A Branca i Oriali to jaką funkcje w klubie sprawują?Powinien Moratti zatrudnić Managera zajmującego się sprowadzaniem graczy lub dac taką władze Mancieniemu.
Oni są Managerami tylko na papierze ich zadanie to załatwianie transferów piłkarzy, których upatrzył Moratti !!Ljarro pisze: A Branca i Oriali to jaką funkcje w klubie sprawują?
Ahahhaha. Dobry jesteś. Zapewne pracujesz gdzieś w Interze od wielu lat i odkryłeś ten spisek Morattiego. W ogóle, Massimo ustala także programy treningowe dla wszystkch piłkarzy i mówi im co mają jesc w swieta, zeby za bardzo nie przybrali na wadze.Oni są Managerami tylko na papierze ich zadanie to załatwianie transferów piłkarzy, których upatrzył Moratti !!
kurde synek widac, ze wychowales sie na masie brukowcow i plotek transferowych.Moratti od 2 sezonow prowadzi nowa odmienna polityke transferowa, co najwazniejsze trafna. To ze teraz brukowce rozpisuja sie z nudow, ze Moratti chce Riise,Maxvella,Evre,Cesara na sama lewa obrone to tylko glupie spekulacje...martinboss pisze:Spokojnie, zaraz znowu bedzie fala transferów...jak znam Morattigo to kupi naraz Ballacka i Riquelme, na atak kupi Obinne i Cisse !!poporstu troche inteligentniej trzeba kupować budować skład na przyszłość..poświęcić jeden sezon na zgranie zespołu a w następnym rządzić i dzielić w Europie !! A Moratti chce odrazu widzieć efekty jak się nie uda to sprzedaje połowe i znowu kupuje !!
Moratti szalony ?? ładny lol, jakby nie ten starszy pan to w koszulce Interu byś nigdy nie zobaczył takich piłkarzy jak Ronaldo, Adriano, Stankovic, Veron, Figo czu Cuchu !!! A sam Moratti nie zajmuje się wyszukiwaniem zawodników (może jest skautem wg ciebie co ??) tylko wszystko omawia z Mancinim i to Mancini decyduje który pilkarz jest potrzebnymartinboss pisze:Trzeba zabrac Morattiemu władze jaką ma (niemoże on kupowac kogo chce bo przez to działa na niekorzyść)... Moratti jest szalony... on chce każdego piłkarza zupełnie nie znając się na realiach piłki !! Powinien Moratti zatrudnić Managera zajmującego się sprowadzaniem graczy lub dac taką władze Mancieniemu!!
slepy_fan pisze:Skład 04/05 :
Toldo - Zanetti,Cordoba,Matrix, favalli - Stankovic,Cambiasso,Veron,Meyde - Adriano,Martins
05/06
Cesar - Zanetti,Cordoba,Samuel, favalli - Stankovic, Cambiasso,Veron,Figo - Adriano,Martins
Zmiany są 3, w tym bramkarza, co na gre na "boisku" wpływu nie ma. Zdobywamy znacznie wiecej punktów niz rok temu, wygralismy grupe w LM, ustaliła sie pierwsza jedenastka, WIDAĆ POPRAWE. Więc nie rozumiem, czemu TERAZ zarzucasz cos Mancinemu/Morattiemu, kiedy wcale nie robią tego, o czym mówisz. Jeszcze 2 lata temu moznabylo o tym mówic, faktycznie nasze jedenastki się zmenialy diametralnie nawet co pół roku. Dzis juz tego nie ma (przynajmniej narazie tego nie widze), trzon zespołu został taki sam (Zanetti+Cordoba - Chuchu+Veron - Adriano+Martins), zastosowano korekty (dla mnie trafne - figo). Wszysstko jest chyba na dobrej drodze, moze tych cholerne 8 punktów straty do Juve odrobic bedzie ciezko, ale i tak mysle ze mozemy dac rade.
Przecież, napisałem, zę szanuje Morattiego... o co tu się rozchodzi, moze jestem tu nowy, ale napewno nie jestem idiotą !!orzeu pisze: Moratti szalony ?? ładny lol, jakby nie ten starszy pan to w koszulce Interu byś nigdy nie zobaczył takich piłkarzy jak Ronaldo, Adriano, Stankovic, Veron, Figo czu Cuchu !!! A sam Moratti nie zajmuje się wyszukiwaniem zawodników (może jest skautem wg ciebie co ??) tylko wszystko omawia z Mancinim i to Mancini decyduje który pilkarz jest potrzebny
I wtedy wracamy do punktu wyjścia, czyli do 4 napastników w składzie. Byłoby to normalne, gdyby Momente był piłkarzem pokroju Oby (chodzi mi o talent), ale widocznie tak nie jest. Dlatego musimy mieć 5 napastników, żeby nie było sytuacji w których do występu gotowy będzie 1 napastnik (Adriano i Oba wrócą z meczu reprezentacji zmęczeni, a Recoba jak zwykle będzie leczył jakąś kontuzje)Gdyby sprawy potoczyły się tak jak napisałem (Obinna) to Cruza spokojnie mozna by było pożegnać
Juventus ma 5, Milan pewnie kogoś szuka, bo ja gdybym w przypadku kontuzji jednego z dwójki Szewczenko-Gilardino miał wybierać pomiędzy Vierim i Inzaghim to bym sie załamałtylko zauważ że najpoważniejsi przeciwnicu Interu w Serie A także mają po czterech napastników w składzie
No tak teraz sprawdziłem...zapomniałe o MutuJuventus ma 5
Co prawda to prawdaVierim i Inzaghim to bym sie załamał