6. kolejka Serie A: Udinese - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
ODPOWIEDZ
speaker

6. kolejka Serie A: Udinese - Inter

Post autor: speaker »

28.09.2024 r. , 15:00

hej,
Witam Wszystkich Interistów serdecznie.
Już za 5 h gramy bardzo , bardzo ważny mecz wyjazdowy na Stadio Friuli . Jeśli się nie ogarniemy, a konkretnie to najbardziej trener Inzaghi i kapitan Lautaro, to powoli, albo nawet nie, odjeżdża nam obrona scudetto.

Skala trudności: trudno nam się przewaznie gra na tym placu. Do tego dochodzi absencja Barelki ,+ słaba forma Interu, + dobra forma Udinese. 1-1 to wydaje się najbardziej sprawiedliwy wynik, ale może niestety być.. .
Ciekaw jestem co myślicie?

Forza Inter!
Jaszczu91

Re: 6. kolejka Serie A: Udinese - Inter

Post autor: Jaszczu91 »

Nie ma innej możliwości niż 3 punkty dla Interu. Po przegranych derbach i tygodniowym odpoczynku chcę zobaczyć zdeterminowany i głodny zwycięstwa Inter. Słowa Inzaghiego po derbach były znamienne. Teraz chcę zobaczyć ich przełożenie na boisko. Inter musi być drużyną. No i w końcu przydało by się wygrać pierwszy w sezonie mecz na wyjeździe. Brak Barelli nie powinien być mocno widoczny. Mamy go kim zastąpić. Pora też aby Hakan wszedł na swoje optymalne obroty bo początek sezonu ma kiepski.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Chłopaki od 13.03 chyba nadal są obrażeni na cały świat, że odpadli z Ligi Mistrzów. Fajnie, że 3 punkty i przełamanie Martineza, ale ilość traconych bramek jest niepokojąca. Inzaghi musi to ogarnąć.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Czas powoli szukać nowego trenera.
bonjovi100

Post autor: bonjovi100 »

Dobry meczyk. Mnóstwo stworzonych i nie wykorzystanych okazji - LM, Thuram, DImarco, Fratessi, Miki, Correa itp.
Udine miało zdecydowanie mniej okazji i wynik 2-3 krzywdzi trochę Inter bo to nie był wyrównany pojedynek.

Zdecydowanie pod formą wydaje się być Sommer.

W końcu pierwszy dobry mecz Fratessiego od pierwszej minuty. Długo musieliśmy czekać.

Cieszy powrót do życia LM bo ten czas bez gola był już tragiczny.

Kolejny raz Correa daje lepszą zmianę niż niewidoczny i odbijający się od przeciwnika Taremi. Nie tak miał wyglądać ten transfer. Jak tak dalej pójdzie to Correa będzie pierwszym zmiennikiem (oczywiście do momentu kontuzji).

Cieszą 3 punkty na trudnym teremie. Dzisiaj widać było zdecydowanie dobry mental i dużo chęci.
Raffal

Post autor: Raffal »

Slabo, mecze tego kalibru powinny być na spokoju idchaczane.
Niepewninwnobronie, niedokładni w pomocy, nieskuteczni w ataku.

Hakann i miki mocno obniżyli loty a ogólnie wszystkie schematy z zeszłego roku jakby wyparowały. Fratesi niezły mecz ale.jak dla mnie to za mało go w rozegraniu- on praktycznie gra na pozycji 10. Więcej spodziewałem się po bissecku dziś.
Swoją drogą zielu powinien powili dostawać więcej minut bo gramy slabo a miki man36 lat i może powinien trochę więcej odpoczywać.
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Raffal pisze: 28 wrz 2024, 23:37 Slabo, mecze tego kalibru powinny być na spokoju idchaczane.
Niepewninwnobronie, niedokładni w pomocy, nieskuteczni w ataku.

Hakann i miki mocno obniżyli loty a ogólnie wszystkie schematy z zeszłego roku jakby wyparowały. Fratesi niezły mecz ale.jak dla mnie to za mało go w rozegraniu- on praktycznie gra na pozycji 10. Więcej spodziewałem się po bissecku dziś.
Swoją drogą zielu powinien powili dostawać więcej minut bo gramy slabo a miki man36 lat i może powinien trochę więcej odpoczywać.
Raffal jak Ty w ogóle piszesz. Przeczytaj ten post i się zastanów nad sobą. Stary chłop a jakby dziecko się uczyło pierwsze zdania stawiać.

Pozdr.
ODPOWIEDZ