Kuffour w Interze??

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
rr

Kuffour w Interze??

Post autor: rr »

Samuel Osei Kuffour obrońca Bayernu Monachium zakończył pomyślnie negocjacje w sprawie podpisania umowy z Interem Mediolan. Reprezentantowi Ghany kończył się kontrakt z klubem z Bawarii było pewne, że go nie przedłuży.

- "Chciałbym go zatrzymać, ale on nie reagował na propozycje nowego kontraktu." – mówi dyrektor Bayernu Ulli Hoeness.

Kuffour odchodzi z Monachium po 11 sezonach. Wcześniej mówiło się, że nowym pracodawcą piłkarza będzie Juventus Turyn a nawet Newcastle United.

Co ciekawe niewiele o tym piszą w innych serwisach, no ale w sumie o transwerze van Bommela też niewiele słychać...

Osobiście uważam, że to dobry zawodnik, a w dodatku za friko, więc nie ma co żałować.
Obrazek
RoB

Kuffour w Interze??

Post autor: RoB »

A ja osobiście uważam, że to całkiem przeciętny obrońca, który nie potrafi zaleść sobie miejsca w pierwszej jedenastce Bayernu.
Ljarro

Kuffour w Interze??

Post autor: Ljarro »

Gdzie to przeczytales?
rr

Kuffour w Interze??

Ljarro pisze:Gdzie to przeczytales?
Na jakimś serwisie, teraz nie moge znaleźć więc nie podam linku,ale chyba jednak to jakiś wałek. Jeżeli tak, prosze o usunięcie tego temat. Z góry przepraszam za pomyłkę...
Obrazek
Przemek

Kuffour w Interze??

Post autor: Przemek »

szukam szukam i nic -jakis chyba chinski ten serwis :P .Ale jak to prawda to mówi sie trudno :smile: .Koles jest przeciętny i ciekawe ile ma lat... bo młody to on na pewno nie jest..
MiRas.
Kontakt:

Kuffour w Interze??

Post autor: MiRas. »

jesli tego nawet na calciomercato.com nie ma to ja nie wiem skądś to wytrzasnąłeś:P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Szycha

Kuffour w Interze??

Post autor: Szycha »

Przecież ten koleś grzeje ławe w Monachium po co on nam tu w Mediolanie już wole Luizao albo Juana 8) :!:
rr

Kuffour w Interze??

Teraz chciałem tego newsa znowu znaleźć i wpisałem w google "Kuffour w Interze"...cosik się tam pojawiło :P Dobra,zresztą chyba niepotrzebny temat,bo te informacje o transferze nie są nigdzie potwierdzone....
Obrazek
RoB

Kuffour w Interze??

Temat sam w sobie nie jest zły bo wiadomo, że ten zawodnik był (może nadal jest) przymierzany do Interu. Ale w temacie zamiast !!! powinno być ???. :P
EL_CHINO

Kuffour w Interze??

Post autor: EL_CHINO »

MiRas pisze:jesli tego nawet na calciomercato.com nie ma to ja nie wiem skądś to wytrzasnąłeś:P
On to chyba znalazł na sport.onet.pl ja już gdzies to czytałem... Sami Kufour poradzi sobie w interze :wink:
klusek

Kuffour w Interze??

Post autor: klusek »

[quote=""Michu[PL"]"]Przecież ten koleś grzeje ławe w Monachium po co on nam tu w Mediolanie już wole Luizao albo Juana 8) :!:[/quote]

ale nikt nie mowi ze to wzmocnienie pierwszej 11. przeciez odchodzi gamarra i mihajlovic. trzeba miec dluga lawke :P
Szycha

Kuffour w Interze??

Post autor: Szycha »

Masz racje nie pomyślałem lepszy Kuffour niż Sinisza czy Gamarra :wink:
RoB

Kuffour w Interze??

klsmkr pisze: ale nikt nie mowi ze to wzmocnienie pierwszej 11. przeciez odchodzi gamarra i mihajlovic. trzeba miec dluga lawke :P
To ja ci mówie, że napewno on niema zamiaru przyjść i sedzieć na ławce. 8)
klusek

Kuffour w Interze??

RoB pisze:
klsmkr pisze: ale nikt nie mowi ze to wzmocnienie pierwszej 11. przeciez odchodzi gamarra i mihajlovic. trzeba miec dluga lawke :P
To ja ci mówie, że napewno on niema zamiaru przyjść i sedzieć na ławce. 8)
tzn nie chodzi mi o takie bierne siedzenie :P po prostu to bylby nasz taki trzeci obronca
jest raczej lepszy od matrixa
Arkir

Kuffour w Interze??

Post autor: Arkir »

Lepszy od Matrixa, wątpie, troche może Matrixowi nie wyszł ow tym sezonie, ale w poprzednich latach grał na wysokim poziomie. A tego Kuffora to ja nie chce widzieć.
kuba13

Kuffour w Interze??

Post autor: kuba13 »

Ja mysle ze to całkiem dobry zawodnik moze nie klasowy ale tez nie kiepski przyda sie w druzynie Manciniego
klusek

Kuffour w Interze??

Arkir pisze:Lepszy od Matrixa, wątpie, troche może Matrixowi nie wyszł ow tym sezonie, ale w poprzednich latach grał na wysokim poziomie. A tego Kuffora to ja nie chce widzieć.
to co on ma za zaslugi grac?
popatrz ile on ma lat, to nie jest Maldini ze bedzie wymiatal po 30. zreszta on nigdy nie grzeszyl zbyt szybkoscia i zwrotnoscia.
Przemek

Kuffour w Interze??

klsmkr pisze:
Arkir pisze:Lepszy od Matrixa, wątpie, troche może Matrixowi nie wyszł ow tym sezonie, ale w poprzednich latach grał na wysokim poziomie. A tego Kuffora to ja nie chce widzieć.
to co on ma za zaslugi grac?
popatrz ile on ma lat, to nie jest Maldini ze bedzie wymiatal po 30. zreszta on nigdy nie grzeszyl zbyt szybkoscia i zwrotnoscia.
A kuffor to niby nie grzeszył tez swoją zwrotnością..to jest średniak , na pewno gorszy od Matrixa ...najwyzej nadaje sie do jakiegos średniego klubu Niemieckiego ale na pewno nie do Interu..
klusek

Kuffour w Interze??

Maczo pisze:A kuffor to niby nie grzeszył tez swoją zwrotnością..to jest średniak , na pewno gorszy od Matrixa ...najwyzej nadaje sie do jakiegos średniego klubu Niemieckiego ale na pewno nie do Interu..
tak a w dodatku chca go takie sredniaki europejskie jak Arsenal czy Juventus
z kolei o Materazziego bija sie wielkie potegi europejskie
w dodatku ten Kuffour gral w przecietnym klubie niemieckim - Bayernie. no przeciez oni maja beznadziejna obrone, a tytuly mistrzow Niemiec zdobywaja przypadkiem
RoB

Kuffour w Interze??

klsmkr pisze:
Pierwsze słysze
klsmkr pisze:w dodatku ten Kuffour gral w przecietnym klubie niemieckim - Bayernie. no przeciez oni maja beznadziejna obrone, a tytuly mistrzow Niemiec zdobywaja przypadkiem
NIe grał tylko siedział (zazwyczaj) na ławce.

Matrix jest od niego lepszy. 8)
Przemek

Kuffour w Interze??

Właśnie! siedział! a nie grał..ciekawe gdzie takie spekulacje słuszałes ze chce go juve lub arsenal?? a niech go biorą o ile to prawda :]....
klusek

Kuffour w Interze??

RoB pisze:
klsmkr pisze:
Pierwsze słysze
prosze bardzo:
http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 38&progr=0
polecam zwlaszcza fragment:
'Roma, Milan, Inter, Newcastle, Arsenal, and Real are also competing for Kuffour’s services'
RoB pisze:
klsmkr pisze:w dodatku ten Kuffour gral w przecietnym klubie niemieckim - Bayernie. no przeciez oni maja beznadziejna obrone, a tytuly mistrzow Niemiec zdobywaja przypadkiem
NIe grał tylko siedział (zazwyczaj) na ławce.
nie gral bo dobrze spisywali sie Lucio i Kovac. zreszta przezyl tragedie rodzinna i to tez mialo wplyw na mala ilosc wystepow
RoB pisze: Matrix jest od niego lepszy. 8)
z uefa.com:

1996: After a loan spell with 1. FC Nürnberg in 1996/97, he made his breakthrough in the Bayern first team. He scored the winning goal in the 2001 European/South American Cup as Bayern beat Club Atlético Boca Juniors 1-0 in Tokyo. That followed his pivotal role as Bayern won the 2000/01 UEFA Champions League, by beating Valencia CF. He has been voted Ghana's Footballer of the Year twice (1998 and 1999) and the second best footballer in Africa in 1999 and 2001. In March 2003, he was given a six-game domestic ban after being sent off for dangerous play in the German Cup semi-finals, but was a key member of the Bayern team yet again as they stormed to a domestic double. Showed tremendous mental strength to keep playing through the season despite the death of his 15-month-old daughter in January.

2003/04: His tenth season at the Olympiastadion ended without a trophy, Kuffour making 22 starts as Bayern finished second in the Bundesliga.

czyli nie taki leszcz. a jeszcze sezon temu sporo gral: http://www.vi.nl/vi/show/id=40053/dbid= ... /sc=59be3f
ODPOWIEDZ