5. kolejka Ligi Europejskiej: Rubin Kazań - Inter Mediolan

ODPOWIEDZ
Chuchu
Kontakt:

5. kolejka Ligi Europejskiej: Rubin Kazań - Inter Mediolan

Post autor: Chuchu »

No i przegraliśmy wysoko, czyli awansujemy z drugiego miejsca. Nasza młodzież nie błysnęła, aczkolwiek terż tragedii nie pokazali, poza Donkorem, który po wejściu był totalnie zagubiony. Pozytywem jest dobry mecz Silvestre i Gargano. Coutinho bardzo się starał, widać było, że ma umiejętności ale wyraźnie dziś czegoś mu brakowało.
DJCJPJ

Re: 5. kolejka Ligi Europejskiej: Rubin Kazań - Inter Mediol

Post autor: DJCJPJ »

To był debiut Donkora, stres jest w takim momencie oczywisty, oby się tylko nie podłamał.
Seba

Post autor: Seba »

Spodziewałem się dzisiaj porażki, ale nie sądziłem, że będzie to wyglądało tak koszmarnie. Gra obronna od meczu z Atalantą woła o pomstę do nieba. Wracamy do punktu wyjścia? Trzy mecze i aż 8 straconych bramek. Ranieri po serii zwycięstw zanotował porażkę i wszystko się posypało. Ewentualny brak wygranej z Parmą da nam wiele do myślenia.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Wiem, że już z awansem, że oszczędzamy siły, ale mimo wszystko naszym należy się bura za brak koncentracji. Taki zespół jak Inter nie może sobie pozwolić na wyniki typu 0-3 z kimkolwiek. Tym bardziej z jakimś Szmaragdem Kazań.

Po serii zwycięstw mamy już 3 mecz bez zwycięstwa. W meczu z Parmą należy przerwać ten proceder. A wiadome jest, że łatwo tam nie będzie.
bartd

Post autor: bartd »

Po meczu "składem Primavery" nie można było spodziewać się fajerwerków. Bardzo dobra zagrywka taktyczna ze strony trenera, choć wynik może mówić coś zupełnie innego. Pokazało to jak sporo pracy jeszcze przed "młodymi".

Plusy dla Couthino, Silvestre i Gargano. Strasznie raził mnie styl gry Benassi.
BAGGIO1

Post autor: BAGGIO1 »

Cały zespół zagrał bardzo przeciętnie. Młodym można wybaczyć, Gargano się starał, ale sam nic nie zmieni. Jedno jest pewne- Johnatan jest bardzo przeciętny, jak nie potrafi zagrać chociaz 1 meczu dobrze na tle takiego rywalu to nie ma o czym mówić, Pereira również bardzo słabo- oby to nie były pieniądze wyrzucone w błoto. Szkoda az takiej porażki, ale mam nadzieje, ze to taktyczna zagrywka Stramy. Nie wiadomo tez co z Rano, oby nic poważnego, bo głupio byłoby stracić podstawowego piłkarza w takim meczu
Bodek87

Post autor: Bodek87 »

Johnatan to jest pilkarz ktory powinnien opuscic Inter w styczniu, ten chlopaka jak gra to nie ma kompletnie z niego zadnego pożytku.
Nen

Post autor: Nen »

Nikogo nie będzie obchodził dzisiejszy mecz, jeżeli uporamy się z Parmą.
magneto86

Post autor: magneto86 »

Nen pisze:Nikogo nie będzie obchodził dzisiejszy mecz, jeżeli uporamy się z Parmą.
Zgadzam się w 100 % :) Obecnie trzeba się skupić na Serie A.
Raffal

Post autor: Raffal »

sposób wystawienia tak dużej ilości młodych w jednym meczu mi nie odpowiada , wydaje się że lepiej byłoby ogrywać po 1 zawodniku wśród lepszych kolegów (tj Santon, Mario) Tak duża ilosc mlodych nie mogla przynieść nic dobrego.
Dla mnie wynik był sprawą 3rzędną - chciałem zobaczyć młodych, starych którzy się nie łamią oraz ich dobrą współpracę.

Na początku to co mi się nie podobało :
-zbyt szybkie pozbywanie się piłki, każdą piłką chcieliśmy zakończyć bramką, brak spokoju, brak rozegrania, wymiany piłki
- Długie piłki, nie rozumiem po co grać długie piłki jeżeli z przodu jest niedoświadczony napastnik i malutki Cou ?!?
- Jonathan..... nie grał źle, rozgrywał biegał ale....nie potrafi wrzucić, nie potrafi swojej aktywności przełożyć na zysk dla drużyny....odwrotność Maicona chce ale nie potrafi....
- Wystawienie duetu Juan - Ranocchia ....po co ? po co ich męczyć w meczu który spisaliśmy na straty ?
- straty Cou
Plusy....
- wystawienie Beleca ( - za tegą wąsa.... ;p )
- podobała mi się gra Benassiego i Romano...powinni no właśnie grać nie beda bo nie ma miejsca, może wyporzyczyć gdzieś ? byle z dala od Serie B może Espanyol
- Akcje Cou ...talent wielki byle miał z kim grać (Wes, Cassano)
- Mi się podobała gra Perreiry a nie tyle jego gra co jego aktywność, widać że chce i powinien dostawać więcej szans bo potencjał ma znacznie większy od Nagatomo
- potrafilismy przycisnąć Rubin w II połowie , szkoda że dostaliśmy bramki ...
- Donkor, mimo słabego meczu....szybkościowo , zadziorność....ma chłopak talent ( czy to nie podopieczny Etoo ? )

slaba pierwsza polowa , znacznie lepsza II mimo strat bramek i byle bez kontuzji
Omen

Post autor: Omen »

magneto86 pisze:
Nen pisze:Nikogo nie będzie obchodził dzisiejszy mecz, jeżeli uporamy się z Parmą.
Zgadzam się w 100 % :) Obecnie trzeba się skupić na Serie A.
Też się podpisuje pod tym.Graliśmy na jakimś zadupiu trzecim składem awans mając w kieszenie więc ta porażka była na 99 % pewna.Szkoda tylko,że tak wysoka aczkolwiek mecz z Parmą jest teraz priorytetem.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Powtórka z Ranieriego? :hahaha: Rozumiem, że awans, rezerwy itp ale taki wpierdol? Panie, daj pan spokój. Czekam na popisy w Parmie.
BAGGIO1

Post autor: BAGGIO1 »

No dokładnie, jeśli uda nam się wygrać przekonywujące w Parmie czyt. 2-0/3-1 to nie będzie w ogóle tematu Rubina, ale jeśli w Parmie zgubimy punkty, a nie daj Bóg przegramy to będzie to 4mecz bez zwycięstwa ...
ODPOWIEDZ