Inter 2011/2012
-
Inter fan
Odp: Inter 2009/2010
Akurat Joe Cole z Nami nic nie pokazał ale jest po kontuzji więc ma pewnie słabszą formę.Jak wróci do swojej najwyższej formy to chętnie bym go u Nas widział. Z Chelsea najbardziej chciałbym aby do nas przyszedł Essien.Mało prawdopodobne ale marzy mi się ten zawodnik.
-
Dzyl
Ja bym wolał aby zamiast Joe Cole doszedł VdV lub Gourcuff. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Cole'a w Serie A...
-
dodo_IM
Joe Cola zawsze lubiłem jako piłkarza, ale teraz bardzo spuścił z tonu. Może i jest po kontuzji, ale obecnie sam nie wiem. Anglik w Interze byłoby ciekawie, ale czy by się sprawdził? Po za tym po Cola będzie kolejka bo jest do wzięcia za darmo. Może i zostanie w Chelsea. Na wzmocnienie pomocy wolałbym jednak kogoś innego, najlepiej młodego.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Belweder
Z Gourfuffem transfer byłby ryzykowny... w milanie nie umiał przebić sie do składu i sprzedali go do Francji. Myśle ze jak wrocilby do Włoch to skonczylo by sie to tak samo jak pare sezonów temu.
Gourcuff zostałby drugim Quaresma ;]
-
zahor
Liczę stary na to, że żartujesz.Belweder pisze: Z Gourfuffem transfer byłby ryzykowny... w milanie nie umiał przebić sie do składu i sprzedali go do Francji. Myśle ze jak wrocilby do Włoch to skonczylo by sie to tak samo jak pare sezonów temu.
Gourcuff jest graczem kompletnym, magikiem na pozycji ŚPO, taki ktoś sprawdziłby się w każdej lidze.
Nie grał w Milanie bo brakowało mu tego sezonu czy dwóch w Bordeaux, teraz dojrzał piłkarsko i jest gotów podjąć każde wyzwanie, więc pisanie że byłby drugim Quaresmą to śmieszność.
Powiesz może, że liga francuska jest łatwiejsza od włoskiej. Pewnie tak, ale zobacz jak Gofer grał w Lidze Mistrzów, kręcił obrońców największych klubów!
Nie ukrywam, że Yoann to byłoby moje spełnienie marzeń, ale wątpie, żeby ten transfer wypalił.
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
Dzyl
Po Gourcuffa pewnie będzie się bić wiele mocnych klubów. Myślę że transfer VdV byłby łatwiejszy.
-
Saff
Sytuację VdV warto jakby ktoś z naszego klubu śledził bo nie wiadomo czy po tym sezonie nie dojdzie do kolejnej czystki w Realu i wymiany xx zawodników. Może udałoby się go sprowadzić za grosze tak jak Wesa.
-
mpc60
VdV - on kocha nawet siedzenie naławce tam....nie odejdzie. : D
-
hbk
- Kontakt:
Jesli nadal bysmy mieli grac trojka naspastnikow i zanimi Wes, to VdV moglby do nas przyjsc po to by siedziec na lawce, wiec to lubienie laweczki moze nam wyjsc na dobre(zakladajac, ze bedziemy chcieli go sciagnac). Mysle, ze predzej niz Gorcuff przyjdzie do nas Hamsik. Chociaz ewentualne nie wygranie Serie A i dalekie zajscie w LM moze zmotywowac Morattiego by wydal dosc znaczne kwoty w tym okienku.
Bedac przy lidze francuskiej, to mozemy sobie Eden Hazard kupic. Koles gra naprawde fenomenalnie ostatnio (chociaz lepiej niech tam jeszcze sezon lub dwa zostal, to nabierze doswiadczenia:P)
Bedac przy lidze francuskiej, to mozemy sobie Eden Hazard kupic. Koles gra naprawde fenomenalnie ostatnio (chociaz lepiej niech tam jeszcze sezon lub dwa zostal, to nabierze doswiadczenia:P)
-
Inter fan
W ostatnim mercato właśnie chciał odejść z Realu a tym który za wszelką cenę chciał pozostać był Sneijder więc myślę że VdV spokojnie byśmy kupili gdybyśmy chcieli.VdV - on kocha nawet siedzenie naławce tam....nie odejdzie. : D
-
Tkrauze
kolejny powiem,ze VdV jest do wyciagnięcia.
-Real odpadł z LM
-najprawdopodobniej nie wygra Primera Division.
Perez znów przeprowadzi piłkarską czystke,zwalniając piłkarzy i wtedy VdV,Guti i wielu innych bedzie na sprzedaż za tanioche
Julione
Santon Lucio Samuel Maicon
Cambiasso
Sneijder VdV
Balotelli Eto
Milito
-Real odpadł z LM
-najprawdopodobniej nie wygra Primera Division.
Perez znów przeprowadzi piłkarską czystke,zwalniając piłkarzy i wtedy VdV,Guti i wielu innych bedzie na sprzedaż za tanioche
Julione
Santon Lucio Samuel Maicon
Cambiasso
Sneijder VdV
Balotelli Eto
Milito
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Minister
Jak na moje to trochę popłynąłeś z tym składem.
1.Maicon na lewej nodze ledwo się podpiera a co dopiero miałby nią operować.(chyba,że z Santonem Ci się pomieszał)
2.Sam Cuchu nie zaasekuruje nam środka pola.
3.Pięciu ofensywnych graczy w 11 to jak dla nas grubo za dużo
1.Maicon na lewej nodze ledwo się podpiera a co dopiero miałby nią operować.(chyba,że z Santonem Ci się pomieszał)
2.Sam Cuchu nie zaasekuruje nam środka pola.
3.Pięciu ofensywnych graczy w 11 to jak dla nas grubo za dużo
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
forzaragazzi
W ustawieniu 4-3-3 naszym największym mankamentem jest brak skrzydłowych. Etoo to srodkowy napastnik. Podobnie Pandev. Nawet z Balotelliego zrobiono na siłę skrzydłowego. Zastanawiam się jakby się sprawdził w roli tego środkowego w ustawieniu 4-3-3.
-
novi92
Bordeaux się słabo spisuje, więc może Gourcuffa da się wyciągnąć
-
pawlittoo
Do czego ten Gurkuf mial by byc potrzebny ? Wesa i tak ze skladu nie wygryzie.Na lawke zdecydowanie za drogi.
-
Seba
Podobno Tevez jest gotów opuścić City. Zaoferować Mariusza+trochę gotówki i jest szansa go pozyskać.

-
Inter fan
Moratti jest podobno fanem Teveza ale ciężko będzie wyciągnąć go z Manchesteru City. Jest ich najlepszym strzelcem i graczem. Dużo zależy od tego czy City zajmą 4 miejsce w lidze czy nie. Jednak Tevez bardzo by się nam przydał, dużo biega, strzela gole i ma dobry drybling.
-
novi92
Ale rakitic albo mesut ozil na zmiennika za wesa?? czemu nie
-
pawlittoo
Nie wiem jaki mlody zawodnik, rozwijajacy sie chcial by grac w jakim kolwiek klubie jako zmiennik. Jako zmiennik Wesa moze przyjsc np Deco - stary ale jary , zadne Ozile , Rakiticie i inne Grukufy.
-
pietrasowy
nie wiem czy wiecie ale Gofer może grać też jako śp, nieco cofnięty w stosunku do Wesa.
pomoc Cambiasso- Gofer Motta - Wes i będzie naprawdę nieźle
pomoc Cambiasso- Gofer Motta - Wes i będzie naprawdę nieźle
-
Seba
Czemu niektórzy z góry zakładają, że zmiennik Wesa musi być rezerwowym ? Może to być podstawowy gracz, który gra w cofniętej trójce, czy nawet na skrzydle, a pod nieobecność Holendra wskakuje na jego miejsce. W meczu z Parmą grał tam Pandev i wyszło mu to bardzo dobrze. w Meczach z Livorno i Bologną rolę Sneijdera pełnił Motta i godnie go zastąpił. Nie widzę powodu, aby Mourinho nie umiałby pogodzić jednocześnie na boisku Wesa z Hamsikiem, Gourkuffem, Pastore czy tam kimś innym. U nas każdy bierze udział w defensywie i nie ma tu znaczenia, że byłoby na boisku dwóch środkowych ofensywnych pomocników, bo i tak harowaliby w obronie. Po drugie pod nieobecność Sneijdera osoba go zastępująca musiałaby być równie wartościowa, a nie że będzie to byle kto, aby tylko był i siedział na ławce.pawlittoo pisze: Nie wiem jaki mlody zawodnik, rozwijajacy sie chcial by grac w jakim kolwiek klubie jako zmiennik. Jako zmiennik Wesa moze przyjsc np Deco - stary ale jary , zadne Ozile , Rakiticie i inne Grukufy.
Otóż to pietrasowy

-
novi92
jeżeli zagralibyśmy 4 środkowymi to nie ma problemu z ustawieniem cambiasso - motta gourcuff - sneijder, linia pomocy stałaby się bardziej kreatywna i byłoby więcej wsparcia dla linii ataku
-
Inter fan
Ale jeśli chcemy grać 4 środkowymi to zmieniamy nasze ustawienie które w ostatnich meczach najczęściej było 4-3-3 .
-
maciek8
ja mysle ze oplaca sie kupic garetha bale z totenhamu to jest zaj...isty zawodnik przydalby sie
a do pomocy to by sie nadal de rossi. pozatym na skrzydlo pomocy by sie przydal silva lub joaquin .. ;] wtedy by sie gralo ;d wes,cambiasso,stanković(motta) i ktorys z nich na skrzydlo
a do pomocy to by sie nadal de rossi. pozatym na skrzydlo pomocy by sie przydal silva lub joaquin .. ;] wtedy by sie gralo ;d wes,cambiasso,stanković(motta) i ktorys z nich na skrzydlo
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010, 14:34 przez RdK., łącznie zmieniany 1 raz.
-
hbk
- Kontakt:
Zamiast Bale lepiej kupic Kolarova. Wiekszosc zawodnikow z ligii angielskiej jest o 5mln drozsza od prezentowanych przez nich umiejetnosci. Pozatym staramy sie o Vargasa, wiec nie sadze.
Proponowanie kupna skrzydlowego, gdy nie gramy skrzydlami jest rowniez ciekawe. Probowalismy dwa lata temu i nie wyszlo, mimo iz byli to zawodnicy o znanych nazwiskach (Quaresma i Mancini). W De Rossiego tez watpie, bo pewnie sam zawodnik nie pali sie do przejscia, pozatym kibice moga go nie chceic, a Rosella Sensi jak zobaczy oferte Interu to kaze zaplacic 10mln wiecej.
Priorytetem bedzie wiec srodkowy pomocnik oraz lewy obronca. Reszta chyba zalezy od tego kto odjdzie (na przyklad, czy sprzedamy pana Balota)
Proponowanie kupna skrzydlowego, gdy nie gramy skrzydlami jest rowniez ciekawe. Probowalismy dwa lata temu i nie wyszlo, mimo iz byli to zawodnicy o znanych nazwiskach (Quaresma i Mancini). W De Rossiego tez watpie, bo pewnie sam zawodnik nie pali sie do przejscia, pozatym kibice moga go nie chceic, a Rosella Sensi jak zobaczy oferte Interu to kaze zaplacic 10mln wiecej.
Priorytetem bedzie wiec srodkowy pomocnik oraz lewy obronca. Reszta chyba zalezy od tego kto odjdzie (na przyklad, czy sprzedamy pana Balota)
-
Dzonyy
Wyłącz fm'a.maciek8 pisze: ja mysle ze oplaca sie kupic garetha bale z totenhamu to jest zaj...isty zawodnik przydalby sie
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
IlCapitano
Aha, to już wiem dlaczego na shoucie pytał co sądzimy o niejakim Bale'u. Co on miałby robić w Interze - nie wiem.
-
Czubinho
Bale świetnie gra w lidze angielskiej(czyt. najbrdziej agresywna liga), ale nie jestem pewnien czy dałby radę zmienić styl gry na włoski. Bardziej niż Bale'a w składzie widziałbym tak jak hbk Kolarova, albo Isle z Udine
-
Saff
De Rossiego, który razem z Mexesem płakał, że Roma została oszukana i Inter nie zasłużył na mistrzostwo? Podziękuję za kogoś takiego. Poza tym tak jak hbk napisał, raczej nierealny transfer to jest. Już prędzej uwierzyłbym w tego Veloso.
-
pawlittoo
Kolarov i Pastore.Z tym drugim moze byc troche problemow zeby wyciagnac , ale wydaje mi sie ze za rok po mundialu bedzie wart 2razy tyle co jest obecnie - wiec trzeba go teraz sciagnac.
Z Interu powinni odejsc wszyscy wypozyczeni i Mustang. Arna pewnie po sezonie wroci do Twente - szkoda jak wchodzil na boisko to gral dobrze. Moze powinni go wykupic i wypozyczyc?
Muntari i Balotelli powinni zostac. Sulley widac ze juz nie kaleczy ,gra dobrze. Kto wie, moze jak dobrze sie zaprezentuje w meczu ze Siena to zagra w Finale ? W przypadku Mario widac progres pod wzgledem zachowania. Zobaczymy jak dlugo.
Z Interu powinni odejsc wszyscy wypozyczeni i Mustang. Arna pewnie po sezonie wroci do Twente - szkoda jak wchodzil na boisko to gral dobrze. Moze powinni go wykupic i wypozyczyc?
Muntari i Balotelli powinni zostac. Sulley widac ze juz nie kaleczy ,gra dobrze. Kto wie, moze jak dobrze sie zaprezentuje w meczu ze Siena to zagra w Finale ? W przypadku Mario widac progres pod wzgledem zachowania. Zobaczymy jak dlugo.