Napastnik w zimowym okienku transferowym.
-
Matios
Odp: Napastnik w zimowym okienku transferowym.
Mysle, ze zarowno Cassano jak i Toni to zle opcje. Cassano znany jest ze swojego charakteru a pilkarzem na miare wygrania LM nie jest. Co do Toniego to swoje 5 minut on juz mial. Ja bym byl np za sprowadzeniem L. Suareza. Napastnik, ktory potrafi tez cofnac sie po pilke i konstruowac akcje i to on moze byc przyszloscia pilki.
-
Kamikaze
A ja jestem za Goranem Pandevem .. miałby do nas dołączyć za darmo wiec uwazam do za bardzo dobry ruch naszaego klubo. Co do Toniego to jestem na nie bo niestey jego wiek nie pozwalaz zeby był zawsze w dobrej formie ....
-
NeraZ
- Kontakt:
Popieram Matiosa... L. Suarez byłby strzałem w 10 a nie jakiś przeciętny macedończyk który potyka się o własne nogi ... bądzmy poważni !!
BLACK BLUE - BiG PoWer
-
kjuska
No właśnie bądźmy poważni ! Luis Suarez jest zawodnikiem na lige holenderską! Będzie z nim to samo co z Huntelaarem. Moim zdaniem wyróżnia się on tylko na tle słabych przeciwników jakich bez wątpienia ma w Eredivisie. Z dwójki Suarez-Pandev zdecydowanie wybieram Gorana.
Against Modern Football

-
Matios
Pandev nie wyroznia sie na zadnym tle;) A tak serio to uwazam, ze Pandev nic nam by nie dal. Natomiast w przypadku Suareza byloby to bardzo mozliwe, ale to tylko spekulacje..
-
kjuska
Na Suareza trzeba pewnie wyłożyć około 30 baniek...
Against Modern Football

-
Matios
Pewnie i tak, ale wydaje mi sie, ze jezeli Inter ma juz sprowadzac jakichs pilkarzy to niech to beda pilkarze, ktorzy nas naprawde wzmocnia, a nie jakies "zapchaj dziury"..
-
g0raFCI
Dokładnie, ale kogo? Ja mówie kasaa na stół i David Villa!
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Matios
No Villa to chyba troche za wysoko i wydaje mi sie, ze teraz potrzebujemy bardziej kreatywnych pomocnikow niz napastnikow..
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Moratti napewno nie zdecyduje sie na wyłożenie hop siu 30 baniek (jak nie wiecej) na Ville czy Suareza. To nie manager. Kombinuje sie by kupic jak najlepszy towar i jak najmniej za niego zaplacic. Gadanie typu ze Cassano jest znany ze swojego charakteru sa tak samo żałosne jak w przypadku Ibry a ten u nas grał u stanowił o sile zespołu. Miał swoje humory jak wiekszosc gwiazd ale taka są już pilkarskie realia. To co do mnie trafia w przypadku Cassano to przedewszystkim jego uniwersalizm oraz ogrania w Serie A a co za tym idzie mniejsze prawdopodobienstwo niepowodzenia. Nie łudżmy się tym ze pozyskamy w styczniu i napadziora i kreatywnego pomocnika. Dobrze bedzie jak kupimy kogos wogole. Cassano bylby ui wartosciowym wzmocnieniem w ataku a z braku laku moglby i grac w pomocy badz skrzydle.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Biggie Smalls
-
glinek
Tak samo myślałem jak do nas przychodził Mancini, że chłop jest ograny w Serie A, a co z tego wyszło to wszyscy wiemy.PepeBergomi pisze: To co do mnie trafia w przypadku Cassano to przedewszystkim jego uniwersalizm oraz ogrania w Serie A a co za tym idzie mniejsze prawdopodobienstwo niepowodzenia.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Tylko nie wszyscy sie orientuja ze Mancini juz za czasów gry w Romie był zwodnikiem bardzo chimerycznym. Potrafił rozegrac jeden swietny mecz by pozniej zagrac 5 słabiutkich.glinek pisze:Tak samo myślałem jak do nas przychodził Mancini, że chłop jest ograny w Serie A, a co z tego wyszło to wszyscy wiemy.PepeBergomi pisze: To co do mnie trafia w przypadku Cassano to przedewszystkim jego uniwersalizm oraz ogrania w Serie A a co za tym idzie mniejsze prawdopodobienstwo niepowodzenia.
Biggie Smalls
Biggie Smalls
-
Nen
Niektórzy chyba nie rozumieją tematu "Napastnik w zimowym oknie"... w styczniu nie ma praktycznie wyboru a Moratti nawet na Toniego i Pandeva sie krzywi. Więc z Suarezami i Villami to w Inter Fiction dziale możecie podyskutować.
God protect me
-
g0raFCI
Niby tak ale ktoś pisał wcześniej żeby wziąć kogokolwiek, aby upchnąć w dziurę... Mamy Manciniego i Quaresme, starczy niewypałów...
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
mati01000
tylko RQ7 i mancini na 90% odejdą od nas zimą lub zostaną wyporzyczeni do zakończenia sezonu ! więc trzeba kupić jakiegoś dobrego niedrogiego napastnika
-
MiRas.
- Kontakt:
No to albo niedrogi, albo dobry.. jedno z dwóch, połączenie takiego napastnika jest mało prawdopodobne, tym bardziej, że dobrze byłoby znaleźć kogoś, kto jeszcze mógłby pograć w LM.mati01000 pisze: dobrego niedrogiego napastnika
I śmieszy mnie wołanie o Ville, Aguero, czy innych, tym bardziej, że przed nami zimowe okienko transferowe, a nie letnie.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Andy
- Kontakt:
Na pewno ktoś taki by się przydał,który potrafiłby przynajmniej na ten okres kiedy nie będzie Eto'o godnie go zastąpić
..nie wiem kogo moglibyśmy pozyskać..Moratti mówił ostatnio że nie będzie starał się o nikogo..bo nikt nie jest nam potrzebny..troche dla mnie to jest dziwne..pomimo..że w napadzie mamy zaledwie Milito..Balotelliego i Suazo (Arnautovic raczej jest już skazany na opuszczenie klubu z Mediolanu).
Jakiś zmiennik Sneijdera i na pewno jakiś napastnik by się nam przydał..kto ?! W tej chwili ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie
..pojawiają się nazwiska typu:Toni..Pandev..
Dla mnie zimowe okno transferowe będzie jedną wielką niewiadomą..ciężko jest przewidzieć co wymyśli Moratti 8)
Jakiś zmiennik Sneijdera i na pewno jakiś napastnik by się nam przydał..kto ?! W tej chwili ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie
Dla mnie zimowe okno transferowe będzie jedną wielką niewiadomą..ciężko jest przewidzieć co wymyśli Moratti 8)
-
IlCapitano
Nie wierzę, że do Interu nikt w styczniu nie dołączy. Moratti widzi na kogo trafiliśmy i zapewne postara się o napastnika. Przecież Pandev jest do wyjęcia praktycznie za darmo, a umiejętności ma fantastyczne. Gorzej ze zmiennikiem dla Sznajdersa, bo ten cały Ederson to mnie nie przekonuje, nigdy w życiu go nie widziałem w żadnym meczu. Pojawiają się jakieś plotki z Hamsikiem, ale wątpię w jego transfer w styczniu. To tak samo realne jak wyżej wspomniani Villa, Aguero i inne FM-owe wynalazki. Najbardziej prawdopodobny jest Candreva, ale czy wart jest on 18 milionów? Poza tym to nie jest pozycja Sneijdera, bardziej Thiago Motty.
-
Biały
Moim zdaniem ostatecznie zawita do nas Pandev. Słowa Morattiego trzeba traktować mimo wszystko z przymrużeniem oka, bo już nie takim transakcjom zaprzeczał 
Co do ofensywnego pomocnika, to ciężko zimą kupić wartosciowego piłkarza. Ci którzy prezentują jakiś przyzwoity poziom, nadal grają w pucharach i ciężko przypuszczać, aby opuszczali swoje kluby, kiedy na wiosnę będą mieli szanse walczyć o trofea. Jedyne nazwisko, jakie przychodzi mi do głowy to ten nieobliczalny Hamsik, ale Napoli chce za niego 25-30 mln, a takiej kasy Moratti na pewno nie zainwestuje (chyba, że zrobiliby podobnie jak z Genua, czyli zapłata w piłkarzach).
Co do ofensywnego pomocnika, to ciężko zimą kupić wartosciowego piłkarza. Ci którzy prezentują jakiś przyzwoity poziom, nadal grają w pucharach i ciężko przypuszczać, aby opuszczali swoje kluby, kiedy na wiosnę będą mieli szanse walczyć o trofea. Jedyne nazwisko, jakie przychodzi mi do głowy to ten nieobliczalny Hamsik, ale Napoli chce za niego 25-30 mln, a takiej kasy Moratti na pewno nie zainwestuje (chyba, że zrobiliby podobnie jak z Genua, czyli zapłata w piłkarzach).
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
MiRas.
- Kontakt:
O zmiennika dla Sneijdera będzie ciężko latem, a co dopiero teraz, zimą. Z kolei jeśli chodzi o napastników, to Pandev wydaje się być rozsądnym posunięciem, chociaż to jakby nie było też taki trochę kot w worku. Bez gry przez ostatnie pół roku. Równie dobrze może do nas przyjść i grać wyśmienicie, a równie dobrze, może być drugim klaunem na miarę Manciniego, jednak nie jest to zawodnik drogi i można zaryzykować sprowadzeniem go.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Magiq
Dla mnie jedyna opcja jest Pandev,zawodnik ktory spokojnie moze wystepowac jako partner Milito (pod nieobecnosc Eto'o) a takze grac w 4-3-3.Trenasfer Toniego odpada z prostej przyczyny a mianowicie po powrocie Eto'o to nadal kamerunczyk z Milito beda tworzyc pare naszych napastnikow a Toni siedzacy na lawce to tylko same problemy(podobne do tych jakie stwarza w Bayernie).Jezeli nie Pandev i nadal bedziemy pomijac napastnikow primavery to jest opcja aby znowu kogos wypozyczyc tak jak Arne ale czy to ma sens?
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
Omen
Choć Pandev był kilka miesięcy bez gry chyba rzeczywiście wydaje się najlepszym rozwiązaniem choć Toni to Włoch ale mógłby sprawiać problemy po powrocie Eto'o.Nie mniej myślę że jednak ktoś z tej dwójki dołączy i pomoże także w meczach z Chelsea
-
Nen
Co do napastnika, to nie wiem czemu nie zdecydujemy się na Destro. Przecież Eto nie będzie na góra 5 meczach, to nie jest jakaś niewyobrażalna liczba. Ale jeżeli już to Pandev.
Natomiast jeśli chodzi o partnera dla Sneijdera, to byłoby fajnie gdyby nasi pomyśleli znowu o Keisuke Hondzie, którym interesowaliśmy się w lecie. Jak zmiennik byłby idealny ma 23 lata i dużo kosztował nie będzie. Sprawdziłem jego poczynania w tym sezonie i w Venio jest w tej chwili najskuteczniejszym strzelcem, z licznikiem 6 bramek co jak na rozgrywającego jest wynikiem bardzo niezłym. (Arna, który niby ma być drugim Ibrą strzelił 7 w calym sezonie...)
Kupując Honde i Pandeva a pozbywając się naszego złomu w postaci Manciniego Suazo Arnautovica (Quaresmy?) i przede wszystkim Vieiry wyjdziemy finansowo na plus a sportowo na duży plus.
Natomiast jeśli chodzi o partnera dla Sneijdera, to byłoby fajnie gdyby nasi pomyśleli znowu o Keisuke Hondzie, którym interesowaliśmy się w lecie. Jak zmiennik byłby idealny ma 23 lata i dużo kosztował nie będzie. Sprawdziłem jego poczynania w tym sezonie i w Venio jest w tej chwili najskuteczniejszym strzelcem, z licznikiem 6 bramek co jak na rozgrywającego jest wynikiem bardzo niezłym. (Arna, który niby ma być drugim Ibrą strzelił 7 w calym sezonie...)
Kupując Honde i Pandeva a pozbywając się naszego złomu w postaci Manciniego Suazo Arnautovica (Quaresmy?) i przede wszystkim Vieiry wyjdziemy finansowo na plus a sportowo na duży plus.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 14:39 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
ZanettiCK
- Kontakt:
Vieire rzeczywiście trzeba się pozbyć- przyspawany do ławki (coraz rzadziej nawet na ławce), a skoro ktośgo tam jeszcze chce...
A co po partnera Eto'o- wg mnie nie powinna to być gwiazda. Mamy Balotellego, mamy Milito, więc może to być napastnik drugiej kategorii, jedynie na ławkę. Ciekawym pomysłem mogło by być np. wypożyczenie.
A co do partnera Sneijdera- ja bym tutaj nie żałował gotówki i postarał się o Hamsika. Kto wie, może urośnie nam drugi Recoba
A co po partnera Eto'o- wg mnie nie powinna to być gwiazda. Mamy Balotellego, mamy Milito, więc może to być napastnik drugiej kategorii, jedynie na ławkę. Ciekawym pomysłem mogło by być np. wypożyczenie.
A co do partnera Sneijdera- ja bym tutaj nie żałował gotówki i postarał się o Hamsika. Kto wie, może urośnie nam drugi Recoba
"Si Deus pro nobis, quis contra nos?"
św. Paweł z Tarsu
św. Paweł z Tarsu
-
Omen
Hamsik czy Cassano to moje największe marzenie...Ale po co nam Honda ??Już mamy nie wypał z Arnautoviciem.
-
g0raFCI
Cassano to piłkarz coś jak Quaresma, w swoim klubie jest GIt, a po transferze klapa !
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
mati01000
Albo TSO da pograć Milito-Suazo Milito-Balotelli albo z Arnautoviciem lepiej teraz zaoszczędzić aby latem kupić kogoś dobrego !
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Mo rzeczywiscieinterista8 pisze: Cassano to piłkarz coś jak Quaresma, w swoim klubie jest GIt, a po transferze klapa !
Biggie Smalls
Biggie Smalls
-
g0raFCI
Według mnie Cassano jest za słaby na większe kluby, choć teraz Inter nie doskakuje do pięt dla Realu, Barcy , Red Devils czy nawet Bayern by nas pocisnął
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Nen
Tak zwłaszcza Bayern który nie może sobie poradzić w Niemczech. Wyszedł rzutem na taśmę po meczu z Juve, które pokaz futbolu dało wczoraj. Natomiast Real pokazał z Milanem i własnym trzecioligowcem jak bardzo jest królewski. Jeśli do kogoś mamy czuć respekt to tylko Chelsea ManU i Farsa. A i ich da się pokonać, tylko trzeba w to uwierzyć. Nie przesadzajcie.
God protect me