Mercato
-
Torres23
Odp: Mercato
wiadomo na transfery pewnie za duzo budżetu nie będzie, wiec trzeba zrobić mały porządek z kontraktami ( nie przedłużać ) Zarząd powinien myśleć nad wzmocnieniami z tańszą opcją pierwokupu. Marzyłby mi się Hulk w Interze a jak nie to Balhanda albo Higuain ale o nich można pomarzyć... co do ralnych transferów warto brać pod uwagę sytuacje Palermo. Mają oni kryzys jako cała drużyna jednak jest tam paru świetnych graczy np Abel Hernandez (obniżył ostanio loty ale jest świetny technicznie i świetne ma uderzenie) wolałbym go niż wykładać za Zarate grubą kase... Opcją byłby też filigranowy ale pokazujący swoje walory w Serie A i pewnie też na zbliżającym się Euro Giovinco, jednak ze względu na wspolwłasnoc Juve bedzie cieżko.. ale nie takie sytuacje miały miejsce w piłce nożnej. W Palermo również jest świetny Słoweniec Ilicic ( spuścił ostanio z tonu jednak ma talent i myśle ze za godziwą cene moża go wyciągnąć z Palermo ( może grać również na skrzydle) jako obrońce polecam młodego Munoza ( ograł się już w Serie A i myśle ze u boku doświadczonego Lucio lub Samuela nabrałby wiekszej pewnosci. Co do zawodników z Serie A to przyjrzałbym się jeszcze opcji kupna Schelotto ( zawodnik grający na prawym skrzydle który mogłby również zastąpić Maicona na jako włączający się do ataku obrońca). I jako dzokera w linie ataku proponuje Luisa Muriela z Lecce ( jego cena znacznie wzrosła i interesuje sie nim cała śmietanka Serie A jednak można sie o niego postarać a nie szukać przereklamowanych starszych napastnikow) Na koniec warto zwrócic uwagę również na grającego na zapleczu serie B środkowego młodego pomocnika Verrattiego( filigranowy 1,65 cm wzrostu ) jednak świetne piłki dogrywa i ma wielki talent. Myśle, że jeżeli nie uda sie wykupić za odpowiednią kwotę Poliego albo Guarina to warto zarzucic sieci na Verrattiego. Interowi brakuje prawdziwego defensywnego pomocnika który czyściłby pole tak jak najlepszych lat Cambiasso , pomocnika pokroju Makalele ( i może własnie dlatego warto prześledzić rynek francuski w poszukiwaniu gracza z charakterem i korzeniami afrykańskimi). Wiem wiem , za dużo gram w FM ale taka jest prawda , mamy przecież chyba Skautów w klubie ? to ich praca aby przegladać rynki i w odpowiednia pore zgłaszać kandydature zarządowi.... Inne kluby to potrafia a u nas nic, zawsze przepłacone transfery lub nietrafione... Ktos za to odpowiada
Jeżeli chodzi o uszczuplenie kadry to pozdbyć się graczy ktorym koncza sie kontrakty bo i tak już ich nie sprzedamy a ich gaża zasili budżet na przyszły sezon (mowa tu o Chivu 3,5 mln euro i Stankovic taka sama kwota , Cordoba 2,5 mln euro) Warto zastanowić się nad wypożyczeniem Ranocchia do innego klubu włoskiej serie A bo musi grać regularnie. Kropke stawiam też nad obrońcami Interu Lucio i Samuelem jak i nad Pazzinim i Maiconem ( za których trafi się odpowiednia oferta bym się pozbył). Co do innych to Faraoni wypożyczenie, Palombo powrot do Sampy, Castaignos wypożycznie, Forlan znalezienie kupca. Obi , Nagatomo , Alvarez, Sneijder, Zanetti , Cesar i Castelazzi powinni zostac
Jeżeli chodzi o uszczuplenie kadry to pozdbyć się graczy ktorym koncza sie kontrakty bo i tak już ich nie sprzedamy a ich gaża zasili budżet na przyszły sezon (mowa tu o Chivu 3,5 mln euro i Stankovic taka sama kwota , Cordoba 2,5 mln euro) Warto zastanowić się nad wypożyczeniem Ranocchia do innego klubu włoskiej serie A bo musi grać regularnie. Kropke stawiam też nad obrońcami Interu Lucio i Samuelem jak i nad Pazzinim i Maiconem ( za których trafi się odpowiednia oferta bym się pozbył). Co do innych to Faraoni wypożyczenie, Palombo powrot do Sampy, Castaignos wypożycznie, Forlan znalezienie kupca. Obi , Nagatomo , Alvarez, Sneijder, Zanetti , Cesar i Castelazzi powinni zostac
-
Serpente
Carvalho przecież cały sezon spędził na leczeniu, to ja już wolę Lucio albo nawet sprowadzić z powrotem Matrixa
Najpierw według mnie trzeba się pozbyć balastu a później dopiero sprowadzać piłkarzy, znowu naściągamy piłkarzy nie wiedząc nawet gdzie ich upchać i znowu będzie cyrk w przyszłym sezonie.

-
adriano zawsze inter
Jeśli chodzi o atak to Forlan na wylocie, Castaignos na wypożyczenie, Pazzini i Zarate na ławce a w pierwszym Milito i ktoś nowy. Tylko kto? Mi marzy sie Edin Dżeko albo Hulk ale ich MM to nie sprowadzi. Są szanse na Berbatowa...
-
Stachoo
mio85 pisze: jesli myslimy o solidnych wzmocnieniach to ja bym sie znow sklonil w strone madrytu........w realu robia czystke rezerwowych i do wyciagniecia pewnie za nieduze pieniadze beda tacy zawodnicy, jak:
srodek obrony - Carvalho (idealny za Lucio mozna z nim podpisac na rok, a gwarantuje wysoki poziom), Albiol
pomoc: Sahin, Lass Diarra
atak: Higuain
przypominam, ze transfery skreslonych w madrycie, ale chcacych przez to cos udowodnic byly naszymi strzalami w dziesiatke......
kolega chyba coś za bardzo w Real zapatrzony:P Carvalho napewno nie, dom starości w Interze mają zamknąc, Sahin ok, Lass kierunek najprawdopodobniej Turcja, Higuain odpada, Real na chwilę obecną go nie sprzeda
www.facebook.com/LucaBoboOnTour
-
Serpente
Właśnie, Berbie kończy się kontrakt więc dałoby radę go wyciągnąć za darmo, problem jednak z pensją chociaż znając Massimo to o to się nie trzeba martwićadriano zawsze inter pisze: Są szanse na Berbatowa...
Ktoś wspomniał o Dzeko, to też dobra opcja tylko tu trzeba byłoby sypnąć groszem, w City grzeje ławę co z pewnością mu się nie podoba jak dla mnie to powinien być jeden z głównych celów transferowych tego lata. Przydałoby się również zakupić stopera z najwyższej półki (fajnie gdyby Ranocchia się ogarnął) i kogoś na boki bo Maicon stary a na lewej Nagatomo, więc szału nie ma.

-
adriano zawsze inter
transfery.info/52271,przebudowa-interu-guarin-wykupiony-lucio-odchodzi-tabanou-przychodzi słyszeliście wcześniej coś o tym Tabanou?
-
mio85
no i pieknie.......zapowiada sie ze Sahin zagra u nas, i caly czas walczymy o Lavezziego.......
Montolivo juz w Milanie, a odchodza Inzaghi, Nesta, Seedorf, Zambrotta i Van Bommel.......jak widac tam potrafia pozbyc sie emerytow, bierzmy przyklad........choc ten seedorf mnie kusi, chociaz na sezon......
Montolivo juz w Milanie, a odchodza Inzaghi, Nesta, Seedorf, Zambrotta i Van Bommel.......jak widac tam potrafia pozbyc sie emerytow, bierzmy przyklad........choc ten seedorf mnie kusi, chociaz na sezon......
-
pierwszyyeti
Czystkę rezerwowych powiadasz? Mourinho deklaruje, że on nie chce żadnej czystki. Odejdą tylko ci, którzy będą chcieli odejść. Na pewno Real nie pozbędzie się jednocześnie i Carvalho, i Albiola. Na pewno będą się starali zachować Sahina, bo Jose wciąż widzi w nim zmiennika dla Alonso, a wyczerpany Alonso kosztował Real finał Ligi Mistrzów. I przede wszystkim - z pewnością Interu nie stać na Higuaina; już pojawiają się deklaracje, że puszczą go tylko za klauzulę. Ta wynosi ponad 100 mln euro i nawet jeśli to tylko podbijanie ceny, to Moratti musiałby chyba sprzedać całą drużynę by kupić Gonzalo. A ten i tak pewnie nie chciałby przyjść do zespołu z Ligi Europejskiej...mio85 pisze: jesli myslimy o solidnych wzmocnieniach to ja bym sie znow sklonil w strone madrytu........w realu robia czystke rezerwowych i do wyciagniecia pewnie za nieduze pieniadze beda tacy zawodnicy, jak:
srodek obrony - Carvalho (idealny za Lucio mozna z nim podpisac na rok, a gwarantuje wysoki poziom), Albiol
pomoc: Sahin, Lass Diarra
atak: Higuain
przypominam, ze transfery skreslonych w madrycie, ale chcacych przez to cos udowodnic byly naszymi strzalami w dziesiatke......
Czytajmy książki, ale nie fantastykę.
-
ElPolako
Jeżeli prawdą jest to, że Palacio do nas dołączy, to ja nie wiem co tu jest grane. Od czterech czy trzech sezonów, rok w rok, w letnim okienku mówi się o sprowadzeniu Palaciosa. I teraz, kiedy zawodnik ma już 30 lat, nasi zdecydowali się go wreszcie wykupić. Skoro rezygnowali z niego przez ostatnie lata to coś z tym zawodnikiem musiało być nie tak, więc jaki sens ma sciąganie go do drużyny teraz, kiedy ten przeciętniak lepszy już nie będzie ?

-
Omen
Inter go wcześniej nie kupił bo czekał aż pęknie mu 30.Szykujmy się na obronę 6 miejsca w przyszłym sezonie.O Lavezzim można pewnie zapomnieć.
-
Chuchu
- Kontakt:
Przestańcie już narzekać, jeśli mamy sprzedać Pazzo i Forlana to ktoś w ich miejsce musi przyjść, przecież nie jest powiedziane, że Milito cały czas będzie tyle strzelał, w końcu ma już 33 lata a Palacio w minionym sezonie miał statystyki 19 goli (+2 w Pucharze Włoch) i 7 asyst. Poza tym kto Wam powiedział, że odpuścimy inne transfery?
-
adriano zawsze inter
moim zdaniem Palacios grałby jak Pazzini.
-
Balon
Bardzo ciekawe wiadomości napływają z Włoch:
a) Dragon ma szanse odejść do MLS. Ponoć są duże szanse (choć pewno zostanie - za dobrze mu w Mediolanie).
b) Poli prawdopodobnie zostanie wykupiony (negocjują cene (start 6 mln)). Ponadto nie do końca znane są losy Palombo i Marigi.
c) Palacio nie jest alternatywą dla Lavezziego! M&M dalej walczy o el' Pocho i rozmawia z Napoli. Oddala się jednak Lucas - za duża konkurencja.
d) Isla uwarunkowany jest od odejścia Maicona.
Massimo planuje całkowicie przebudować atak
Zastanawia mnie czy będą jakieś transfery w lipcu, bo już wydaliśmy mase kasy (Guarin 11 + Palacio 11 + Poli 6 = 28 mln. Biorąc pod uwagę iż Massimo pokrył straty wywowłane brakiem CL, nie nastawiam się na inne większe transfery, choć może pozytywnie się zaskocze.
Brakuje klasowego obrońcy. Zakładając, że Ranocchia jest na tyle klasowym obrońcą by grać na poziomie Serie A zostajemy z 2 w miare solidnymi obrońcami (Andrea i Walle), "utalentowanym" Jesusem. Co prawda powrót Dellafiore jest dla mnie fajną sprawą na uzupełnienie obrony. Brak jednak pewnego kompana dla Samuela.
Przyszły atak (Lavezzi - Milito - Palacio) może się okazać lekarstwem na naszą marność w Serie A.
Najwazniejsze, że działamy!
a) Dragon ma szanse odejść do MLS. Ponoć są duże szanse (choć pewno zostanie - za dobrze mu w Mediolanie).
b) Poli prawdopodobnie zostanie wykupiony (negocjują cene (start 6 mln)). Ponadto nie do końca znane są losy Palombo i Marigi.
c) Palacio nie jest alternatywą dla Lavezziego! M&M dalej walczy o el' Pocho i rozmawia z Napoli. Oddala się jednak Lucas - za duża konkurencja.
d) Isla uwarunkowany jest od odejścia Maicona.
Massimo planuje całkowicie przebudować atak
Zastanawia mnie czy będą jakieś transfery w lipcu, bo już wydaliśmy mase kasy (Guarin 11 + Palacio 11 + Poli 6 = 28 mln. Biorąc pod uwagę iż Massimo pokrył straty wywowłane brakiem CL, nie nastawiam się na inne większe transfery, choć może pozytywnie się zaskocze.
Brakuje klasowego obrońcy. Zakładając, że Ranocchia jest na tyle klasowym obrońcą by grać na poziomie Serie A zostajemy z 2 w miare solidnymi obrońcami (Andrea i Walle), "utalentowanym" Jesusem. Co prawda powrót Dellafiore jest dla mnie fajną sprawą na uzupełnienie obrony. Brak jednak pewnego kompana dla Samuela.
Przyszły atak (Lavezzi - Milito - Palacio) może się okazać lekarstwem na naszą marność w Serie A.
Najwazniejsze, że działamy!
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 10:44 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
Chrapię, bo lubiem!
-
Seba
Martwi mnie jedna rzecz. Milito w ostatnich dwóch latach pokazał, że bliżej mu już jednak do zejścia ze sceny, aniżeli do gry na wielkim poziomie. Gdyby nie cudowne olśnienie w styczniu, można by nawet rzec, iż miał za sobą wręcz fatalny okres. Czy Inter nie popełnia błędu zbytnio ufając Milito ? Co jeśli ponownie straci formę ? a jest to raczej bardziej prawdopodobne, niż utrzymanie przez niego wysokiej dyspozycji. Palacio jest raczej wielką niewiadomą, a Lavezzi (gdyby faktycznie przyszedł) nie jest typem goleadora. Z całym szacunkiem dla Diego, ale uważam, że podporządkowywanie ataku pod niego może okazać się wielką wtopą. Nie mówiąc już, gdyby fiaskiem zakończyły się starania o Lavezziego i zostałaby trójka Milito, Palacio, Pazzini. Nawet wole sobie tego nie wyobrażać...Don Balon pisze: Przyszły atak (Lavezzi - Milito - Palacio) może się okazać lekarstwem na naszą marność w Serie A.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 12:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
miniu86
Dlatego dobrze by było pozyskać backup dla Milito w postaci Destro. Diego jest wielki, ale tak jak mówicie może już nie mieć tak dobrego sezonu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
pietrasowy
Nie zapominajcie ze wraca Goran...
Palacio to śmiech na sali, 1/3 tej kwoty to maks.
Lepiej te pieniądze wydać na Kolarova, na lewej obronie od lat mamy dziurę.
Palacio to śmiech na sali, 1/3 tej kwoty to maks.
Lepiej te pieniądze wydać na Kolarova, na lewej obronie od lat mamy dziurę.
-
Balon
ja tam czekam na De Jong'a.
Dużo może się wyjaśnić po Euro. Niektórzy się wybiją, innym spadną ceny. Na chwile obecną potrzeba zawodnika do każdej formacji (a nawet 2).
Nie jestem przekonany do Destro. Widziałem pare meczy (tylko kilka) i jakoś nie pokazał, że mógłby grać na poziomie ligi mistrzów, bądz rywalizować o miejsce w składzie takiego zespołu jak Inter. I tak, chociażby za nazwisko i sympatię kibiców grałby Pazzini (gdyby Principe nie mógł). Casta też niby talent, niby powalczy, a nie istnieje w zespole, a jak wchodził kaleczył niemiłosciernie.
Nistety, Massimo ma drobną manie ściągania wychowanków (mówi się m.in. o Andreollim), co utwierdza mnie w przekonaniu, że klub nie ma planu rozwoju, dla młodych zawodników (na których niby to miał sie opierać "nowy" Inter. paradoks).
Niewiadomo, czy Goran wróci. Sam się wypowiadał w sezonie, że nie chce wracać. Po za tym, nikt nie wie jak Magogogoran będzie czarował, bo w Napoli niezbyt pogrywał raczej.
Dużo może się wyjaśnić po Euro. Niektórzy się wybiją, innym spadną ceny. Na chwile obecną potrzeba zawodnika do każdej formacji (a nawet 2).
Nie jestem przekonany do Destro. Widziałem pare meczy (tylko kilka) i jakoś nie pokazał, że mógłby grać na poziomie ligi mistrzów, bądz rywalizować o miejsce w składzie takiego zespołu jak Inter. I tak, chociażby za nazwisko i sympatię kibiców grałby Pazzini (gdyby Principe nie mógł). Casta też niby talent, niby powalczy, a nie istnieje w zespole, a jak wchodził kaleczył niemiłosciernie.
Nistety, Massimo ma drobną manie ściągania wychowanków (mówi się m.in. o Andreollim), co utwierdza mnie w przekonaniu, że klub nie ma planu rozwoju, dla młodych zawodników (na których niby to miał sie opierać "nowy" Inter. paradoks).
Niewiadomo, czy Goran wróci. Sam się wypowiadał w sezonie, że nie chce wracać. Po za tym, nikt nie wie jak Magogogoran będzie czarował, bo w Napoli niezbyt pogrywał raczej.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
ElPolako
Chuchu to nie jest narzekanie. Ale nadal jestem przekonany, że zaklepywanie sobie kogoś takiego jak Palacio w Maju to głupota. Dlaczego nie poczekamy z tym transferem do Lipca, czy nawet Sierpnia, przecież to nie jest jakiś top zawodnik o którego będzie walczyć kilka czołowych klubów.Chuchu pisze: Przestańcie już narzekać, jeśli mamy sprzedać Pazzo i Forlana to ktoś w ich miejsce musi przyjść, przecież nie jest powiedziane, że Milito cały czas będzie tyle strzelał, w końcu ma już 33 lata a Palacio w minionym sezonie miał statystyki 19 goli (+2 w Pucharze Włoch) i 7 asyst. Poza tym kto Wam powiedział, że odpuścimy inne transfery?
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 13:23 przez ElPolako, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Balon
Tylko, że oficjalne mecze zaczynamy 2 sierpnia. Zależy nam, by zbudować drużyne jak najszybiej. Tym bardziej, że Strama raczej będzie chciał wprowadzić swoją własną wizje piłki, a do tego potrzebuje ludzi.
Zawsze byłem fanem wczesnych transferów. W 3 miesiące zawodnik może się już troche "obyć z zespołem".
Zawsze byłem fanem wczesnych transferów. W 3 miesiące zawodnik może się już troche "obyć z zespołem".
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
Tobi
A mu się przypadkiem nie kończy kontrakt tak jak Muntarowi?Nie zapominajcie ze wraca Goran...
-
Chuchu
- Kontakt:
No właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Gdyby o Lavezziego nikt nie walczył to prawdopodobnie on były już zaklepany. Palacio to gracz który gwarantuje wypracowanie kilkunastu bramek w sezonie a jedyny argument na nie dla jego transferu to jego wiek. A pamiętaj, że gramy od 3 rundy eliminacji do Ligi Europy więc ktoś porządny do ataku jest nam potrzebny na teraz a negocjacje w sprawie Pocho mogą potrwać nawet do końca sierpnia.El Polako pisze:Chuchu to nie jest narzekanie. Ale nadal jestem przekonany, że zaklepywanie sobie kogoś takiego jak Palacio w Maju to głupota. Dlaczego nie poczekamy z tym transferem do Lipca, czy nawet Sierpnia, przecież to nie jest jakiś top zawodnik o którego będzie walczyć kilka czołowych klubów.Chuchu pisze: Przestańcie już narzekać, jeśli mamy sprzedać Pazzo i Forlana to ktoś w ich miejsce musi przyjść, przecież nie jest powiedziane, że Milito cały czas będzie tyle strzelał, w końcu ma już 33 lata a Palacio w minionym sezonie miał statystyki 19 goli (+2 w Pucharze Włoch) i 7 asyst. Poza tym kto Wam powiedział, że odpuścimy inne transfery?
-
miniu86
Transfery powinny zostać domknięte jak najszybciej. Im więcej czasu na przygotowania tym lepiej.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
and
Tylko nie Pajac-jo i nie za 10-11 mln. Dołożyłbym je do kogoś sensowniejszego i młodszego.
Poczekałbym na lepsze okazje
Poczekałbym na lepsze okazje
Grande Inter !!!
-
kulasiak
Ktoś tu chyba zapomniał jak się kończy to całe czekanie w przypadku Interu. Co rok tak było, że Inter zawsze czekał nie wiadomo na co, a potem dany zawodnik przechodził do innej drużyny. Kupno Palacio to sensowne posunięcie i jak najbardziej je popieram gdyż z napastników to zawita do Nas może Destro albo Lavezzi(niech nikt się raczej nie łudzi, że obaj na raz). Ciekawi mnie też czy ci co tak krytykują transfer Palacio widzieli mecze z jego udziałem więcej niż kilka razy w życiu i czy mają jakieś argumenty czemu miałby do Nas nie przychodzić poza wiekiem.
-
magneto86
Palacio jest skuteczny, a tego nam najbardziej brakowało. Poza Milito żaden napastnik nie grał na przyzwoitym poziomie. Można walczyć o Lavezziego, ale nikt nie zagwarantuje że przejdzie akurat do nas, jest wielu zamożnych konkurentów. Tak jak kilku kolegów napisało wyżej jego jedyny minus to wiek, reszta to same atuty.
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
TacticMan
Rozumowanie dzisiejszych fanów jest następujące . Zawodnik o dobrych skillach w grach typu FIFA , PES , FM powinien być proporcjonalny do gry na boisku . Wszystko jasne czemu nie chcecie Palacio .
-
Gomez
no, ściągnijmy zawodnika 30 lat który w tym sezonie grał sezon życia, weźmy go jako pewnik na 2 lata gry, że będzie strzelał przynajmniej 15goli, powiedz mi ile on pogra ? do 32 lat max,a to jest 11milionów, tak się robi jak się ma mało pieniędzy tzn nie myśli co jeśli za sezon powiemy, że to był zły transfer ? sprzedamy go za 3mln ? no właśnie
zgadzam się z miniu,musimy zrobić szybko transfery kluczowej 11,by zespół miał czas na zgraniei by strama to ogarnął,bo to co było w zeszłym roku było, to uważam że mimo tej ekipy co mamy to bysmy mieli miejsce premiujące grą w lidze mistrzów jakby nie okres przygotowawczy 3 w obronie, a potem posiłkowanie się w sezonie na kolejne zmiany taktyczne
zgadzam się z miniu,musimy zrobić szybko transfery kluczowej 11,by zespół miał czas na zgraniei by strama to ogarnął,bo to co było w zeszłym roku było, to uważam że mimo tej ekipy co mamy to bysmy mieli miejsce premiujące grą w lidze mistrzów jakby nie okres przygotowawczy 3 w obronie, a potem posiłkowanie się w sezonie na kolejne zmiany taktyczne
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 16:20 przez Gomez, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Klinsi64
jeśli dzięki jego dobrej grze wrócimy za rok do CL transfer się spłaci...myślę że Palacio to tylko przygrywka do dalszych transferów 
-
Chuchu
- Kontakt:
Ja rozumiem, że trzeba budować nowy zespół na młodych perspektywicznych graczach ale jeśli za rok znów nie wywalczymy sobie gry w Lidze Mistrzów to będzie to trudniejsze a Palacio z pewnością w tym nam pomoże. Więc przestańcie zrzędzić, że stary bo dużo nam może w obecnej sytuacji zaoferować.
-
Serpente
Tylko że to jest zamiatanie problemów pod dywan, Palacio ok może i strzeli te +15 goli w sezonie ale jest to piłkarz na już, na jeden sezon a danie za niego 11 mln. ściska nam pole manewru, miał być Lucas + Lavezzi czyli piłkarze na dobre kilka lat najwyższego poziomu w zamian tego będziemy mieli wiekowego Palacio który strzeli -/+ 18 bramek w Serie A