bonjovi100 pisze: ↑13 maja 2023, 23:11
Tom_Hardy pisze: ↑13 maja 2023, 22:56
Tom_Hardy pisze: ↑12 maja 2023, 20:20
Jesteśmy w świetnej formie więc wygrana pewna.
Tak sie stało. Jesteśmy w formie. Idziemy po swoje.
1 sprawa. Dlaczego paru frustratów z tej strony co po 3 mscach wyszli z jaskinii yebią Asslaniego za stratę 2 bramki, zgadzam się że zgubił krycie, ale gość ostatni występ zaliczył 15.04. A żeby być uczciwym to czemu więc nie yebicie nikogo za brak krycia przy 1 bramce, Gagsa w składzie rzadkiego jak barszcz czy rotacje bramkarzy i kolejnego braku reakcji Handy przy 2 golu dla Sass. A taki Dzony to nawet nie wie, że Asslani to pomocnik, a nie bramkarz. Krytykować można, bo też krytykowałem gdy nie szło, teraz nie mam w większości za co i przełykam tego Gagsa w składzie, ale niektórzy frustraci to mają paranoje na punkcie Albańczyka. Szkoda, że tacy weseli nie byliście jak zbieralismy wpjerdole przez błędne decyzje trenera i tragiczne zmiany, w których nie uczestniczył Asslani.
1.Asllani a nie Asslani
2.Sprawdź kto pozwolił dośrodkować, bo to też idzie na jego konto. Gdyby to Gagloa zrobił to bylby zrównany z ziemią
3. Na miejscu Inzaghiego po drugiej bramce ściągnąłbym Asllaniego. Niech gdzieś tam podszkoli się na wypożyczeniu a w tym sezonie już niech da sobie spokój z graniem.
4.Nie przez błędne decyzje tylko brak skuteczności. My miażdżyliśmy momentami w tych meczach ale Lukaku nie trafiał z pół metra a Lautaro sam na sam wszystko przegrywał.
Mniejsza z tym niech każdy wielbi kogo tam chce. Najważniejsza wygrana.
1. Trzeba mieć mały zasób argumentów żeby sie tego czepiać. Ale to nie mój problem.
2. Równie dobrze mógł to być Darmian czy Acerbi i nawet byś nie zapiał. A kto zgubił krycie przy pierwszym golu pamiętasz czy wybiórczość? A bramkarz jak ręcznik stał czy też nie?
3. Żeby być w rytmie meczowym i złapać formę to trzeba grać, a nie wychodzić raz na miesiąc. De Vrija też zezłomował, a jak widać ma sie dobrze. Może holendra też wypożyczyć?
4. Miażdzyliśmy w 11 porażkach mówisz? Bardzo ciekawe, chyba inne mecze oglądaliśmy. Były może ze 3 gdzie graliśmy dobrze i pudła z 100% okazji, a nie w każdym meczu, były natomiast takie w których nie potrafiliśmy wymienić 3 celnych podań i seryjne wrzutki bez ładu i składu. Ja tak widziałem, większość z tych spotkań. Nie było błędnych decyzjj? Były i był też burdel z kapitańską opaską i kto ma wykonywać karne, ale o tych niewygodnych faktach to jaskiniowiec już nie pamięta.
Mniejsza z tym, najważniejsza wygrana, nikt nie wielbi nikogo, ale skoro krytykujesz to chociaż wszystko co złe, a nie tylko wybiórczo.