Bolonia - Inter
skład wg SKY:
Inter (4-2-3-1): Handanovic; Murillo, Medel, Miranda, D’Ambrosio; Gagliardini, Joao Mario; Candreva, Eder, Perisic; Palacio
kilka statystyk z sporticos.pl

mecz na żywo na Eleven Sports

No i dziękuję dobranoc. Słaby był ten mecz, wyszliśmy na boisko z przekonaniem że wygra się sam, ale ważne że do przodu.Piekarz pisze:Obstawiam 1-0 dla nas.
Serio ? A niektórzy twierdza ze danilo to zawodnik bardziej pasujacy do seriec:DKlinsi64 pisze:Nie był to oszałamiający spektakl,jednak dla samej atmosfery Serie A nie pisząc już o golu Gabidola było warto poświęcić trochę grosza i wybrać się na ten mecz.Muszę przyznać że dość dziwnie się czułem gdy do ucha krzyczano mi " Interista pezzo di merda" ale w 81 minucie to ja miałem swój moment satysfakcji,aczkolwiek ze zrozumiałych względów tłumionej.Najlepsze wrażenie zrobił na mnie...Danilo,Medel genialny w 3 z tyłu potem popełnił błąd i się pogubił.Gaglia najsłabszy mecz w Interze a szkoda bo Ventura miał być na meczu,ze zmianami trafił w punkt Stefano,chociaż na dobrą sprawę rzucił wszystko co mamy wartościowego na boisko i wypaliło
Chyba się zgadzam generalnie ze wszystkimRaffal pisze:pomysł ze sprzedażą Banegi jest głupi. Banega jest bardzo dobry zawodnikiem i dla mnie kwestią czasu jest jak wystrzeli, musi grać. Dla mnie lepiej dawać jemu szanse a nie Brozovicowi.
Co do Candrevy , gosc jest irytujacy, sposob w jaki rozwiazuje akcje, zbyt wolne rozgrywanie pilki, dążenie do wrzutek w sytuacji kiedy trzeba akcje złamać czy wrecz wyprzedzic przeciwnika. Nie podoba mi sie styl w jakim gra. Trzeba mu oddać ze czesto uczestniczy w bramkowych sytuacjach ale wyglada to tak ze raz na dziesięć prób coś sie wydarzy ale z normalnej gry to nie wiele wynika. Poza tym warto zobaczyc jak reaguje np J.Mario na akcje Candrevy.
O Palacio czy Ederze nie ma co pisać bo żaden nie powinien grać już w Interze.