Hellas w gazie! Może być ciężkoIlCapitano pisze: Hellas w poprzedniej kolejce wygrał swój pierwszy mecz w tym sezonie, więc na nas się nie przełamią. Krótko mówiąc zostaną zniszczeni.

Hellas w gazie! Może być ciężkoIlCapitano pisze: Hellas w poprzedniej kolejce wygrał swój pierwszy mecz w tym sezonie, więc na nas się nie przełamią. Krótko mówiąc zostaną zniszczeni.
Na Veronie nie będzie kompletu, więc pewnie kupisz bez problemu.and pisze:Korzystają z okazji (pobyt na nartach we Włoszech) mam zamiar zrobić sobie jutro przerwę i podjechać 150 km do Werony na mecz (oklaskiwać efektowne zwycięstwo Interu)
Czy ktoś z Was ma doświadczenie w indywidualnym kupowaniu biletów na tego typu mecze? Ja nie mam żadnej karty kibica i planuję po prostu udać się do kasy. Czy to jest wykonalne, czy też procedura jest całkiem inna?
Z oczywistych względów nie chce mi się jechać na darmo, żeby tylko usłyszeć "nie możemy panu sprzedać biletu bo ..." Czy są jakieś ograniczenia w zakupie biletów dla dzieciaków?
I ok, natomiast jak zobaczę w pierwszej 11 ta łajzę brzozovicia czy jak temu leszczowi tam jest to znajdę Manciniego.Wloch pisze:Od początku meczu na pewno zagrają: Handanović, Jesus, Murillo, Kondogbia i Icardi.
Mam to samo, o ile do 10-15 kolejki stałem murem za Mancinim o tyle, już nawet nie wyniki, ale zmiany i decyzje, które podejmuje zraziły mnie do niego całkowicie i nawet jak dostaniemy się do LM, wolałbym by opuścił nasz klub.yoda79 pisze:I ok, natomiast jak zobaczę w pierwszej 11 ta łajzę brzozovicia czy jak temu leszczowi tam jest to znajdę Manciniego.Wloch pisze:Od początku meczu na pewno zagrają: Handanović, Jesus, Murillo, Kondogbia i Icardi.
Ponoc tak Handanovic; Nagatomo, Murillo, Juan Jesus, Telles; Brozovic, Medel, Kondogbia; Perisic, Icardi, Eder.
Tak jak broniłem (czasami na siłę chyba) Manciniego to zaczyna mnie wk... ten typ. Łajza brzozovic, prowincjusz perisic, ścierwo piłkarskie nagatomo. Mancini ogarnij się do ku... nędzy, bo nie dość, że kac męczy to ten debil tych idiotow wystawia.
PS Adminów proszę o wyrozumiałość, ostatki zrozumcie.
Moze ktos to cos zbanowac?IlCapitano pisze:Wpis usunięty przez administratora.
Nawet wczoraj po litrze wódki bym tego lepiej nie napisał. Celnie niczym strzała amora w serce araba na widok stada zwiazanych kóz.miniu86 pisze: Ta drużyna nadal nie ma odpowiedniej woli wygranej, charakteru i konsekwencji i nie nabędzie tego przy tak rozedrganym emocjonalnie trenerze.
Joveticia nie było na ławce.luuki pisze: W ogole kolejna dobra akcja - Jovetic, nasz zbawiciel, kolejny mecz na ławie.