Raffal pisze:Co z tego ze ma 19 lat ?
Obecnie prezentuje się znacznie lepiej niż Candreva i Perisic razem wzięci więc niech gra!!
Facet ma JUŻ 19 lat i najwyższa pora żeby regularnie grał!! W wieku 19 lat piłkarze dostawali złote piłki i nikt nie mówił ze są za młodzi. Facet wchodzi poraz kolejny i spisuje się dobrze. Może pora aby "nasze"("Twoje"?!?) gwiazdy dostały pstryczka w nos i usiadły na ławce.
Niech żyje 19-letni Karamoh, czarny Leo Messi, przyszły zdobywca Złotej Piłki

Obecnie to Kusy na kacu będzie się prezentował lepiej od Perisicia, bo przynajmniej będzie biegał i walczył dla tej koszulki. Nie oznacza to, że posiada odpowiednie umiejętności aby grać w tym zespole który aspiruje ponoć do Top4 i LM.
Na razie to ten cały Karamoh najbardziej zapadł mi w pamięć kiedy marnował 3 sytuacje sam na sam w meczu z Pordenone.
Raffal pisze:Nie wierze już od dawna że Perisic czy Candreva ciągle grając wrócą do formy wiec chce aby usiedli na ławce i zaczeli wchodzic z niej na ostatnie minuty. Jak 2 mecze dostana po nosi to moze 3. mecz im sie zachce. Jeżeli nie bedzie impulsu to nic sie nie zmieni.(Jedyne co wierze to ze Rafinha jakimś podanie wymusi ich gre)
Nie rozumiesz człowieku, że to są nasi najlepsi skrzydłowi i dysponują wysokimi umiejętnościami, co pokazywali wielokrotnie? Obecny stan rzeczy wynika kolejny raz powtórzę to z kwasów w szatni i problemów mentalnych i na pewno nie rozwiąże ich sadzanie na ławce Chorwata, który dopiero zrobiłby wtedy zadymę i wysapałby, że nie gra przed mundialem. Na pewno by to pomogło, to pewne, a ciężar gry spadłby na 19-letniego murzynka który nie potrafi strzelić bramki Pordenone.
Raffal pisze:Poki co od 2011 prezentujemy Twój tok myslenia i po 6 latach nie mamy ani druzyny ani sukcesów ani zawodnikow ani perspektyw na lepsze jutro.
Nie mamy ławki?
Cancelo wchodzi - wow lepszy od DD
Karamoh wchodzi - wow coś sie dzieje jednak
Rafinha wchodzi - wow inny poziom.
Mój tok myślenia prezentujemy? To ciekawe, fascynuje mnie ta wizja, mógłbyś ją bardziej opisać. Przecież Ty tutaj w lecie 2009 szkalowałeś Milito, że to nie jest napastnik na LM, a wpisy o Mottcie to już klasyka, że łapie się tylko w słabym Interze, a gdzie indziej byłby przyspawany do ławy. Ciekawe, że do tej pory gra z powodzeniem w PSG, opisz to blagam.
Cancelo wchodzi - wow lepszy od DD? No nie powiedziałbym, D'Ambrosio rozgrywał bardzo dobrą rundę. Cancelo wszedł do składu i dziwnym trafem przestaliśmy wygrywać mecze, więc Twoja teoria o rotacji właśnie leży na glebie. Poza tym, cała drużyna oprócz Handanovicia i Skriniara gra totalne gówno, więc nic dziwnego, że Cancelo się na tle tej hołoty wyróżnia, bo mu zależy by się załapać na Mundial.
Karamoh wchodzi - wow coś się dzieje jednak? Dla mnie się liczy efektywność, a nie efektowność, a fakty są takie, że gówno na jego wejściach zyskujemy, więc kolejny raz Twoja wizja upada niebywale.
Rafinha wchodzi - wow inny poziom? A widzisz? Jednak ten Spalletti nie taki betonowy, skoro typka co nie grał prawie 2 lata wpuszcza z marszu na boisko. Wiesz dlaczego to robi? Bo ma jakość którą widać przy każdym kontakcie z piłką i posiada już pewną renomę. Także może dajmy jednak trenerowi odpowiednich piłkarzy do pierwszego składu i na ławkę, a nie 19-latków z Caen? Może jednak nie taki betonowy ten Spalletti co, tylko będzie rotował dopiero mając odpowiednią ławkę?
Raffal pisze:Można nawet spróbować przesunąć Skriniara na def. pomocnika a dać grać Żabie(wow on nawet w tym roku gra dobrze, czy Lopesowi) - ten pomysł mi sie srednio podoba bo nie ale zawsze to jakas próba zmiany.
Można spróbować dać Edera na 10 a za nim Rafinhe i Valero. Eder mnie drażni ale przynajmniej powoduje dużo ruchu gdy gra od początku.
Mozna zamienic Perisicica i Candreve skrzydłami niech łamią akcje do srodka - moze to zmyli kogos
Podobało mi sie jak zbiegali do siebie i nagle obaj znajdywali sie na jednym skrzydle robiac przewage. - czemu tego juz nie ma ?!?
To już są fantazje rodem z FM-a i nie będę się do tego odnosił bo mi się nie chce. Zostawię to Alfie na SB.
Raffal pisze:Ławke mamy krótką choć wg mnie to nie problem, problemem jest jej niski poziom, ale jednak coś trzeba dzialać.
Po to Spall bierze taką kase żeby coś wymyśleć, niech kombinuje na treningach, cos trzeba zmienic chocby po to zeby zawodnicy uwierzyli ze coś zmienili i to moze zaskoczyć. Obecnie mysle ze oni sami nie wierza juz ze cos sie zmieni.
Twoim pomysłem jest meczenie tego samego aż zaskoczy ? ok super ale obawiam sie ze nie zaskoczy.
Po co więc tyle się produkowałeś z tym postem, skoro na koniec i tak przyznałeś, że nie mamy odpowiedniej jakości zmienników, masakra jakaś.
Moim pomysłem jest pełne zaufanie do trenera i niech coś lepi z tego gówna, bo ma odpowiednią renomę i nikogo lepszego nie znajdziemy, zamiast sapać w każdym poście o rotacje i 19-latka z Francji w pierwszym składzie.