Rozumiem, ze pozbywamy sie 11 graczy w lecie? Ok. Figo i tak odejdzie, Crespo czy Quaresma prawdopodobnie tez. Ale Muntari? Moim zdaniem jest lepszym zawodnikiem niz dzisiejszy Vieira, ale jego w tym zestawieniu nie ujales.kachol pisze: z Obrońców pozbył bym się:
Materazzi - bo i tak to już jest przesądzone, a specjalnie potrzebny nam nie jest
Maxwell - Santon go wygryzł, a można na nim zarobić więc czemu nie, zmiennicy się znajdą w razie kłopotów Santona
Burdisso - przeciętniak,
Rivas (wypożyczenie) - on potrzebuje gry jeśli ma zostać, a raczej nie chciałbym żeby grał w Interze w taki sposób jaki gra obecnie
Figo - za stary, bardzo rzadko daje dobre zmiany i wnosi coś go gry
Jimenez - jakoś mnie ten gracz nie przekonuje, ale tutaj to postawiłbym du ży znak zapytania
Quaresma- bo się nie sprawdził, jeśli chce go Chelsea to niech bierze, szansa, że będzie dobrze grał w Interze wydaje mi się bardzo znikoma
Muntari - naprawdę nie wiem co widzi wielu z was w tym zawodniku, jest bardzo średnim graczem i na pewno potrzeba kogoś innego na jego miejsce, a myślę, że można na nim zarobić niezłe pieniądze
Crespo, Cruz, Obinna -jeżeli mamy obecnie jednego dobrego napastnika to mam nadzieje, że za nich 3 znajdzie się drugi.
Sporo się tego znalazło, ale mam nadzieje, że przynajmniej kilku z nich odejdzie po sezonie, a za nich przyjdzie świeża krew która pociągnie nas w europejskich pucharach
Pozbywac sie 4 obroncow... A jesli sie zdarzy ponownie sytuacja, ktora moglismy zaobserwowac calkiem niedawno? I nie byloby komu grac? Zwlaszcza, ze Samuel czy Chivu sa bardzo podatni na kontuzje.