zaczniemy od bramkarzy:P
12. JULIO CESAR - tutaj chyba nic nie musze pisac....
1. Toldo - klasowy zmiennik, jak dla mnie obowiazkowo ma zostac:P
sprowadzic Viviano i cacy niech sie uczy od Cesara i Toldo....
Obrona:
2. Cordoba - ufff zawodzi mnie w tym sezonie, dosc niestabilna forma, troche baboli mial, jednak jak dla mnie klasowy zmiennik na przyszly sezon
25. SAMUEL - chyba obecnie nasz najlepszy def, komentarz zbedny
4. ZANETTI - jak wyżej komentarz zbedny:D
26. CHIVU - jak dla mnie na przyszly sezon niepodważalny partner Samuela na srodku
24. Rivas - oj panie Nelson:P baboliki byly rowniez, ja jednak lubie tego zawodnika i pozostawilbym go w klubie jako zmiennika
23. Materazzi - i tu mam problem:P ale cos czuje ze Marco moze zrobic nam pa pa
6. MAXWELL - mimo wszystko dla mnie pierwszy sklad na nowy sezon.....ale jesli zostanie to pewnie bedzie dzielim wystepy z Santonem
13. MAICON - ten gosc musi zostac za wszelka cene dlaczego? komentarz zbedny, pewnie jakies tuzy beda go chcialy kusic w lecie....
39. SANTON - mlody perspektywiczny gracz...tyle narazie zobaczymy jak bedzie dalej nie jarałbym sie zbytnio nim....poczekamy za rok dwa trzy....obowiazkowo zostac
POMOC.
19. CAMBIASSO - dla mnie mozg i lider drugiej linii, genialny zawodnik po co wiecej pisac
5. STANKOVIC - gra naprawde dobry sezon widac ze Jose pracuje nad nim czekam na kolejne efekty
7.Figo - panu mowie pa pa bez żadnego sentymentu
14. Vieira - hmm fakt kontuzje i to juz nie ten sam Pat co lata temu jednak mam sentyment do niego i wierze w niego - zostawilbym go
20.MUNTARI - Essien Jose Murinhio
33. Mancini - ech dla mnie zawod numer 1
77.Quaresma - bez komentarza, niepotrzebny transfer i zawsze tka twierdzilem, zegnam pana
11.Jimenez - ech tez zawod, ale z powodu braku szans na gre....
ATAK
8. IBRA - komentarz zbedny
10. ADRIANO - widac ze przy Jose cos tam zaczyna sie dziać i Massimo ma do niego slabosc, zapewne zostanie i dobrze:)
9. Cruz - no chyba jego czas juz minął....pewnie Jose mu podziekuje
18. Crespo - juz zapowiedzial ze robi nam bye:P
45. MARIO - nasza przyszlosc....oby
21. Obina - hmmm i coz z nim zrobic? ja bym go nie sprzedał, wyporzyczyłbym go
czyli tak dziekujemy : Materazziemu, Cruzowi, Quaresmie, Crespo, Dacourtowi, Figo,Jimenez, Obina na wyporzyczenie.
Wiele plotek pojawia sie w prasie na temat naszych transferow, nic w tym dziwnego..moje skromne typy to
DIEGO - moze on rozwiaże problem drugiej linii..............jesli się nie uda zastanowiłbym się nad Elano mimo jego 30 lat,
HAMSIK - osobiscie moje ciche marzenie
EBOUE - mlody perspektywiczny zdolny
KUN - moze sie uda
Robert A (prawie polak:P:) - chyba wroci po sezonie do Interu i atak w komplecie
w prasie pojawily sie plotki na temat Motty, D'Agostino i Palombo hmmm jakos nie wiem..nie sadze ze Interowi pomoga zawodnicy takiego pokroju choc z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo
tyle z mojej strony