mio
zgoda w całych 110 %. (zresztą nie pierwszy raz

)
Pierwsza połowa jak najbardziej na nasz duży plus, raziło mnie,że oba zespoły były przygotowane na granie bokami, co bardzo dobrze zabezpieczaliśmy i my i juve. Dlatego mam duże pretensje do Mancio, że nie potrafił skorygować ustawienia widząc, że Juventus jest na to przygotowany. Druga połowa to typowe pierdolenie o szopenie, nie ma co wspominać i remis można uznać za sprawiedliwy. Poewiem tak: że gdybyśmy mieli na ławce gościa z większymi jajami ten mecz był spokojnie do wygrania, zwłaszcza, że graliśmy cały mecz z przewagą (Pogba).
Poszczególnych osobników z tego meczu nie mam zamiaru rozkminiać, gdyż to jest typowy mecz walki, intesnywego biegania, napierdalanki, stykowych pojedynków, których nie sposób zliczyć, pojedynczych błędów i cięzko coś powiedzieć, więc czekam na znaFFFFców futbolu żeby ewentualnie ich wyjaśnić i sprowadzić na ziemie przy jakiejkolwiej krytyce naszych jakby nie prtrzeć zagubionych i zacofanych kopaczy o którcyh bądź co bądź za czasów ułomnych ostatnich 4-5 lat moglibyśmy jedynie pomarzyć.
PS.Z dużą rozwagą i emocjami, ale z głową Panowie. Pzdr
PS2. Zwracam w pełni honor krytykantom i malkontentom ujadającym po poprzednich meczach na temat komentatorów w 11sport- są to skończeni debile, a każda osoba urażona moimi komentarzami dotyczącymi negowania, podważania ich zdania oraz złego interpretowania ich prześmiewczych komentarzy z mojej strony zmuszona jest do wybeczenia mi tego nikczemnego błędu. Zainteresowane osoby, dotknięte bezpośrednią ktykyka ze strony mojej osoby zobligowana jest do odezwania się do mnie na PW. Za swoją głupotę i ignorancję w tym temacie stawiam każdemu pokrzywdzonemu przynjamniej browar. Jak świat mi długi i szeroki, bardziej ograniczonych umysowo komentatorów nie dane mi było wysłuchiwać, To tyle z mojej strony na ten temat, bo nie chcę już bardziej się zagłębiać w tajniki ograniczenia umysłowego panów pseudokomentatorów....