Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
MiRas.
Kontakt:

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: MiRas. »

Cesar, Solari, Rivas, Maniche, Dacourt,
A co Ci takiego Rivas zrobił?! Dzielnie zastąpił kontuzjowanych podstawowych obrońców, dawał z siebie wszystko, nie raz grał po profesorsku, ratował nas, a Ty chcesz go sprzątnąć? Pogratulować znajomości tematu.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
picasso30

Post autor: picasso30 »

Mourinho stosował ustawienie 1-4-2-3-1 i skoro przynosiło to efekty podobnie może być u nas-piszę tylko o o swoich założeniach to tylko moje podkreślam zdanie-więc please no comment-napisze o podstawowej 11-i tak nie wiadomo kto przyjdzie bo nazwisk pojawia się sporo-więc moja lista życzeń to-J.CESAR(choć po możliwym odejściu TOLDO,przydałby się wartościowy golkeeper np.dla powiększenia fun clubu w Polsce i bez krzywdy dla naszego klubu-BORUC)-boczni obrońcy to konik THE SPECIAL ONE-muszą dobrze bronić ale i atakować-Jose może sięgnąć po ESSIENA,lub jednego ze swoich pupilków PAULO FEREIRĘ-choć obaj nie umywają sie do MAICONA-i mam nadzieję żą on zostanie-z lewej strony nie ma co szukać jest CHIVU,MAXWELL-w środku kłopot bogactwa-choć coach chce pociągnąć ze sobą R.CARVALHO,ale w klubie mamy jeszcze-MARCO(mam nadzieje że zostanie) uniwersalny CHIVU,dalej RIVAS,CORDOBA,SAMUEL,BURDISSO-dwóch defensywnych pomocników to ludzie od czarnej roboty choć trener wystawiał czasem kosztem jednego z nich drugiego ofensywnego pomocnika 1-4-1-2-2-1,ale tylko umownie bo i tak był to zawsze zawodnik o predyspozycjach defensywnych z tym że mial wręcz obowiązek strzelania goli(Ballack,Lampard za nimi Makelele)więc u nas w tej uniwersalnej trójce widziałbym EL CAPITANO JAVIERA,właśnie możliwego do transferownia LAMPARDA a dalej mamy VIEIRĘ,MANICHE-trener prawdopodobnie będzie chciał go zatrzymać potem CAMBIASSO-z przodu zacznę od pewniaka na pozycji nr.9(u nas 8)czyli nie zastąpiony IBRA- w środku choć alternatywnie może grać świeży transferowo ETO-choć jego widziałbym bliżej prawej strony na zmianę z FIGO lub BALOTELLIM z lewej jeżeli dojdzie do skutku niepodważalnie QARESMA i dalej jest problem.mocna ławka to oprócz wymienionych wcześniej-JIMENEZ,SUAZO,PELE,I ZDOLNA MŁODZIEŻ Z PRIMAVERY.do odstrzału-CRUZ,DEJAN,DACOURT,SOLARI-transfery prawdopodobne albo wymieniane i możliwe to-DECO,RONI,HLEB,DROGBA,VILLA,VARGAS I POWRÓT ADRIANO.pozdrowienia-a w przyszłym sezonie-SCUDETTO,COPPA ITALIA I CHAMPIONS LEAGUE-FORZA INTER
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

picasso30 pisze: więc please no comment
Hmm... może jednak to co napisałeś to pozostawię bez komentarza :lol:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Ulis

Post autor: Ulis »

picasso30 pisze: Mourinho stosował ustawienie 1-4-2-3-1 i skoro przynosiło to efekty podobnie może być u nas-piszę tylko o o swoich założeniach to tylko moje podkreślam zdanie-więc please no comment-napisze o podstawowej 11-i tak nie wiadomo kto przyjdzie bo nazwisk pojawia się sporo-więc moja lista życzeń to-J.CESAR(choć po możliwym odejściu TOLDO,przydałby się wartościowy golkeeper np.dla powiększenia fun clubu w Polsce i bez krzywdy dla naszego klubu-BORUC)-boczni obrońcy to konik THE SPECIAL ONE-muszą dobrze bronić ale i atakować-Jose może sięgnąć po ESSIENA,lub jednego ze swoich pupilków PAULO FEREIRĘ-choć obaj nie umywają sie do MAICONA-i mam nadzieję żą on zostanie-z lewej strony nie ma co szukać jest CHIVU,MAXWELL-w środku kłopot bogactwa-choć coach chce pociągnąć ze sobą R.CARVALHO,ale w klubie mamy jeszcze-MARCO(mam nadzieje że zostanie) uniwersalny CHIVU,dalej RIVAS,CORDOBA,SAMUEL,BURDISSO-dwóch defensywnych pomocników to ludzie od czarnej roboty choć trener wystawiał czasem kosztem jednego z nich drugiego ofensywnego pomocnika 1-4-1-2-2-1,ale tylko umownie bo i tak był to zawsze zawodnik o predyspozycjach defensywnych z tym że mial wręcz obowiązek strzelania goli(Ballack,Lampard za nimi Makelele)więc u nas w tej uniwersalnej trójce widziałbym EL CAPITANO JAVIERA,właśnie możliwego do transferownia LAMPARDA a dalej mamy VIEIRĘ,MANICHE-trener prawdopodobnie będzie chciał go zatrzymać potem CAMBIASSO-z przodu zacznę od pewniaka na pozycji nr.9(u nas 8)czyli nie zastąpiony IBRA- w środku choć alternatywnie może grać świeży transferowo ETO-choć jego widziałbym bliżej prawej strony na zmianę z FIGO lub BALOTELLIM z lewej jeżeli dojdzie do skutku niepodważalnie QARESMA i dalej jest problem.mocna ławka to oprócz wymienionych wcześniej-JIMENEZ,SUAZO,PELE,I ZDOLNA MŁODZIEŻ Z PRIMAVERY.do odstrzału-CRUZ,DEJAN,DACOURT,SOLARI-transfery prawdopodobne albo wymieniane i możliwe to-DECO,RONI,HLEB,DROGBA,VILLA,VARGAS I POWRÓT ADRIANO.pozdrowienia-a w przyszłym sezonie-SCUDETTO,COPPA ITALIA I CHAMPIONS LEAGUE-FORZA INTER

:shocked: Stary, myślałeś kiedyś nad tym by spróbować sił w szkółce trenerskiej ?  :hahaha:

dobra N/C :D
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !ObrazekObrazek
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."Obrazek
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Ulis pisze:
picasso30 pisze: Mourinho stosował ustawienie 1-4-2-3-1 i skoro przynosiło to efekty podobnie może być u nas-piszę tylko o o swoich założeniach to tylko moje podkreślam zdanie-więc please no comment-napisze o podstawowej 11-i tak nie wiadomo kto przyjdzie bo nazwisk pojawia się sporo-więc moja lista życzeń to-J.CESAR(choć po możliwym odejściu TOLDO,przydałby się wartościowy golkeeper np.dla powiększenia fun clubu w Polsce i bez krzywdy dla naszego klubu-BORUC)-boczni obrońcy to konik THE SPECIAL ONE-muszą dobrze bronić ale i atakować-Jose może sięgnąć po ESSIENA,lub jednego ze swoich pupilków PAULO FEREIRĘ-choć obaj nie umywają sie do MAICONA-i mam nadzieję żą on zostanie-z lewej strony nie ma co szukać jest CHIVU,MAXWELL-w środku kłopot bogactwa-choć coach chce pociągnąć ze sobą R.CARVALHO,ale w klubie mamy jeszcze-MARCO(mam nadzieje że zostanie) uniwersalny CHIVU,dalej RIVAS,CORDOBA,SAMUEL,BURDISSO-dwóch defensywnych pomocników to ludzie od czarnej roboty choć trener wystawiał czasem kosztem jednego z nich drugiego ofensywnego pomocnika 1-4-1-2-2-1,ale tylko umownie bo i tak był to zawsze zawodnik o predyspozycjach defensywnych z tym że mial wręcz obowiązek strzelania goli(Ballack,Lampard za nimi Makelele)więc u nas w tej uniwersalnej trójce widziałbym EL CAPITANO JAVIERA,właśnie możliwego do transferownia LAMPARDA a dalej mamy VIEIRĘ,MANICHE-trener prawdopodobnie będzie chciał go zatrzymać potem CAMBIASSO-z przodu zacznę od pewniaka na pozycji nr.9(u nas 8)czyli nie zastąpiony IBRA- w środku choć alternatywnie może grać świeży transferowo ETO-choć jego widziałbym bliżej prawej strony na zmianę z FIGO lub BALOTELLIM z lewej jeżeli dojdzie do skutku niepodważalnie QARESMA i dalej jest problem.mocna ławka to oprócz wymienionych wcześniej-JIMENEZ,SUAZO,PELE,I ZDOLNA MŁODZIEŻ Z PRIMAVERY.do odstrzału-CRUZ,DEJAN,DACOURT,SOLARI-transfery prawdopodobne albo wymieniane i możliwe to-DECO,RONI,HLEB,DROGBA,VILLA,VARGAS I POWRÓT ADRIANO.pozdrowienia-a w przyszłym sezonie-SCUDETTO,COPPA ITALIA I CHAMPIONS LEAGUE-FORZA INTER

:shocked: Stary, myślałeś kiedyś nad tym by spróbować sił w szkółce trenerskiej ?  :hahaha:

dobra N/C :D
moze picasso30 chcialby zastąpic Mancini'ego na stanowisku trenera. byloby ciekawie :D
Ulis

heghehehe no myśle, że jakby taką wizją zespołu przedstawił Morattiemu to miałby dość spore szanse na przejęcie głownej posady. Pozostaje jedynie kwestia przetłumaczenia tej wizji na język włoski...  :lol3: :-D
picasso30

Post autor: picasso30 »

panowie generalnie to proste-przychodzą:CARVALHO,ESSIEN,LAMPARD,ETO,QARESMA odchodzą-CRUZ,SOLARI,CRESPO,DACOURT,STANKOVIĆ.PREZESIE MORATTI czy wymagam za wiele :szal:
MiRas.
Kontakt:

Tak, wymagasz ok. 90 mln € ;)
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

jej jak ja kocham ten temat  :lol: Mam większy ubaw niż oglądając ,,M jak miłość''  :lol3:

Jeden wyrzuca Zanettiego, bo przecież musi być miejsce dla fenomenalnego Kłarezmy, drugi nie potrafi napisać poprawnie nazwiska piłkarza, którego rzekomo daje jako pierwszego do odstrzału, nie znając nawet jego nominalnej pozycji, a trzeci objaśnia nam taktykę i wszystkie warianty z piłkarzami, których na pewno nie kupimy..
cooba

Post autor: cooba »

Rivasa w życiu bym nie ruszał. Debiutant w Europie a pewnością interwencji imponował jak mało kto. Młody, bez problemów wychowawczych, nie impulsywny, pewny, perspektywiczny. Przypuszczam, że będziemy mieć z Niego jeszcze dużo pociechy.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
MiRas.
Kontakt:

J.Zanetti1973 pisze: jej jak ja kocham ten temat  :lol: Mam większy ubaw niż oglądając ,,M jak miłość''  :lol3:

Jeden wyrzuca Zanettiego, bo przecież musi być miejsce dla fenomenalnego Kłarezmy, drugi nie potrafi napisać poprawnie nazwiska piłkarza, którego rzekomo daje jako pierwszego do odstrzału, nie znając nawet jego nominalnej pozycji, a trzeci objaśnia nam taktykę i wszystkie warianty z piłkarzami, których na pewno nie kupimy..
Dokładnie... a zauważ, że osoby, które to pisały mają średnio mniej niż 10 postów na forum ;P Coś w tym musi być :) Jeszcze w jakimś temacie czytałem, że ktoś chciał Boruca... ale jak podkreślił... nie chciał, by ktoś komentował jego twórczość, tak też łaskawym okiem pominąłem tamten wątek xD ^^
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Rivasa trzeba zostawić,nawet nie wiem po co ktoś proponował sprzedaż Kolumbijczyka skoro minony sezon miał bardzo udany. A co odejścia poszczególnych graczy to myślę że będą to ( poza Solarim) Cruz,Cesar,Stankovic,Dacourt
Cruz - ma przyjsc nowy napastnik - np.Eto i ktoś musi odejsc. Myślę że będzie t wlasnie Julio. Cesar - ostatnie występy mówią wszystko. Stankovic - nie chcialbym aby odszedl ale watpie aby Mourinho chcial go zotawic. Poza tym zapowiada sie przyjscie paru nowych środkowych pomocnikow. . Dacourt -nowi pomocnicy więc.... 
Poza tym sądze że Adriano znowu będzie wypożyczony albo sprzedany i nie zdziwilbym sie  jesli Mourinho bylby za taką opcją.
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Kermitt

Post autor: Kermitt »

Krwawy, powiem więcej, to jest ten sam temat i ten sam użytkownik ;)
4 posty do góry :p

Co do tematu. Plotek jest zdecydowanie za dużo. Deco - zdecydowanie nie, Drogba/Eto'o - jeśli miałbym wybierać to tego pierwszego, ale myślę że za takie astronomiczne kwoty możemy sobie ich darować. Hleb/Lampard - tak, jeden z nich zdecydowanie tak, wybór zostawiam zarządowi, ale ja postawiłbym na Franka :] Myślę również że przyda się ktoś na skrzydła. Obrona może zostać nietknięta. Julio też pewny punkt drużyny. Chodzą plotki o sprzedaży Dekiego i Maicona. Brazylijczyk zdecydowanie nie ! Jest to naprawde wspaniały obrońca, poza tym często od niego zależały akcje ofensywne, mimo nominalnej roli obrońcy. A Deki, cóż ? Zdania są podzielone, ale myślę że z taką grą można go sprzedać nim będzie za późno. Wydaje mi się także że Jose zrobi z tego zespołu klub gwiazdek :] Zobaczymy jak to będzie.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 23:27 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Ulis

Krwawy_eM pisze: Jeszcze w jakimś temacie czytałem, że ktoś chciał Boruca... ale jak podkreślił... nie chciał, by ktoś komentował jego twórczość
ahahahahahhaha :D Też to widziałem Miras :D w sumie troche pokusiłem się o koment, ale taki mały :D :D
Ostatnio zmieniony 30 maja 2008, 01:08 przez Ulis, łącznie zmieniany 1 raz.
VIRUS

Post autor: VIRUS »

widze ze macie pomysłów 100tyś na poukładanie teamu
poczekajmy do oficjalnych doniesień
narazie wiemy tyle ze Mancini odchodzi(uważam że w bardzo zły sposób żegnamy się z człowiekiem który po kilkunastu latach posuchy dał nam 2 piękne mistrzostwa,powinien odejsc w chwale a nie w takiej głupiej atmosferze)
co do mourinho-po pierwsze nie ma 100procentowej pewności ze zostanie trenerem choc to b.prawdopodobne
po drugie czytam w necie ze nie pasuje mu ibra.przeciez ten zawodnik dał nam mistrzostwo i uratował tyłek w ostatniej kolejce
jego fenomenalny powrót po kontuzji to kawał dobrej roboty!!!
mamy dobra pake tylko trzeba ja na nowo poukładac
sciaganie nowych gwiazd nic nam nie da(wystarczy popatrzec na "wielki"real-bez komentarza)
nastepny sezon to bedzie prawdziwe pole bitwy
cztery wielkie  kluby,kazdy wzmocniony-bedzie sie działo!!!
FORZA INTER :love:
Bodzek

Post autor: Bodzek »

VIRUS pisze: po drugie czytam w necie ze nie pasuje mu ibra.
No i wszystko jasne. Czytaj dalej wszystko co napiszą w internecie, bo to na pewno nieomylne źródło wiedzy wszelakiej. Potem zaczniesz w to wierzyć co napisali w INTERNECIE i będziesz miał co dwie godziny nowe doniesienia całkowicie ze sobą sprzeczne. Patrz na wszystko z dystansem.
Btw. Alvaro przenosi się do Kataru, przynajmniej jeszcze coś za niego wyciągniemy. Chyba wszyscy go lubili, niech mu się wiedzie.  :flaga33:
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
nutcracker
Kontakt:

Post autor: nutcracker »

Cesar, Burdisso, Stankovic, Dacourt, Solari, Crespo i ew. Cruz i Materazzi.
Aczkolwiek wolałbym gdyby Materazzi, Cruz i Crespo zakończyli karierę w Interze niż przenosili się do jakiegoś innego zespołu.
W zamian za nich, sprowadziłbym dwóch ofensywnych pomocników, i ew. 1 napastnika. Przez co mielibyśmy już całkowicie wyrównany skład.
MiRas.
Kontakt:

Btw. Alvaro przenosi się do Kataru, przynajmniej jeszcze coś za niego wyciągniemy. Chyba wszyscy go lubili, niech mu się wiedzie.
Za Alvaro nie wyciągniemy nawet złamanego eurocenta, przecież będzie wolnym graczem za parę dni.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
groch

Post autor: groch »

Cesar Burdisso Solari.... Solariego mi szkoda ze mu Mancio nie dawał grac ;/
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
Corredo

Post autor: Corredo »

Nawet jeśli Solari grał to prezentował się fatalnie. Nie wnosił nic do zespołu, więc nie dziwie się, że Mancini go nie wystawiał. Dla mnie pierwszy piłkarz do odstrzału. Może jak zmieni klub na słabszy to zacznie grać na swoim dawnym poziomie. Życzu mu tego.

Cesar z pewnością też się z Interem pożegna. Odszedł Mancio, więc dla niego nie będzie miejsca w składzie.

Chciałbym, żeby Mou nie pozbywał się Dacourta. Jako alternatywa dla Cambiasso powinien z nami pozostać.

Z Burdisso jest większy problem. Jak Mourinho sprowadzi jeszcze jednego środkowego obrońce to nie ma sensu trzymać Burdiego w drużynie. Jeśli oferta Violi będzie ciekawa to nie robiłbym większego problemu i sprzedałbym go. Ale tylko w wypadku sprowadzeniu przez Mou środkowego defensora.

Odejście Recoby jest przesądzone.

Matrix, Cruz, Stanko, Crespo i Suazo powinni pozostać.

Mam nadzieję, że Mourinho nie będzie chciał pozbywać się połowe składu. Nie będzie przebudowywał całej jedenastki i przybędą gracze, którzy wniosą coś do gry zespołu.
groch

Post autor: groch »

Solari w pierwszym sezonie w pucharze prezetowal sie dobrze... Ale pozniej gral malo to sie nie dziw ze gral coraz gorzej
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
Ulis

Dobrze, że napisałeś:
grochinter pisze: Solari w pierwszym sezonie w pucharze prezetowal sie dobrze..
nie dość, że w pierwszym sezonie tylko to jeszcze w pucharze.. :|

Status: Bezużyteczny
SuperMario

Post autor: SuperMario »

moze mi sie zdaje,moze sie myle,ale Recoba ma podpisany kontrakt z Interem do konca czerwca 2009,wiec moze moze zostanie w Interze,chociaz patrzac na konkurencje i mozliwosc zarobienia petrodolarow raczej powinien odejsc
Jeremy

Post autor: Jeremy »

SuperMario pisze: moze mi sie zdaje,moze sie myle,ale Recoba ma podpisany kontrakt z Interem do konca czerwca 2009,wiec moze moze zostanie w Interze,chociaz patrzac na konkurencje i mozliwosc zarobienia petrodolarow raczej powinien odejsc
Mnie sie wydaje ze ma kontrakt do czerwca 2008 ale nie jestem pewien. A nawet jesli mialby do 2009 roku kontrakt z naszym klubem to i tak szansa na jego przyjscie do nas jest zerowa a poza tym niepotrzebny nam pilkarz z tak slabą formą. Byłby kompletnie nieprzydatny. A poza tym Mourinho prawdopodobnie by go nie chciał
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

1.Dacourt- nic nie wniósł do drużyny, malo grał i do tego za bardzo defensywny,wiek!
2.Solari- nie sprawdził sie i za duzo zarabia.
3. Cezar- po prostu mam go dość. Według mnie zbyt slaby na Inter.
4.Orlandoni- nic do niego nie mam ale jest juz stary i blokuje miejsce w kadrze np ALFONSO.
5. Crespo- to juz nie ten sam zawodnik co pòl temu. Widac ze wiele stracił na dynamice i sprycie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
kibix

Post autor: kibix »

Crespo,Materazzi,Burdisso,Cesar-to moje propozycje do odstrzału. no i może jeszcze Solari
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Jaszczu91 pisze: 1.Dacourt- nic nie wniósł do drużyny, malo grał i do tego za bardzo defensywny,wiek!
2.Solari- nie sprawdził sie i za duzo zarabia.
3. Cezar- po prostu mam go dość. Według mnie zbyt slaby na Inter.
4.Orlandoni- nic do niego nie mam ale jest juz stary i blokuje miejsce w kadrze np ALFONSO.
5. Crespo- to juz nie ten sam zawodnik co pòl temu. Widac ze wiele stracił na dynamice i sprycie.
1. Dacourt- w sumie masz rację. Jednak kiedy grał spisywał się rewelacyjnie. Z drugiej strony zbyt stary jest i powinien odejść.
2. Solari- zgadzam się.
3. Cesar- również
4. Orlandoni- Akurat on jest naszym jedynym wychowankiem w składzie. Bardzo przydatny do spełnienia wymogów UEFA. Lepiej mieć jaki 3-ego bramkarza doświadczonego zawodnika, niż 20 letniego młokosa. Pozatym szkoda marnować Alfonso. On będzie drugim bramkarzem, kiedy odejdzie Toldo.
5. Crespo- popieram. Również musi odejść. Balotelli będzie więcej grał.
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

No muszę ci przyznać racje z tym Orlandonim. Ale co do reszty mamy podobne zdanie i to świadczy ze naprawdę nie sa potrzebni ani drużynie ani kibicom.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
Shogun

Post autor: Shogun »

Cesar,Stankovic, to na pierwszy ogien, bo drewno z Lazio takie jakies nie jakie ostatnio :D
And Shepherds we shall be.

For thee, my Lord, for thee.

Power hath descended forth from Thy hand.

Our feet may swiftly carry out Thy command.

So we shall flew river forth to Thee.

And teeming with souls shall it ever be.

E Nomini Patri E Fili E Spirity Saneti.
Ulis

Ja bym dał Dekiemu jeszcze szanse.. Dobry zmiennik byłby dla Lamparda... ;P
ODPOWIEDZ