23. kolejka Serie A: Inter - Crotone

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
Raffal

Re: 23. kolejka Serie A: Inter - Crotone

Post autor: Raffal »

Wiem że będę się powtarzał i że wielu nadal będą twierdzić że Candreva i Perisic są najlepsi u nas ale ile jeszcze trzeba aby stać szanse karamo i Cancelo.

Co do spalla. Już jest Wlochem czyli betonem. Choćby nie wiem jak był dobry natury nie zmieni i Wlochem pozostanie.
Co do meczu to dramat Rafinha to w inną piłkę gra i myślę że głęboki rezerwowy Barcelony jest dla nas obecnie wzmocnieniem.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Ciężko to nawet komentować....

Oczywistym było, że Inter tego nie wygra jeśli nie podwyższy na 2-0, ale żeby to zrobić to trzeba chcieć wygrać, a oni wyglądali jakby się wystraszyli, że prowadzą. Remis u siebie z Crotone... Uff, to już brakuje mi pomysłu z kim niby Inter ma wygrać mecz w piłkę nożną w tym sezonie. Do tej pory zbytnio się tego nie bałem, ale od dzisiaj jestem zdania, że awans do LM jest ogromnie zagrożony bo ta drużyna jest zdewastowana mentalnie - to nieprawdopodobne, że znowu wszystko rozsypało się jak domek z kart.

Słowo o personaliach:
1. Ivan Perisic - mam nadzieję, że to ostatni sezon tego zawodnika w Interze. Niech bierze ze sobą Brozovica i niech go więcej na oczy nie widzę. Skandaliczny występ, na prawdę nie wiem czym Spalletti może usprawiedliwić jego obecność w następnym meczu.
2. D'Ambrosio - niesłychane drewno w akcjach ofensywnych. Na połowie przeciwnika wygląda jak student pierwszego roku po immatrykulacji.

Tak więc Milan is back może nam się za niedługo odbić czkawką bo bardzo możliwe, że za kilka tygodni będzie naszym sąsiadem w tabeli.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Ależ oni są daremni, ja pierdolę...Powinni teraz siedzieć jak zbite psy w szatni, ale oni (poza paroma wyjątkami) mają ten klub w dupie. CN powinna sprzedać większości liścia na odmulenie, skoro panom piłkarzom się starać nie chce...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Lopez

Post autor: Lopez »

To się w głowie nie mieści.8 mecz gramy takie gówno,że głowa mała.Nikt nie jest w formie.Tracimy punkty,których tracić nie wolno.Skoro Spal nie potrafi ich wciągnąć z kryzysu ani nimi wstrząsnąć to czas zmienić trenera póki jeszcze mamy szanse na LM.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Wracam z pracy a tu remis.. oni tam kurwa są poważni? Wstydu nie ma końca..
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

To jest najgorszy Inter jaki widziałem w swoim życiu. Nawet jakieś śmiecie u Stramaccioniego potrafiły strzelić jakiegoś gola. Obecne śmiecie nawet nie potrafią udawać że choć trochę im się chce grać i wygrywać. Wszyscy mają kasę na koncie i reszta ich pierdoli. Nie jestem w stanie pojąć jak kibice przychodzą na Meazza i płacą żeby to oglądać. Ja wlasnie zrezygnowalem z jakiegos wyjazdu w tym sezonie bo taka gra i przede wszystkim podejscie pilkarzy i ich ambicja mnie jako kibica po prostu obraża. Szkoda że nie mamy takich kibiców jak Legia bo naszym wkładom do koszulek należy się lanie po mordzie.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Obojętnie kto by nie grał to dla zwyczajnej przyzwoitości, należało ten mecz wygrać. Jeśli ta przekomiczna banda oszołomów nie potrafi pokonać u siebie Crotone, to dajmy sobie spokój z poważną piłką, chociaż jak widać i tak już sobie odpuściliśmy walkę o cokolwiek.
miko

Post autor: miko »

W momencie zobaczenia dzisiejszego wyjjściowego składu, pojawiły się we mnie słowa - że niby k**wa co?! Cancelo na ławce a Dalbert (w nie wiadomo jakiej formie) na lewej, a Dambrozio (po kontuzji) na prawej? Spal naćpał się przed meczem mefedronem? Zaje**ł pigułę? Jak inaczej to wytłumaczyć?

Karamoh z Rafą zrobili w te kilkanaście minut więcej od Ivana, Candrevy, Brzoza i Valero razem wzięci. Kondogbia w formie sprzed sezonu byłby tu gwiazdą. Milczałem do tej pory, czekałem cierpliwie, ale k**wa koniec!! Niech eleven za tydzień puści walkę o baraże niż tą komedię.

Amen
Ostatnio zmieniony 4 lut 2018, 00:01 przez miko, łącznie zmieniany 2 razy.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

jesteśmy skończeni :D
TomHardy

Post autor: TomHardy »

TomHardy pisze:Mocne 1-1 lub 0-1. Perisic będzie kluczową postacią
trafiony, zatopiony :D

Rozpoczynam kampanie #SpallettiOut. Obecny stan rzeczy to jego wina, od 2 mscy gramy piach, candreva i perisic grają piach, a ten imbecyl dalej wystawia ich w pierwszej 11. Won z betonem, won z perisiciem i candrevą!

Co sie dziwić, że świeżakom brakuje ogrania skoro ten łysy trenerzyna nie dawał im szans tylko katował żelazną gównianą 11.

"Piekarz 03.02.2018, 20:38
wygrać i ośmieszyć śmieciarzy pokroju majoneza"

Po 1 to sam siebie ośmieszyłeś, a po 2 jak będę na spotkanku we Wrocku to za tego śmieciarza roz jebie ci na łbie butelki tych twoich dobrych piw.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2018, 00:16 przez TomHardy, łącznie zmieniany 2 razy.
Czarson

Post autor: Czarson »

Ależ beka z tych karakanów mediolańskich obrzydliwych okrutnie. Od samego początku dużo niedokładności, mało zrozumienia na boisku a po strzeleniu gola było to jeszcze bardziej widoczne. Nie wiem jak można wbiegać z piłką w rywala kilkunastokrotnie, do tego zbyt daleko wypuszczać sobię piłkę też nie małą ilość razy i te podania do rywala albo na aut milion razy. Większość naszych kontr zakończył nasz zespół. Po jednej padła bramka dla Crotone bo dużym zamieszaniu.

Więkość piłkarzy znalazła się w tym klubie przez przypadek. Dlatego też ich forma jest dziełem przypadku. Jeśli szło dobrze to było fajnie a gdy zaczeło się jebać to okazało się, że nikt nie weźmie na siebie odpowiedzialności za wynik. Brozowicze ma zapewniony plac a 3 dni temu prawie był już w Sewilli, Perisic chyba zdal sobie sprawe, ze juz nie pojdzie do MU ani do klubu o podobnym formacie a Icardi zastanawia sie gdzie by tu sie wybrac za rok i ile mozna z tej operacji wyciagnac. Kiedys 17 wygrabych z rzedu teraz chyba 17 remisow.

Juz rozumiem czemu Odet nie wyjmuje szalika z szafy.

Pora przejsc w tryb smieszkowania bo ten zespol nie jest powazny.
Seba

Post autor: Seba »

Dziwię się, że ludzie oczekiwali cudów po Spallettim. Przecież nawet daremny pseudo trener i kolekcjoner szalików Mancini osiągnął więcej od niego. Piłkarze mieli formę, więc wygrywali. Coś się posypało i łysy kompletnie nie wie co robić.

"Musimy coś zmienić" - i posadził na ławce będącego ostatnio w najlepszej formie Cancelo...
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Seba. pisze:Dziwię się, że ludzie oczekiwali cudów po Spallettim. Przecież nawet daremny pseudo trener i kolekcjoner szalików Mancini osiągnął więcej od niego. Piłkarze mieli formę, więc wygrywali. Coś się posypało i łysy kompletnie nie wie co robić.

"Musimy coś zmienić" - i posadził na ławce będącego ostatnio w najlepszej formie Cancelo...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No i właśnie dlatego Spall powinien złożyć rezygnację po ostatnim dniu mercato, aby nie firmować tego gówna swym nazwiskiem.
TomHardy

IlCapitano pisze:
Seba. pisze:Dziwię się, że ludzie oczekiwali cudów po Spallettim. Przecież nawet daremny pseudo trener i kolekcjoner szalików Mancini osiągnął więcej od niego. Piłkarze mieli formę, więc wygrywali. Coś się posypało i łysy kompletnie nie wie co robić.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No i właśnie dlatego Spall powinien złożyć rezygnację po ostatnim dniu mercato, aby nie firmować tego gówna swym nazwiskiem.
A co on kurwa takiego osiągnął, że Inter ma się wstydzić przed wielkim panem? Sam jest gównem bo to jego decyzje w 80% dały nam aż 6 punktów w 8 meczach! Amator Zeman posadził by Perisrake na ławie, ale gdzie tam pan szanowny Spalletti wie najlepiej.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Coś tam osiągnął jednak, trofea z Romą co nie zdarza się często, w tamtym sezonie 87 pkt, w mojej opinii najlepszy trener po Mourinho jakiego mieliśmy. Na pewno popełnia błędy, bo nikt nie jest bezbłędny, ale kurwa na zdrowy rozum, obwinianie kolejnego trenera, siódmy rok pod rząd o to, że zacinamy się po serii zwycięstw i wpadamy w serię remisów/porażek jest nie poważne. Zmieniają się piłkarze, zmieniają się trenerzy, teraz przyszedł teoretycznie najlepszy jakiego mieliśmy od 2010 roku, a scenariusz się powtarza. O co tu kurwa chodzi? Może chłopaki z CN powinni w końcu zorganizować jakąś ekspedycję do ośrodka treningowego Appiano i wystrzelać po ryjach kogo trzeba? Przecież to się nie mieści w pale, kurwa ile można.

Poza tym, ludzie złoci, Spalletti poniewiera w Romie Tottiego i kończy jego karierę, uchodzi za tyrana, skurwiela i co tam jeszcze te betony rzymskie wymyśliły. U nas nagle staje się betonem bez jaj, amatorem i chuj wie kim jeszcze? Panowie ruszcie głową, problem leży gdzie indziej.
TomHardy

IlCapitano pisze:Coś tam osiągnął jednak, trofea z Romą co nie zdarza się często, w tamtym sezonie 87 pktw mojej opinii najlepszy trener po Mourinho jakiego mieliśmy. Na pewno popełnia błędy, bo nikt nie jest bezbłędny, ale kurwa na zdrowy rozum, obwinianie kolejnego trenera, siódmy rok pod rząd o to, że zacinamy się po serii zwycięstw i wpadamy w serię remisów/porażek jest nie poważne.
Chuya tam osiągnął, a nie trofea z Romą. Roma miała lepszy skład od nas w zeszłym sezonie to zdobyli dużo punktów. A skoro jest tak dobry, to gdzie jego kunszt trenerski, aby Inter nie wpadał znowu w takie pierdolone KRYZYSY? A jak już wpadnie to szybko z niego wyjść. Po to został tu ZATRUDNIONY. Ja nie widzę nic co by przemawiało za jego wybitnym warsztatem , NIC. Błędne decyzje taktyczne, błędne decyzje personalne przy wyjściowej 11 i fatalne zmiany do dzisiaj.

I kurwa bajki, że nie mamy zmienników to już mnie śmieszą. Cancelo miał być fatalny - nie jest. Karamoh dostał szansę, coś tam pokazał. banialuki kurwa piszecie.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2018, 00:29 przez TomHardy, łącznie zmieniany 1 raz.
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Już nigdy nie wygramy? :(

Zrzucanie większości winy na Spallettiego to absurd i nieuctwo, ale zgadzam się z krytykantami w jednym - obecność Perisicia na boisku to skandal, nie ma nic gorszego. Takiego gówna nie widziałem w naszym ataku gdzieś tak od czasów Podolskiego, dzisiaj przebił dno i zapukał w nie od spodu, niewiarygodne jak można aż tak nisko upaść, grając jeszcze nie tak dawno naprawdę świetnie. A właściwie wiarygodne - bo podejście tego człowieka do zawodu który wykonuje jest obrzydliwe, większymi profesjonalistami są Ranocchia czy Nagatomo. Czuję że on jest jednym z największych źródeł mentalnej degrengolady tego zespołu i trzeba się go pozbyć, jeśli ktoś jeszcze będzie w stanie rzucić coś koło 40 mln. Całkiem realne, bo jestem prawie pewien że na MŚ będzie gnój błyszczał, tam mu będzie zależeć.

Bardzo pozytywnie Rafinha, spoko Karamoh, jak zwykle wielki szacunek dla Skriniara bo nawet w tak strasznym meczu potrafi zagrać znakomicie. Cieszy mnie też obecność Dalberta na boisku, co prawda nie zagrał za dobrze ale lubię go, bo podoba mi się ta historia jego babci która mówi mu że ma strzelać, to jest taki pozytywny akcent, bardzo fajnie.

No a poza tym to co, czekam na mecz z Bologną i przełamanie, koniecznie chcę zobaczyć Rafinhę w podstawie i kogokolwiek za Perisraka.
TomHardy pisze: Po 1 kmiocie to sam siebie ośmieszyłeś, a po 2 jak będę na spotkanku we wrocku to za tego śmieciarza roz jebie ci na łbie butelki tych twoich dobrych piw.
Nie rozumiem, już przestałeś kibicować Napoli że się tak obrażasz na ich przydomek?
fcinter.pl

Post autor: fcinter.pl »

TomHardy pisze:
IlCapitano pisze:Coś tam osiągnął jednak, trofea z Romą co nie zdarza się często, w tamtym sezonie 87 pktw mojej opinii najlepszy trener po Mourinho jakiego mieliśmy. Na pewno popełnia błędy, bo nikt nie jest bezbłędny, ale kurwa na zdrowy rozum, obwinianie kolejnego trenera, siódmy rok pod rząd o to, że zacinamy się po serii zwycięstw i wpadamy w serię remisów/porażek jest nie poważne.
Chuya tam osiągnął, a nie trofea z Romą. Roma miała lepszy skład od nas w zeszłym sezonie to zdobyli dużo punktów. A skoro jest tak dobry, to gdzie jego kunszt trenerski, aby Inter nie wpadał znowu w takie pierdolone KRYZYSY? A jak już wpadnie to szybko z niego wyjść. Po to został tu ZATRUDNIONY. Ja nie widzę nic co by przemawiało za jego wybitnym warsztatem , NIC. Błędne decyzje taktyczne, błędne decyzje personalne przy wyjściowej 11 i fatalne zmiany do dzisiaj.

I kurwa bajki, że nie mamy zmienników to już mnie śmieszą. Cancelo miał być fatalny - nie jest. Karamoh dostał szansę, coś tam pokazał. banialuki kurwa piszecie.

Barbosa
Banega

Zamknij mode
TomHardy

Mateusz_Dusinski pisze:
TomHardy pisze:

Barbosa
Banega

Zamknij mode
W dupie byłeś, gówno wiesz pajacyku kolejny. Płaczki płaczecie, że nie ma zmienników, a nie da się zagrać gorzej od tych miernot na skrzydłach co pokazało kilkanaście minut Karamoha dzisiaj. Ale trzeba mieć JAJA, żeby zaryzykować ławę tych pseudokopaczy, Płaczcie dalej, że nie ma kim grać. Czasem wystarczy zaangażowanie, a nie wybitna technika i można więcej pokazać niż te człapiące gówna.

i czego bakłażanie wyskakujesz z banegą i barbosą skoro już ich tu nie ma ośle.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2018, 00:36 przez TomHardy, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarson

TomHardy pisze:

Obrazek
Raffal

TomHardy pisze:
:hold:
NdOrom
Kontakt:

Post autor: NdOrom »

Niedawno skoczńyłem książkę - Brudna piłka. Z archiwum Football Leaks - niby nic nadzwyczajnego ale jednak dało do myślenia. I dzisiaj patrząc kolejny raz na tak fatalnie grającego Perisicia (nic do niego nie mam - każdy może mieć słabszy okres) jestem niemal pewny, że przez to że zrezygnował z gry dla ManU zapewnił sobie w kontrakcie pierwszą 11 lub coś podobnego. Takich sztuczek jest mnóstwo zgodnie z tym co pisze autor książki. Innego wytłumaczenia nie widzę. Zresztą zgodnie z książką szachrajstwa uprawiane są w większości transferów dot..... chorwackich piłkarzy... Z Interu mowa była o Kovaciciu i Brozovicu właśnie. Agenci się panoszą, każdy szczegół jest opisany w taki sposób by zarobić jak najwięcej itp.
Niestety długo nie będzie lepiej bo pieniądz już na zawsze zepsuł ten sport.

Spalletti potrafi posadzić na ławie legendę Rzymu a nie potrafi Perisica? No proszę Was.
Jestem coraz bardziej pewny, że on go posadzić NIE MOŻE. I konflikt na linii Icardi -Chorwaci również wydaje się tutaj realny.

Co do meczu najbardziej boli mnie mimo wszystko środek. Vecino i Valero jak szybko się pokazali na początku z dobrej strony tak szybko zniknęli. Widać nerwowość w ich poczynaniach. Zresztą cały zespół pokazuje, że:
a) nie potrafią atakować pozycyjnie (nawet jak Rafinia wszedł i pokazywał się na pozycje to Vecino, Borja i ŚO piłki posyłali na skrzydła
b) partaczymy w iście królewski sposób kontry. No jak można wypuścić sobie nieumiejętnie piłkę? Raz się zdarzy ale niemal w każdej akcji i to nie jakiś tam... Eder tylko (tutaj akurat robi to notorycznie i to jego udawanie, że niby faule...) z 5 piłkarzy miało z tym dzisiaj problem.

Głowa do góry bo wiemy już nie od dziś jak gorzki jest taki okres. Na szczęście to tylko piłka, choć jakaś taka mniej okrągła dla nas ostatnio...
fcinter.pl

Post autor: fcinter.pl »

TomHardy pisze:
Mateusz_Dusinski pisze:
TomHardy pisze:

Barbosa
Banega

Zamknij mode
W dupie byłeś, gówno wiesz pajacyku kolejny. Płaczki płaczecie, że nie ma zmienników, a nie da się zagrać gorzej od tych miernot na skrzydłach co pokazało kilkanaście minut Karamoha dzisiaj. Ale trzeba mieć JAJA, żeby zaryzykować ławę tych pseudokopaczy, Płaczcie dalej, że nie ma kim grać. Czasem wystarczy zaangażowanie, a nie wybitna technika i można więcej pokazać niż te człapiące gówna.

Nie uroniłem ani jednej łzy. Po prostu mam świadomość, że co innego wejście na ostatnie 15 minut, a co innego granie od początku spotkania. Wiąże się to z dużo większą przestrzenią do grania, co wykorzystać może każdy gracz ze świeżymi siłami

Cancelo niczym szczególnym się nie wyróżnia, owszem jest w najlepszej formie z naszych bocznych obrońców, wyróżnia się na tle zespołu, w którzym POWTARZAM poza Skriniarem i Miranda nikt nie jest w formie, ale nie na tyle by robić z tego wielkie halo.

Czy winą Spallettiego jest fakt, że Perisic po kapitalnym meczu z Chievo nagle zapomina jak się przyjmuje piłkę? Czy winą Spallettiego jest fakt, że Valero nie potrafi podać dokładnej piłki do przodu? Czy winą Spallettiego jest to, że Vecino i Brozovic tracą tak dużo piłek? Czy to wina Spallettiego, że Dalbert jest obesrany i jest słabym zawodnikiem? Czy to wina Spallettiego, że Candreva stracił całą swoją dynamikę tak nagle?

Co roku slysze pierdolenie, ze każdy kolejny trener to beton bo nie robi zmian i ciagle graja CI sami zawodnicy. Czy naprawde nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że po prostu CI rezerwowi są kurewsko słabi?

Przytaczam Ci Banege i Barboze, bo zachowujesz sie jakbys postradał wszystkie rozumy. Caly poprzedni rok domagadałeś się gry tego brazylijskiego kmiota i zobacz gdzie on jest rok później. O Banege też się dosrywałeś i też okazał się zwykłym przeciętniakiem.

Załosne zachowanie w stosunku do Piekarza. Nie przyjeżdzaj do Wrocławia. Ja CIę tam nie chce.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Wierzyć się nie chce, że znowu musimy przechodzić przez taki cyrk. 8 meczów z rzędu bez wygranej w lidze to jest wyrównanie rekordu klubu pod tym względem. Czy na prawdę każdy sezon musi serwować nam takie dramaty?

Na chwilę obecną to nie chce mi się oglądać Interu w ogóle. Szkoda naszych nerwów.
Raffal

Wina Spalettiego jest to że dołuje zawodnika gdy jest bez formy zamiast fax mu luzu i posadzić na ławce.

Wina Spalettiego jest z Dalbert nie jest pewny siebie bo nie da mu prawdziwej szansy i kilka meczów pod rząd.

Wina Spalettiego jest że zawodnik w dobrej formie Cancelo ładuje na lewej obronie A później ma ławce.

Wina Spalettiego jest że Karamoraha, Eder są nie ograni.
Oczywiście nie oznacza to że mamy to zwolnić ale część obecnych wyników to również jego wina.
TomHardy

Mateusz_Dusinski pisze:
TomHardy pisze:
Mateusz_Dusinski pisze:
TomHardy pisze:

Barbosa
Banega

Zamknij mode

Nie uroniłem ani jednej łzy. Po prostu mam świadomość, że co innego wejście na ostatnie 15 minut, a co innego granie od początku spotkania. Wiąże się to z dużo większą przestrzenią do grania, co wykorzystać może każdy gracz ze świeżymi siłami

Cancelo niczym szczególnym się nie wyróżnia, owszem jest w najlepszej formie z naszych bocznych obrońców, wyróżnia się na tle zespołu, w którzym POWTARZAM poza Skriniarem i Miranda nikt nie jest w formie, ale nie na tyle by robić z tego wielkie halo.

Czy winą Spallettiego jest fakt, że Perisic po kapitalnym meczu z Chievo nagle zapomina jak się przyjmuje piłkę? Czy winą Spallettiego jest fakt, że Valero nie potrafi podać dokładnej piłki do przodu? Czy winą Spallettiego jest to, że Vecino i Brozovic tracą tak dużo piłek? Czy to wina Spallettiego, że Dalbert jest obesrany i jest słabym zawodnikiem? Czy to wina Spallettiego, że Candreva stracił całą swoją dynamikę tak nagle?

Co roku slysze pierdolenie, ze każdy kolejny trener to beton bo nie robi zmian i ciagle graja CI sami zawodnicy. Czy naprawde nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że po prostu CI rezerwowi są kurewsko słabi?

Przytaczam Ci Banege i Barboze, bo zachowujesz sie jakbys postradał wszystkie rozumy. Caly poprzedni rok domagadałeś się gry tego brazylijskiego kmiota i zobacz gdzie on jest rok później. O Banege też się dosrywałeś i też okazał się zwykłym przeciętniakiem.

Załosne zachowanie w stosunku do Piekarza. Nie przyjeżdzaj do Wrocławia. Ja CIę tam nie chce.
Dalej w dupie byłeś i gówno widziałeś bakłażanie!
Od czego jest trener, asystenci i reszta, żeby zażegnać takim problemom?! Pierdolisz o tym, że co rok to samo i co rok mamy nowych piłkarzy, a ciągle amatorzy w postaci trenerów nie potrafią ułożyć tej cholernej drużyny! Valero, Vecino, Dalbert nowi zawodnicy których Spalletti nie potrafi ogarnąć. 2 pierwszych sam chciał i widział w nich zbawców, a teraz nie potrafi z nich wyciągnąć dobrej gry. ZAPOMINASZ do czego spalletti został tu ZATRUDNIONY. Widocznie żaden trener nie ma jaj, żeby potrząsnąć tą ekipą. Zatrudnia się przeciętniaków to nic dziwnego, że drużyna nie poukładana gra padake.
i bardzo dobrze, brakuje jeszcze żebyś innym modom dupę zaczął lizać. Oni mogą jechać po innych, a ja mam się zamknąć. I pisze mi to idiota, który najebany zwyzywał wszystkich na SB i dostał bana na pół roku. i tak bym nie przyjechał bo jesteś fałszywą gnidą.
Seba

Post autor: Seba »

Nie jest winą Spallettiego, że połowa piłkarzy nie potrafi kopnąć piłki, ale nie jest także bez winy. Z uporem maniaka wystawia ten sam skład, z tym samym ustawieniem. Nie potrafi wpłynąć na postawę zespołu, co świadczy, że piłkarze mają już go chyba w dupie. Taki przykładowo Perisic zesrałby mu się na twarz, a i tak w kolejnym meczu wyjdzie w pierwszym składzie. Demotywuje piłkarzy rezerwowych plując im w twarz. Od 2 miesięcy gra nie ulega poprawie, gada o zmianach, cięzkiej pracy, a co mecz niczym trener personalny po kursie internetowym, który rozpisuje trening i dietę na zasadzie "kopiuj, wklej". Non stop te same schematy. Dlaczego nie zmieni ustawienia np z 2 napastnikami, tylko opiera grę na skrzydłowych, którzy są kompletnie bez formy? a skoro już chce zostać przy swoim ustawieniu, to dlaczego nie spróbuje duetu Karamoh-Cancelo? Taki fachowiec i nie ma żadnej alternatywy? Jeśli wypadliby wszyscy skrzydłowi, to zapewne wystawiłby tam środkowych pomocników, zamiast zmienić formację. Dlaczego druga linia gra na stojąco, wymieniając bezsensowne piłki między sobą lub obrońcami? Kiedy ostatnio poszła prostopadła piłka z drugiej linii? Skoro grają tak co mecz, to widocznie łysemu to nie przeszkadza. Sprawiają wrażenie zespołu z B klasy, gdzie trener wystawia tylko sład i niech się dzieje wola nieba. Jest ograniczony, betonowaty i wszystko teraz wychodzi.
Obrazek
TomHardy

Seba. pisze:Nie jest winą Spallettiego, że połowa piłkarzy nie potrafi kopnąć piłki, ale nie jest także bez winy. Z uporem maniaka wystawia ten sam skład, z tym samym ustawieniem. Nie potrafi wpłynąć na postawę zespołu, co świadczy, że piłkarze mają już go chyba w dupie. Taki przykładowo Perisic zesrałby mu się na twarz, a i tak w kolejnym meczu wyjdzie w pierwszym składzie. Demotywuje piłkarzy rezerwowych plując im w twarz. Od 2 miesięcy gra nie ulega poprawie, gada o zmianach, cięzkiej pracy, a co mecz niczym trener personalny po kursie internetowym, który rozpisuje trening i dietę na zasadzie "kopiuj, wklej". Non stop te same schematy. Dlaczego nie zmieni ustawienia np z 2 napastnikami, tylko opiera grę na skrzydłowych, którzy są kompletnie bez formy? a skoro już chce zostać przy swoim ustawieniu, to dlaczego nie spróbuje duetu Karamoh-Cancelo? Taki fachowiec i nie ma żadnej alternatywy? Jeśli wypadliby wszyscy skrzydłowi, to zapewne wystawiłby tam środkowych pomocników, zamiast zmienić formację. Dlaczego druga linia gra na stojąco, wymieniając bezsensowne piłki między sobą lub obrońcami? Kiedy ostatnio poszła prostopadła piłka z drugiej linii? Skoro grają tak co mecz, to widocznie łysemu to nie przeszkadza. Sprawiają wrażenie zespołu z B klasy, gdzie trener wystawia tylko sład i niech się dzieje wola nieba. Jest ograniczony, betonowaty i wszystko teraz wychodzi.
Amen kuzynku! Jednak ta wypowiedź nie spotka się z przychylnymi komentarzami bo śmietanka z tej strony całująca sie po jajkach, ma inne zdanie i zaraz wypiszą Ci same "xDDDD".
Czarson

TomHardy pisze:
Seba. pisze:Nie jest winą Spallettiego, że połowa piłkarzy nie potrafi kopnąć piłki, ale nie jest także bez winy. Z uporem maniaka wystawia ten sam skład, z tym samym ustawieniem. Nie potrafi wpłynąć na postawę zespołu, co świadczy, że piłkarze mają już go chyba w dupie. Taki przykładowo Perisic zesrałby mu się na twarz, a i tak w kolejnym meczu wyjdzie w pierwszym składzie. Demotywuje piłkarzy rezerwowych plując im w twarz. Od 2 miesięcy gra nie ulega poprawie, gada o zmianach, cięzkiej pracy, a co mecz niczym trener personalny po kursie internetowym, który rozpisuje trening i dietę na zasadzie "kopiuj, wklej". Non stop te same schematy. Dlaczego nie zmieni ustawienia np z 2 napastnikami, tylko opiera grę na skrzydłowych, którzy są kompletnie bez formy? a skoro już chce zostać przy swoim ustawieniu, to dlaczego nie spróbuje duetu Karamoh-Cancelo? Taki fachowiec i nie ma żadnej alternatywy? Jeśli wypadliby wszyscy skrzydłowi, to zapewne wystawiłby tam środkowych pomocników, zamiast zmienić formację. Dlaczego druga linia gra na stojąco, wymieniając bezsensowne piłki między sobą lub obrońcami? Kiedy ostatnio poszła prostopadła piłka z drugiej linii? Skoro grają tak co mecz, to widocznie łysemu to nie przeszkadza. Sprawiają wrażenie zespołu z B klasy, gdzie trener wystawia tylko sład i niech się dzieje wola nieba. Jest ograniczony, betonowaty i wszystko teraz wychodzi.
Amen kuzynku! Jednak ta wypowiedź nie spotka się z przychylnymi komentarzami bo śmietanka z tej strony całująca sie po jajkach, ma inne zdanie i zaraz wypiszą Ci same "xDDDD".
Idź już spać człowieku, ta walka jest ponad twoje siły.
sampam

Post autor: sampam »

Czasami o sytuacji a boisku decyduja tez jakies nieuchwytne sprawy. Niesnaski w zespole, sympatie i antypatie, partykularne ambicje...A tutaj generalnie marazm. Ale byc moze jest cos na rzeczy? Afera facebookowa...:D

Jak to mawial di Lampedusa "Trzeba wiele zmienic, zeby nic sie nie zmienilo" - Inter 2013- (?)
ODPOWIEDZ