Mamy nowego rozgrywającego w Interze- Gargano- jest dzis rozgrywającym na przyuczeniu

Czyste zagranie w piłkę, obejrzyj dokładnie.kubus211216 pisze:faul na kovacicu był ewidentny...
tam nie bylo zadnego faulukubus211216 pisze:faul na kovacicu był ewidentny...
na Vidalu też nie było.andyvdm pisze:tam nie bylo zadnego faulukubus211216 pisze:faul na kovacicu był ewidentny...
INTER PRZEGRAŁ ZASŁUŻENIE ! To nie podlega dyskusji. Nie wiem czemu tak niektórzy z was chwalą Kovacicia... Przecież ja go widziałem tylko raz w tym meczu ( przy tej akcji bramkowej ). Przez większość czasu niewidoczny i nieśmiały. Czy to nie za szybko dawać mu szansę gry przez 90 minut? Czy może warto by mu zmienić pozycję? Mając jednak trenera pizdę się o tym nie dowiemy. Wesołych Świąt.andyvdm pisze:tam nie bylo zadnego faulukubus211216 pisze:faul na kovacicu był ewidentny...
Realnych (nie matematycznych) szans na podium nie ma już od dawna, więc nawet nie wiem po co o tym piszesz.miniu86 pisze:I najważniejsze. Jak dzisiejsze mecze wygrają Milan i Napoli to do podium będzie już -10.
Nie wiem jakim prymitywem trzeba być żeby cieszyć się z tego, że mógł człowiekowi złamać nogę. To jest piłka i z takich rzeczy żeby się cieszyć trzeba być umysłowo chorym niezależnie od tego z kim się grało i czy lubi się tego zawodnika, a akurat Giovinco nigdy nic złego nikomu nie zrobił.PS. Cieszy faul Cambiasso. Micha mi się cieszy jak sobie pomyślę o tej sytuacji
Nie interesuje mnie czy Giovinco coś komuś zrobił czy nie. Jest piłkarzem naszego największego wroga i tyle. Przez cały sezon brakowało mi w tym Interze, zaciętości, walki, jaj, pokazania że z Interem można przegrać, ale po walce. Przez cały sezon piłkarze zachowywali się jak ciepłe kluchy, a po meczu lizanie się po fiutach na konferencjach. Cambiasso wreszcie pokazał charakter. Zresztą "umysłowo chora" jest w takim razie publczność na San Siro, skoro Esteban zebrał sporo braw za to wejściehardluck pisze:Nie wiem jakim prymitywem trzeba być żeby cieszyć się z tego, że mógł człowiekowi złamać nogę. To jest piłka i z takich rzeczy żeby się cieszyć trzeba być umysłowo chorym niezależnie od tego z kim się grało i czy lubi się tego zawodnika, a akurat Giovinco nigdy nic złego nikomu nie zrobił.PS. Cieszy faul Cambiasso. Micha mi się cieszy jak sobie pomyślę o tej sytuacji
Chłopaki nie ma co się kłócic sędzia mylił się w obie strony. Trzeba przynac ze byli lepsi i tyle, a my powinnismy juz budowac nowy zespół bo i tak nic nie ugramy w tym sezonie a na pewno nie LM. Nowy trener mialby porównanie i wiedzialby czy zostawic kilku graczy np. Gargano, Cassano, Silvestre. Żeby nie bylo pozniej ze Strama dogra sezon zostana zawodnicy bo Moratti tak powie a nowy trener nie bedzie ich widzial w skladzie.Nasri pisze:na Vidalu też nie było.andyvdm pisze:tam nie bylo zadnego faulukubus211216 pisze:faul na kovacicu był ewidentny...
Zapytam powtórnie, gdzie Ty widziałeś tą pomoc sędziego? Konkretnie, w których sytuacjach?Il Capitano pisze:Nie byli lepsi na boisku, a na domiar złego jak zwykle ograli nas przy pomocy sędziego. Wesołych świąt.
Faul na Cassano w polu karnym (druga połowa)marco24 pisze:Zapytam powtórnie, gdzie Ty widziałeś tą pomoc sędziego? Konkretnie, w których sytuacjach?Il Capitano pisze:Nie byli lepsi na boisku, a na domiar złego jak zwykle ograli nas przy pomocy sędziego. Wesołych świąt.
To wszystko?Piter9702 pisze:Faul na Cassano w polu karnym (druga połowa)
Skończy się ten, zacznie się następny... Co za różnica.FReeFonix pisze:Niech się ten pie*dolony sezon kończy, bo nie mam sił na te łamagi z artystą kombinatorem na ławce.
Powiedziałem, że to taki sam "faul" jak ten na Cassano.Krzaku pisze:Marco gdzie ty miales faul Handy na Vidalu?