Derby Mediolanu!

Zapraszam do dyskusji.

Tak, właśnie
zaorane i taka jest prawda
I też Rafael Leao, który potrafi zrobić różnicę. Piłkarz porównywalny do Juniora Viniciusa, chociaż ma jeszcze uważam mega rezerwy, które by mógł uwolnić.mio85 pisze: ↑3 wrz 2022, 19:59 Tu nie ma za wiele do analizy. My nie mogliśmy wygrać tego meczu skoro każdy z naszych zawodników jest pod formą. Pokażcie jednego, który nie jest. Nawet Brozovic kuleje strasznie. Mimo tego mogliśmy ten mecz zremisować, ale z punktu ograbil nas Maignan - Majstersztyk Milanu. Dla mnie to element który najbardziej przyczynił się do Scudetto poprzedniego sezonu.
Jak dla mnie Bastoni i Dewryj byli dziś dużo gorsi od handy.FReeFonix pisze: ↑3 wrz 2022, 22:03 Moment od wejścia Dzeko i reszty dał trochę nadziei, końcówka przyzwoita i pokazali w miarę jaja, ale brakowalo czegoś więcej. Do tego dorzucę dobry początek do momentu tego wysrywu tureckiego, gdzie było całkiem dobrze, a potem odcięło im tlen. W grze defensywnej nie widziałem dawno tak słabego Interu, a to co Leao zrobił przy golu na 3-1 to był kryminał, przecież obrońcy dali się jak na treningu przy jednym prostym zwodem ciałem, gol na 2-1 to również piękna obczaja ze strony DeFrajera i Bastoniego będących dzisiaj impostorami. Może Handa był mizerny i przy Menią gówniany, ale obrońcy mu za bardzo nie pomogli, nie byli wcale lepsi od niego. Flop: Bastoni, deFrajer, Barella, Haką, Darmian, Andanowicz..