Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
-
Jeremy
Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
A ja sadze ze Deki mimo wszystko nas opusci i jesli mialby przyjsc za niego np. Lampard to niech odchodzi nie bede mial do nikogo o to zalu
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Mora
- Kontakt:
Z pewnością ostatni sezon nie był udany dla Stankovicia ,ale nie chciałbym ,aby Deki opuścił Inter.Serb na pewno nie zapomniał jak się gra w piłkę.Odejść według mnie powinni (tu chyba nie będzie zaskoczenia):Solari, Cesar ,Dacourt i...Suazo ,który co prawda strzelił kilka bramek w minionym sezonie ,ale jakoś mnie do sibie nie przekonał.Pozostanie w Interze Crespo byłoby chyba bardziej pożyteczne dla zespołu.Inna sprawa ,że Mourinho raczej nie jest wielkim sympatykiem talentu El Polacco 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Ulis
No właśnie w tej sprawie to różnie może być, bo przecież pracowali razem w Chelsea, ale z drugiej strony pamiętamy że Jose dał zielone światło Hernanowi na wypożyczenie do Milanu, z tym że Mourinho był niechętny na definitywny transfer Crespo do Milanu, czy gdziekolwiek - poprostu chciał go potem w Chelsea. No ale potem każdy wie gdzie trafił HernanMora pisze: Inna sprawa ,że Mourinho raczej nie jest wielkim sympatykiem talentu El Polacco![]()
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Dominik
Stankovic bo ostatni sezon ma nieudany.
Solari wygasa mu kontrakt z nami i dobrze, bo i tak siedział na ławie i się marnował.
Solari wygasa mu kontrakt z nami i dobrze, bo i tak siedział na ławie i się marnował.
FORZA INTER!!!
-
Jeremy
Coraz blizej rozpoczecia przygotowan to coraz wiecej informacji o tym kto odejdzie,kto przyjdzie. Mowiac krotko - Solari i Cesar odchodza na 100%. Natomias co do pozostalych graczy to sadze ze bedzie to Deki,Burdisso ( w rozliczeniu za Manciniego) i Crespo. Co do Dacourta i Rivasa o ktorcyh mowilo sie odejsciu sadze ze mimo wszystko Inter ich jeszcze nie sprzeda.
Sig by Kropasz
Thx
-
kibix
Cesar-stary, i zamiast niego mógłby np. ktoś z pirmavery się ogrywać
Stankovic-ale on tylko tak pól na pół, zależy czy będzie grał tak jak w ostanim sezonie czy jak w tym wcześniejszym
Materazzi-stary i już nigdy raczej nie będzie grał tak jak w sezonie 06/07
Burdisso-on tak na 50% bo jeżeli nie będzie popełniał strasznych błędów i nie łapał głupio kartek to może się jeszcze przydać
Crespo-stary i za słaby na Inter
Stankovic-ale on tylko tak pól na pół, zależy czy będzie grał tak jak w ostanim sezonie czy jak w tym wcześniejszym
Materazzi-stary i już nigdy raczej nie będzie grał tak jak w sezonie 06/07
Burdisso-on tak na 50% bo jeżeli nie będzie popełniał strasznych błędów i nie łapał głupio kartek to może się jeszcze przydać
Crespo-stary i za słaby na Inter
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Jeremy
Watpie aby Inter chcial ryzykowac i sprzedawac dwoch srodkowych obroncow. Jesli juz to niech najpierw przyjdzie nastepca chociaz jednego z nich np.Carvalho.
Sig by Kropasz
Thx
-
Omen
Stanko,Burdisso,Cesar, Solari,Dacourt. Chociaż Dekiego jeszcze bym może nie usuwał całkowicie z drużyny i zaufał mu .
-
groch
Burdisso, Burdisso, Burdisso i jeszcze raz BURDISSO!! moze jeszcze Cesar...
-
krzysztof
Hernan Santiago Solari, Olivier Dacourt , Cesar , Hernan Crespo , David Suazo ( można by go sprzedać, wrócił Adriano, Balotelli, tez by się mógł więcej ogrywać, w pierwszym składzie, bo to przyszłość Interu, chociarz Adriano, tez by możne sprzedać, a kupic jakiegos młodego napsatnika z brazylii, bo On juz nie wróci do takiej formy, jaka prezentował kilka lat temu
.
-
gRim
bramkarze: Toldo ( za stary)
obrońcy: Burdisso badz Samuel obydwoje nie za bardzo sie spelnili moim zdaniem...z tym ze burdisso gral w reprezentacji regularnie noi jest mlodszy wiec mozna jeszcze dac mu szanse...
pomocnicy: cesar(ten transfer to pomylka w ogole jakas....
), Dacourt ( 3 def pomocnikow....for what?...)Solari(niepotrzebnie wydawane co roku pieniadze...nie sprawdzil sie niestetty bo w realu gral elegancko...)
napastnicy: crespo i suazo za brak skutecznosci, Cruz...moim zdaniem to jest beztalencie...i nei wiem co i kogo w zarzadzie interu skusilo na ten transfer..(i pewnie za to dostane bury od wszytkich zwolennikow sprzedazy Adriano)
Co do Dekiego to bym go pozostawil, defakto zarabiscie smigal na lewej flance w zeszlych sezonach, w tym meczyla go kontuzja non topper....a dodatkowo od bidy moze grac jako ofensywny pomocnik
obrońcy: Burdisso badz Samuel obydwoje nie za bardzo sie spelnili moim zdaniem...z tym ze burdisso gral w reprezentacji regularnie noi jest mlodszy wiec mozna jeszcze dac mu szanse...
pomocnicy: cesar(ten transfer to pomylka w ogole jakas....
napastnicy: crespo i suazo za brak skutecznosci, Cruz...moim zdaniem to jest beztalencie...i nei wiem co i kogo w zarzadzie interu skusilo na ten transfer..(i pewnie za to dostane bury od wszytkich zwolennikow sprzedazy Adriano)
Co do Dekiego to bym go pozostawil, defakto zarabiscie smigal na lewej flance w zeszlych sezonach, w tym meczyla go kontuzja non topper....a dodatkowo od bidy moze grac jako ofensywny pomocnik
I Am What I Am And I Love This Game!

-
Kropasz
- Kontakt:
Ty chcesz sprzedać Toldo i Samuela? A Cruz to beztalencie? Widziałeś poprzedni sezon w wykonaniu Interu? Toldo to super rezerwowy, który w niejednym klubie mógłby grac w pierwszym składzie. Samuel i Cordoba to byli nasi najlepsi obrońcy w poprzednim sezonie. Natomiast Cruz to drugi strzelec w klubie i w dodatku nie narzeka na rolę rezerwowego - ideał. Więc przemyśl następnym razem, zanim się wypowiesz, ok?
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Jaszczu91
Jest wielu kandydatów. Juz napewno żegnamy sie z Solarim, Recoba, Manichem i Cezarem Bardzo sie z tego cieszę!:-)
pozbył bym sie jeszcze Dacourta, Crespo, BURDISSO i ewentualnie Stańkovicia ale tylkło wtedy gdy wypala transfery Lamparda i Quaresmy
pozbył bym sie jeszcze Dacourta, Crespo, BURDISSO i ewentualnie Stańkovicia ale tylkło wtedy gdy wypala transfery Lamparda i Quaresmy
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
IlCapitano
Sorry ale widać, że jesteś nowy.. oglądałeś choć jeden mecz Interu w pierwszej części sezonu w którym grał Samuel? Albo choć jeden mecz Coppa Italia w którym bronił Toldo? Sądzą, że chyba nie, skoro piszesz takie głupoty.gRim pisze: bramkarze: Toldo ( za stary)
pomocnicy: cesar(ten transfer to pomylka w ogole jakas....), Dacourt ( 3 def pomocnikow....for what?...)Solari(niepotrzebnie wydawane co roku pieniadze...nie sprawdzil sie niestetty bo w realu gral elegancko...)
Co do Dekiego to bym go pozostawil, defakto zarabiscie smigal na lewej flance w zeszlych sezonach, w tym meczyla go kontuzja non topper....a dodatkowo od bidy moze grac jako ofensywny pomocnik![]()
-
gRim
Napisalem ze Toldo bo jest za stary i tak tez uwazam, a nie ze jest za slaby bo z wloskich bramkarzy wlaśnie Toldo lubie najbardziej, i nie sadze zeby podobalo mu sie siedzenie na lawce. Co do Cruza to go po prostu nie lubie i nie widze w nim jakichs specjalnych umiejetnosci. I tez juz jest po 30. Samuel to kolejny obronca ktory mlody nie jest...nie pamietam juz czy 29 czy 30 lat, a najlepszy okres to on mial w Romie. Potem to juz w dol lecial. Sory ale takie jest moje zdanie ze nie warto inwestowac w starych pilkarzy, tylko w mlodziez a juz szczegolnie w naszym przypadku we Wloska mlodziez. I mozecie tu na mnie psy wieszac za to ze chcialbym sprzedac waszych ulubiencow, ale Euro pokazalo ze takie druzyny jak Wlochy czy Francja oparte na starych dobrych wyjadaczach co to maja tyle doswiadczenia ze mecze sie same wygrywaja nic nie zwojowaly. A najlepeij graly druzyny Rosji, Holandii i Hiszpanii ktore oparly swoj sklad na mlodych zawodnikach. Tu nie chodzi o ze nie doceniam tego co zrobili ( oprocz Cruza...) tylko patrze perspektywicznie. A przykladem jest tez Manchester, ktory postawil na mlodziez i wygral LM 
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, 12:24 przez gRim, łącznie zmieniany 1 raz.

-
IlCapitano
Już 2 lata siedzi na ławce i jakoś nie robi problemów...gRim pisze: Napisalem ze Toldo bo jest za stary i tak tez uwazam, a nie ze jest za slaby bo z wloskich bramkarzy wlaśnie Toldo lubie najbardziej, i nie sadze zeby podobalo mu sie siedzenie na lawce.
Coś Ty się tak tego Cruza uczepił?! Po Ibrze jest drugim strzelcem minionego sezonu,a w poprzednich spisywał się równie wspaniale.gRim pisze: Tu nie chodzi o ze nie doceniam tego co zrobili ( oprocz Cruza...) tylko patrze perspektywicznie.
-
Filip©
- Kontakt:
Samuel przedłużył miesiąc temu kontrakt chyba do 2010 ... Więc go raczej nie sprzedadzą...
-
KamilZ
Trudno, żeby mieli Samuela sprzedawać... Wróci i Cordoba to razem będą znowu wymiatać
.
;]
-
Kropasz
- Kontakt:
Owszem Toldo jest stary i temu nie można zaprzeczac, ale podam ci pewien przykład. Van der Sar ma 38 lat i jest pierwszym bramkarzem w Manchesterze. tym Manchesterze, który wygrał Ligę Mistrzów. I uprzedzam pytanie: tak, uważam, że Toldo nie jest gorszym bramkarzem od Holendra. Co do Samuela: błagam obejrzyj mecze Interu w pierwszej połowie sezonu i wyciągnij wnioski. Teraz Cruz: Chcesz sprzedac drugiego strzelca w zespole, a zostawic takiego Crespo, który strzelił w lidze porażające siedem(!) goli? Rozumiem, że go nie lubisz, ale to nie powód żeby sprzedawac piłkarza. Ja np. nie lubię Vieiry, ale patrząc obiektywnie to dobry defesnywny pomocnik.
गांजा
Koniec świata
Koniec świata
Four little goblins, trapped by the sea.
-
Mora
- Kontakt:
...ze starym ,spleśniałym i zgrzybiałym van der Sarem w bramce.Posiadanie zawodników młodych nie gwarantuje sukcesu w LM.W 2007 roku Puchar Europy zdobył Milan, w którym grali niemal sami starcy ,z których śmiała się cała Europa...Inzaghi ,który jest mniej więcej w wieku Cruza (może nawet starszy ,nie chce mi się sprawdzaćgRim pisze: A przykladem jest tez Manchester, ktory postawil na mlodziez i wygral LM![]()
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
gRim
Ja wyrazilem swoje zdanie wy macie inne. Spoko ja to akceptuje. Zobaczymy co sie stanie. Nie wazne kto bedzie mial racje, wazne zeby w sezonie 2008/2009 Inter zdobyl najlepiej potrojna korone, a przede wszystkim wygral cos poza krajowym podworkiem 

-
Dzonyy
Manchester to moim zdaniem kiepski przykład stawiania na młodież
Nani i Anderson jakoś nie odgrywali kluczowych ról w tym sezonie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
kcpwwa
Tak po prawdzie,to ManU sklada sie z mlodych i starych wiec pisanie,ze tam postawiono na mlodych jest srednio trafione.W klatce VdS; w obronie Ferdinand Brown i Silvestre (wszyscy trzej kolo 30 lat) i dwoch mlodszych- O'Shea i Vidic. W pomocy jest jeszcze wieksza amplituda,bo wiekowo waha sie miedzy '73 (Giggs) a '88 (Anderson). Jedynie napastnikow maja mlodych,ale srednia "starosc" zespolu nie jest tak niska,jak mogloby sie wydawac.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
glinek
Jak Walter Samuel ma 29 czy 30 lat to jak na obrońce jest dobrym wiekiem
jeszcze z 5/6 lat może pograć śmiało na najwyższym poziomie, ważne żeby mijały naszych piłkarzy kontuzje a nie tak jak to było w tym sezonie.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
-
Lamatico
- Kontakt:
Wszyscy piszecie, że Cruz drugi strzelec ostatniego sezonu. Chciałbym przypomnieć, że dwa sezony temu to Cruz był również drugim strzelcem (jeśli się mylę to poprawcie), a w sezonie 2005/06 Cruz był najlepszym strzelcem w klubie. Cze można nazwać go beztalenciem? W piłce licza sie bezproduktywne dryblingi i sztuczki czy bramki? Odpowiedz sobie na to pytanie sam... Rozumiem, że można nie lubić jakiegoś zawodnika... Ja tak mam z Cesarem, który juz od nas odszedł, ale gdy na poczatku sezonu poczynał sobie dobrze to mu kibicowałem, bo grał dla dobra drużyny...
Nie można nazywac "beztalenciem" zawodnika, który regularnie od conajmniej trzech sezonów jest w czołówce strzelców jednej z najlepszych lig świata, w której priorytetem jest defensywa.
Nie można nazywac "beztalenciem" zawodnika, który regularnie od conajmniej trzech sezonów jest w czołówce strzelców jednej z najlepszych lig świata, w której priorytetem jest defensywa.
-
kcpwwa
I chyba nic wiecej do dodania w sprawie Cruza.. Ja mam takie samo zdanie 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Nen
Myślę że kolejnymdowodem potwierdzajacym klase Cruza jest fakt zainteresowania Barcy naszym graczem. Wiedza że warto wydać kilka milionów za 15 goli w sezonie...
God protect me
-
kibix
Samuela nie można sprzedać. przecież przed kontuzją wymiatał aż miło. oby tylko nie było z nim jak z Matrixem. Cruza tak samo nie bo w każdym sezonie to jeden z naszych najlepszych strzelców, często ratuje nam tyłek więc nie widze powodu aby go sprzedać. Matrixa bym sprzedał bo niego chyba nic nie będzie. Crespo tez powinien odejść.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Pablusso
W momencie kiedy Cesara juz w Interze nie ma, mam wielki dylemat odnosnie graczy, ktorych mozna sprzedac. Osobiscie uwazam, ze Crespo juz sie nie wzniesie na wyzyny, a z kazdym kolejnym miesiacem na karku bedzie slabszy, wiec nie plakalbym za nim.
Jezeli chodzi o Cruza... tu jest juz inna bajka. Gosc ma talent do strzelania bramek z niczego. Gra slabo a mimo to potrafi cos ustrzelic. Ale jakbym musial wybierac czy on czy Suazo, to wolalbym postawic na Honduranina. Glownie ze wzgledu na wiek. Cruz juz tez wiecej dac nie moze, a Suazo jest duzo mlodszy, szybszy, bardziej przebojowy. Nie dostawal w poprzednim sezonie za duzo szans, wiec nie mogl tez sie specjalnie wykazac. Kolejna sprawa, ze Cruz niedlugo tez bedzie juz konczyl gre na najwyzszym poziomie i znow bedziemy musieli szukac napastnika...
Jezeli chodzi o Cruza... tu jest juz inna bajka. Gosc ma talent do strzelania bramek z niczego. Gra slabo a mimo to potrafi cos ustrzelic. Ale jakbym musial wybierac czy on czy Suazo, to wolalbym postawic na Honduranina. Glownie ze wzgledu na wiek. Cruz juz tez wiecej dac nie moze, a Suazo jest duzo mlodszy, szybszy, bardziej przebojowy. Nie dostawal w poprzednim sezonie za duzo szans, wiec nie mogl tez sie specjalnie wykazac. Kolejna sprawa, ze Cruz niedlugo tez bedzie juz konczyl gre na najwyzszym poziomie i znow bedziemy musieli szukac napastnika...

sig by Orzeu
-
Lamatico
- Kontakt:
Zainteresowanie Barcelony też, ale powołania do reprezentacji nie byle kogo, bo Argentyny to jest juz coś.Nen pisze: Myślę że kolejnymdowodem potwierdzajacym klase Cruza jest fakt zainteresowania Barcy naszym graczem. Wiedza że warto wydać kilka milionów za 15 goli w sezonie...
Jak dla mnie to na chwilę obecną Crespo powienien odejść...