yoda79 pisze:Wybaczcie język, ale jeszcze zlość mi na tego debila, idiotę, kretyna, przychlasta i imbecyla nie przeszła.
Stachoo -
Melo to pieprzona, tykająca bomba, on prawie w każdym meczu prosi się o kartkę; od półtora miesiąca nie zagral dobrego meczu, podaje jak jakiś amator (niedokładnie albo na kolana), masa strat, to jest ściana? Debil a nie ściana.
Liczę, że LegaCalcio wyręczy Manciniego i tego durnia zawiesi na wiele spotkań.
I ustalmy jedno - na takim poziomie w lidze (tzn. wyrównanym) i zagęszczeniu w czubie tabeli nie stać nas na wyskoki tego bezmózga, po prostu nie można go wystawiać do gry.
Mam nadzieję, że Mancio wyciagnie wnioski z tego meczu
PS Co za debil przy remisie 1-1 w takim momencie meczu taranuje gościa w polu karnym a potem bawi się Chana i używa Bigli jako worka treningowego? Odp. Totalny bezmózg.
Muszę przyznać Ci rację co do formy Melo, ostatnie 2-3 mecze ma znacznie słabsze, fakt jest jednak niepodważalny, że jeśli nie będzie cudował, taktyka wprowadzona przez Manciniego może odnieść sukces. Ja osobiście zawsze byłem za tym, by w składzie było przed obroną dwóch walczaków, typowych przecinaków, Medel to idealny zawodnik do tego typu zadań. Melo? hmm...większość graczy się go boi, dlatego tak skuteczna jest ta taktyka. Zawieszenie? Zawieszenie mu się przyda, jak nie będzie mógł grać 3-4 mecze to może dostanie zimny prysznic i się ogarnie ze swoimi wysokami jak w meczu z Lazio.
yoda79 pisze:
Co do Mancio - skompromitował się zdejmując Joveticia i zostawiając arcykretyna z Brazylii, ale chyba nikt się nie spodziewal, że zakończymy rok na pierwszym miejscu. Jest progres.
Forza Inter!
Niestety racja, mimo tego, że Jovetić miał chyba w tym meczu najwięcej strat ze wszystkich meczy jakie zagrał, był często faulowany i to blisko pola karnego, potrafił się tak zastawić, by nie odebrano mu czysto piłki, ale fakt jest taki, że Ljaić zrobił zdecydowanie więcej nić Jojo w tym meczu. Kogoś trzeba było ściągnąć, a zmiana Ljaicia za Melo raczej nie wchodziła w grę, nie ta pozycja i chyba zbyt ofensywnie by było.
Yascarr pisze:Jak można chcieć czegoś takiego dla piłkarza Interu? Przykro mi że niektórzy nie widzą pracy jaką wykonuje i nie pamiętają w jakiej formie był przez pierwsze kilkanaście kolejek. .
Niech ochłonie z 2-3 mecze, kara zasłużona, przynajmniej Kondogbia pogra sobie po przerwie. 40 mln nie może wciąż siedzieć na ławce, a przynajmniej Melo się zmotywuje i gdy wróci, będzie pewnym punktem obok Medela.