hmmm... coś mi mówi MSI... nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakas agencja w wielkiej brytani od kart zawodników czy coś takiegoWiniar pisze:no i mówi się, że ma jakieś udziały w Corinthians... tzn. chyba 15% udziałów firmy, która jest sponsorem Corinthiansmati pisze:heh przy tym dominowani europy miał trochę szczęścia... co do ilości klubów to naliczyłem troche więcej: Czelsi, CSKA, DEPORTIVO ALAVES
można by jeszcze częściowo zaliczyc PSV Einhoven, które jest praktycznie rezerwami Czelsi (Romek posiada pierowokup każdego zawodnika PSV), Niedługo niewykluczone, że także River Plate i Brescia będą po części własnością Romka... pamietam, że w grę wchodziły jeszcze jakieś kluby ale tego tyle było, ze już pozapominałem
(firma ta sie zwie bodajże MSI ).
Inter pozyskał Edersona!!!???
-
mati
-
Scpn
Czelsi - ok. CSKA - no, powiedzmy. Za to Deportivo Alaves, Romek jeszcze z tego co wiem, nie kupil. Owszem, przymeirza sie do tego, ale Alaves jeszcze nie jest Romka.mati pisze:heh przy tym dominowani europy miał trochę szczęścia... co do ilości klubów to naliczyłem troche więcej: Czelsi, CSKA, DEPORTIVO ALAVES
![]()
Hę? To w takim razie Roman, jest walscicielem PIŁKARZY PSV, a nie samego klubu...można by jeszcze częściowo zaliczyc PSV Einhoven, które jest praktycznie rezerwami Czelsi (Romek posiada pierowokup każdego zawodnika PSV),
Niedługo niewykluczone (Niedługo niewykluczone, że także River Plate i Brescia będą po części własnością Romka...
-
Bart
Hmm... Abramowicz i Brescia... moze by go tak Koźmiński zagadał i zrobili z Górnika Chelsea? 
-
mati
Co do PSV wiadomo, że klub należy do Phillipsa, ale skoro Romek ma pierwokup wszystkich piłkarzy to patrząc z aspektu sportowego klub jest częściowo w jego rękach
-
BartFCI
Ostatnio na stronce www.lechsport.pl pojawił się oto ten news :
16-01-2005-16:59
Ederson w Nicei
Brazylijczyk Honorato Campos Ederson zasilił ekipę Nicei na zasadzie półrocznego wypożyczenia z ojczystego Juventude.
Utalentowany pomocnik przed dwoma laty świętował z kolegami z kadry U-17 mistrzostwo świata. Teraz sprawdzi swoje umiejętności na francuskich boiskach.
autor: Michał Gaweł
źródło: własne
Narazie nic nie piszą , że po tym półrocznym wypożyczeniu ma przejść do nas , więc narazie nie będe się zachwycał młodym Brazylijczykiem i poczekam na ostateczne decyzje. Może to być kolejna plota mediów , że Ederson zasili nasze szeregi....
16-01-2005-16:59
Ederson w Nicei
Brazylijczyk Honorato Campos Ederson zasilił ekipę Nicei na zasadzie półrocznego wypożyczenia z ojczystego Juventude.
Utalentowany pomocnik przed dwoma laty świętował z kolegami z kadry U-17 mistrzostwo świata. Teraz sprawdzi swoje umiejętności na francuskich boiskach.
autor: Michał Gaweł
źródło: własne
Narazie nic nie piszą , że po tym półrocznym wypożyczeniu ma przejść do nas , więc narazie nie będe się zachwycał młodym Brazylijczykiem i poczekam na ostateczne decyzje. Może to być kolejna plota mediów , że Ederson zasili nasze szeregi....