W dobrym stylu rozpoczęliśmy granie w nowym roku. Na kolejne spotkanie nie trzeba długo czekać, ponieważ już jutro wieczorkiem będziemy gościć w Monzy i liczę, że zachowamy czyste konto. Jazda

Muszę przyznać, że to co napisałeś traktuje za tzw. dobrą wróżbę, ponieważ to co piszesz zawsze trzeba traktować jako swoistego rodzaju oksymoron -przeważnie dzieje się coś zupełnie na odwrót.
Rozumiem, że to abyśmy przegrali?
nie zakłamuje rzeczywistości tak właśnie było, duży błąd sędziego, który zagwizdał za szybko przez co nie można było użyć Varu. Sędzia podobno przeprosił działaczy Interu za błąd i będzie zawieszony na kilka kolejek.
Pomysł może i dobry (choć moim zdaniem beznadziejny) - ale takie rozwiązanie nie sprawi, że Inter zacznie grać lepiej w piłkę, Inzaghi stanie się kimś więcej niż tylko wuefista, a co najistotniejsze - nie sprawi, że będziemy walczyć w latach 2023-2030 o scudetto
Ja już miałem pisać wczoraj, że masz złoty nos, a okazało się że jednak ostatecznie był to nos Pinokia...Jaszczu91 pisze: ↑8 sty 2023, 17:36 Moje rozgoryczenie po meczu było wczoraj nie do opisania. Inter zagrał katastrofalną drugą połowę meczu i w zasadzie nie powinno być żadnego obwiniania sędziego. Inter jest sam sobie winny bo doprowadził do sytuacji, że mecz był pod kontrolą Mozny. Wygrana z Napoli już kompletnie straciła znaczenie bo frajersko straciliśmy punkty już na pierwszej kolejnej przeszkodzie.
Najbardziej wkurzacace jest to że Juventus, grający straszną kupę znów wygrywa i odrabia dzięki nam stratę do Napoli...
Jeszcze nie dość że tracimy punkty, to z kontuzjami wylatuje Hakan i Barella. Mam nadzieje, ze nie są to zbyt poważne porażki bo już za chwilę mecz z Milanem.