Inter pozyskał Edersona!!!???

To co każdy kibic lubi...
mati

Post autor: mati »

Winiar pisze:
mati pisze:heh przy tym dominowani europy miał trochę szczęścia... co do ilości klubów to naliczyłem troche więcej: Czelsi :wink: , CSKA, DEPORTIVO ALAVES :!: można by jeszcze częściowo zaliczyc PSV Einhoven, które jest praktycznie rezerwami Czelsi (Romek posiada pierowokup każdego zawodnika PSV), Niedługo niewykluczone, że także River Plate i Brescia będą po części własnością Romka... pamietam, że w grę wchodziły jeszcze jakieś kluby ale tego tyle było, ze już pozapominałem :grin:
no i mówi się, że ma jakieś udziały w Corinthians... tzn. chyba 15% udziałów firmy, która jest sponsorem Corinthians :) (firma ta sie zwie bodajże MSI ).
hmmm... coś mi mówi MSI... nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakas agencja w wielkiej brytani od kart zawodników czy coś takiego ;) mogę sie mylić...
Scpn

Post autor: Scpn »

mati pisze:heh przy tym dominowani europy miał trochę szczęścia... co do ilości klubów to naliczyłem troche więcej: Czelsi :wink: , CSKA, DEPORTIVO ALAVES :!:
Czelsi - ok. CSKA - no, powiedzmy. Za to Deportivo Alaves, Romek jeszcze z tego co wiem, nie kupil. Owszem, przymeirza sie do tego, ale Alaves jeszcze nie jest Romka.
można by jeszcze częściowo zaliczyc PSV Einhoven, które jest praktycznie rezerwami Czelsi (Romek posiada pierowokup każdego zawodnika PSV),
Hę? To w takim razie Roman, jest walscicielem PIŁKARZY PSV, a nie samego klubu...
Niedługo niewykluczone, że także River Plate i Brescia będą po części własnością Romka...
Niedługo niewykluczone ( :roll: :roll: ), że Abramowicz bedzie psuł piłke...
Bart

Post autor: Bart »

Hmm... Abramowicz i Brescia... moze by go tak Koźmiński zagadał i zrobili z Górnika Chelsea? :wink:
mati

Post autor: mati »

:grin: za 4 lata o ile Deportivo La Coruna przetrwa ;) zainwestuje też właśnie w Depor, co do Alaves czytałem oficjalny komunikat... to było jeszcze przed CSKA zaraz po tym jak pozyskał Chelsea...

Co do PSV wiadomo, że klub należy do Phillipsa, ale skoro Romek ma pierwokup wszystkich piłkarzy to patrząc z aspektu sportowego klub jest częściowo w jego rękach :roll: no bo przeciez może rozwalić drużynę wykupując z niej piłkarzy :/ (mówie o PSV) ale zbudować już nie może :wink:
BartFCI

Post autor: BartFCI »

Ostatnio na stronce www.lechsport.pl pojawił się oto ten news :

16-01-2005-16:59
Ederson w Nicei

Brazylijczyk Honorato Campos Ederson zasilił ekipę Nicei na zasadzie półrocznego wypożyczenia z ojczystego Juventude.

Utalentowany pomocnik przed dwoma laty świętował z kolegami z kadry U-17 mistrzostwo świata. Teraz sprawdzi swoje umiejętności na francuskich boiskach.

autor: Michał Gaweł
źródło: własne

Narazie nic nie piszą , że po tym półrocznym wypożyczeniu ma przejść do nas , więc narazie nie będe się zachwycał młodym Brazylijczykiem i poczekam na ostateczne decyzje. Może to być kolejna plota mediów , że Ederson zasili nasze szeregi.... :|
ODPOWIEDZ