W niedzielę gramy z beniaminkiem Lecce i trzeba to już wygrać, bo niedługo juve nas dogoni.

Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
Jedno jest pewne jutro w Łodzi o 18 majo będzie czekał na wtopę Interu, żeby mógł ponarzekać.Tom_Hardy pisze: ↑4 mar 2023, 21:06Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
OPISZ błysk kogo w Interze pod wodzą Inzaghiego da nam serie chociaż 3 wygranych z rzędu? I żeby nie było, licze na wygraną jutro, jak i we wszystkich meczach do końca sezonu, ale z tym amatorem na ławce jest to niestety niemożliwe.Dzonyy pisze: ↑4 mar 2023, 21:37Jedno jest pewne jutro w Łodzi o 18 majo będzie czekał na wtopę Interu, żeby mógł ponarzekać.Tom_Hardy pisze: ↑4 mar 2023, 21:06Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
Już kiedyś pisałem, ze Napoli miało słabe mecze, które wygrywali bo błysk geniuszu Osimhena albo Kwicy dawał im 3 pkt. Nawet jakby mieli zaliczyć gorsza serie ( w co nie bardzo wierze bo nawet po przerwie mundialowej kwicol poza wyjątkami wyglada jak kosmita) to zwyczajnie braknie im przeciwnika. Inter i milan są zbyt słabe na serie zwyciest zwłaszcza, ze mogą awansować w LM, a juve ma ujemne pkt.
Gościu akurat słaby przykład, bo trener Simone Inzaghi w rundzie rewanżowej wygrał wszystkie mecze z czołowymi drużynami, ponadto obrał sobie zrewanżować się tym wszystkim, którzy nas pokonali jesienią i trzeba mu przyznać, że skrupulatnie to realizuje. PozdroTom_Hardy pisze: ↑4 mar 2023, 21:06Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
No to zastanawiam się co w twojej teorii jest prawdziwe bo akurat amator Inzaghi to sabotuje klub, no ale doceniam Twoje przywiązanie do klubu.Speaker pisze: ↑4 mar 2023, 23:30Gościu akurat słaby przykład, bo trener Simone Inzaghi w rundzie rewanżowej wygrał wszystkie mecze z czołowymi drużynami, ponadto obrał sobie zrewanżować się tym wszystkim, którzy nas pokonali jesienią i trzeba mu przyznać, że skrupulatnie to realizuje. PozdroTom_Hardy pisze: ↑4 mar 2023, 21:06Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
ps. ja jestem przede wszystkim kibicem Interu Mediolan.Ten klub fascynuje mnie niebywale od lat, a sama jego nazwa zawsze elektryzuje, kiedy tylko ją słyszę ehh
. To naturalne, że propsuje wszystko co związane z klubem i każdego, kto robi dla klubu coś dobrego.
Powiem ci tak, to słowo "sabotaż" jest wiadomo nadużywane przez kibiców, ale 2x faktycznie miałem podejrzenia. 1. Chęć pozbycia się Skriniara przez Conte za ok 35-40 mln (sam Milan bodajże powiedział kiedyś że był bliski odejścia wtedy) , 2. sprowadzenie Vidala.Tom_Hardy pisze: ↑5 mar 2023, 10:13No to zastanawiam się co w twojej teorii jest prawdziwe bo akurat amator Inzaghi to sabotuje klub, no ale doceniam Twoje przywiązanie do klubu.Speaker pisze: ↑4 mar 2023, 23:30Gościu akurat słaby przykład, bo trener Simone Inzaghi w rundzie rewanżowej wygrał wszystkie mecze z czołowymi drużynami, ponadto obrał sobie zrewanżować się tym wszystkim, którzy nas pokonali jesienią i trzeba mu przyznać, że skrupulatnie to realizuje. PozdroTom_Hardy pisze: ↑4 mar 2023, 21:06Nie rozśmieszaj mnie zwoleniku Inzaghiego. Przed nami mecze z Lazio, Romą, Juve, Napoli czy Atalantą a ty pierdzisz o gonieniu Napoli. Wygrać z tuzami typu Sampa czy Bologna nie umiemy, a tu myśli o gonieniu Napletów. Tylko wyznańcy Inzaghiego mogą mieć takie idiotyzmy w głowie.
ps. ja jestem przede wszystkim kibicem Interu Mediolan.Ten klub fascynuje mnie niebywale od lat, a sama jego nazwa zawsze elektryzuje, kiedy tylko ją słyszę ehh
. To naturalne, że propsuje wszystko co związane z klubem i każdego, kto robi dla klubu coś dobrego.
Obrał sobie też za cel dostać wpjerdole od drużyn z dolnej części tabeli, które robią sobie na nas punkty bez większych problemów. I zgadzam się, że konsekwentnie to realizuje jak i walkę o top 4 do samego końca. W ten sposób przerżnął scudetto w zeszłym sezonie (choć styl był lepszy) i oby w ten sposób nie przerżnął top 4 bo konsekwencje mogą być opłakane.
Kiedy goniliśmy Bolognę Podgardlak wystawił Carboniego na ratunek.