Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Shady

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: Shady »

FcDavids pisze: Cruz- to nie jest zawodnik na pierwszą 11-stkę. Początek miał udany a teraz gra tylko za ten udany początek.
Odkąd pamiętam, on z reguły grał jako zmiennik i świetnie się w tej roli spisywał, więc powinien zostać i grać jako "joker".
Ulis

Post autor: Ulis »

Cruz to taki zawodnik, którego poprostu NIE MOŻNA sprzedać. Tak jak Shady napisał to nasz joker, dużą stratą byłoby pozbycie się go.
Co do osób, którzy powinni opuścić Inter [na czele z Mancinim :) ] to Dacourt, Cesar, Solari. Głupotą chyba byłoby wykupić za 11mln E Jimeneza [bo o takiej kwocie słyszałem, jeśli się myle niech mnie ktoś poprawi :P ]. Jimenes.. Hmmm spodziewałem się wiele więcej. Fakt nie grał źle i być może nadaje się do skłądu Interu, ale tylko na rezerwe ;/ i nie za taką sume !

Ktoś tam wcześniej pisał o odejściu Burdisso.. Nie chce mi się nawet komentować tego :P
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !ObrazekObrazek
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."Obrazek
Darek

Post autor: Darek »

Ibanez pisze: Zobaczylem ten temat i musze sie wypowiedziec, nawiazujac do wydarzen z ostatniego meczu z Empoli. Sprzedać Vieire!!! To co zrobil to jest zenada, wogole nie myslal o dobrze druzyny!!!
Nie chcemy takich zawodnikow!!!
Orzeu pisze: również byłbym za pozbyciem się Vieiry .....
Ibanez pisze:
Nen pisze: Juz kilkoma sprawami mnie zdenerwował jak np powiedział ze w Arsenalu było fajniej niz w Interze
Tak powiedzial?? :mad: No to juz sobie chlopak u mnie opinie wyrobil. To co powiedzial o Matrixie to slyszalem ale tego nie. Zdecydowanie Vieira out!!! Niech wraca na wyspy jak mu tam tak dobrze cienias!
Kmieciu pisze: Jak dla mnie to odejsc by mogli:
...
- Veira - no wybaczcie ale nie bede komentował
....

Ci piłkarze maja przebłyski formy,zdarzaja sie mecze gdzie graja dobrze,ale powini miec kazdy taki mecz.No logiczne Cruz strzela gole,ale przeciez mamy młodszych napastników.
Moze wielu z was sie z tym nie zgadzac co wyzej napisałem,ale dla mnie tak wyglada sytuacja
kochany pisze: Za prawdę powiadam ci że jeśli nie przytrafi mu się jakaś cholerna kontuzja to jeszcze będziesz odwoływał swoje słowa...  :-)
Ibanez pisze:
kochanydarek pisze: Za prawdę powiadam ci że jeśli nie przytrafi mu się jakaś cholerna kontuzja to jeszcze będziesz odwoływał swoje słowa...  :-)
No Stary mam taka nadzieje. Moze odkupic swoje winy w meczu z Liverpoolem-daje mu tylko taka szanse :-)
A wogole dawno mnie zaden pilkarz tak nie wkur..l jak on teraz!!
To jak tam panowie z tym sprzedawaniem Vieiry, dalej jest kulą u nogi której trzeba się pozbyć czy zaczynamy odwoływać swoje żądania....???  :P :P
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
klusek

Post autor: klusek »

kochany pisze: To jak tam panowie z tym sprzedawaniem Vieiry, dalej jest kulą u nogi której trzeba się pozbyć czy zaczynamy odwoływać swoje żądania....???  :P :P
To wie tylko wielki Mou. Jego słowa będą drogowskazem dla połowy forum :hold:
kari71

Post autor: kari71 »

ja uważam ze powinni sprzedać Figo ponieważ mało gra a w jego miejsce przyszedłby jakiś nowy i młody pomocnik.
Jeremy

Post autor: Jeremy »

kari71 pisze: ja uważam ze powinni sprzedać Figo ponieważ mało gra a w jego miejsce przyszedłby jakiś nowy i młody pomocnik.
Nie ma sie co dziwic ze malo gra bo jest kontuzjowany przez wiekszosc sezonu. Wielu pilkarzy malo gra jak chocby Dacourt czy Jimenez i co ich tez bys ich sprzedal? 
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
dani7

Post autor: dani7 »

Dacourt gra mało bo ma przez większośc sezonu kontuzje.
Jeremy

dani7 pisze:

Wielu pilkarzy malo gra jak chocby Dacourt czy Jimenez i co ich tez bys ich sprzedal? 
Dacourt gra mało bo m przez poł roku kontuzje

Wiem ze ma kontuzje,celowo podalem przyklad z Dacourtem bo tak samo nie gra jak Figo - i ztych samych przyczyn -z powodu kontuzji
Ostatnio zmieniony 11 maja 2008, 13:43 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Ulis

Zlatan8 pisze:
kari71 pisze: ja uważam ze powinni sprzedać Figo ponieważ mało gra a w jego miejsce przyszedłby jakiś nowy i młody pomocnik.
Nie ma sie co dziwic ze malo gra bo jest kontuzjowany przez wiekszosc sezonu. Wielu pilkarzy malo gra jak chocby Dacourt czy Jimenez i co ich tez bys ich sprzedal? 
Owszem. Aczykolwiek Luis chcąc nie chcąc już jest w Interze i napewno nie odejdzie.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2008, 14:53 przez Ulis, łącznie zmieniany 1 raz.
recoba23

Post autor: recoba23 »

Jest godzina 19.51, 11 maja 2008 roku, jakieś 3 h po meczu ze Sieną i mam jedną propozycję... SPRZEDAĆ MATERAZZIEGO!!!!! Jestem zażenowany jego grą podczas tego meczu i wogóle podczas całego sezonu i nie widzę argumentów 'za', żeby go zostawić w Interze niestety...
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

recoba23 pisze: SPRZEDAĆ MATERAZZIEGO!!!!!
Teraz się zacznie sprzedawanie. Ja dołożyłbym jeszcze Burdisso. A może sprzedajmy wszystkich piłkarzy którzy wystąpili w dzisiejszym spotkaniu.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Corredo

Post autor: Corredo »

master_snake pisze:
Teraz się zacznie sprzedawanie. Ja dołożyłbym jeszcze Burdisso. A może sprzedajmy wszystkich piłkarzy którzy wystąpili w dzisiejszym spotkaniu.
To już tradycja u niektórych kibiców, że po każdej porażce Interu zaczyna się zwalnianie Manciniego i sprzedawanie piłkarzy, którzy słabo zagrali w danym meczu. No cóż, tak już jest...
recoba23

Post autor: recoba23 »

master_snake pisze:
O matko, przecież napisalem, że nie tylko w tym meczu, ale i przez więkrzość sezonu grał do bani. A ten mecz tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu niestety... Niestety, bo szanuję Materazziego, że jako jedyny gra z Interu w reprezentacji Włoch (chociaż pewnie niedługo dołączy do niego Balotelli :-D). Jednak według mnie jego gra w CAŁYM sezonie pozostawia wiele do życzenia :/
RADOSLAW771

Post autor: RADOSLAW771 »

zgadzam sie Materazzi gral bardzo slabo w calym sezonie i nie widze dla niego miejsca w skladzie na nastepny sezon.  :/
Nen

Post autor: Nen »

Po co sprzedawać Matrixa?? Przecież on na przyszły sezon bedzie najprawdopodobniej zmiennikiem Samuela badz Cordoby no bo nie wierze zeby mieli obaj znowu kontuzje.
God protect me
maciej1711

Post autor: maciej1711 »

Matrix stał sie w pewien sposób symbolem Interu. Myśle że mimo wszystko powinien pozstać u nas do końca kariery (jeszcze jeden góra 2 sezony). Dobrze byłoby sprzedać Crespo który wiele okazji do reprezentowania naszego klubu raczej juz nie dostanie i Solariego - też nie łapie sie do składu meczowego.
kicay
Kontakt:

Post autor: kicay »

1)Crespo
2)Adriano
3)Stankovic
4)Cesar
5)Materazzi
6)Orlandoni
Pazza Inter Amala
Jeremy

kicay pisze: 1)Crespo
2)Adriano
3)Stankovic
4)Cesar
5)Materazzi
6)Orlandoni
Tak wszystkich od razu sprzedajmy. Zaczne od poczatku - Crespo i Adriano - przeciez prawie pewne jest ze odejdzie raczej jeden napastnik a zreszta jest to malo prawdopodobne bo trzeba byloby kupic ich nastepcow a to na pewno sporo by kosztowalo. Jesli juz to sprzedac jednego z nich a nie dwoch.
Stankovic - mimo ze gra ostatnio bardzo slabo to nie mozna go sprzedac. Przeciez jest to bardzo wartosciowy gracz i mysle ze za wczesnie aby go wyrzucic.
Cesar - ja jestem przeciw ale wiek robi swoje i watpie aby ktos by chcial go tu zatrzymac. Niestety.

Materazzi - z nim podobnie jak z Dekim. Dajmy mu jeszcze szanse.
Orlandoni - a z jakiego powodu? Przeciez nigdy u nas nie bronil i bronil nie bedzie  - to samo bedzie czekac kolejnego trzeciego bramkarza,ktory go zastapi
Obrazek    
Ric

Post autor: Ric »

W tym zesonie słabsza dyspozycja wielu graczy zbiegła się z wcale nie mniejsza ilościa kontuzjico ewidentnie jest wina manciniego ale nie o tym mowa. To przełożyło sie jak wiadomo na problemy w każdej formacji. Według mnie jednak największy nieład panuje w pomocy nie ma w niej lidera typowego rozgrywającego jakim był np. Veron. W poprzednim sezonie jednak nie było tak to widoczne gdyż większ liczba zawodników była w lepszej dyspozycji i do dyspozycji trenera a teraz jak juz dla przykładu dwóch gra gorzej to innych dwóch nie daje rady. To jest moje zdanie dlatego uważam że w tej formacji są potrzebne zmiany najbardziej do sprzedania sa według mnie Solari Dacourt Cesar Figo. Logiczne ze az tylu sprzedać i tyluż samu kupić nie miało by sensu wieć kogoś trzeba zostawić z nich. A w innych formacjin nie widze Maxwella i Crespo(niestety)
Ulis

Nawet nie chce mi sie komentować postów tych osób, które piszą o sprzedaży Matrixa :| Bo i tak każdy kumaty wie co jest 5 z Matrixem w Interze ;] FORZA MARCO :!:

Maxwella w obecnej chwili nie sprzedałbym naawet za grubą kase ;]
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

ja bardzo chetnie sprzedalbym:

dacourt - za malo kreatywny, taki bezplciowy pilkarz, raczej sie nie umywa do chuchu a trzeba nam pilkarzy na poziomie tych z pierwszej 11tki badz lepszych zeby ewentualnie walka o sklad wzrosla, przez co wysilek pilkarzy i umiejetnosci tez byly wysokie bo wkoncu kazdy chce grac ;)
solari odchodzi i tak,
stankovic - niby taka troche legenda Interu, ale po tym sezonie zal na niego patrzec i jak ma tak grac w nastepnym to bym mu podziekowal
crespo - jakos tak chaotycznie gra, dosc zadko trafial
burdisso - w zeszlym sezonie gral b dobrze a teraz no coz...papa
cesar - nie wiem co on wogole u nas robi
zastanowil bym sie nad wymiana vieiry na kogos ala diarra, badz kogos kreatywnego na ofensywnego pomocnika jakis diego vdv itp

a w poczekalni pozostawilbym:

figo - no coz wiekowy pilkarz, nie zagra na poziomie za duzo meczy
maxwell - rok temu nie do zatrzymania, teraz troche gorzej mu idzie i gra w kratke
cordoba - zawsze nasza podpora, w tym sezonie przed kontuzja, niewiarygodne kiksy i pomylki....
matrixa - coraz czesciej zawodzi, lapie karti + troche wiekowy juz
cruz - mieszane uczucia co do niego, uwielbiam jego spokoj, ale czesto gra bezbarwnie, stoi nic nie proboje grac, gdy koledzy sie staraja, a czasami z kolei gra biega stwarza okazje innym hmm
Obrazek Obrazek Obrazek
CSMAN

Post autor: CSMAN »

Przede wszystkim Burdisso,Matrix,Crespo,Cruz mino dobrego sezonu trzeba go sprzedac gdyz wraca Imperatore a mamy jeszcze przecież Suazo i Balolteliego.Z lini pomocy Stanković ,Dacourt,Vieira,Solari,Cesar.W miejsce wymienionych wyżej zakupił bym Na srodek Diarre i Diego, na skrzydło swietnego Lennona z Totenhamu na obrone sprowadził bym Kogos z Valenci która bedzie sperzedawac swoich piłkarzy np.Marchena.POzdrawiam
Matrix23

Post autor: Matrix23 »

Internazionalista pisze: ja bardzo chetnie sprzedalbym:

dacourt - za malo kreatywny, taki bezplciowy pilkarz, raczej sie nie umywa do chuchu a trzeba nam pilkarzy na poziomie tych z pierwszej 11tki badz lepszych zeby ewentualnie walka o sklad wzrosla, przez co wysilek pilkarzy i umiejetnosci tez byly wysokie bo wkoncu kazdy chce grac ;)
solari odchodzi i tak,
stankovic - niby taka troche legenda Interu, ale po tym sezonie zal na niego patrzec i jak ma tak grac w nastepnym to bym mu podziekowal
crespo - jakos tak chaotycznie gra, dosc zadko trafial
burdisso - w zeszlym sezonie gral b dobrze a teraz no coz...papa
cesar - nie wiem co on wogole u nas robi
zastanowil bym sie nad wymiana vieiry na kogos ala diarra, badz kogos kreatywnego na ofensywnego pomocnika jakis diego vdv itp

a w poczekalni pozostawilbym:

figo - no coz wiekowy pilkarz, nie zagra na poziomie za duzo meczy
maxwell - rok temu nie do zatrzymania, teraz troche gorzej mu idzie i gra w kratke
cordoba - zawsze nasza podpora, w tym sezonie przed kontuzja, niewiarygodne kiksy i pomylki....
matrixa - coraz czesciej zawodzi, lapie karti + troche wiekowy juz
cruz - mieszane uczucia co do niego, uwielbiam jego spokoj, ale czesto gra bezbarwnie, stoi nic nie proboje grac, gdy koledzy sie staraja, a czasami z kolei gra biega stwarza okazje innym hmm
Co do Maxwell'a to gdzie znajdziesz drugiego takiego dobrego?? I to za taką cenę jaką zapłaciliśmy za Maxwell'a??
A zapomniałeś mecz z L'poolem? wtedy jak zszedł Cordoba cała obrona się posypała.
Nie każdy sezon jest tak samo udany dla piłkarzy.

Z kolei ja bym sprzedał: Dacourt, Solari, Crespo, Viera, Cesar, Stankovic - szanuje go za to co zrobił, ale jego czas u nas dobiegł końca, tak samo Figo
Uważam, że Marco jest nie na sprzedaz bo to nasza legenda :szal: prędzej to on już powinien zakończyć karierę, ale tylko w Interze.
Nie wiem po co sprzedawać Burddiso może on być solidnym rezerwowym, tak jak Cruz.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2008, 14:34 przez Matrix23, łącznie zmieniany 1 raz.
Metal thrashing mad
BENIOOO

Post autor: BENIOOO »

przede wszystkim Cesar powninien opuscic Inter.Nastepni to Solari i Crespo
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

ja maxwella tez lubie ale jednak w tym sezonie az tak bardzo nie zachwycal jak robil to w poprzednim, mam nadzieje ze do roboty sie wezmie i w nastepnym juz bedzie z niego duzy pozytek ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Według mnie sprzedani mogliby zostać:

Solari: Chociaż bardzo go lubię nie widze dla niego miejsca w Interze. W tym sezonie rozegrał tylko kilka spotkań.(i tak większość w Coppa Italia). Widać ,że Mancini za nim nie przepada bo nawet nie powoływał go na większość spotkań. Ahhh no szkoda Solari OUT!

Figo: Za bardzo zaawansowany wiekowo, wiecznie kontuzjowany...
Bodzek

Post autor: Bodzek »

Czemu tyle osób chce się od razu pozbywać po 5,6 piłkarzy. A w ich miejsce sprowadzać 2. Przecież widać było w tym sezonie jak ważne jest to , że mamy taki szeroki skład. nie wiem czy inna drużyna przy takiej ilości kontuzji dałaby radę walczyć na 3 frontach. Trzeba zrobić logiczne transfery. Np, nie ma sensu kupować napastnika, bo mamy ich w nadmiarze. Myślę, że jeśli Adriano wróci do składu to raczej Crespo odejdzie. Z pomocy pożegnałbym natomiast Solariego i Cesara. Nie wiadomo co z Figo. A kto za nich nie będę pisał. Mam tylko nadzieję, że Hleb zagra u nas.
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Kowal

Post autor: Kowal »

Bodzek ma racje, pozbycie sie 5-6 piłkarzy może być fatalne w skutkach i może nam przynieść raczej tylko problemy..
Jednak wymiana takich piłkarzy jak Solari,Dacourt lub Cesar powinna nastąpić.W napadzie wzmocnień raczej nie powinno być.. Obrona jęsli nie jest trapiona kontuzjami parawie idealna :wink:
Więc jeśli mamy zmienic piłkarzy to myśle,że ta 3 wymieniona wyżej powinna zostać zastąpiona.
Obrazek
klusek

Post autor: klusek »

Wy tak serio z tą sprzedażą Vieiry? :o
Żaka
Kontakt:

Post autor: Żaka »

Was chyba że tak powiem poj**** !!!!
Sprzedawać Adriano na 1 miejscu ?! Chłopak znowu powrócił do mistrzowskiej formy i ma dużo więcej zalet od naszych innych napastników ( nie licze tu Ibry ) i .. jest jeszcze młody (25 lat) , a 2 - 3 lata temu był to nasz najlepszy napastnik i w LM też umie grać ;)) Moratti powiedział że chce powrotu Adriano i on sam potwierdził że wraca , wszystkie problemy już za nim .. teraz może być już tylko lepiej
FC Internazionale Forever...
ODPOWIEDZ