Mercato
-
Szycha
Odp: Mercato
Ten Ochoa z Meksyku też niby mega talent a trafił do słabiutkiego Ażaksjo 
-
Klinsi64
po tym jak został przyłapany wraz z kolegami z kadry na dopingu,trudno żeby trafił do czołowego klubu 
-
Szycha
Mam nadzieje, że spekulacje mediów będa prawdziwe i Lugano zagości w Lazio.ostatnia cegiełka do tego monolitu, który buduje Reja to klasowy środkowy obrońca. z Diazem mogliby napsuć nie jednej ofensywnej potędze.
-
MiRas.
- Kontakt:
Lazio będzie teraz bardzo solidną ekipą, atak mają naprawdę dobry, obronę wraz z Lugano również. Szkoda tylko, że naszym nie przyszło na myśli by wyjąć Lugano, obrońca za psie pieniądze, a bije na łeb naszego Chivu, czy Ranocchie w obecnej formie. Podobno Lazio chce też Shauna Wrighta-Philipsa, dobre uzupełnienie składu. Do tego Reja, który jest jednym z moich ulubionych trenerów... fajna paczka w Lazio i życzę im szczerze powodzeniaSzycha pisze: Mam nadzieje, że spekulacje mediów będa prawdziwe i Lugano zagości w Lazio.ostatnia cegiełka do tego monolitu, który buduje Reja to klasowy środkowy obrońca. z Diazem mogliby napsuć nie jednej ofensywnej potędze.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
IlCapitano
Lugano to świetny obrońca. Pozostaje nam trzymać kciuki, żeby nie trafił do Juventusu, który też się nim podobno interesuje, tylko do Lazio lub Genoi.
Fajna ekipa się robi w błękitnej części Rzymu. Reja to dobry trener i na pewno wszystko poukłada. Jestem niemal pewny, że Lazio będzie wyżej niż Roma w tabeli na koniec sezonu.
Fajna ekipa się robi w błękitnej części Rzymu. Reja to dobry trener i na pewno wszystko poukłada. Jestem niemal pewny, że Lazio będzie wyżej niż Roma w tabeli na koniec sezonu.
-
Seba
Także żałuję, że nasi nie pomyśleli o Lugano. Trio Lucio-Samuel-Lugano byłoby czymś wspaniałym. Moratti non stop trąbi o FFP, ale tak na prawdę jeśli się odrobinkę pomyśli, to można na prawdę solidnie wzmocnić drużynę za niewielkie pieniądze. Chyba, że Gasperini trzyma miejsce dla swoich ulubieńców (Rano, Motta i ewentualnie Palacio).MiRas. pisze: Szkoda tylko, że naszym nie przyszło na myśli by wyjąć Lugano, obrońca za psie pieniądze, a bije na łeb naszego Chivu, czy Ranocchie w obecnej formie.

-
piotrek7
Osobliwe rzeczy dzieją się Juventusie: Reto Ziegler, która dopiero co (za darmo) dołączył do drużyny ma być wytransferowany do Trabzonsporu. Ponoć nie mieści się w planach trenera...
Myślałem, że w Juventusie zaczyna się dziać lepiej, ale takie "kwiatki" nakazują w tej kwestii powściągliwość. Trzeba jednak przyznać, że ekipa z Turynu dokonała najwięcej ciekawych transferów w tym okienku. Może nie są to jakieś wielkie wzmocnienia (z wyjątkiem Vidala), ale zdecydowanie na powalczenie o mistrzostwo w przeżywającej stagnacje SerieA...
Myślałem, że w Juventusie zaczyna się dziać lepiej, ale takie "kwiatki" nakazują w tej kwestii powściągliwość. Trzeba jednak przyznać, że ekipa z Turynu dokonała najwięcej ciekawych transferów w tym okienku. Może nie są to jakieś wielkie wzmocnienia (z wyjątkiem Vidala), ale zdecydowanie na powalczenie o mistrzostwo w przeżywającej stagnacje SerieA...
-
sampam
Gdyby jeszcze mieli uznanego trenera, no i...Elie? Ponoc narzeka na cala wloska lige, a i tak negocjuje transfer. Cuda..
-
piotrek7
Narzeka? To mało powiedziane! (z zastrzeżeniem czy rzeczywiście tak się wypowiedział). Ale jeśli to prawda to dla własnego dobra lepiej żeby do Włoch nie przyjeżdżał...sampam pisze: Gdyby jeszcze mieli uznanego trenera, no i...Elie? Ponoc narzeka na cala wloska lige, a i tak negocjuje transfer. Cuda..
-
sampam
Elia, lepiej sie dobrze tlumacz swoja gra 
Tymczasem Pjanić w Romie...
Tymczasem Pjanić w Romie...
-
Adriano_forever
Arsenal już ma następce Fabregasa, jest nik inny Hiszpan Mikel Arteta z Evertonu
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Jaszczu91
Ostatnie chwilę mercato są bardzo emocjonujące. Inter w ostatniej chwili pozyskał Zarate z Lazio. Wypożyczenie kosztowało nas 2,7 mln euro. Ogromie cieszy mnie przyjście tego zawodnika. U nas ma szansę pokazać pełnię swoich umiejętności. Myślę że będzie większym wzmocnieniem niż Forlan.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
forzaragazzi
Ehhh miał być Tevez a jest wiekowy Forlan oraz Zarate któremu dano odejść z klubu bo ma tam za dużą konkurencję
No ale potencjał ma i może u nas się rozwinąć. W zeszłym sezonie wsadził nam 2 bramki.
Szkoda tylko że Muntara nie dało się gdzieś opchnąć
Szkoda tylko że Muntara nie dało się gdzieś opchnąć
-
IlCapitano
Nie tyle konkurencję, co chłopak jest bardzo konfliktowy i pożarł się z Reją i Lotito. Umiejętności na pewno ma ogromne, ale jego psychika mnie bardzo niepokoi. Oby nie okazał się argentyńskim Balotellim albo co gorsze Quaresmą.forzaragazzi pisze: Ehhh miał być Tevez a jest wiekowy Forlan oraz Zarate któremu dano odejść z klubu bo ma tam za dużą konkurencję![]()
-
sampam
Gago wypozyczony do Romy, Nocerino w Milanie...
-
Jaszczu91
Wypożyczenie Zarate to dobry krok i to z dwóch aspektów. Po pierwsze jeśli spełni się pesymistyczny wariant i Zarate pokaże swój charakterek to zawsze można go będzie oddać z powrotem. Jednak fakt że jest to tylko wypożyczenie powinno pozytywnie wpłynąć na zawodnika, który za wszelką cenę będzie chciał udowodnić swoją wartość w Interze, aby zasłużyć na wykupienie, żeby nie wracać do Lazio, gdzie pozostawił po sobie spaloną ziemię.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Piekarz
Nasz skład po zakończeniu mercato się tak TOTALNIE nadaje do 4-2-3-1, że uznam Gasperiniego za świra, jeśli zostanie przy swoim.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 20:53 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
miniu86
Piekarz napisał wszystko w temacie.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Seba
Kadra wygląda na prawdę ciekawie. Jeśli Gasperini niczego nie spieprzy, to Scudetto jak najbardziej może wrócić do Interu.

-
IlCapitano
Tymczasem na Sycylii...
Zamparini zwalnia Stefano Piolego po zaledwie dwóch miesiącach pracy z zespołem. Powodem jest... bardzo słaba postawa zespołu w sparingach.
Sprzedali Sirigu, Bovo, Pastore, Cassaniego i Nocerino, nie zakupili dobrych zastępców, wyrzucili trenera po nieco ponad dwóch miesiącach pracy, no brawo, jak dla mnie Palermo śmiało może podzielić los Sampdorii.
Zamparini :brawo: :hold:
Zamparini zwalnia Stefano Piolego po zaledwie dwóch miesiącach pracy z zespołem. Powodem jest... bardzo słaba postawa zespołu w sparingach.
Sprzedali Sirigu, Bovo, Pastore, Cassaniego i Nocerino, nie zakupili dobrych zastępców, wyrzucili trenera po nieco ponad dwóch miesiącach pracy, no brawo, jak dla mnie Palermo śmiało może podzielić los Sampdorii.
Zamparini :brawo: :hold:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 22:28 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kubus
-
piotrek7
No tu się muszę TOTALNIE nie zgodzić. W sytuacji gdy nie ma mamy ŻADNEGO nominalnego skrzydłowego to ten schemat całkowicie odpada. Moim zdaniem jedyny słuszny wariant to 4-3-1-2.Piekarz pisze: Nasz skład po zakończeniu mercato się tak TOTALNIE nadaje do 4-2-3-1, że uznam Gasperiniego za świra, jeśli zostanie przy swoim.
-
Vancore
Mercato oceniam na 6/10
Plusy to odmlodzona kadra i pozbycie sie niektorych nieprzydatnych graczy jak Santon Rivas Kharja czy Mariga
Minusy to napewno nie do konca wzmacniajace nas transfery. Nie mam na mysli Forlana czy Zarate ale Poliego Ricky'ego i reszte niewiadomych
Sprzedanie Eto'o na minus tez, dobrze ze zostal Wes.
Plusy to odmlodzona kadra i pozbycie sie niektorych nieprzydatnych graczy jak Santon Rivas Kharja czy Mariga
Minusy to napewno nie do konca wzmacniajace nas transfery. Nie mam na mysli Forlana czy Zarate ale Poliego Ricky'ego i reszte niewiadomych
Sprzedanie Eto'o na minus tez, dobrze ze zostal Wes.

-
Woo-cash
- Kontakt:
Zaskoczyli mnie działacze Interu i to o dziwo pozytywnie. Dokonując wzmocnień w ostatnich chwilach okienka transferowego.
Muszę przyznać że jestem zadowolony. Nie spodziewałem się żadnych Tevezów ani innych Fabregasów dlatego zarząd mnie nie rozczarował. Chociaż nie ukrywam że po cichu tliła się gdzieś iskierka że być może jednak zobaczę Carlosa w barwach Interu.
Na szczęście nie zawitał do nas ten Palacio którego szczerze nie chciałem go widzieć w Interze...
Tak jak wspomniałem jestem zadowolony po ruchach transferowych naszych działaczy. Czy okażą się wartościowymi wzmocnieniami zweryfikuje nadchodzący sezon.
AA... zapomniałem Muntari dalej z nami
Muszę przyznać że jestem zadowolony. Nie spodziewałem się żadnych Tevezów ani innych Fabregasów dlatego zarząd mnie nie rozczarował. Chociaż nie ukrywam że po cichu tliła się gdzieś iskierka że być może jednak zobaczę Carlosa w barwach Interu.
Na szczęście nie zawitał do nas ten Palacio którego szczerze nie chciałem go widzieć w Interze...
Tak jak wspomniałem jestem zadowolony po ruchach transferowych naszych działaczy. Czy okażą się wartościowymi wzmocnieniami zweryfikuje nadchodzący sezon.
AA... zapomniałem Muntari dalej z nami
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Piekarz
Przez ostatnie pół roku z Mourinho też nie mieliśmy ŻADNEGO nominalnego skrzydłowego (chyba że ktoś traktuje poważnie Quaresmę) i jakimś sposobem wygraliśmy w tym ustawieniu tryplet.piotrek7 pisze:No tu się muszę TOTALNIE nie zgodzić. W sytuacji gdy nie ma mamy ŻADNEGO nominalnego skrzydłowego to ten schemat całkowicie odpada. Moim zdaniem jedyny słuszny wariant to 4-3-1-2.Piekarz pisze: Nasz skład po zakończeniu mercato się tak TOTALNIE nadaje do 4-2-3-1, że uznam Gasperiniego za świra, jeśli zostanie przy swoim.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
piotrek7
W tamtym półroczu w SerieA graliśmy różnie raz 4-2-3-1, a innym razem 4-3-1-2, w Pucharze Włoch także, w LM rzeczywiście częściej graliśmy tym pierwszym schematem, ale też nie zawsze.Piekarz pisze:Przez ostatnie pół roku z Mourinho też nie mieliśmy ŻADNEGO nominalnego skrzydłowego (chyba że ktoś traktuje poważnie Quaresmę) i jakimś sposobem wygraliśmy w tym ustawieniu tryplet.piotrek7 pisze:No tu się muszę TOTALNIE nie zgodzić. W sytuacji gdy nie ma mamy ŻADNEGO nominalnego skrzydłowego to ten schemat całkowicie odpada. Moim zdaniem jedyny słuszny wariant to 4-3-1-2.Piekarz pisze: Nasz skład po zakończeniu mercato się tak TOTALNIE nadaje do 4-2-3-1, że uznam Gasperiniego za świra, jeśli zostanie przy swoim.
Zauważ wtedy byli: Eto, Balotelli, Pandev czyli zawodnicy ruchliwi, zwinni, szybcy mogący grać na obu flankach.
W naszej obecnej sytuacji (po odejściu Eto) skrzydeł jakoś nie widzę... No może Zarate jest kandydatem, ale na drugą flankę to już zupełnie nie wiem kogo wystawić.
Zgoda, chciałbym zobaczyć zobaczyć Inter w 4-2-3-1, ale z obecną kadrą (o trenerze nie wspominając) to rozwiązanie nie będzie optymalne.
-
Bartoszkiewicz
-
Serpente
No właśnie, co do Farfana to gdzieś przeczytałem że niby złożyliśmy 7 mln. za niego, prawda to ?
A tak poza tym to po co na kolejny Zarate w zespole ?
A tak poza tym to po co na kolejny Zarate w zespole ?

-
Kubusa10
Pewnie jeżeli Farfan do nas dołączy to z Zarate zrezygnujemy,jest przecież wypożyczony więc krzyż na drogę 8)
Parę świeżynek:
*Andre Villas-Boas jeszcze w styczniu będzie chciał pozyskać z Porto napastnika. Jest nim oczywiście Brazylijczyk Hulk. (Daily Star)
*Transfer Ludovica Obraniaka do Girondins Bordeaux to kwestia 72 godzin. Tak przynajmniej twierdzi trener "Żyrondystów", Francis Gillot.
*Thierry Henry może nie być jedynym styczniowym wzmocnieniem Arsenalu. Według najnowszych doniesień menadżer Kanonierów, Arsène Wenger ma być zainteresowany Salomonem Kalou.
*Grzegorz Sandomierski na pewno nie zostanie wypożyczony do Wisły Kraków informuje " Przegląd Sportowy". Polski bramkarz jeszcze w zimowym oknie transferowym opuści KRC Genk. Belgijskie media sugerowały, że kierunkiem Sandomierskiego miałaby być Wisła Kraków, jednak zawodnik szybko uciął te spekulacje. - To akurat tylko plotka - przyznał Grzegorz Sandomierski o swojej grze w Wiśle.
Eurosport.pl
Parę świeżynek:
*Andre Villas-Boas jeszcze w styczniu będzie chciał pozyskać z Porto napastnika. Jest nim oczywiście Brazylijczyk Hulk. (Daily Star)
*Transfer Ludovica Obraniaka do Girondins Bordeaux to kwestia 72 godzin. Tak przynajmniej twierdzi trener "Żyrondystów", Francis Gillot.
*Thierry Henry może nie być jedynym styczniowym wzmocnieniem Arsenalu. Według najnowszych doniesień menadżer Kanonierów, Arsène Wenger ma być zainteresowany Salomonem Kalou.
*Grzegorz Sandomierski na pewno nie zostanie wypożyczony do Wisły Kraków informuje " Przegląd Sportowy". Polski bramkarz jeszcze w zimowym oknie transferowym opuści KRC Genk. Belgijskie media sugerowały, że kierunkiem Sandomierskiego miałaby być Wisła Kraków, jednak zawodnik szybko uciął te spekulacje. - To akurat tylko plotka - przyznał Grzegorz Sandomierski o swojej grze w Wiśle.
Eurosport.pl