Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
forzaragazzi

Odp: Inter 2008/2009

Post autor: forzaragazzi »

No akurat nasz mecz z Manchesterem puszczą na antenie. Ciekawie co ludzie z TVP powiedzieliby jakby wszystkie 4 angielskie zespoły odpadły na tym etapie. A jest na to REALNA szansa  :-D
Nen

Post autor: Nen »

No i w najbliższą kolejkę LM TVP pokazuje ... Liverpool w meczu z Realem. Ostatecznie spotkanie to nie jest złe, ale przecież w 1/8 każde jest ciekawe, a w tej edycji Liverpool był już przecież 2 razy (PSV i Atletico).

Dodatkowo dodam, że w tej edycji tylko RAZ na 7 meczy(!) pokazano mecz bez udziału angielskich klubów: Był to Juventus z ... Realem.

Mam nadzieje, że razem z Zebrami i Wilkami wykopiemy ten piknik z tej edycji w 1/8...
God protect me
Raffal

Post autor: Raffal »

Wiecie co ile razy nie widziałem Interu w tvp to zawsze graliśmy piach a mecz był nudny jak flaki z olejem( Wyjatkiem byl mecz z Valencia [ bo sie pobili] oraz mecz z Milanem [bo Didzie sie oberwało] ) wiec wcale sie nie dziwie że nie pokazuja naszych meczów :( A nie dziwcie sie ze mecze Barcy , Liverpoolu ,Realu czy ManUtd sa czesciej skoro oni obserwuja jaka jest ogladalnosc i skoro te mecze przyciagaja najwiecej telewidzow to takie mecze sie puszcza , prawo rynku - nikt nie mysli o sprawiedliwosci tylko o rankingach i kasie . TO JEST BIZNES a nam pozostał justin i ADTHE :P
GULI

Post autor: GULI »

no to mam nadzieje ze my te ich prawo rynku wywrocimy do gory nogami i tak jak to mówił Nen razem z juve i romą wykopiemy anglików za burte:P
Obrazek
Jeremy

Post autor: Jeremy »

El Raffal pisze: Wiecie co ile razy nie widziałem Interu w tvp to zawsze graliśmy piach a mecz był nudny jak flaki z olejem( Wyjatkiem byl mecz z Valencia [ bo sie pobili] oraz mecz z Milanem [bo Didzie sie oberwało] )
Szkoda, że tych meczów tvp nie transmitowała :roll:
Liverpool w meczu z Realem. Ostatecznie spotkanie to nie jest złe, ale przecież w 1/8 każde jest ciekawe

Mówisz też o meczach Villarreal - Panathinaikos czy Atletico - Porto?  :ave:

Edit
Na pewno nie w tvp, bo tam były tylko skróty tych spotkań. Kiedy był ten mecz z Milanem oni pokazywali jedno ze starć: Bayern - Chelsea, Juventus - Liverpool.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2009, 18:47 przez Jeremy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Nen

Jeremy pisze:
Liverpool w meczu z Realem. Ostatecznie spotkanie to nie jest złe, ale przecież w 1/8 każde jest ciekawe

Mówisz też o meczach Villarreal - Panathinaikos czy Atletico - Porto?  :ave:
Również o tych meczach, powiem więcej: śmiem twierdzić, w meczu Atletico - Porto zobaczymy więcej ofensywnej gry, ładnych akcji i bramek niż w np Chelsea - Juventus. No chyba, że dla Ciebie liczą się nazwy.

Co do meczu Villarreal - Panathinaikos, czy wczoraj Rossi i Gilberto Silva nie pokazali wczoraj, że warto ich oglądać?
God protect me
Jeremy

Może i będzie ciekawsze niż starcie chociażby Chelsea z Juventusem, ale na pewno nie zapowiada się tak interesująco i ekscytująco jak mecz tych dwóch wielkich drużyn. Nie liczą się dla mnie tylko nazwy, ale z większą chęcią obejrzałbym ten mecz niż spotkanie Hiszpanów z Portugalczykami, czy Hiszpanów z Grekami.

A co do twojej wypowiedzi na temat Rossiego i Silvy - tylko dla dwóch piłkarzy nie będę oglądał meczu...
Ostatnio zmieniony 12 lut 2009, 03:49 przez Jeremy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Jeremy pisze: Mówisz też o meczach Villarreal - Panathinaikos czy Atletico - Porto?  :ave:
Jeremy pisze: Nie liczą się dla mnie tylko nazwy
Sorry, ale wygląda to całkiem inaczej ... Coś mi się zdaje że "liczą się dla Ciebie nazwy". Można tak wywnioskować z tego co wyżej napisałeś ...
Nen

Jeremy pisze: Może i będzie ciekawsze niż starcie chociażby Chelsea z Juventusem, ale na pewno nie zapowiada się tak interesująco i ekscytująco jak mecz tych dwóch wielkich drużyn. Nie liczą się dla mnie tylko nazwy, ale z większą chęcią obejrzałbym ten mecz niż spotkanie Hiszpanów z Portugalczykami, czy Hiszpanów z Grekami.
Sam sobie przeczysz :P
Jeremy pisze: A co do twojej wypowiedzi na temat Rossiego i Silvy - tylko dla dwóch piłkarzy nie będę oglądał meczu...
Ale w ekipach Panathi i Villa jest dużo więcej niż Ci dwaj :)
God protect me
Jeremy

Forza_eDi pisze:
Jeremy pisze: Mówisz też o meczach Villarreal - Panathinaikos czy Atletico - Porto?  :ave:
Jeremy pisze: Nie liczą się dla mnie tylko nazwy
Sorry, ale wygląda to całkiem inaczej ... Coś mi się zdaje że "liczą się dla Ciebie nazwy". Można tak wywnioskować z tego co wyżej napisałeś ...

Jeśli chodzi o mój poprzedni post to nie bierzcie pod uwagę "Nie liczą się dla mnie tylko nazwy", bo coś mi się popierdzieliło.

W tej sytuacji może i liczą się dla mnie nazwy, marki drużyn ale chyba każdy woli oglądać taki hit jak Chelsea - Juventus, niż spotkanie Atletico - Porto. I myślę, że wy również zrobicie tak samo, więc nie wiem w czym problem.
Wprawdzie jest większe prawdopodobieństwo, że będzie więcej bramek i więcej sytuacji podbramkowych w meczu Hiszpanów z Portugalczykami, ale mimo to, nie mógłbym sobie odpuścić takiego meczu, jak ten w Londynie.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2009, 12:10 przez Jeremy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek    
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Przede wszystkim proponowałbym zmienić już nazwę wątku na "Inter 2009/2010", czego albo ja zrobić nie mogę, albo nie potrafię :)

Zapowiada nam się mała rewolucja w składzie, głownie w pomocy. Zapewne opuszczą nas: Mancini, Quaresma, Crespo, Figo, Cruz i Vieira. Mówiło się o zakupie Thiago Motty z Genoi. Jest to były gracz Barcelony więc pojęcie o wielkiej piłce ma niemałe. Jednak celem numer 1 w nadchodzącym oknie wydaje się być Diego z Werderu Brema. I słusznie, potrzebujemy jakiegoś przebojowego, ofensywnego pomocnika. Z całym szacunkiem do Stankovica, ale on już nie będzie grał tak jak w pamiętnym sezonie 06/07 :roll: Pozostanie mu rola zmiennika. Jednak o Diego przyjdzie nam się zmierzyć z Juventusem. Ten jednak na transfery ostatnio skąpi, więc myślę, że jak Moratti naprawdę będzie go chciał kupić, to Bianconeri nie będą przeszkodą :)

Drugim ofensywnym pomocnikiem jakim się podobno interesujemy, to Marek Hamsik z Napoli. Ten już mnie tak bardzo do siebie nie przekonuje. Oglądałem sporo meczów Napoli w tym sezonie i jest to zwykle piłkarz mało widoczny, raz na jakiś czas strzeli bramkę i tyle :roll: zdecydowanie wolałbym Diego.

Vidić, Jenas, Drogba, Mikel, Diaby to już raczej wymysły dziennikarzy :roll: Jeśli Chivu nie będzie się tak sypał co kilka spotkań to obronę mamy i na podbój Europy :) W ataku marzy mi się obok Ibry Benzema. O tego już będzie zdecydowanie ciężej niż o Diego, gdyż o Francuza pyta Barcelona, Chelsea, Milan i Real :roll:

Mimo wszystko dałbym jeszcze szansę Jimenezowi i Quaresmie. Chilijczyk dostał tak właściwie dwie szanse w tym sezonie, po których Jose odrazu go skreślił natomiast Ryszardo zaczął się spisywać całkiem dobrze po nowym roku i szło mu coraz lepiej, ale wypożyczyliśmy go do Chelsea :roll:
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 11:41 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Jezeli chodzi o Motte, to nie jestem jakos przychylnie nastawiony do tej pogloski... Moj wspollokator jest wielkim fanem Barcelony. Dzien, w ktorym odszedl Motta z tego klubu, byl dla niego (mojego kumpla) jednym z najszczesliwszych. To daje duzo do myslenia. Pamietam jak kiedys mu powiedzialem o zainteresowaniu Interu tym pilkarzem, to zlozyl mi kondolencje. "Nie dosc, ze szklanka, to jeszcze nieudolna"- jego slowa.

Diego to zawodnik marzenie, choc mam obawy, ze we Wloszech nie szloby mu juz tak dobrze jak w Bundeslidze.

Vidic, to jest zart- tego zawodnika ManU nie pusci za zadna cene. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Niebezpiecznie realne za to wydaja sie transfery takich zawodnikow jak Diaby i Jenas. Miejmy nadzieje, ze do mercato Jose znajdzie lepsze alternatywy dla tych zawodnikow.

Nie moge sie doczekac letniego okresu transferowego. Istnieje szansa, ze w koncu po dlugim czasie przebudujemy linie pomocy, wzmacniajac przy tym atak. Ewentualnie obejdzemy sie ponownie smakiem:P
Obrazek
sig by Orzeu
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Zgadzam się. W lecie czeka nas bardzo emocjonujące Mercato, w którym w końcu dojdzie do gruntownej przebudowy naszej środkowej linii. Bez tego możemy pomarzyć o sukcesach w Europie. Oprócz Interu zarówno Juventus jak i Milan będą chciały się wzmocnić po tegorocznym blamażu w europejskich pucharach.
Media już trąbią o jakichś z dupy wziętych listach Mourinho, a moim zdaniem to jest jedna wielka ściema. Dlaczego? Otóż zawodnicy którzy są tam zamieszczeni są albo nie do ruszenia(Vidić), niepotrzebni(Drogba) czy nie tej klasy(Diaby, Jenas).
Mourinho, Branca i Oriali mają już pewnie swoje cele, jednak nie są to te, o których piszą dziennikarze.
      Co do Tiago Motty.. jak dla mnie mogliby go kupić. Rozgrywa on przyzwoity sezon w Genoi, i byłby dobrą alternatywą dla Vieiry, którego nie powinno już u nas być w lecie. Dysponuje znakomitym strzałem z dystansu, czego Interowi szczególnie brakuje. Ponadto jest zawodnikiem bardziej ofensywnym niż Vieira.
      Gaetano d'Agostino? Bez żartów panowie, przeciętniaków to nam nie trzeba. Nie gra on nic szczególnego w Udinese. O wiele lepszą opcją jest Angelo Palombo z Sampdorii. Jest to znakomity zawodnik, mogący występować zarówno na defensywnej pomocy jak i obronie, co dla nas jest szczególnie ważne, ponieważ nie mamy zmiennika dla Cuchu, czyli typowego przecinaka z żelaznymi płucami jak i zawodnika zdolnego zagrać na obronie zważywszy na nasze szklanki w obronie.
      Teraz pora na najważniejszy cel Mercato, czyli ofensywny rozgrywający. Tu widziałbym Deco. Znakomicie zna się z Mourinho i posiada nietuzinkowe umiejętności. Diego mnie nie przekonuje, i mogłoby być tak jak z Quaresmą.
      Atak: Z pewnością odejdą Crespo i Cruz co mnie niezmiernie cieszy. Wiadomo, że przyjdzie Acquafresca, jednak potrzeba jeszcze jednego napastnika. Klasowego, idealnego partnera dla Ibry. Borykająca się z problemami finansowymi Valencia będzie zmuszona sprzedać w lecie Davida Ville, i tu otwiera się szansa dla naszego zarządu. Taki zawodnik to skarb.
Podsumowując:
przychodzą: Palombo, Motta, Deco, Villa  :)
Nen

Chuchu pisze: Mimo wszystko dałbym jeszcze szansę Jimenezowi i Quaresmie. Chilijczyk dostał tak właściwie dwie szanse w tym sezonie, po których Jose odrazu go skreślił natomiast Ryszardo zaczął się spisywać całkiem dobrze po nowym roku i szło mu coraz lepiej, ale wypożyczyliśmy go do Chelsea :roll:
A po cóż ich trzymać ? Jeżeli przyjdzie Motta Hamsik i daj Boże Diego to oni i trzeci muszkieter Mancini nawet nie powąchają murawy. A kasa na transfery będzie potrzebna. Nie wiem kto sobie wymyślił ze Jimenez to klasowy piłkarz to średniak. Quaresma to kabaret. A Mancini się do nas nie nadaje (brak skrzydeł).
God protect me
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

no Diego niezłym piłkarzem jest ale do kogo on ma podawać ?? Do drewnianych Stanko i Javiera ?? bedącego stale kontuzjowanym vieiry (o ile ten zostanie na następny sezon)??do tyłu do cambiasso czy do pokrytego przez 3 obronców Ibry ?? Sam rozgrywający nie starczy , potrzeba nam zawodników dużo i mądrze biegających bo my po prostu gramy na stojąco, żadnego wyjścia na pozycje, bezsensowne wrzutki na 1 zawosnika stojącego w polu karnym. jak dla mnie ten quaresma nie był wcale taki cienki tylko piłek na skrzydło nie dostawał a Diego takowe może mu zagra. Ktoś powie "przecież my nie gramy skrzydłami" - pewnie bo nie mamy skrzydłowych. Za to możemy spokojnie otworzyć tartak...
Chuchu
Kontakt:

@Dynia, Diego ma wejść do pierwszego składu w miejsce właśnie Stankovica a nazywanie Zanettiego "drewnianym" pokazuje twoją wiedze :roll: A co do pokrytego przez 3 obrońców Ibry to właśnie chcemy kupić dla niego partnera, sprzedać niepotrzebnych już Crespo i Cruza, ewentualnie wypożyczyć Obinne. Atak widziałbym Ibra, Benzema, Adriano, Balotelli i na wszelki wypadek Suazo. Poza tym przydałby się nam lewy obrońca, jeśli odejdzie od nas Maxwell, czego bym nie chciał ;(
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Wydaje mi się że jeżeli pozyskamy jakiegos porządnego napadziora (Aguero, Drogba) to na 95% odejdzie ktoś z dwójki Balotelli-Adriano. I najprawdopodobniej bedzie to oczywiście Brazylijczyk bo nie sądze żeby godził się na rolę piłkarza skazanego na rezerwe.
morgothbauglir

Post autor: morgothbauglir »

Taki "napadzior" to byłby cud. Duet Aguero - Ibrahimović-brzmi imponująco :szal:
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
Chuchu
Kontakt:

Z tym Aguero to bym nie przesadzał puki co, jest ot napastnik idealny na ligę hiszpańską, gdzie ma mnóstwo miejsca na popisy, a jakie życie mają napastnicy w Serie A to chyba wszyscy wiemy :)
morgothbauglir

Dużo w tym racji. Bardziej pasowałby piłkarz z ligi angielskiej np. Drogba, albo ewentualnie Adebayor. Chociaż to są ogromne wydatki i możnaby pomyśleć nad tańszymi napastnikami np. Santa Cruz, (to tylko przykład!!)
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

no może troche przesadziłem z kapitanem ale w tym roku a zwłaszcza w 2 ostatnich meczach za wiele nie pokazał. Bardzo go szanuje.
Co do napastników to mam nadzieje na rozmowy z sampdorią w sprawie ich 2 zawodników - Cassano i Pazziniego. Zwłaszcza ten drugi mi ostatnio bardzo imponyje, odkąd zasilił Sampe w każdym meczu zdarza mu sie pokonać bramkarza rywali (z Interem trafił 2 x i teraz z roma tez). Mam nadzieje że Moratti na bok odłozy sentymenty i po sezonie pozbędzie sie Cruza , Adriano, Crespo i Obinna a także Suazo.
Z tańszych napadziorów możnaby kupić Lisandro z Porto. ale to tylko moje "widzimisie"
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

morgothbauglir pisze: Dużo w tym racji. Bardziej pasowałby piłkarz z ligi angielskiej np. Drogba, albo ewentualnie Adebayor. Chociaż to są ogromne wydatki i możnaby pomyśleć nad tańszymi napastnikami np. Santa Cruz, (to tylko przykład!!)
Bardziej by pasował Cassano, albo Lavezzi... Adebayor ? pff nie bądź smieszny.
Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Trudno znalesc na rynku dobrych i odpowiednich pilkarzy do naszego ustawienia taktycznego.Teoretycznie mamy dobrych pilkarzy w srodku pola jak Cambiasso,Zanetti,Stankovic.Jimenez w zeszlym sezonie pokazal,ze ma potencjal.Muntari za rok powinien juz grac znacznie lepiej.Jednak brakuje nam pilkarza,ktory w drugiej lini gralby cos w stylu Lamparda,Ballacka,Gerrarda(ja to napisalem ??  :P),Pirlo  czy nawet Andresona z United.Ostatniego z wymienionych bym chcial widziec w naszych barwach.
Z atakiem ciezko.Suazo musi wrocic w miejsce Obinny.A najlepiej to kupic kogos w przedziale wiekowym 26-29,ktory potrafi byc liderem. Ett`o?Cassano?, sam nie wiem...
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Chuchu
Kontakt:

Wspomniałeś o Andersonie, a ten niedawno mówił, że chciałby grac w Interze (albo pracować z Mourinho, nie jestem pewien :) ). W miejsce Muntariego byłby idealny :) Ja go bardzo chciałem w Interze jak jeszcze grał w Porto, ale poszedł do Manchesteru.

A co do Drogby, to nie przesadzajcie. Od długiego czasu jest w średniej formie. Jest to dobry napastnik ale nie gra już tego, co grał kiedyś w Marsylii :roll: Pisałem wcześniej, napisze poraz drugi. Nam potrzebny jest Benzema, bo Ibra musi z kimś takim grać w ataku. Jak patrzyłem na mecz z United to jak szła piła na Ibrę to ten nie miał kompletnie do kogo podać. Po kilku sekundach dobiegał Balotelli i Stankovic. Myślę, że Karim byłby idealny :)
morgothbauglir

odnosząc się do wypowiedzi Chuchu: Drogba przydałby się, ponieważ pasuje do włoskiej ligi. Silny, przebojowy, dobry w powietrzu to są cechy wymagane na snajpera

A u Hiddinka wraca do formy ;]
Nen

Panowie wszystko pięknie ładnie, ale Specjalny zapowiedział wczoraj, że od nowego sezonu znowu jedziemy z 4-3-3  :cry: Niestety jak Jose coś sobie wymyśli to tak będzie.

4-3-3 ,  4-4-2  , 4-3-1-2  nie ważnie co do każdego potrzebny jest rozgrywający. Idac dalej za tym co powiedziałem a więc powrotem do starego ustawienia tak bym widział naszą siłę ognia patrząc na realne możliwości dokonania zakupów:  Lavezzi(Mancini) - Ibra(Aquafresca) - Tevez(Mario) Za nimi porządny rozgrywający.

God protect me
klusek

Post autor: klusek »

Nen pisze: Panowie wszystko pięknie ładnie, ale Specjalny zapowiedział wczoraj, że od nowego sezonu znowu jedziemy z 4-3-3 
Na inter.it jest coś kompletnie innego (czy to był błąd w tłumaczeniu, czy gazeta coś przekręciła, czy może chodzi o inną wypowiedź - nie wiem):
With regard to the future Inter, Mourinho added: "We're not looking for reinforcements to play 4-3-3. Our strength is in having players with whom we can play different formations, and it will be the same in the future. For example, against Reggina yesterday we played with two pivots in front of the defence and this allowed us to play against our opponent in a certain way, all thanks to the work we did in the week, a job that is more difficult to do when you play every three days. Did you see how Balotelli played yesterday? He played for the team and if he keeps working like he has lately, he can do it as a wide player in a 4-4-2 in the future."
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31101&L=en

To oczywiście nie oznacza, że pomysł gry trójką napastników został całkowicie zarzucony, ale transferów pod to ustawienie nie będzie.
morgothbauglir

Ale nie mamy napastników do tej formacji. Trio Ibrahimović, Adriano i Ballotelli to nie jest squad na LM. Potrzeba transferów do tej formacji. Wg mnie najlepszy byłby van Persie, bo on poprawnie gra jako pół napastnik pół skrzydłowy
Chuchu
Kontakt:

Celem numer 1 jest oczywiście klasowy, ofensywny pomocnik i wydaje się, że Inter powalczy o Diego. Gdybyśmy kupili tylko jego, uznałbym Mercato za udane :) Przydałby się jednak jakiś napastnik z najwyższej półki. Ja bym chciał Benzemę ale Inter walczy o kogoś z grupy: Eto'o/Milito/Aguero. Którykolwiek z nich by nie przyszedł, będzie to bardzo dobry ruch :)

Pozbyłbym się Crespo, Cruza, Figo i może Burdisso ale tego niekoniecznie. Obronę na przyszły sezon widziałbym taką: Maicon, Chivu, Samuel, Materazzi, Cordoba, Santon, Rivas i Maxwell, ale ten pewnie nas opuści ;(

Pomoc: Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stanković, Diego, Vieira, Mancini

Atak: Ibrahimović, Adriano, Balotelli, Acquafresca, Eto'o i jeszcze dałbym szansę w przyszłym sezonie Destro, który wymiata w Primaverze :)

Bramkarzy bym zostawił tych, co są bo nie ma sensu nikogo z nich zmieniać :)

A i zapewne opuści nas Jimenez :roll:
ferii

Post autor: ferii »

Chuchu pisze: Celem numer 1 jest oczywiście klasowy, ofensywny pomocnik i wydaje się, że Inter powalczy o Diego.
całkowicie się zgadzam ale boję się że wpadnie on  w ręce juve :/

Trzeba nam dwóch głośnych transferów na pozycji playmakera i napastnika bo brak polotu naszemu zespołowi jeśli chodzi o atak !! (sam Ibra i czasami rajdy Maicona nie wystarczą na LM )

moja wizja teamu na następny sezon :

bramkarze : Cesar,Toldo,Orlandoni,

obrona:  Cordoba, Chivu, Samuel, Maicon, Santon,Maxwell ( mam nadzieje ze zostanie), Matrix, Burdisso. Mei, - sprzedać Rivasa

pomoc  Cambiasso, Deki, Muntari, Quaresma, Mancini, Zanetti, Diego, Bolzoni - sprzedać Vieire, Jimeneza, Dacourta (bo chyba jest tylko wypożyczony) i Figo (koniec kariery chyba a jak nie to bym go zatrzymał bo raczej go nie sprzedamy nigdzie )

atak  Ibra, Mario. Eto(marzenie)/Drogba/Aguero, Acquafresca,Cruz - sprzedać Crespo, Obinna, Adriano(jego wykopać na zbitą buzię !!)

pozbywamy się ogólnie : Rivasa, Viere, Jimeneza, Dacourta, Figo?, Crespo,, Obinna, Adriano,

zyskujemy: Diego, Eto/Drogba/Aguero, Acquafresca i może jeszcze jakiś młody utalentowany obrońca na lewą stronę ( w takim przypadku sprzedać Burdisso) 
:szal: Forza Inter !! :szal:
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ