą, ale dojść nie mogą. Może za rok.
Obrazek
G3nesis

Post autor: G3nesis »

Nie sądziłem, że kiedyś zgodzę się z opinią[ba nawet faktem] Capitano , ale napisał 100% prawdę o naszych gwiazdach.
Zablokowany