Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
-
Jaszczu91
Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
Ja tez bym zrezygnował z Crespo. Ma najlepsze momenty kariery za sobą i juz raczej tego nie zmieni.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
snowman
- Kontakt:
wg mnie Crespo out i chyba tyle wystarczy patrzac na nasza kadre
nie rozumiem dlaczego niektorzy chca odejscia Burdisso - nie gra moze duzo ale z pewnoscia zasluguje zeby znalesc sie w skladzie na przyszly sezon chociazby dlatego ze regularnie jest powolywany do reprezentacji
nie rozumiem dlaczego niektorzy chca odejscia Burdisso - nie gra moze duzo ale z pewnoscia zasluguje zeby znalesc sie w skladzie na przyszly sezon chociazby dlatego ze regularnie jest powolywany do reprezentacji
-
Ulis
Gdyby tak ustalać skład to Suazo grałby w Interze dopóty-dopóki grałby w reprezentacji.. ;] I wiele innych przykładów można by wymieniać. To żaden argument. Jeśłi miałbym wybierać z dwójki Rivas/Burdisso wybrał bym Rivasa. Jeśli miałbym decydować o losach Burdisso, zostawiłbym go tylko ze względu na ławe. Mourinho to jednak nie Ja i podejrzewam, że nie potrzebuje Nicolasa nawet na ławie.snowman pisze: ale z pewnoscia zasluguje zeby znalesc sie w skladzie na przyszly sezon chociazby dlatego ze regularnie jest powolywany do reprezentacji
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Kermitt
Ulis, porównanie średnio dobre, bo ... reprezentacja Argentyny a Hondurasu to dwie inne bajki. Ale pomimo jestem za tym żeby Suazo otrzymał jeszcze jedną szanse. Zasługuje na nią o wiele bardziej od Adriano.
-
Jaszczu91
Dacourt jest jeszcze piłkarzem Interu? Wydawało mi sie ze sie z nami pożegnał ale teraz jak ogladalem taki program na włoskim kanale to pokazywali całą kadrę i Dacourt na niej byl? Ja bym sie go pozbył.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Piekarz
Suazo zasługuje na drugą szansę? On jeszcze nie zdążył zużyć tej pierwszej. W meczach, w których grał, grał naprawdę nieźle, Inter wygrał zdecydowaną większość meczów, w których Suazo grał od pierwszej minuty. Szkoda tylko, że grał niewiele, ale myślę, że Mourinho powinien się on spodobać, może się mylę, ale wydaje mi się, że David pasowałby do stylu naszego nowego trenera.
Co do tych, którzy chcą zwalniać Dacourta - takie trochę bez komentarza.
Powiem wprost, z tych, co zostali (a odeszli Cesar z Maniche'em) nie pozbywałbym się nikogo oprócz Solariego (to dlatego, że go lubię, niech sobie pogra, bo w Interze nie będzie miał żadnych szans na grę, chyba że bardziej mu zależy na Interze niż na grze). Jeśli miałbym kogoś wybrać oprócz Solariego, to wiecie co? Wybrałbym Adriano, bo jako jedyny od ponad dwóch sezonów nie pokazał nic ciekawego. Ale to tylko gdybym musiał, tak to można by obibokowi dać piątą szansę, tak dla zasady, głównie dlatego, że jest nowy trener, to jest jedyna szansa, że może on się zmieni. Gdyby Mancio został, to chciałbym się z Adriano pożegnać.
Co do tych, którzy chcą zwalniać Dacourta - takie trochę bez komentarza.
Powiem wprost, z tych, co zostali (a odeszli Cesar z Maniche'em) nie pozbywałbym się nikogo oprócz Solariego (to dlatego, że go lubię, niech sobie pogra, bo w Interze nie będzie miał żadnych szans na grę, chyba że bardziej mu zależy na Interze niż na grze). Jeśli miałbym kogoś wybrać oprócz Solariego, to wiecie co? Wybrałbym Adriano, bo jako jedyny od ponad dwóch sezonów nie pokazał nic ciekawego. Ale to tylko gdybym musiał, tak to można by obibokowi dać piątą szansę, tak dla zasady, głównie dlatego, że jest nowy trener, to jest jedyna szansa, że może on się zmieni. Gdyby Mancio został, to chciałbym się z Adriano pożegnać.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Ulis
hehe, myśle że ktoś kto jest przeciwko Dacourtowi mógłby tak napisać. Natomiast ktoś kto jest za zostaniem Dacourta powinien to skomentować..Piekarz13 pisze: Co do tych, którzy chcą zwalniać Dacourta - takie trochę bez komentarza.
To był tylko ironiczny przykład...Kermitt pisze: Ulis, porównanie średnio dobre, bo ... reprezentacja Argentyny a Hondurasu to dwie inne bajki.
To czy zasługuje na nią bardziej niż Adriano to nie nam o tym decydować.Kermitt pisze: Ale pomimo jestem za tym żeby Suazo otrzymał jeszcze jedną szanse. Zasługuje na nią o wiele bardziej od Adriano.
Napewno nie użyłbym słów bardziej/mniej.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

-
Dynia
- Kontakt:
Moja odpowiedz na pytanie zawarte w temacie pewnie niektórych wzburzy ale myśle, że jednym z tych, którzy powinni odejść przed nadchodzącym sezonem jest Vieira.
Powodów jest kilka. Pierwszym z nich jest jego podatność na kontuzje. Więcej czasu zajmuje mu leczenie się miż gra. Innym problemem jest częste łapanie kartek a co za tym idzie zawieszenia. Vieira ma też problemy z utrzymaniem dobrej formy. Świetne mecze takie jak z Palermo czy Fiorentiną w zeszłym sezonie przeplata z takimi jak z Milanem gdzie nie dało sie patrzeć na jego gre. I nie choidzi tu tylko o sposób rozgrywania piłki lecz też o przygotowanie kondycyjne.
kolejny problem Vieiry to nowe ustawienie zespołu. JM chce grać 3 w drugiej linii. Pewniakami do wyjściowej "11" wydają sie być Cuchu i Javier. Jako trzeciego widziałbym Jimeneza, do zespołu dołączył Muntari, Stanković jak wiemy ma zostać na kolejny sezon, lecz pewnie podsawowym zawodnikiem nie będzie. Są także Dacourt, młodzi Pele i Bolzoni oraz Chivu, który może grać również w pomocy. Konkurencja jak widać jest duża.
Kolejną sprawą jest przywiązanie do barw klubowych. W przeciwieństwie do Zanettiego, Cordoby czy nawet Stankovicia, Inter nie znaczy wiele dla Vieiry.
Zwolennicy talentu Francuza powiedzą zapewne:"taki ktoś jak Vieira zawsze przyda sie na ławkę rezerwowych". I mają racje. Problem w tym czy Patrick pogodziłby sie z tą rolą czy przyjąby ofertę z innego klubu, w którym miałby większe szanse na regularne występy w podstawowym składzie. Jeśli jednak nieprzeszkadzałoby mu "grzanie ławy" to co powiedzieliby na to inni zawodnicy? Jak dobrze wiemy jego wynagrodzenie jest jednym z wyższych w zespole. Jeśli zawodnicy grający więcej i częściej zaczną sie domagać większych pieniędzy wtedy może to zaszkodzićatmosferze w drużynie a także może byćwykożystywane przez inne kluby w celu podkupienia tych, którzy czują sie "niedocenieni". Swoją drogą Moratti może nie chciać płacić tak wiele rezerwowemu, a obniżka pensjii raczej nie wchodzi w grę.
Tak więc w sezonie 2008/09 raczej nie widzę miesjca w naszym kochanym Interze dla Patricka Vieiry.
Powodów jest kilka. Pierwszym z nich jest jego podatność na kontuzje. Więcej czasu zajmuje mu leczenie się miż gra. Innym problemem jest częste łapanie kartek a co za tym idzie zawieszenia. Vieira ma też problemy z utrzymaniem dobrej formy. Świetne mecze takie jak z Palermo czy Fiorentiną w zeszłym sezonie przeplata z takimi jak z Milanem gdzie nie dało sie patrzeć na jego gre. I nie choidzi tu tylko o sposób rozgrywania piłki lecz też o przygotowanie kondycyjne.
kolejny problem Vieiry to nowe ustawienie zespołu. JM chce grać 3 w drugiej linii. Pewniakami do wyjściowej "11" wydają sie być Cuchu i Javier. Jako trzeciego widziałbym Jimeneza, do zespołu dołączył Muntari, Stanković jak wiemy ma zostać na kolejny sezon, lecz pewnie podsawowym zawodnikiem nie będzie. Są także Dacourt, młodzi Pele i Bolzoni oraz Chivu, który może grać również w pomocy. Konkurencja jak widać jest duża.
Kolejną sprawą jest przywiązanie do barw klubowych. W przeciwieństwie do Zanettiego, Cordoby czy nawet Stankovicia, Inter nie znaczy wiele dla Vieiry.
Zwolennicy talentu Francuza powiedzą zapewne:"taki ktoś jak Vieira zawsze przyda sie na ławkę rezerwowych". I mają racje. Problem w tym czy Patrick pogodziłby sie z tą rolą czy przyjąby ofertę z innego klubu, w którym miałby większe szanse na regularne występy w podstawowym składzie. Jeśli jednak nieprzeszkadzałoby mu "grzanie ławy" to co powiedzieliby na to inni zawodnicy? Jak dobrze wiemy jego wynagrodzenie jest jednym z wyższych w zespole. Jeśli zawodnicy grający więcej i częściej zaczną sie domagać większych pieniędzy wtedy może to zaszkodzićatmosferze w drużynie a także może byćwykożystywane przez inne kluby w celu podkupienia tych, którzy czują sie "niedocenieni". Swoją drogą Moratti może nie chciać płacić tak wiele rezerwowemu, a obniżka pensjii raczej nie wchodzi w grę.
Tak więc w sezonie 2008/09 raczej nie widzę miesjca w naszym kochanym Interze dla Patricka Vieiry.
-
Jeremy
Nie spodziewalbym sie odejscia Vieiry podczas tego mercato.Patrick ma kontuzje i watpie aby ktos chcial gracza z ktorego nie bedzie mogl skorzystac przez co najmniej pierwsze dwa miesiace rozgrywek.
Mysle ze Vieira prezentowalby wysoki poziom przez caly sezon a nie blyszczal formą tylko w poszczegolnych meczach jak np. z Fiorentiną ale przeszkodą sa niestety kontuzje.Sadze ze dotrwa do konca czteroletniego kontraktu (bo chyba tyle trwa jego umowa od poczatku jego przybycia do Interu ) i odejdzie za darmo do innego klubu.
Mysle ze Vieira prezentowalby wysoki poziom przez caly sezon a nie blyszczal formą tylko w poszczegolnych meczach jak np. z Fiorentiną ale przeszkodą sa niestety kontuzje.Sadze ze dotrwa do konca czteroletniego kontraktu (bo chyba tyle trwa jego umowa od poczatku jego przybycia do Interu ) i odejdzie za darmo do innego klubu.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Cny
Zlatan8: Nie jestem pewien, ale Vieira chyba chciał zakończyć karierę w Interze.
Moja lista piłkarzy do pozbycia się, chociaż w obecnym momencie to mało prawdopodobne:
1. Materazzi - są kłopoty z obroną, ale jak wyzdrowieje reszta to nie widzę dla niego miejsca
2. Crespo - w Interze już raczej nie pogra za dużo, a gdzie indziej może jeszcze by pograł, a należy mu się za to, co zrobił we wcześniejszych latach dla Interu
3. Dacourt i Vieira - podatni na kontuzje, starsi już trochę i jak są zdrowi to Pele nie może przez nich grać, bo zabierają mu miejsce
Moja lista piłkarzy do pozbycia się, chociaż w obecnym momencie to mało prawdopodobne:
1. Materazzi - są kłopoty z obroną, ale jak wyzdrowieje reszta to nie widzę dla niego miejsca
2. Crespo - w Interze już raczej nie pogra za dużo, a gdzie indziej może jeszcze by pograł, a należy mu się za to, co zrobił we wcześniejszych latach dla Interu
3. Dacourt i Vieira - podatni na kontuzje, starsi już trochę i jak są zdrowi to Pele nie może przez nich grać, bo zabierają mu miejsce
-
Jeremy
Cny pisze: Zlatan8: Nie jestem pewien, ale Vieira chyba chciał zakończyć karierę w Interze.
Ludzie rozne rzeczy mowia ktore potem nie maja odzwierciedlenia w zyciu 8) Kto wie moze odejdzie juz po tym sezonie?Nie wiadomo.Szkoda ze kontuzje zabieraja nam takiego zawodnika bo gdyby nie one to prawdopodobnie prezentowalby sie ze swietnej strony.Takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 00:47 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
Jaszczu91
Z obecnej kadry pozbył bym sie trzech zawodników.
1. Crespo
2. Dacourt
3.Vieira
Ci wszyscy zawodnicy sa juz w podeszłym wielu jak na piłkarza i najlepsze lata kariery maja za sobą.
W przypadku Vieiry
dochodzą częste kontuje i wysoka pensja.
Wolę aby ogrywał sie Pele, Bolzoni czy Balotelli zamiast tych trzech zawodników wymienionych przeze mnie wyżej.
1. Crespo
2. Dacourt
3.Vieira
Ci wszyscy zawodnicy sa juz w podeszłym wielu jak na piłkarza i najlepsze lata kariery maja za sobą.
W przypadku Vieiry
dochodzą częste kontuje i wysoka pensja.
Wolę aby ogrywał sie Pele, Bolzoni czy Balotelli zamiast tych trzech zawodników wymienionych przeze mnie wyżej.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
MarcoPolo
- Kontakt:
1.Dacourt
2.Vieira
Ci dwaj Francuzi mimo sporego czasu jaki spędzają na San Siro jeszcze według mnie nie pokazali swoich możliwości są w podeszłym wieku i podatni na kontuzje a w przypadku Vieiry już jesteśmy przyzwyczajeni
Zdecydowanie bardziej wolę by pomoc wyglądała następująco
Zanetti Jimenez Muntari Mancini a w rezerwie Figo i Balotelli na skrzydła oraz Stankovic na środek
a Cambiasso wszędzie się sprawdza więc narazie niech sobie pyka w obronie
2.Vieira
Ci dwaj Francuzi mimo sporego czasu jaki spędzają na San Siro jeszcze według mnie nie pokazali swoich możliwości są w podeszłym wieku i podatni na kontuzje a w przypadku Vieiry już jesteśmy przyzwyczajeni
Zdecydowanie bardziej wolę by pomoc wyglądała następująco
Zanetti Jimenez Muntari Mancini a w rezerwie Figo i Balotelli na skrzydła oraz Stankovic na środek
a Cambiasso wszędzie się sprawdza więc narazie niech sobie pyka w obronie
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 09:38 przez MarcoPolo, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Interfun3
- Kontakt:
hmm ciekawe ponieważ Dacurt w swoim pierwszym sezonie na San Siro grał fenomenalnie. Był przez pewną część sezonu naszym najlepszym zawodnikiem. W zeszłym roku też grał poprawnie (moze nie tak dobrze jak wcześniej ale poprawnie) a co do Vieiry to gdy nie jest kontuzjowany gra dobrze ale te kontuzje to mogą już powoli denerwowaćMarcopolo pisze: Ci dwaj Francuzi mimo sporego czasu jaki spędzają na San Siro jeszcze według mnie nie pokazali swoich możliwości
Co do tematu to po odejściu(wypozyczeniu) Suazo ja bym już nikogo wiecej nie sprzedawał ani nie kupował. Wszystko jednak się wyjaśnij do jutra do 19.00
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Jeremy
A poza tym Vieira tez w swoim pierwszym sezonie spisywal sie dobrze,na pewno lepiej niz ostatnimi czasy,wiec byly momenty gdzie rowniez Vieira pokazal swoje umiejetnosci.Interfun 3 pisze:hmm ciekawe ponieważ Dacurt w swoim pierwszym sezonie na San Siro grał fenomenalnie. Był przez pewną część sezonu naszym najlepszym zawodnikiem.Marcopolo pisze: Ci dwaj Francuzi mimo sporego czasu jaki spędzają na San Siro jeszcze według mnie nie pokazali swoich możliwości
A dlaczego do 19.00?A nie do 24.00?Wszystko jednak się wyjaśnij do jutra do 19.00
Sig by Kropasz
Thx
-
Interfun3
- Kontakt:
NO bo chyba w poprzednich latach włoskie okno transferowe zamyka sie o 19.00 a nie o północyZlatan8 pisze:A dlaczego do 19.00?A nie do 24.00?Wszystko jednak się wyjaśnij do jutra do 19.00
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
MarcoPolo
- Kontakt:
chodziło mi o to ,że nie pokazali swoich pełnych mozliwości ,bo owszem grali przyzwoicie ,ale nie fenomenalnie
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Lamatico
- Kontakt:
Trochę racji w tym jest. Najbardziej utkwił mi w pamięci mecz z Chievo 4-3. Kapitalna postawa Olivera. Uwieńczył to asysta do Crespo, jak dla mnie majstersztykInterfun 3 pisze: hmm ciekawe ponieważ Dacurt w swoim pierwszym sezonie na San Siro grał fenomenalnie. Był przez pewną część sezonu naszym najlepszym zawodnikiem.
-
Bart
Dacourt zostaje najprawdopodobniej dlatego, że nie zobaczymy w tym sezonie Pelego. Oby tylko wypozyczenie.
-
Dynia
- Kontakt:
Vieira znów kontuzjowany a my zagraliśmy świetny mecz z Romą w Rzymie. "Pat" wyPat
-
Jaszczu91
Vieira powinien zostać u nas przynajmniej do konca sezonu. Jesli miałbym kogos ,,wyróżnić" to postawiłbym na Dacourta i Crespo.
Obaj juz po 30 i bez formy
Obaj juz po 30 i bez formy
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
dMosakow
powinni sprzedać Crespo. ostatnio nie pokazuje on swoich możliwości. a napastników i tak (według mnie) jest za dużo.
-
ardiano88
Biorąc pod uwagę obecną sytuację w linii ataku to Crespo wydaje się być pierwszym do sprzedaży. Chociaż nie wolno zapominać o Balotellim, któremu w głowie mieszają różnej maści podpowiadacze, a to jak wiadomo może się źle skończyć tak dla samego zawodnika jak i dla Interu.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Chuchu
- Kontakt:
Przede wszystkim Figo - mam ogromny szacunek do tego zawodnika, ale nie oszukujmy się, jego czas już się skończył, a meczem z Panathinaikosem utwierdził mnie w tym przekonaniu.
Crespo - to samo co z Figo. Lat mu niestety nie ubędzie, a już nawet zaczęły mu włosy siwieć
Dacourt - kiedy on ostatnio grał w oficjalnym meczu?? Interowi zupełnie zbędny zawodnik.
Crespo - to samo co z Figo. Lat mu niestety nie ubędzie, a już nawet zaczęły mu włosy siwieć
Dacourt - kiedy on ostatnio grał w oficjalnym meczu?? Interowi zupełnie zbędny zawodnik.
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
żaden! bo jak sam temat mówi...to Piłkarz Interu! 
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Pablusso
Trzeba rozgraniczyc dwie sprawy... kto powinien zostac sprzedany a kto zostanie.
Powinien odejsc Crespo, bo Inter zasluguje na lepszego napastnika, ktory w sytuacji sam na sam z bramka, potrafi dostawic stope w taki sposob, zeby pilka do niej wpadla...
Adriano Moim zdaniem powinien zostac sprzedany, jesli nie odzyska blysku. Poki jeszcze mozna dostac za niego jakies pieniadze...
Dacourt bo o ile to solidny zawodnik, to ze szkla.
Jimenez niestety tez pewnie podzieli ich los, bo jak widac Mou nie jest zwolennikiem jego talentu. A szkoda.
Powinien odejsc Crespo, bo Inter zasluguje na lepszego napastnika, ktory w sytuacji sam na sam z bramka, potrafi dostawic stope w taki sposob, zeby pilka do niej wpadla...
Adriano Moim zdaniem powinien zostac sprzedany, jesli nie odzyska blysku. Poki jeszcze mozna dostac za niego jakies pieniadze...
Dacourt bo o ile to solidny zawodnik, to ze szkla.
Jimenez niestety tez pewnie podzieli ich los, bo jak widac Mou nie jest zwolennikiem jego talentu. A szkoda.

sig by Orzeu
-
Jeremy
Nie powiedziałbym, że jest ze szkła.Dacourt bo o ile to solidny zawodnik, to ze szkla.
Od kiedy jest u nas miał tylko jedną poważniejszą kontuzją której doznał w grudniu ubiegłego roku.
A i mniejsze urazy również go omijają.
Co do tego kto ma odejść to na pewno zimą opuści nas paru graczy.
Jeśli chodzi o Dacourta to jestem prawie na 100% przekonany że on będzie jednym z tych graczy.Co do kolejnych już takiej pewności nie mam.Ale na pewno zespól powinien opuścić Crespo - z wiadomych powodów.
A Adriano? Poczekałbym jak to się potoczy do końca sezonu, ale jeśli będzie to wyglądało tak jak do tej pory to najlepszym wyjściem będzie sprzedanie go.
Sig by Kropasz
Thx
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
szanuje każde zdanie, dlatego Pablusso prosze bez urazy...
..ale jesli Hernan Jorge Crespo nie jest napastnikiem który potrafi dołożyć stope, tak aby pilka znalazła się w bramce...to z pełną powagą zastanawiam się...kto takim napastnikiem jest...
Crespo jak niewielu snajperów na świecie potrafi niesamowicie się znaleźć, co więcej sam sobie potrafi wypracować sytuacje i wkłada głowe tam gdzie niektórzy nie włozyli by nawet mopa...wiadomo ma już 33 lat dynamika troszke mu spadła, ale kunsztu nigdy sie nie zatraca...i Hernan który dostawałby czesciej szanse (kwestia czucia piłki)...zawsze jest groźny jak mało kto. Podsumowując świetny egzekutor..plus coś jeszcze.
ps: zaznaczam iż jest to moje zdanie
..ale jesli Hernan Jorge Crespo nie jest napastnikiem który potrafi dołożyć stope, tak aby pilka znalazła się w bramce...to z pełną powagą zastanawiam się...kto takim napastnikiem jest...
Crespo jak niewielu snajperów na świecie potrafi niesamowicie się znaleźć, co więcej sam sobie potrafi wypracować sytuacje i wkłada głowe tam gdzie niektórzy nie włozyli by nawet mopa...wiadomo ma już 33 lat dynamika troszke mu spadła, ale kunsztu nigdy sie nie zatraca...i Hernan który dostawałby czesciej szanse (kwestia czucia piłki)...zawsze jest groźny jak mało kto. Podsumowując świetny egzekutor..plus coś jeszcze.
ps: zaznaczam iż jest to moje zdanie
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Pablusso
Nie wiem Radzisz dlaczego Twoje zdanie mialoby mnie urazic...;]
Jezeli chodzi o Crespo, to ja nigdy nie powiedzialem, ze nie byl napastnikiem z najwyzszej półki... Pamietam doskonale, kiedy podczas swojej pierwszej przygody z Interem w LM praktycznie tylko on strzelal gole. Niestety napastnik to nie wino. Z biegiem lat dynamika nie ta, szybkosc nie ta i pilka juz sie tak do nogi nie klei jak kiedys. Zaprezentowal to w meczu z Napoli. Owszem nadal potrafi sie znalesc, tyle, ze niewiele z tego wynika...
Zapomnialem wczesniej napisac o Burdisso... Jestem przekonany, ze odejdzie. Zwlaszcza, jesli potwierdza sie plotki o transferze Thiago Silvy. Nie wiem czemu ale jakos sie zzylem z tym czlowiekiem i bedzie mi go na San Siro brakowalo.
Mam wrazenie, ze trzon skladu jest calkiem widoczny i nawet laik jest w stanie zobaczyc kto jest Mou potrzebny a kto zbedny...
Jezeli chodzi o Crespo, to ja nigdy nie powiedzialem, ze nie byl napastnikiem z najwyzszej półki... Pamietam doskonale, kiedy podczas swojej pierwszej przygody z Interem w LM praktycznie tylko on strzelal gole. Niestety napastnik to nie wino. Z biegiem lat dynamika nie ta, szybkosc nie ta i pilka juz sie tak do nogi nie klei jak kiedys. Zaprezentowal to w meczu z Napoli. Owszem nadal potrafi sie znalesc, tyle, ze niewiele z tego wynika...
Zapomnialem wczesniej napisac o Burdisso... Jestem przekonany, ze odejdzie. Zwlaszcza, jesli potwierdza sie plotki o transferze Thiago Silvy. Nie wiem czemu ale jakos sie zzylem z tym czlowiekiem i bedzie mi go na San Siro brakowalo.
Mam wrazenie, ze trzon skladu jest calkiem widoczny i nawet laik jest w stanie zobaczyc kto jest Mou potrzebny a kto zbedny...

sig by Orzeu
-
proba1
Matrix- wszyscy zarzucaja Burdisio ze popelnia bledy ale wielka forma tego gracza juz dawno minela zagral jeden dobry mecz z Juve i wszyscy pamietaja tylko o tym ale przez ostatnie dwa sezony mial wiecej wtop niz cala nasza obrona, beznadziejne kartki, oslabianie druzyny w najwazniejszym momencie, wiekoooowy
Vieria- bardzo malo mamy z niego pozytku praktycznie wiekszosc czasu jest kontuzjowany pozniej zagra jeden dwa lepsze mecze i albo kontuzja albo juz tak nie zachwyca, daje zludne poczucie posiadania gracza na najwyzszym poziomie z ktorego praktycznie nie mozna korzystac
Jimenez- od lat uwazany za wielki talent we wloszech juz w czasach gry w Ternanie chcieli go wszyscy, w podstawowej 11 gral tylko w Lazio, koszt 12 baniek, gracz za Mu wogle nie grajacy albo leczacy kontuzje jezeli juz ja wyleczy siedzi na lawie, wiekowo nie najstarszy wrecz mlody co moze rokowac pretensjami ze nie gra, i dla nas i dla niego lepiej bedzie jak go sprzedamy, moim zdaniem drugi Carini wybil sie w jednym sezonie i tyle
Dacourt- wiekowy, kontuzjowany ponad, rok kontrakt mu sie konczy wiec nie tyle go sprzedamy co rozwiazemy z nim kontrakt, wyrobnik
Crespo- nie psioczy ze nie gra, bramek rowniez nie strzela, gleboka rezerw w napadzie moze byc, lata juz nie te ale doswiadczenie moze sie przydac, jezeli zechce niech zostanie
Adriano- mam juz go dosc od ponad 2 lat ciagle to samo z jego strony tysiace zapewnien i dalej nas ma we dupie, byl wielki ale teraz jest malutki, jego charakter zaczyna sie udzielac wschodzacej gwiezdzie SM, i z tym ostatnim tez zaczynaja byc problemy, podobnie jak w przypadku Vieiry daje tylko poczucie posiadania wielkiego napastnika gdy gra to najczesciej duzo biega czasem cos strzeli
Figo- nie ma chyba oczym pisac po sezonie koniec kariery, pieknej kariery
Vieria- bardzo malo mamy z niego pozytku praktycznie wiekszosc czasu jest kontuzjowany pozniej zagra jeden dwa lepsze mecze i albo kontuzja albo juz tak nie zachwyca, daje zludne poczucie posiadania gracza na najwyzszym poziomie z ktorego praktycznie nie mozna korzystac
Jimenez- od lat uwazany za wielki talent we wloszech juz w czasach gry w Ternanie chcieli go wszyscy, w podstawowej 11 gral tylko w Lazio, koszt 12 baniek, gracz za Mu wogle nie grajacy albo leczacy kontuzje jezeli juz ja wyleczy siedzi na lawie, wiekowo nie najstarszy wrecz mlody co moze rokowac pretensjami ze nie gra, i dla nas i dla niego lepiej bedzie jak go sprzedamy, moim zdaniem drugi Carini wybil sie w jednym sezonie i tyle
Dacourt- wiekowy, kontuzjowany ponad, rok kontrakt mu sie konczy wiec nie tyle go sprzedamy co rozwiazemy z nim kontrakt, wyrobnik
Crespo- nie psioczy ze nie gra, bramek rowniez nie strzela, gleboka rezerw w napadzie moze byc, lata juz nie te ale doswiadczenie moze sie przydac, jezeli zechce niech zostanie
Adriano- mam juz go dosc od ponad 2 lat ciagle to samo z jego strony tysiace zapewnien i dalej nas ma we dupie, byl wielki ale teraz jest malutki, jego charakter zaczyna sie udzielac wschodzacej gwiezdzie SM, i z tym ostatnim tez zaczynaja byc problemy, podobnie jak w przypadku Vieiry daje tylko poczucie posiadania wielkiego napastnika gdy gra to najczesciej duzo biega czasem cos strzeli
Figo- nie ma chyba oczym pisac po sezonie koniec kariery, pieknej kariery
Ostatnio zmieniony 8 gru 2008, 16:08 przez proba1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -