maciej-wasielewski pisze: ↑14 sie 2023, 18:20
Osobiście przyznam, że jeśli miałbym skompletować "11" na ten pierwszy mecz, po wczorajszym sparingu i w ogóle pre-campionatto, wyglądałaby ona tak:
Audero-Bisseck,de Vrij,Bastoni-Lazaro,Frattesi,Calhanoglu,Sensi,Dimarco-Lautaro,Thuram
Bisseck - na razie wielka niewiadoma, było mówione, że drugi Bastoni. Żeby nie był drugim Lazaro, Dalbertem czy innym.
Audero - pewnie za 5-10 kolejek pierwszy bramkarz Interu
Lazaro - trudno cokolwiek o nim powiedzieć, nikt się nie spodziewał, że będzie tu w sierpniu.
Sommer - Darmian - De Vrij - Bastoni - Dumfries - Nico - Calha - Miki - Dimarco - Lautaro - Thuram. Taki będzie pierwszy skład.
Osobiście wolałbym za Dumfriesa Cuadrado, a za Mikiego Frattesiego.
Jak oglądałem wczorajszy sparing, to skład z pierwszej połowy jakoś przypomniał mi najgorsze momenty poprzedniego sezonu. Mało kreatywni na prawej Barella i Denzel, napastnicy bezradni ...ajj!
Frattesi wnosi tutaj jakiś powiew świeżości i kreatywność -on wie co zrobić z piłką kiedy się znajdzie przed polem karnym, ma jakiś pomysł!
Bisseck - No jest jedynym PŚO , którego sprowadziliśmy w miejsce Skriniara, to niech gra! Serio na miejscu Inzagziego wrzuciłbym go na głęboką wodę. W końcu ktoś go tutaj sprowadził (nie wiem czyj to był pomysł) ale chłopak ma 23 lata i chyba powinien grać? Tak uważam.
Miki słabo wygląda, Sensi kapitalnie. Samardzicia nie ma, to niech gra Stefan i tyle. Tutaj nie ma co patrzeć na to czy na tamto tylko niech Inter wygrywa!
A, no i kwestia bramki...Sommer 5 goli wpuszczonych juz w dwóch meczach towarzyskich, ogólnie nie widzi mi się ten bramkarz

Audero w parę minut mnie wczoraj przekonał