Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Raffal

Odp: Inter 2010/2011

Post autor: Raffal »

a ja chce żeby Mario dostał szanse w pierwszym składzie bo na to zasługuje mimo wszystko.
Wierze że dorośnie i będziemy mieć z niego wielka pocieche , nie od dziś wiadomo że to buntownicy okazuja sie najwiekszymi ulubieńcami kibiców , Warto zaryzykować wg mnie !!

Dla mnie ważne żeby wprowadzić pewnego rodzaju rotacje w składzie ( coś czego kompletnie nie robił Jose) może nie taka jak pellegrini ale rotacja musi byc. 
Co do stanko to rzeczywiscie spuscil z tonu i tak naprawde to juz w tym sezonie ocerał sie pomiedzy ławka a wyjsciowym ale warto zauwarzyc roznice w grze stako gdy zastepował Snejidera<3  a gdy grał za jego plecami. Stanko obowiązkowo musi zostać , to jest jeden z tych zawodników którzy nadają charakter drużynie i nawet jezeli gra słabiej to jest potrzebny w szatni , treningu ( Matterazi , Stanko , Toldo , Maicon)
Seba

Post autor: Seba »

Raffal pisze: Dla mnie ważne żeby wprowadzić pewnego rodzaju rotacje w składzie ( coś czego kompletnie nie robił Jose) może nie taka jak pellegrini ale rotacja musi byc. 
Rezerwowi byli na takim poziomie, że rotacja niekoniecznie mogłaby wyjść Interowi na dobre :P Dlatego liczę, że teraz ławka będzie wartościowa i nie będzie stresu, że ktoś odniósł kontuzje lub jest zawieszony za kartki.
Obrazek
ARKADIO22

Post autor: ARKADIO22 »

Raffal oby twoje słowa się spełniły bo napewno Mario grać potrafi tego mu nie można zabrać... Ale jeśli chce być super gwiazdą musi się zmienić bo takie zachowanie nieprzystaje tej klasie zawodnika...
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!

INTERNAZIONALE 1908 MILAN
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Nie sądzę aby Moratti sprzedał Mario, on widzi w nim przyszłość Interu. Nie potrzeba nam napastników, mamy teraz 5 napastników bo doszedł Biabiany, po co nam więcej ? Potrzeba nam jakiegoś dobrego środkowego pomocnika, właśnie Mascherano będzie idealny. Jeżeli Coutinho nie będzie nigdzie wypożyczony to może być on dobrym zmiennikiem dla Sneijdera. Ewentualnie można rozejrzeć się za jakimś lepszym zmiennikiem, np, Van Der Vaart. Obrońców teraz będziemy mieli masę, jeżeli Maicon odejdzie to w podstawowym składzie mamy Javiera, Samuela, Lucio i Santona i na ławce Chivu, Matrix, Cordoba, Aguirregaray i ten Faraoni co ma jeszcze przyjść z Lazio. Więc ławka jeżeli chodzi o obrońców będzie szeroka, jeżeli Santon sprawdzi się jako następca Maicona to nie widzę powodu kupować żadnego bocznego obrońcy.
DAVIDO14

Post autor: DAVIDO14 »

ARKADIO22 daj juz spokoj Mario !! ja nie rozumie,on jest mlody uczy sie dopiero a wszyscy go krytykuja!! a jego zachowanie jest najgorsze !
To jest przyszlosc INTERU jak i reprezentacji Włoch  :szal: :love: :flaga33:
FORZA Mario ,FORZA Inter  :inter:
...
Matios

Post autor: Matios »

No nie wiem czy przyszlosc Interu. Chyba kazdy prawdziwy kibic Interu chcialby, zeby pozbyto sie Mario. Ten chlopak hanbi ten klub, skandaliczne zachowanie i zero zaangazowania w tak wielu meczach mowia same za siebie..
DAVIDO14

a tak w ogole sciagnac Cristiano Ronaldo i wygrywamy wszystko !! Dejw
...
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

DAVIDO14 pisze: a tak w ogole sciagnac Cristiano Ronaldo i wygrywamy wszystko !! Dejw
Pewnie za rok czy dwa kupimy go za 25% jego ceny:P
Raffal

Matios pisze: No nie wiem czy przyszlosc Interu. Chyba kazdy prawdziwy kibic Interu chcialby, zeby pozbyto sie Mario. Ten chlopak hanbi ten klub, skandaliczne zachowanie i zero zaangazowania w tak wielu meczach mowia same za siebie..

twój post przypomina mi pewien telefon o PRAWDZIWYCH polakach...

http://www.youtube.com/watch?v=N5bTVTJO ... 1&index=30
ARKADIO22

DAVIDO14 widze twoje wielkie zafascynowanie talentem Mario...Nie twierdze że jest słaby... tylko GŁUPI... Jeśli chce być Interisą powinien szanować klub kolegów kibiców herb a nawet koszulke... a w ubiegłym sezonie chyba o tym zapomniał...Pewnie chciałby być IKONĄ Interu ale napewno nią nie będzie... wystarczy go porównać do naszej współczesnej ikony czyli Javiera... Czy on kiedyś przymierzał publicznie koszulke Bilanu??? Albo rzucał po meczu koszulką o ziemie??? LOJALNOŚĆ i ODDANIE to cechy które u Mario budzą moje wątpliwości... Jeśli będzie lojalny oddany tylko INTEROWI nie będzie robił pośmiewiska z naszego klubu wtedy i ja będe go szanował. Puki co jest mi obojętną postacią w Interze i jeśli odejdzie a w jego miejsce zostanie sprowadzony człowiek który pokocha Inter nie będe płakał po jego zniknięciu...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 11:05 przez ARKADIO22, łącznie zmieniany 1 raz.

DAVIDO14

ARKADIO22 pisze: DAVIDO14 widze twoje wielkie zafascynowanie talentem Mario...Nie twierdze że jest słaby... tylko GŁUPI... Jeśli chce być Interisą powinien szanować klub kolegów kibiców herb a nawet koszulke... a w ubiegłym sezonie chyba o tym zapomniał...Pewnie chciałby być IKONĄ Interu ale napewno nią nie będzie... wystarczy go porównać do naszej współczesnej ikony czyli Javiera... Czy on kiedyś przymierzał publicznie koszulke Bilanu??? Albo rzucał po meczu koszulką o ziemie??? LOJALNOŚĆ i ODDANIE to cechy które u Mario budzą moje wątpliwości... Jeśli będzie lojalny oddany tylko INTEROWI nie będzie robił pośmiewiska z naszego klubu wtedy i ja będe go szanował. Puki co jest mi obojętną postacią w Interze i jeśli odejdzie a w jego miejsce zostanie sprowadzony człowiek który pokocha Inter nie będe płakał po jego zniknięciu...
z czasem i te cechy zdobedzie ...a przynajmniej mam taka ndzieje !  :yes2: :-)
:szal:
FORZA INTER :inter:
...
ARKADIO22

To niech lepiej się spieszy bo może się okazać że te cechy będą mu potrzebne w innym klubie...

Bart

Post autor: Bart »

Jestem bardzo niepocieszony transferem Bonucciego do Juventusu. Nie powinniśmy dopuszczać do tego, żeby nasi wychowankowie trafiali do największego rywala, szczególnie jeśli zdążyli już tak się wybić. Jeszcze możemy tego pozałować. Mam nadzieję, że pociagnie to za sobą transfer Ranocchii.
Seba

Także nie mogłem zdzierżyć jego przenosin do Juve, ale szybko pozwolił mi o sobie zapomnieć mówiąc, że Inter dla niego nie istnieje. Nie chcieli go więc przyjął ofertę Juve i tego nie mam mu za złe, bo w końcu najważniejsza jest kariera, ale takie wypowiedzi mógł sobie darować. W końcu to Inter go wychował.
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Coutinho, Biabiany, Santon, Balotelli, Mariga , Ranocchia, Faraoni, może Destro, mam nadzieję Ozil i marzy mi się Coentrao (nie liczę wypożyczonych). Podoba mi się filozofia Beniteza. Cieszę się, że nie popełniamy błędu Milanu i nie liczymy na Mistrzów, którzy bądź co bądź mają już swoje lata. Jestem jak najbardziej za sprowadzeniem tych diamentów, którzy przy naszych Mistrzach za sezon dwa godnie ich zastąpią.

Harun? TAK

Trzeba tylko pozbyć się Muntarów, Mancinich, Burdich itd. Do tego, wolałbym, aby piłkarze tacy jak Marco czy Ivan zakończyli kariery. Zrobili dla nas wiele i nigdy ich nie zapomnimy, ale niech dadzą miejsce nowemu pokoleniu.

Myślę, że nie ma lepszego momentu na stworzenie nowej epoki jak teraz, gdy głód kibiców (chwilowo :P) nasycony :)
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, 19:56 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
Il Principe.

Post autor: Il Principe. »

Liczę na transfer Ozila. Gość gra bardzo dobrze, a te 15/20 mln za niego można wyłożyć.
Środeczek, by był jak marzenie. Sneijder, Ozil i jazda.
Zgadzam się z Nenem, odświeżyć skład. Matrix jako działacz, Cordoba również.
Out jeszcze : Mancini, Munta, Burdisso.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Przede wszystkim pozbyć się tego całego szrotu (Mancini, Burdisso, Muntari itp.). Jeśli Maicon zostanie z nami to prawdopodobnie odejdzie Balotelli. Trzeba w takim razie wzmocnić atak gotowym już zawodnikiem bo mamy młodego Biabiaby'ego.

Mascherano pewnie do nas przyjdzie więc pomoc będzie kompletna. Obronę mieliśmy już kompletną w minionym sezonie więc zostaje nam atak, który chociaż jest bardzo mocny, to na pewno nie wybitny. Jeden Milito, reszta to Eto'o który w miarę dawał radę ale zdecydowanie więcej się po nim spodziewałem, Pandev po świetnym początku zaczął się staczać coraz niżej i w zasadzie pod koniec to jego jedyne udane występy to były jako pomocnik. Sytuację Mario wszyscy znamy a Biabiany to jeszcze za wcześnie na pierwszy skład.
Raffal

Nie znoszę jak ktoś mówi że Etoo nie grał świetnie, nie dość że całkowicie poświęcił sie dla drużyny to jeszcze wspaniale spisywał sie w nowej roli. A gdy zastepował Milto na srodku ataku to wcale nie spisywał sie znacznie gorzej od Argentyńczyka. Co do transferów to jak dla mnie wystarczyłoby na sprzedaniu "szrotu"  i dokupieniu Maszczerano. Transferami wyszlibysmy na zero i zarząd i kibice byliby szczęsliwi.
Il Principe.

Ja dla Mascherano mówię nie, bo patrząc jak grał z Niemcami wolę zdecydowanie Ozila i podejrzewam, że Turkoszwab jest o wiele, wiele tańszy.
pawlittoo

Post autor: pawlittoo »

Maszczera jak najbardziej. Tyle ze jak przyjdzie Argentynczyk to musi odejsc jeden pomocnik - Muntar albo Big Mac.

Balotelli pewnie odejdzie do City za gruba kase. Zamienil bym go na Teveza( a moze Bellamy ?) - tyle ze pewnie na to nie pojda.Lub kupil w zastepstwie jakiegos silnego napastnika.  

Obrona chyba powinna zostac taka jaka jest. Santon jako zmiennik Maicona , a na lewej cyborg Il Capitano. W sroodku Lucio,Samuel,Chivu,Faraon. Materaz i Cordoba mogli by isc w slady Toldone.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Do jasnej... Niech mi ktos wyjasni na co nam drugi Cambiasso? Co z Motta? Gdzie w tym wszystkim Stankovic? To nie sa zawodnicy, ktorzy beda siedzieli caly sezon na lawce. Po co dodatkowo uzbrajac sie w tego typu zawodnika? Ja mam nadzieje na zawodnika, ktory zrobi roznice. Argentynczyk nie zrobi. A kosztuje wiele.
Obrazek
sig by Orzeu
pawlittoo

Post autor: pawlittoo »

Majac z tylu Chuchu i Jeffe , Wes moze byc znacznie odciazony z zadan defensywnych. Mi tez sie wydaje ze to zawodnicy o zblizonej charakterystyce( a jak wiadomo nie moze wystepowac takich 2 w jedned jedenastce). Ale sam Zanetti mowil ze Cambiasso i Javier to zawodnicy o innych walorach i mogli by razem grac w pierwszej 11.

Co z Motta i Drago ? Pewnie by dostawali swoje szanse. Sa mecze w ktorych trzeba grac atak pozycyjny - cala zgraja sredniakow w Serie A. Wiec z miejsce Cambiasso lub Maszczera mogl by wystapic jeden z bardziej ofensywnych(lub jak kto woli dajacych wiecej w ofensywie) - Motta lub Stanko. A gdy przychodzi mecz o stawke - a jak wiemy Inter wtedy gra defensywnie i kontratakuje to Cambiasso z Javierem razem jak najbardziej.

Do tego el Jeffe jeszcze mlody jest i rokujacy na przyszlosc. Np kiedys zastapi Cambiasso.

ja to tak widze.
Seba

Ja także widzę miejsce dla Mascherano. Po pierwsze gdyby obaj Argentyńczycy grali razem, to tak jak już wspomniał pawlittoo Sneijder mógłby zostać odciążony z zadań defensywnych. Po drugie w razie absencji Cuchu brakuje Interowi drugiego takiego "czyściciela". Po trzecie Cambiasso także mógłby częściej zapędzać się do przodu (a nie tylko koczować na własnej połowie), a jak wiemy za Manciniego robił to dosyć często i strzelał sporo bramek. Jeśli chodzi o Dekiego i Motte, to byliby zmiennikami. Nie ma zmiłuj grać muszą najlepsi jeśli nadal drużyna chce się utrzymać na szczycie.
Obrazek
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Pablusso pisze: Co z Motta? Gdzie w tym wszystkim Stankovic? To nie sa zawodnicy, ktorzy beda siedzieli caly sezon na lawce.
No tak, ale jakby Marszczę przyszedł to Muntar (tr. definitywny[mam nadzieję]) albo Big Mac(wyp.) by odszedł więc ilość pomocników byłaby taka sama. Nie widzę problemu.
Il Principe.

Ja bym wolał tak, że Muntariego to Tottenhamu sprzedajemy, Mariga opychamy na wypożyczenie gdzieś do Genoi, czy coś, Cordoba, Matrix idą na działacza i pozyskujemy jakiegoś Środkowego pomocnika, najlepiej Ozila, czy Cesca.
Szycha

Post autor: Szycha »

Pablusso pisze: Do jasnej... Niech mi ktos wyjasni na co nam drugi Cambiasso? Co z Motta? Gdzie w tym wszystkim Stankovic? To nie sa zawodnicy, ktorzy beda siedzieli caly sezon na lawce. Po co dodatkowo uzbrajac sie w tego typu zawodnika? Ja mam nadzieje na zawodnika, ktory zrobi roznice. Argentynczyk nie zrobi. A kosztuje wiele.
Pawełku jest jeden Argentynczyk co zrobi roznice, a wiele nie kosztuje... Pastore  :hahaha:
Nen

Post autor: Nen »

Szycha pisze:
Pablusso pisze: Do jasnej... Niech mi ktos wyjasni na co nam drugi Cambiasso? Co z Motta? Gdzie w tym wszystkim Stankovic? To nie sa zawodnicy, ktorzy beda siedzieli caly sezon na lawce. Po co dodatkowo uzbrajac sie w tego typu zawodnika? Ja mam nadzieje na zawodnika, ktory zrobi roznice. Argentynczyk nie zrobi. A kosztuje wiele.
Pawełku jest jeden Argentynczyk co zrobi roznice, a wiele nie kosztuje... Pastore  :hahaha:
To Ty chyba Zampariniego nie znasz :)
God protect me
Szycha

Post autor: Szycha »

Jakby nie patrzec ze Mascherano trzeba dać okolo.30 mln ojro. Tylko tak jak pisał Pablo nie jest nam on do konca potrzebny. Cavanii wedlug wspomnianego Zampariniego do Interu nie pojdzie za cholere. To moze udaloby sie kupic tego Pastore za 20 baniek. To tylko moja wizja. My mozemy sobie gdybac o Interze 10/11 wszystko w rekach 3 panow: M.M, Rafa and Branca.
novi92

Post autor: novi92 »

Ja tam jestem za transferem w szczególności Fabregasa, na drugim miejscu (jesli nie Fabregas) Mascherano, a gdybyśmy stracili Balotellego, to potrzebny byłby niezły napastnik, najlepiej 22-26 lat, no i fajny na lewej obronie byłby Coentrao
Ostatnio zmieniony 7 lip 2010, 08:36 przez novi92, łącznie zmieniany 1 raz.
yoda79

Post autor: yoda79 »

Mam nadzieję,że MM nie uprze się na Cavaniego. Raz,że drogi pewnie, dwa- po co? Wg mnie jest słabszy od Diego,Eto'o,Pandeva i Mario.
Lepiej zainwestować w obrońcę - oczywiście lewego,ewentualnie kupić DP aby za Mottę/Dekiego grał w 1 składzie. I wtedy mamy skład jak marzenie.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
ODPOWIEDZ