Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
StefanInter

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: StefanInter »

No co do tematu tego wątku to uważam ze nie warto wypisywać zawodników których powinno sie sprzedać , przykładem jest "Cruz" którego większość sie chciał pozbyć a teraz tak szczerze to od niego możemy zaczynać skład , jest w znakomitej formie , bardzo przydatny zawodnik , Jimenez teraz także wystrzeli , a może zamiast sprzedawać lepiej dać zawodnika do ogrania "wypożyczyć" , tak będzie najlepiej:)
Tylko INTER !!
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

jankos pisze:
Krwawy_eM pisze:Na dzień dzisiejszy w Interze według mnie nie ma zawodników, którzy byliby nam nie potrzebni... każdy ma określoną rolę i wie co ma robić, wszystko jest poukładane...
No tak, najlepszą rolę to ma Adriano - żłopanie.

:wink:

Tak, tylko ja napisałem: Na dzień dzisiejszy w Interze według mnie nie ma zawodników, którzy byliby nam nie potrzebni...   ... a na dzień dzisiejszy Adriano jest w Brazylii i nie ma go w Interze i w tym momencie nie uznaję go jako zawodnika szerokiej kadry naszego zespołu.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
jankos

Post autor: jankos »

Krwawy_eM pisze:Tak, tylko ja napisałem: Na dzień dzisiejszy w Interze według mnie nie ma zawodników, którzy byliby nam nie potrzebni...   ... a na dzień dzisiejszy Adriano jest w Brazylii i nie ma go w Interze i w tym momencie nie uznaję go jako zawodnika szerokiej kadry naszego zespołu.
No, chyba że tak rozumujesz... 8)
Ibanez

Post autor: Ibanez »

Zobaczylem ten temat i musze sie wypowiedziec, nawiazujac do wydarzen z ostatniego meczu z Empoli. Sprzedac Vieire!!! To co zrobil to jest zenada, wogole nie myslal o dobrze druzyny!!!
Nie chcemy takich zawodnikow!!!
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
Darek

Post autor: Darek »

Za prawdę powiadam ci że jeśli nie przytrafi mu się jakaś cholerna kontuzja to jeszcze będziesz odwoływał swoje słowa...  :-)
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Ibanez

kochanydarek pisze: Za prawdę powiadam ci że jeśli nie przytrafi mu się jakaś cholerna kontuzja to jeszcze będziesz odwoływał swoje słowa...  :-)
No Stary mam taka nadzieje. Moze odkupic swoje winy w meczu z Liverpoolem-daje mu tylko taka szanse :-)
A wogole dawno mnie zaden pilkarz tak nie wkur..l jak on teraz!!
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Darek

Post autor: Darek »

Mnie tam nie wkurzył za bardzo, prowadziliśmy w tym meczu a po jego czerwonej kartce wiedziałem że w drugiej połowie mecz stanie się bardzo ciekawy i emocjonujący  :-D :P
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Nen

Post autor: Nen »

A ja sie musze zgodzić z ibanezem. Nie bede sie sie powtarzać do upadłego z zarobkami Vieiry. Juz kilkoma sprawami mnie zdenerwował jak np powiedział ze w Arsenalu było fajniej niz w Interze, albo że z Matrixem by nie siad do jednego stołu...

Gdybyśmy go sprzedali do Angli ( bo tam napewnno na niego jest wiele chetnych) to mielibysmy kase i miejsce by kusić Aqualiniego z Romy. Młody starajacy sie Włoch ...
God protect me
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

również byłbym za pozbyciem się Vieiry (w zamian gracz typu Djarry itp.), poza tym czas Cesara, Solariego i co każdy wie Figo już mija, dlatego na letnie mercato potrzeba nam tego typu młodych graczy. Coś mi się również gorąco wydaje, że po sezonie pożegna nas jeden z napastników: na pewno nie będzie to Suazo i Ibra, mało prawdopodobne jest odejście Cruza, ale Crespo lub Adriano ? stawiam, że ktoś z trójki Crespo-Adri-Cruz. poza tym możliwy jest powrót Recoby.
Obrazek
Ibanez

Nen pisze: Juz kilkoma sprawami mnie zdenerwował jak np powiedział ze w Arsenalu było fajniej niz w Interze
Tak powiedzial?? :mad: No to juz sobie chlopak u mnie opinie wyrobil. To co powiedzial o Matrixie to slyszalem ale tego nie. Zdecydowanie Vieira out!!! Niech wraca na wyspy jak mu tam tak dobrze cienias!
Orzeu pisze: stawiam, że ktoś z trójki Crespo-Adri-Cruz. poza tym możliwy jest powrót Recoby.
Ktorys z napastnikow pewnie odejdzie, ale powrot Recoby jest wedlug mnie nie mozliwy. Zaraz po przejsciu do Torino mowil, ze ma uraz do Interu.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Recoba może zostac w Interze...dobrze wiemy jakie ma stosunki ;p z Morattim ! Prędzej spodziewałbym się odejścia Crespo bądź Adriano,który pokazując przez ostatnie dwa lata swoje podejście sam pozbawił się występów w podstawowej "11".

Co do linii pomocy...hmm...Vieira już stary to samo Figo,ale gdy tylko wchodzą od razu zaczyna się coś dziac na tym boisku i nasi piłkarze od razu inaczej grają,na pewno będzie nam ciężko bez nich,ale jeśli pozyskamy odpowiednich zmienników nie powinniśmy się niczego obawiac :).
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Recobie w tym sezonie skonczy sie kontrakt, wiec nie wiem gdzie mialby wracac. Chyba tylko zeby sie z ibicami pozegnac.
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

więc Recobę mamy już z głowy ... osobiście pozbył bym się też Solariego (ten piłkarz nic nie wnosi do naszej drużyny), Figo (już ma swoje lata i raczej pozbyłbym się go ... w zamian kupić kogoś typu: Quaresma), tak jak wyżej piszecie Vieira i osobiście chciałbym żeby odszedł Adriano (bo po jego powrocie z Brazylii nie liczył bym się z tym, żeby tak odbudował formę żeby zaczął grać na miarę pierwszej 11 Interu) ...  :-D
MiRas.
Kontakt:

Piszesz o Quaresmie, który przedłużył kontrakt z Porto i raczej nigdzie się nie wybiera... tyle nazwisk się tu pojawia, a ja ostatnio zwracam uwagę na Matthieu Valbuene z Marsylii. To co robi w OM, to jakie strzela tam gole, to dla mnie jest poezja...

Wracając do tematu... czas Solariego praktycznie dobiegł końca... to samo tyczy się według mnie Dacourta, jestem przekonany, ze opuści on nas po tym sezonie... w końcu mamy znakomitego Pele xD
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Kmieciu

Post autor: Kmieciu »

Jak dla mnie to odejsc by mogli:
- Cruz - strzela bramki,ale nigdy nie wiadomo co bedzie w nastepnym sezonie,a lat mu nie ubywa.Mozna by go sprzedac za nie małe pieniadze,w koncu kazda druzyna bedzie chciała kupic dobrego strzelca.
- Crespo - lubie tego piłkarza i w ogóle,wolałbym zeby grał za Cruza,ale sami widzieliscie jaki jest bezradny na boisku
- Veira - no wybaczcie ale nie bede komentował
- Dacourt - tez juz nie młody,kontuzje,mało gra,nie wiem po co my go trzymamy
- Solari - hmmm tu miałbym problem czy go trzymac czy nie,ale gdyby znalazł sie jakis dobry nastepca
- Figo - no mozna by powiedziec jedna z ikon futbolu,no ale młody to on juz nie jest,bardzo dobrze grał,ale teraz po kontuzji to nie wydaje mi sie zeby wrócił do formy jaka prezentował przed ta kontuzja
- Samuel - na mnie nie zrobił wielkiego wrazenia :/ i nigdy jakos nie przepadałem za nim.Wiekszosci siedzi na lawce lub ma kontuzje.Sam z reszta nie pamietam kiedy grał.

Ci piłkarze maja przebłyski formy,zdarzaja sie mecze gdzie graja dobrze,ale powini miec kazdy taki mecz.No logiczne Cruz strzela gole,ale przeciez mamy młodszych napastników.
Moze wielu z was sie z tym nie zgadzac co wyzej napisałem,ale dla mnie tak wyglada sytuacja
Obrazek
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

- Samuel - na mnie nie zrobił wielkiego wrazenia Confused i nigdy jakos nie przepadałem za nim.Wiekszosci siedzi na lawce lub ma kontuzje.Sam z reszta nie pamietam kiedy grał.
Chłopie...! Gdy grał Samuel to nasza obrona się trzymała bardzo dobrze, bezapelacyjnie był liderem obrony w pierwszej części sezonu to on nią sterował... dopóty, dopóki nie przyszła feralna kontuzja w meczu z Milanem. Teraz go nie ma i różnie to bywa...
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Z tym Samuelem to mnie rozbawiłeś w tym sezonie to filar naszej obrony noo znaczy był nim przed kontuzją.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Kmieciu pisze: Jak dla mnie to odejsc by mogli:
- Cruz - strzela bramki,ale nigdy nie wiadomo co bedzie w nastepnym sezonie,a lat mu nie ubywa.Mozna by go sprzedac za nie małe pieniadze,w koncu kazda druzyna bedzie chciała kupic dobrego strzelca.
mamy sprzedać naszego jokera. Człowieka który może wejść z ławki i bez problemów odmienić losy meczu jednym strzałem. Piłkarza który strzelił już 9 goli w lidze ( w tym w meczu np. z Milanem). Od kilku sezonów mówi sie że nie wiadomo jak w następnym sezonie se poradzi a co rok radzi sobie bardz dobrze.
Kmieciu pisze:- Samuel - na mnie nie zrobił wielkiego wrazenia :/ i nigdy jakos nie przepadałem za nim.Wiekszosci siedzi na lawce lub ma kontuzje.Sam z reszta nie pamietam kiedy grał.
Nie pamietasz kiedy on grał. No to gratuluje. Przez pół roku był naszym najlepszym obrońcą i grywał regularnie w pierwszym składzie.

Vieira
Nen pisze: Gdybyśmy go sprzedali do Angli ( bo tam napewnno na niego jest wiele chetnych) to mielibysmy kase i miejsce by kusić Aqualiniego z Romy.
tak napewno dostalibysmy za niego tylko kasy że na 5 Aqulanich by starczyło  :hahaha:
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
FcDavids

Post autor: FcDavids »

Ten sezon w wykonaniu Samuela był niesamowity. Gdy do nas przyszedł to nie zachwycał, a później jak grał dobrze to musiał i tak ustąpić miejsca Materacowi. Teraz był FILAREM obrony i do meczu z Milanem Inter miał chyba straconych 7-9 bramek( nie pamiętam dokładnie ).
Samuel absolutnie nie może odejść.

Jak dla mnie powinni odejść:
Cordoba- gdy tracimy bramki to głownie przez niego. Jedyny problem jest taki że reszta naszych obrońców nie jest tak szybka jak Ivan. 
Solari- powinien odejść bo u nas tylko traci czas, a spokojnie może grać w pierwszej 11-stce wielu klubów.
Cesar- mimo że niby dobrze gra to jakoś mnie nie przekonuje. Traci sporo piłek, niedokładnie podaje.
Dacourt- w jego miejsce w drużynie powinien zająć Pele.

Ci do których mam mieszane uczucia:
Vieira- wiecznie kontuzjowany, a jak ma się leczyć bo woli wystąpić w meczu reprezentacji. Jak już gra to gra dobrze i jak na niego przystało z gracją.
Stankovic- miał udane pierwsze sezony w Interze, a teraz ma przebłyski. Jak trafia mu się zły dzień to zupełnie go nie widać, stara się strzelać za wszelką cenę. Już dawno nie widziałem takiego Stankovica jak za dawnych lat lub z pamiętnego meczu z Milanem.
Materazzi- to nie jest to co grał na MŚ. Wrócił stary Matrix czyli faule, kłótnie, kartki i nie pewne interwencje. Jednak nie popełnia strasznych błędów i  zawsze może trafić bramkę po rożnym.
Cruz- mimo 10 bramek denerwuje mnie jego nonszalancja i to że strasznie dużo ma niewykorzystanych szans- i to takich po których powinna być bramka.
klusek

Post autor: klusek »

Po kiego grzyba pozbywać się dwóch równo grających rezerwowych z tendencją do przebłysków na pierwszy skład?
RoB

Post autor: RoB »

Zdecydowanie Cruz i Samuel. Przecież najmądrzejsze co możemy zrobić po sezonie to pozbycie się najlepszego napastnika i obrońcy.  :brawo:
syn

Post autor: syn »

Dla mnie powinien to być ktoś z czwórki Dacourt, Vieira, Solari, Cesar. Wszyscy już niemłodzi i albo grają do dupy albo leczą kontuzje.
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Dacourt i Cesar Coś nie pasują mi do składu A co do Cordoby to on powinien zostać w Interze wielu kibiców Interu pisze ze tracimy bramki przez niego ze traci piłki itp ale jak oglądając mecze Interu bedziecie cały mecz go obserwować to zobaczycie ze jest to jeden z lepszych obrońców w składzie i nie raz już nas uratował przed stratą bramki dzięki swojej szybkości .

Przykładem może być rozegrany niedawno mecz z Juve w CI Del Piero jak poje***y zapier***ał na bramke Interu (był już sam na sam z Toldo) I tylko Cordoba zdołał go dogonić a nawet wyprzedzić a Włoch dał rade go jeszcze sfaulować (śedzia tego nie widział ale na powtórkach było to widoczne)

Tak więc od Cordoby to trzy h*** w bok :)
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Jak dla mnie powinni odejść:
Cordoba- gdy tracimy bramki to głownie przez niego. Jedyny problem jest taki że reszta naszych obrońców nie jest tak szybka jak Ivan.  

Ci do których mam mieszane uczucia:
Stankovic- miał udane pierwsze sezony w Interze, a teraz ma przebłyski. Jak trafia mu się zły dzień to zupełnie go nie widać, stara się strzelać za wszelką cenę. Już dawno nie widziałem takiego Stankovica jak za dawnych lat lub z pamiętnego meczu z Milanem.
Materazzi- to nie jest to co grał na MŚ. Wrócił stary Matrix czyli faule, kłótnie, kartki i nie pewne interwencje. Jednak nie popełnia strasznych błędów i  zawsze może trafić bramkę po rożnym.
Cruz- mimo 10 bramek denerwuje mnie jego nonszalancja i to że strasznie dużo ma niewykorzystanych szans- i to takich po których powinna być bramka.
pozwole sobie wrzucić moje 3 grosze do Twojej wypowiedzi:
otóż:
1. Ivan Ramiro Cordoba - jako jedyny z naszych stoperów jest od kilku lat cały czas pewny swojego miejsca w składzie. Nadal szybki, nie aż tak stary (31 lat), nadal świetny w pojedynkach 1 na 1 i nadal świetnie mobilizujący się na ważne mecze. minusy to właśnie coraz częstsze kiksy, lecz z drugiej strony zobacz, że mamy najmniej straconych bramek w lidze, więc po kiego chu..a wymieniać/zmieniać coś w dobrze prosperującym mechaniźmie ?

2. Stankovic - niby pozątek sezonu miał słaby, później przyplątała się kontuzja, jednak sprzedanie Dejana byłoby raczej wielkim błędem. Facet nadal ma kilka dobrych lat przed sobą, świetną wydolność i wielkie serce do gry - ZDECYDOWANE NIE.

3. Materazzi - w ogóle nie ma takiego tematu a nawet możliwości, żeby Matrix nas opuścił.

4. Cruz - ostatnio słabszy, nigdy nie czarujący swoją grą, ale zawsze trafiający. nie po to przedłużal kontrakt żeby odchodzić - raczej mało realne.
Obrazek
klusek

Widzę, że głównym argumentem zwolenników odejścia kilku piłkarzy jest ich wiek, a to, jak grają schodzi na dalszy plan :lol2:
Nen

Post autor: Nen »

Interfan:
"tak napewno dostalibysmy za niego tylko kasy że na 5 Aqulanich by starczyło  :hahaha: "

Aqualini nie przedłuzył jak narazie kontraktu z Romą i bardziej chodziło mi zeby pensje Vieiry ( chyba 4mln E) zaoferowac np jemu wtedy by przyszedł. Ile trzebabyło by płacic Romie za niego to ja juz dobrze wiem.
Ostatnio zmieniony 6 lut 2008, 20:09 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Nen pisze: Ile trzebabyło by płacic Romie za niego to ja juz dobrze wiem.
możesz mnie oświecić ile trzeba było by płacić :?: :-D
Ostatnio zmieniony 6 lut 2008, 20:31 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
asfaltSH

Post autor: asfaltSH »

klusek pisze: Widzę, że głównym argumentem zwolenników odejścia kilku piłkarzy jest ich wiek, a to, jak grają schodzi na dalszy plan :lol2:
Jeśli chodzi o wiek to Inter powinien właśnie się pozbywać już teraz starszych zawodników, bo gdy będą zwlekać, a zawodnikom będą lata leciały to będzie później z nimi ciężko i np gdy kogoś kupili za 4 miliony to teraz sprzedadzą go za 1,5 miliona, to trochę bez sensu. Jeśli chodzi o Vieire to jego gra mi sie jakoś specjalnie nie podoba, za jego pensje można kupić dwóch młodych perspektywicznych zawodników, którzy wniosą więcej do składu niż on. Cruz też już ma trochę na karku i z miesiąca na miesiąc może to sie zacząć odbijać na drużynie, bo chyba każdy wie że jak sie jest coraz starszym to już sie nie ma tyle sił co kiedyś, gra Cruza jest dobra tego nie można zaprzeczyć, ale tak jak już napisałem wcześniej niedługo wiek będzie robił swoje. Jeśli chodzi o sprzedaż to ktoś taki na pewno się znajdzie, ale ja postąpił bym troszkę inaczej, robiąc wymianę z innym klubem :]
klusek

asfaltSH pisze: Jeśli chodzi o wiek to Inter powinien właśnie się pozbywać już teraz starszych zawodników, bo gdy będą zwlekać, a zawodnikom będą lata leciały to będzie później z nimi ciężko i np gdy kogoś kupili za 4 miliony to teraz sprzedadzą go za 1,5 miliona, to trochę bez sensu.
Inter ma sprowadzać piłkarzy po to, żeby potem sprzedawać ich z zyskiem? :shocked:
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Jak czytam opinie ,jakoby Inter miał się pozbyć Samuela ,Cruza i Materazziego ( :o ) to mnie śmiech pusty ogarnia.Niedługo pojawią się posty "znafcuf" ,którzy będą sprzedawać z Interu Zanettiego :lol2: Ja osobiście widziałbym poza kadrą Solariego i Dacourta.I zapewne Adriano ,no chyba że wróci z Brazylii z mega formą (w co wątpię :/ ).
klusek pisze: Inter ma sprowadzać piłkarzy po to, żeby potem sprzedawać ich z zyskiem? :shocked:
Chyba asfaltSH pomylił Inter z Ajaxem Amsterdam :]
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
ODPOWIEDZ