Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
IlCapitano

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: IlCapitano »

Dynia pisze: W obronie Materazzi nam już raczej nie jest potrzebny ale jest już stary i prędzej zakończy u nas kariere niż go sprzedamy, pozatym to charyzmatyczny zawodnik a do tego włoch. PO sezonie pożegnałbym sie z Burdisso lub Rivasem. Dlaczego ?? Środek obrony to Samuel - Cordoba, jest Chivu, który może też grać na boku , może przyjśc choć nie musi Thiago Silva.
Co Ty chcesz od Matrixa?! A tak w ogóle Thiago Silva przenosi się w styczniu do Milanu...
Dynia pisze: Lisandro Lopez z Porto też sie nada.
Po co on nam? Drugi Kłarezma, który czaruje w Porto?
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

ehh bez przesady ale jaka aklimatyzacja u Manciniego??-ten gosc jest poprostu kompletnie bez formy. Gdyby chodzilo tu o aklimatyzacje to od poczatku gral by slabo a z tego co pamietam pierwsze mecze mial calkiem na poziomie - np w superpucharze z Roma. Co do Ryska niegra tak tragicznie jak co niektorzy pisza i mysle ze jeszcze pod okiem Mourinho pokarze na co go stać - niestety ale liga wloska to nie portugalska.
Moim zdaniem powinni odejsc napewno Dacourt i Crespo . Jimenez jak narazie jest wielka niewiadoma chcialbym by Jose dal mu szanse bysmy mogli zobaczyc na co go tak naprawde stac moze akurat ja wykorzysta.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Jakobsen

Post autor: Jakobsen »

Moim zdaniem powinien odejść Dacourt, bo nie zagrał ani jednego meczu za kadencji Mourinho i Crespo, bo ma już swoje lata. Także Adriano powinien zostać wypożyczony do Brazylii, ale wtedy musi zasilić nas jakiś napadzior. Należy także pamiętać o tym, że Figo po sezonie odchodzi na emeryturę.
Obrazek

"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci' - Jose Mourinho
"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma" - Jose Mourinho
"Przegrywam celowo, gdy gram z moimi dziećmi, nigdy nie odpuszczam, gdy gram z prawdziwym przeciwnikiem" - Jose Mourinho
Daro

Post autor: Daro »

Dziwne że niktózy chcą by odszedł Orlandoni to doświadczony bramkarz na pewno powinien odejść Dacourt no i Crespo i Burdisso
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Jakobsen pisze: Moim zdaniem powinien odejść Dacourt, bo nie zagrał ani jednego meczu za kadencji Mourinho

To już wszystkie argumenty, "przemawiające za odejściem Dacourta"?
Ostatnio zmieniony 24 gru 2008, 01:13 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
kjuska

Post autor: kjuska »

Jakobsen pisze: Moim zdaniem powinien odejść Dacourt, bo nie zagrał ani jednego meczu za kadencji Mourinho i Crespo, bo ma już swoje lata. Także Adriano powinien zostać wypożyczony do Brazylii, ale wtedy musi zasilić nas jakiś napadzior. Należy także pamiętać o tym, że Figo po sezonie odchodzi na emeryturę.
Musisz w każdym poście pisać pogrubionymi literami ? O ile pamiętam to ślepych na forum nie ma. Sory jest wyjątek: Slepy_fan :P
Against Modern Football
Obrazek
Dominik

Post autor: Dominik »

Jakobsen
Dacourt zagrał jeden mecz za kadencji Mourinho weszedł na ostatnie 10 minut bodajże z Romą, ale moge się mylić. Moim zdaniem Oliver powinien opuścić Inter, bo nic nie gra, a kasiore trzepie :P
FORZA INTER!!!
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Dynia pisze: Atak to dla mnie sprawa prosta. BArdzo lubie i szanuje Crespo, doceniam to, że strzelił dla Interu sporo goli ale widza to co ostatnio prezentuje nie widze go w zespole. Część forumowiczów wypomina mu również wiek, że jest stary a więc dużo pożytku z niego nie bedzie. Idąc tym tropem wywaliłbym również Cruza. Dlaczego ?? Bo jest rok starszy od Crespo. Adriano również mnie ostatnio nie przekonuje, a do tego przy nim na "złą droge" wkroczył Maicon. PO sezonie możnaby wywalić Crespo, Cruza i Ariano a na ich miejsce kupić konkretnego napastnika pokroju Benzemy czy Aguero.  Proste to nie będzie ale można podjąc walkę o ich nabycie a jeśli nie to  Lisandro Lopez z Porto też sie nada. Niektórzy zarzucą mi pewnie, że chce sie pozbyć bezcennego jokera jakim jest Cruz ale przy świetnych napastnikach w wyjściowyej 11, którzy będa strelać gola za golem, taki joker może bym niepotrzebny.
Ogólnie to nie pozbywałbym sie nikogo w ziowym okienku, kupować za bardzo też nie musimy, ewentualnie na przyszły sezon.
Weź Ty się zastanów, sprzedać 3 napastników i kupić jednego młodego? To wtedy będziemy mieli w ataku Ibre, Aguero lub Benzema, Balotelli i Obbina.
A co jak Ibra bedzie miał kontuzje, a będziemy grali na europejskiej arenie, postawisz na Balotelliego lub Obbine, którzy nie są doświadczonymi piłkarzami, myślisz, że oni by sobię poradzili z taki Manu? Wątpię. Chcesz sprzedać Cruza, a on właśnie jest po to, gdy któryś z napastników złapie kontuzje, to on go zastępuje.
A teraz ja coś tam tez napisze kogo by widział w Interze:
Bramkarze tutaj bez zmien, mamy bardzo dobrych doświadczonych bramkarzy
Obrona - można by sie porozglądać za jakimś 1 młodym środkowym. Wiadomo że Samuel i Cordoba graja narazie na bardzo dobrym poziomie, ale za 2 lata będą dosyć starzy, a Rivas i Burdisso raczej ich nie zastępią.
Pomoc: Figo odchodzi, Jimenez średnio gra, Ryśiek się aklimatyzuje :-D Mancini także  :-D, Cambiasso gra bardzo dobrze, Viera - sprzedać za stary czeste kontuzje, Dacourt to samo, Można by Bolzoniego po malutku wprowadzać, może wyporzyzyć do słabszego klubu, ale jednak przydał by się jakiś dobry partner dla Cambiasso
Atak: Tutaj przed sezone było tyle gadanie, jaki to mamy zaje***** atak, a teraz tylko jeden Zlatan gra dobrze. Zlatan oczywiście musi zostać, Cruz dobry zmiennik, Crespo -papa, Obbina- pokazuje się z dobrej strony, może być drugim Martinsem lecz wyporzyczyć go do jakiegoś słabszego klubu, Adriano - i tu jest problem byłbym za tym aby go sprzedać, ale odejdzie później do Milanu i zacznie znowu dobrze grac - jednak wyporzyczyc do klubu z Brazylii, Mario - wielki talent na klase światowa - jak narazie średnio to pokazuje- trochę wiącej wysiłku na treningach, może będzie lepiej.
Kupić hmmm? kogo by kupic Byłbym za sprowadzeniem Martinsa i jeszcze jakiegoś jednego doświadczonego napastnika.
kibix

Post autor: kibix »

i co, będziemy mieć 7 napastników??po co nam tylu??wg mnie powinien odjeść Crespo-stary, bez formy już drugi sezon jest. jeszcze Burdisso. jak do niego piłka leci to cały się trzęsę, bo wiem że może on jakiś juniorski błąd popełnić
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
SanSiro

Post autor: SanSiro »

mi tam burdisso pasuje to dobry pilkarz;)
Jakobsen

Post autor: Jakobsen »

Właśnie, co wy chcecie od Burdisso ??? Przecież on jest solidnym rezerwowym, który od czasu do czasu zagra. Jest także piłkarzem który może grać na prawej obronie gdy Maicon dostanie kontuzji, co oczywiście trzeba odpukać. Ogólnie to defensywa, jak narazie jest najmocniejszą formacją. Mając takich ośmiu obrońców (jak: Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Burdisso, Materazzi, Rivas i Maxwell ) można śmiało walczyć w LM i Serie A.

Jeżeli chodzi o napastników to powinien odejść Crespo, gdyż nie gra za wiele i jest już stary. Nie wiadomo co z Adriano, czy zostanie wypożyczony, czy będzie miał jeszcze kolejną szansę. Ale myślę, że w ataku wystarczy nam Ibrahimovic, Adriano (jeżeli odejdzie to trzeba kogoś sprowadzić,np. Milito albo Cassano) joker Cruz i młodzi Balotelli i Obinna.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2008, 20:33 przez Jakobsen, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci' - Jose Mourinho
"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma" - Jose Mourinho
"Przegrywam celowo, gdy gram z moimi dziećmi, nigdy nie odpuszczam, gdy gram z prawdziwym przeciwnikiem" - Jose Mourinho
krzysztof

kibix pisze: i co, będziemy mieć 7 napastników??po co nam tylu??wg mnie powinien odjeść Crespo-stary, bez formy już drugi sezon jest. jeszcze Burdisso. jak do niego piłka leci to cały się trzęsę, bo wiem że może on jakiś juniorski błąd popełnić
Tak 7 weź się zastanów, może jutro napiszesz, że 10, przeczytaj mój post jeszcze raz.
Crespo - sprzedać
Obbina - wyporzyczyć
Ibra - zostanie
Adriano - wyporzyczyć
Cruz - zostaje
Balotelli - zostaje
Czyli nam zostaje 3 napastników na sezon i kupić 2, a pozatym Cruz niedługo zakończy kariere, Obbina - znając Inter sprzedadzą go za jakieś marne pieniądze do słabszego klubu. Adriano formy nie odzyska.
kibix

Post autor: kibix »

no tak, ale co będzie jak tamci wrócą z wypożyczeń??wtedy będzie 7 napastników;/
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Ja mam zawsze dylemat kiedy mysle o naszej linii ataku. Z jednej strony patrzac na nazwiska mozna byc zadowolonym. $ znanych na calym swiecie napastnikow i 2 bardzo zdolnych. W tym jeden z najzdolniejszych zawodnikow mlodego pokolenia we Wloszech. Ale zawsze jest jakies "ale".

O Crespo i jego formie na przestrzeni kilkunastu miesiecy w ogole szkoda pisac.

Adriano, zwany przez najwierniejszych fanow El Alcoholico to zawodnik, ktorym pewnie bedziemy sie przejmowac do 2010 roku. Co mecz bedziemy zyc nadzieja, ze w koncu zacznie strzelac. I obudzimy sie w pewiem letni poranek owego roku z reka w nocniku i pustym portfelem. Tyle ze jego juz to nie bedzie obchodzilo, bo bedzie gral gdzie indziej.

Cruz, "najlepszy rezerwowy swiata". Skuteczny tylko wtedy kiedy wchodzi na ostatnie 20 minut meczu.

Obinna, to z kolei zawodnik, ktory raczej dlugo u nas miejsca nie zagrzeje. A szkoda, bo jest perspektywicznym graczem.

Balotelli- Poki nie zrozumie, ze talent to nie wszystko, bedziemy miec z niego niewiele porzytku.

No i zostajemy z jednym Zlatanem... Jak na klub z takimi aspiracjami, to jeden napastnik, ktory strzela gole, to troche malo.
Obrazek
sig by Orzeu
krzysztof

kibix pisze: no tak, ale co będzie jak tamci wrócą z wypożyczeń??wtedy będzie 7 napastników;/
To i tak pewnie w okienku transferowy sprzedamy 1 czy 2
Nelson88

Post autor: Nelson88 »

Według mnie do wywalenia w pierwszej kolejności Burdisso, Crespo oraz Dacourt. Według mnie fatalny błąd Burdisso w meczu z Anarthosis(przy pierwszym golu) kosztował nas pierwsze miejsce w grupie w Lidze Mistrzów.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Nelson88 pisze: Według mnie do wywalenia w pierwszej kolejności Burdisso, Crespo oraz Dacourt. Według mnie fatalny błąd Burdisso w meczu z Anarthosis(przy pierwszym golu) kosztował nas pierwsze miejsce w grupie w Lidze Mistrzów.
Za jeden czy dwa bledy nie wyrzuca sie z druzyny... O tym meczu trzeba jak najszybciej zapomniec a Burdisso grac potrafi, co nie raz udowodnil.
Obrazek
sig by Orzeu
Miodek_1313

Post autor: Miodek_1313 »

Zgadzam sie z Pablusso Burdisso bym sie jeszcze nie pozbywał, natomiast Dacourt, Crespo do sprzedazy, Mario nie gra jak by sie od niego oczekiwało, a najlepiej dla niego no i dla Interu by było żeby grał regularnie, czego w Interze napewno bedzie robil, dlatego Mario najlepiej byłoby wypożyczyć do jakiegoś słabego klubu Serie A żeby się ogrywał, tak samo Obinne, Adriano też bym się narazie nie pozbywał, bo nie ma narazie żadnego napastnika, który mogłby grać u boku Ibry, no nie licząc Cruza, który jest dobrym Jokerem.
Per me... C'e solo l' Inter !!
13adi13

Post autor: 13adi13 »

ja uwazam ze dacourt, crespo, adriano wypozyczyc, mario wypozyczyc
FORZA INTER!!!
rolo

Post autor: rolo »

Dacourt to na pewno no i raczej Crespo choć mam do tego piłkarza sentyment ;D Lubię go a poza tym te jego polskie korzenie ;p . No ale odłóżmy sentymenty na bok trzeba przyznać szczerze że już nie będzie grał jak choćby w pamiętnym finale w Stambule ... Burdisso? raczej tak ale póki nie mamy wartościowego obrońcy który mógłby załatać dziurę w obronie to niech zostanie ... bo przecież nie jest to słaby piłkarz tylko powiedzmy .... pechowy ;D
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Peppino Prisco
RafiQ

Post autor: RafiQ »

Burdisso bym zostawił ponieważ w dobrej formie jest świetnym obrońcą , jednym z najlepszych w Serie A . Sprzedać Dacurta , wypożyczyć Balotelliego do klubu w którymm by się ograł (nie mówie o Bacelonie czy Asenalu ) lecz do jakiejś Sampdorii czy Sieny . Podobnie z Obiną jeśli nie kupimy nikogo w tym mercato . No i trzeba oczywiście zastanowić się nad takimi playerami jak Crespo , Adriano czy Vieria
Ostatnio zmieniony 31 gru 2008, 03:08 przez RafiQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
yoda79

Post autor: yoda79 »

Vieira out, to samo Rivas i Burdisso. To głownie przez nich zajęlismy 2 miejsce w grupie z żenującymi wynikami, natomiast to co zrobił Vieira przy brmace Vidica to skandal i tyle.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Dal mnie niezbędni w zespole są: Cesar, Chivu, Samuel, Maicon, Zanetti, Chuchu, Ibra. Reszta jak dla mnie to piłkarze na dzien przecietni lub nie grajacy tego co potrafią.
yoda79

Post autor: yoda79 »

Santona mógłbyś dodać i Cordobę. Ale to moje zdanie:) Z resztą się zgadzam.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
IlCapitano

Cruz, Crespo, Figo  oraz wypożyczony Dacourt odchodzą na pewno w lecie. Do tego dodałbym Vieire. Dostaje chyba 5mln na sezon, więcej się leczy niż gra a jeśli już gra to zawodzi. Potrafi pograć tylko z ogórkami.
La Pieuvre

Post autor: La Pieuvre »

yoda79 pisze: Vieira out, to samo Rivas i Burdisso. To głownie przez nich zajęlismy 2 miejsce w grupie z żenującymi wynikami, natomiast to co zrobił Vieira przy brmace Vidica to skandal i tyle.
No pewnie sprzedajmy każdego komu mecz nie wyszedł i będzie git a jaaak.Przecież za tych 3 piłkarzy dostaniemy taką kasę że skompletujemy sobie obronę nie do przejścia. :lol3:
A tak na serio to nie przypominam sobie żeby Vieira albo Rivas zawalili nam jakiś mecz w grupie.To ,że mieliśmy jak to nazwałeś "żenujące wyniki" w grupie to zasługa całej drużyny i Mou który kombinował z ustawieniem a nie pojedynczych piłkarzy.Ja bym wolał abyśmy skupili się na sprzedaży piłkarzy na których możemy zarobić a są zbędni w drużynie takich jak np
- Quaresma - za niego chyba idzie dostać najwięcej.Niech zagra kilka dobrych spotkań w Chelsea to może Romek go kupi i zwróci się za niego kasa.
- Adriano - 1 dobry mecz na 5 to mało przekonujące.Gdyby pojawiła się jakaś dobra oferta to sprzedać bez wahania najlepiej do Man City:)
- Mancini - on to się chyba już tutaj nie odnajdzie , szkoda że jego wartość pewnie spadła
- Obinna - za słaby na Inter niestety, dużo za niego byśmy nie dostali ale by się chłopak nie marnował przynajmniej
- Jimenez - taka kasa jaką za niego daliśmy już raczej się nie zwróci,może chociaż połowa...
forzaragazzi

Zachwycacie się tym Santonem ale na dzien dzisiajszy to jak dla mnie taki sobie piłkarz... Bynajmniej wypada bardzo blado przy takim na przyklad Evrze. No ale czas bedzie działal niewatpliwie na jego korzyść. :-D
IlCapitano

forzaragazzi pisze: Zachwycacie się tym Santonem ale na dzien dzisiajszy to jak dla mnie taki sobie piłkarz... Bynajmniej wypada bardzo blado przy takim na przyklad Evrze. No ale czas bedzie działal niewatpliwie na jego korzyść. :-D
Santon ma 18 lat a Evra jest klasowym defensorem... jak w ogóle można porównać tych dwóch zawodników??
forzaragazzi

Il Capitano pisze:
forzaragazzi pisze: Zachwycacie się tym Santonem ale na dzien dzisiajszy to jak dla mnie taki sobie piłkarz... Bynajmniej wypada bardzo blado przy takim na przyklad Evrze. No ale czas bedzie działal niewatpliwie na jego korzyść. :-D
Santon ma 18 lat a Evra jest klasowym defensorem... jak w ogóle można porównać tych dwóch zawodników??
Jeżeli chcemy zdobyc LM to musimy mieć własnie klasowych piłkarzy na każdej pozycji. Jezeli Santon wystepuje na lewej stronie obrony to mam prawo a nawet obowiązek porównywać go do Evry. Pozniej się ludzie dziwią że nie możemy nawiązac walki z MU...
Fanatyczny

Post autor: Fanatyczny »

A dlaczego nie mozna? Graja na tej samej pozycji oraz wystepuja w elitarnych klubach, wiec porownywac mozna.
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
ODPOWIEDZ