Jaka to bedzie niespodzianka Morattiego dla kibiców?
-
scozzi
z tego co kiedyś pisano to milan miał się wyprowadzić kieeeeedyś tam na swoj stadion nowy, a my mielismy mieć san siro...
-
Anonymous
Heh nie ma co dyskutowac o nowym stadionie... to tylko ktos tu na forum napomnial... to nawet nie prasowa plotka
Ta niespodzianka to napewno choidz o jakis transfer.
-
klusek
ja z jego wypowiedzi odnioslem wrazenie, ze wlasnie niekoniecznie chodzi o transfer pilkarza. heh ale moze cos mi sie przywidzialo tylko.Ljarro pisze:Jezeli chodzi o stadion, to Moratti odpowiadał na pytanie dotyczącego niespodzianek transferowych, czyli raczej nie chodzi o zmiane stadionu. Zresztą gdyby były przygotowywane jakieś działania w tej sprawie to wszedzie by o tym pisali
a Moratti cos gdzies kiedys wspominal, ze jego najwiekszym marzeniem jest budowa nowego stadionu Interu. i tak mi sie teraz przypomnialo.
moze w lecie nastapi polozenie kamienia wegielnego?
a moze poprostu Morattiemu urodzi sie syn i to ta letnia niespodzianka
-
Citka
a moze....Terry ?
albo Lampar(d)t 
-
Andy
- Kontakt:
Na pewno nie będzie to FigoDexster pisze:Bardzo możliwe że to jednak będzie Figo, bo Real podobno jest bliski pozyskania Joaquin'a (...)
-
BENIOOO
Zgadzam sie z Jaro, Andrade jest do wzięcia,sam publicznie sie wypowiedzial ze chce grac we włoszech,o Kuffurze mozemy zapomnąć, i Cassano moze przejść za nie wielką kase.
-
Felipe
- Kontakt:
Niespodzianka = Chivu oraz Cassano, ale jak niespodzianka to niespodzianka, bo o tamtych dwóch z Romy już sie mowilo, ja chciałbym Sneijdera z Ajaxu, koleś jest wzorowy, albo Robinho 
-
scozzi
skonczcie juz bo moratti sam sprostował swoją wypowiedź... zbyt wiele optymizmu chyba na forum ; )
-
Slepy
a moze Pizarro?
-
EL_CHINO
Niespodzianka= Milan spada do serie B :zwala: :yo: :twisted: 
-
Slepy
Hahahahahaha !! !! !!
-
tomasso
A ja wam mówie że to będzie Alex z PSV (Chalesa) i Mancini z Romy!!
Chciałbym jeszcze alexa z Fenerbatche (no wiecie !! ten klub z turcji )
-
Storn
Raczej jest to chyba nie możliwe zeby w jednym sezonie przyszli ci trzej piłkarze ponieważ wszyscy to brazylijczycy, a w sezonie można sprowadzic jednego gracza spoza uniitomasso pisze:A ja wam mówie że to będzie Alex z PSV (Chalesa) i Mancini z Romy!!
-
Orzeu
- Kontakt:
ale przecież można sprzedać kogoś z poza Unii i się miejsce zwalnia - gamarra, Cruz. i wtedy są 3 miejsca i Julio Cesar, Mancini i Alex

-
Kujon
- Kontakt:
Błąd
Inter może sprowadzić jednego gracza tzw "NON UE" czyli piłkarza który nie posiada paszportu żadnego paśtwa należącego do UE...
Mancini ma paszport włoski
Solari ma hiszpański
Luisao nie ma żadnego
Samuel nie ma żadnego
Alex nie ma żadnego
Więc ew jeden z tych obrońców może nas zasilić...
Inter może sprowadzić jednego gracza tzw "NON UE" czyli piłkarza który nie posiada paszportu żadnego paśtwa należącego do UE...
Mancini ma paszport włoski
Solari ma hiszpański
Luisao nie ma żadnego
Samuel nie ma żadnego
Alex nie ma żadnego
Więc ew jeden z tych obrońców może nas zasilić...
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
klusek
a Makinwa ma paszport jakiegos kraju ue?
a Julio Cesar?
Kujon, ty na 100% jestes pewny tego, ze moze przyjsc tylko jeden zawodnik non-ue, bez wzgledu na to czy Inter pozbedzie sie kogos o takim samym statusie? ja bylem o tym swiecie przekonany, ale w swietle tego co Ty napisales to moze sie okazac ze zarowno Julio Cesar jak i Makinwa posluza jako czesc jakiejs innej transakcji...
a Julio Cesar?
Kujon, ty na 100% jestes pewny tego, ze moze przyjsc tylko jeden zawodnik non-ue, bez wzgledu na to czy Inter pozbedzie sie kogos o takim samym statusie? ja bylem o tym swiecie przekonany, ale w swietle tego co Ty napisales to moze sie okazac ze zarowno Julio Cesar jak i Makinwa posluza jako czesc jakiejs innej transakcji...
-
Ljarro
Powinien byc jakis suplement do tej zasady, na przyklad ze gracz mimo ze nie ma paszportu UE, ale gra juz w Europie ileś tam lat, to jest traktowany jak gracz z UE...a moze cos takiego jest ?
-
Kujon
- Kontakt:
Niewiem jak teraz sięto przedstawia, nie orientuje się zbytnio....tak było rok temu...ale pewnie wszechwiedzący Bart będzie wiedział na 100% dobrze...więc tylko czekać aż się zjawi 
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
RoB
Ani Makinwa ani Julio Cesar nie nie mają chyba paszportu żdnego kraju UE ale Cesar jest własnością Interu więc jego się chyba nie bierze pod uwagę.
-
Paweł_FCI
- Kontakt:
moim zdaniem nie będzie to jeden piłkarz ale dwóch a może nawet trzech bo:
1. jeśli Moratti mówi, że będzie to niespodzianka to będzie to niespodzianka przez duże N
2. Inter chce jak najszybciej uzupełnić kadrę, nie potrzeba wielu zmian, lecz drobne korekty, szybko bo sezon zaczyna się wczesniej, gramy w eliminacjach i Manciniemu na rękę jest mieć pełny skład na obozach przygotowawczych, aby się zgrywali, w tamtym roku pod tym względem nie było zbyt super, ale teraz chcą to zrobić lepiej
3. Solari, Samuel ? byłoby pięknie , myślę że tych dwóch do nas przejdzie - wspomnijcie moje słowa jak owa niespodzianka będzie juz sprawą wyjaśnioną
1. jeśli Moratti mówi, że będzie to niespodzianka to będzie to niespodzianka przez duże N
2. Inter chce jak najszybciej uzupełnić kadrę, nie potrzeba wielu zmian, lecz drobne korekty, szybko bo sezon zaczyna się wczesniej, gramy w eliminacjach i Manciniemu na rękę jest mieć pełny skład na obozach przygotowawczych, aby się zgrywali, w tamtym roku pod tym względem nie było zbyt super, ale teraz chcą to zrobić lepiej
3. Solari, Samuel ? byłoby pięknie , myślę że tych dwóch do nas przejdzie - wspomnijcie moje słowa jak owa niespodzianka będzie juz sprawą wyjaśnioną
Paweł_FCI
-----------------------------------------
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
-
Bart
W sprawach mercato to ja się tak bardzo nie orientujęKujon pisze:Niewiem jak teraz sięto przedstawia, nie orientuje się zbytnio....tak było rok temu...ale pewnie wszechwiedzący Bart będzie wiedział na 100% dobrze...więc tylko czekać aż się zjawi
-
Toldo
mi sie zdaje ze to bedzie marek citko albo ovczynnikow 
-
RoB
Mi się zdaje że raczej nie.Toldo pisze: marek citko albo ovczynnikow
ps. FAJNY AVATAR :zwala:
-
Szczupac_FCI
Stawiam, że tą niespodzianką będzie Mauro Esposito z Cagliari.
-
Orzeu
- Kontakt:
a ja ci powiem że na pewno nie bedzie to esposito z Cagliari, bo jak Moratti mówi że to będzie niespodzianka to możemy spodziewać się jakiejś gwiazdy.Hesus pisze:Stawiam, że tą niespodzianką będzie Mauro Esposito z Cagliari.
bo skoro o Solarim który jest na pewno bardziej popularny mówi otwarcie, że to dobry zawodnik i jest blisko Interu to o takim esposito nie mówiłby jako o niespodziance dla kibiców bo taka niespodzianka nie wszystkim by się spodobała...

-
klusek
jakby sie go nie bralo pod uwage, to by go Inter nie wypozyczal do Chievo. proste.RoB pisze:Ani Makinwa ani Julio Cesar nie nie mają chyba paszportu żdnego kraju UE ale Cesar jest własnością Interu więc jego się chyba nie bierze pod uwagę.
a wracajac do tematu... to wiekszosc pozycji jest juz praktycznie zajeta, zostaje srodek i lewa obrona. z ostatnich doniesien wynika, ze to moze byc Samuel (w koncu transfer powyzej 20 baniek). a na lewej obronie taka niespodzianka moglby byc Cole albo Zambrotta.
mozna juz chyba powiedziec, ze kupowanie zawodnikow w czerwcu to nowy trend w lidze wloskiej.Paweł_FCI pisze: 2. Inter chce jak najszybciej uzupełnić kadrę
kto by sie tego spodziewal 2 lata temu?
-
RoB
Chodziło mi o to, że sprowadzenie Julio Cesara nie będzie brane po uwagę jako transfer piłkarza spoza UE ponieważ już jest on zawodnikiem Interu.klsmkr pisze:jakby sie go nie bralo pod uwage, to by go Inter nie wypozyczal do Chievo. proste.RoB pisze:Ani Makinwa ani Julio Cesar nie nie mają chyba paszportu żdnego kraju UE ale Cesar jest własnością Interu więc jego się chyba nie bierze pod uwagę.
-
klusek
no to ja Ci wlasnie pisze, ze Inter _nie_mogl_ kupic Julio Cesara w styczniu wlasnie dlatego, ze jest spoza ue. dlatego wypozyczyl go do Chievo i dopiero od momentu kiedy powrocil do Interu _stal_sie_jego_zawodnikiem_ a co za tym idzie 'zajal' jedno miejsce dla pilkarza spoza ue. czyli jest brane pod uwage.
-
Bart
Dwa lata temu Inter kupił w czerwcu Karagounisa, Lamouchiego i Fadigę. Nic w tym dziwnego nie było.klsmkr pisze: mozna juz chyba powiedziec, ze kupowanie zawodnikow w czerwcu to nowy trend w lidze wloskiej.![]()
kto by sie tego spodziewal 2 lata temu?
-
klusek
i czy ktos z nich wszedl do I skladu?Bart pisze: Dwa lata temu Inter kupił w czerwcu Karagounisa, Lamouchiego i Fadigę. Nic w tym dziwnego nie było.
ja mowie o transferach za_duze_pieniadze; kupowanie pilkarzy, ktorzy mieli stanowic trzon druzyny (na przyklad Cannavaro, Crespo albo Nesty do Milanu) i takie transfery robiono kiedys pod koniec mercato. i mi to nie przypomina obecnej sytuacji, kiedy praktycznie brakuje tylko podpisow pilkarzy (mam nadazieje, ze sie nie myle
PS. patrz czesciej na usmieszki