Dynia pisze:
Atak to dla mnie sprawa prosta. BArdzo lubie i szanuje Crespo, doceniam to, że strzelił dla Interu sporo goli ale widza to co ostatnio prezentuje nie widze go w zespole. Część forumowiczów wypomina mu również wiek, że jest stary a więc dużo pożytku z niego nie bedzie. Idąc tym tropem wywaliłbym również Cruza. Dlaczego ?? Bo jest rok starszy od Crespo. Adriano również mnie ostatnio nie przekonuje, a do tego przy nim na "złą droge" wkroczył Maicon. PO sezonie możnaby wywalić Crespo, Cruza i Ariano a na ich miejsce kupić konkretnego napastnika pokroju Benzemy czy Aguero. Proste to nie będzie ale można podjąc walkę o ich nabycie a jeśli nie to Lisandro Lopez z Porto też sie nada. Niektórzy zarzucą mi pewnie, że chce sie pozbyć bezcennego jokera jakim jest Cruz ale przy świetnych napastnikach w wyjściowyej 11, którzy będa strelać gola za golem, taki joker może bym niepotrzebny.
Ogólnie to nie pozbywałbym sie nikogo w ziowym okienku, kupować za bardzo też nie musimy, ewentualnie na przyszły sezon.
Weź Ty się zastanów, sprzedać 3 napastników i kupić jednego młodego? To wtedy będziemy mieli w ataku Ibre, Aguero lub Benzema, Balotelli i Obbina.
A co jak Ibra bedzie miał kontuzje, a będziemy grali na europejskiej arenie, postawisz na Balotelliego lub Obbine, którzy nie są doświadczonymi piłkarzami, myślisz, że oni by sobię poradzili z taki Manu? Wątpię. Chcesz sprzedać Cruza, a on właśnie jest po to, gdy któryś z napastników złapie kontuzje, to on go zastępuje.
A teraz ja coś tam tez napisze kogo by widział w Interze:
Bramkarze tutaj bez zmien, mamy bardzo dobrych doświadczonych bramkarzy
Obrona - można by sie porozglądać za jakimś 1 młodym środkowym. Wiadomo że Samuel i Cordoba graja narazie na bardzo dobrym poziomie, ale za 2 lata będą dosyć starzy, a Rivas i Burdisso raczej ich nie zastępią.
Pomoc: Figo odchodzi, Jimenez średnio gra, Ryśiek się aklimatyzuje

Mancini także

, Cambiasso gra bardzo dobrze, Viera - sprzedać za stary czeste kontuzje, Dacourt to samo, Można by Bolzoniego po malutku wprowadzać, może wyporzyzyć do słabszego klubu, ale jednak przydał by się jakiś dobry partner dla Cambiasso
Atak: Tutaj przed sezone było tyle gadanie, jaki to mamy zaje***** atak, a teraz tylko jeden Zlatan gra dobrze. Zlatan oczywiście musi zostać, Cruz dobry zmiennik, Crespo -papa, Obbina- pokazuje się z dobrej strony, może być drugim Martinsem lecz wyporzyczyć go do jakiegoś słabszego klubu, Adriano - i tu jest problem byłbym za tym aby go sprzedać, ale odejdzie później do Milanu i zacznie znowu dobrze grac - jednak wyporzyczyc do klubu z Brazylii, Mario - wielki talent na klase światowa - jak narazie średnio to pokazuje- trochę wiącej wysiłku na treningach, może będzie lepiej.
Kupić hmmm? kogo by kupic Byłbym za sprowadzeniem Martinsa i jeszcze jakiegoś jednego doświadczonego napastnika.