Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Pablusso

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: Pablusso »

kachol pisze: z Obrońców pozbył bym się:
Materazzi - bo i tak to już jest przesądzone, a specjalnie potrzebny nam nie jest
Maxwell - Santon go wygryzł, a można na nim zarobić więc czemu nie, zmiennicy się znajdą w razie kłopotów Santona
Burdisso - przeciętniak,
Rivas (wypożyczenie) - on potrzebuje gry jeśli ma zostać, a raczej nie chciałbym żeby grał w Interze w taki sposób jaki gra obecnie

Figo - za stary, bardzo rzadko daje dobre zmiany i wnosi coś go gry
Jimenez - jakoś mnie ten gracz nie przekonuje, ale tutaj to postawiłbym du ży znak zapytania
Quaresma-  bo się nie sprawdził, jeśli chce go Chelsea to niech bierze, szansa, że będzie dobrze grał w Interze wydaje mi się bardzo znikoma
Muntari - naprawdę nie wiem co widzi wielu z was w tym zawodniku, jest bardzo średnim graczem i na pewno potrzeba kogoś innego na jego miejsce, a myślę, że można na nim zarobić niezłe pieniądze

Crespo, Cruz, Obinna -jeżeli mamy obecnie jednego dobrego napastnika to mam nadzieje, że za nich 3 znajdzie się drugi.

Sporo się tego znalazło, ale mam nadzieje, że przynajmniej kilku z nich odejdzie po sezonie, a za nich przyjdzie świeża krew która pociągnie nas w europejskich pucharach
Rozumiem, ze pozbywamy sie 11 graczy w lecie? Ok. Figo i tak odejdzie, Crespo czy Quaresma prawdopodobnie tez. Ale Muntari? Moim zdaniem jest lepszym zawodnikiem niz dzisiejszy Vieira, ale jego w tym zestawieniu nie ujales.

Pozbywac sie 4 obroncow... A jesli sie zdarzy ponownie sytuacja, ktora moglismy zaobserwowac calkiem niedawno? I nie byloby komu grac? Zwlaszcza, ze Samuel czy Chivu sa bardzo podatni na kontuzje.
Obrazek
sig by Orzeu
Patryk05
Kontakt:

Post autor: Patryk05 »

"Maxwell - Santon go wygryzł, a można na nim zarobić więc czemu nie, zmiennicy się znajdą w razie kłopotów Santona"

Mam nadzieje , że podobny tok rozumowanie będzie miał Wasz zarząd i Maxwell przejdzie do Milanu ;]
Patryk ;)
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Rivasa sprzedać bo zawalił najważniejsze mecze. Burdisso zostawić bo lubi swojaki strzelać :P
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
KODI03

Post autor: KODI03 »

figo powinień skończuć karierę
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Figo bo ma swoje lata. Crespo sie u nas marnuje wiec tez za pokażna sumkę mógłby odejsc. Moze Jimenez bo nie gra. zastanawiam sie co do Cruza
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Nen

Post autor: Nen »

Muntari zostaje Vieira Dacourt out. Poważnie interesujemy się Diarra któremu kończy się kontrakt. Malijczyk Ghanijczyk jako zmiennik i jest miodzio na tej pozycji.
God protect me
Ibanez

Post autor: Ibanez »

Diarra bylby dobra opcja na pozycje defensywnego pomocnika. Tylko czy bysmy grali dwoma defensywnymi (z Cambiasso) czy ktorys by musial na lawce usiasc?
Dobrze ze Malijczykowi konczy sie kontrakt, przynajmniej za darmo przyjdzie - i to jest duzy plus.
Mam nadzieje ze zarzad szybko sfinalizuje ten transfer i w koncu zacznie szukac dla nas ofensywnych graczy.
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Dacourt out
Dacourt to już dawno na wakacjach w Anglii jest...
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Ibanez pisze: Diarra bylby dobra opcja na pozycje defensywnego pomocnika. Tylko czy bysmy grali dwoma defensywnymi (z Cambiasso) czy ktorys by musial na lawce usiasc?
Dobrze ze Malijczykowi konczy sie kontrakt, przynajmniej za darmo przyjdzie - i to jest duzy plus.
Mam nadzieje ze zarzad szybko sfinalizuje ten transfer i w koncu zacznie szukac dla nas ofensywnych graczy.
Nie zdziwiłbym się gdyby Jose zrobił nam z Cuchu stopera...
Orzeu pisze:
Dacourt out
Dacourt to już dawno na wakacjach w Anglii jest...
Wiem o tym ale to wciąż nasz gracz, pisząc out mam namyśli nieprzedłużanie kontraktu.
God protect me
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

napewo Ci wiekowi Crespo Cruz Figo Viera... Manciniego i Q77 na nastepny sezon bym zostawil
I.F.C na zawsze!!! :)
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Ibanez pisze: Diarra bylby dobra opcja na pozycje defensywnego pomocnika. Tylko czy bysmy grali dwoma defensywnymi (z Cambiasso) czy ktorys by musial na lawce usiasc?
Teraz gramy trzema defensywnymi pomocnikami Muntari-Cambiasso-Zanetti więc nie widzę problemu gdyby miał wskoczyć w miejsce Sulleya.

A opuścić nas powinni już Figo, Crespo (na 100% odejdzie) i chyba jednak Cruz, który już raczej przydatny nie będzie :roll:
Ibanez

Chuchu pisze:
Teraz gramy trzema defensywnymi pomocnikami Muntari-Cambiasso-Zanetti więc nie widzę problemu gdyby miał wskoczyć w miejsce Sulleya.
To ciagle bedziemy grali tym samym systemem. A przeciez chodzi o to zeby zrobic takie transfery, ktore pozwola nam grac bardziej ofensywnie, szybko, kombinacyjnie i docelowo wygrac LM. Jak dla mnie granie 3 defensywnymi w kolejnym sezonie odpada calkowicie. Na SerieA moze starczy, dalej nie.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
kachol

Post autor: kachol »

[/quote]

Rozumiem, ze pozbywamy sie 11 graczy w lecie? Ok. Figo i tak odejdzie, Crespo czy Quaresma prawdopodobnie tez. Ale Muntari? Moim zdaniem jest lepszym zawodnikiem niz dzisiejszy Vieira, ale jego w tym zestawieniu nie ujales.

Pozbywac sie 4 obroncow... A jesli sie zdarzy ponownie sytuacja, ktora moglismy zaobserwowac calkiem niedawno? I nie byloby komu grac? Zwlaszcza, ze Samuel czy Chivu sa bardzo podatni na kontuzje.
[/quote]

Podkreśliłem, że to niemożliwe, żeby oni wszyscy odeszli, ale uważam, że właśnie oni są nam zbędni. Nie ująłem Vieiry bo uważam, że mimo wszystko to całkiem solidny gracz, wiem, że stary już i dawno ma świetność formy za sobą, ale uważam, że na zmiennika świetnie się nadaje. A co do muntariego, to naprawdę bardzo rzadko gra wg mnie dobre mecze, dlatego albo ławka, albo sprzedaż bo on jest sporo warty na rynku.
Ibanez

Moze i na zmiennika sie nadaje, ale tylko w przypadku wygrywania meczu, kiedy trzeba dowiezc wynik do konca. Poza tym jest kosztownym zmiennikiem, bo pewnie malo nie zarabia z takim CV.
Ja bym byl za sprzedaniem go za rozsadna cene i kupnem kogos mlodszego i bardziej "zywego" na boisku.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Vieira ? o ile mi wiadomo 5 mln Euro rocznie, tak samo jak Adriano, czyli po Zlatanie nasi najbardziej opłacani piłkarze... Ile Zlatan znaczy dla Interu a ile w/w dwójka to juz nie musze dodawać...
Obrazek
kachol

Post autor: kachol »

Jeśli zarabia takie pieniądze to uważam, że warto pomyśleć nad jego pozbyciem się, ale w takim wypadku Adriano trzeba się pozbyć koniecznie:-)
vieri32

Post autor: vieri32 »

moim zdaniem
sprzedać: Rivasa, Vieire, Figo, Manciniego,Q77, Crespo, Cruza no i Maxwela bo bardzo chce odejsc
kupic: Klasowego srodkowego obronce, Diego,Diarre i Aguero!!
i z takim skladem mozemy myslec o wygraniu ligi mostrzów ale za ta czworke powyzej to troche kasy trzebaby bylo wydac  :love:
MuCha

Post autor: MuCha »

No kto Ci kupi figo jak on kończy kariere ? Lepiej niech zostanie jeszcze na rok  , chociaż rezerwowy z doświadczeniem by był , on zawsze pokazywał równą forme jak wchodził jako zmiennik .. Tylko jeden minus że pewnie dużą kase dostaje ..
morgothbauglir

Post autor: morgothbauglir »

Ale ważna jest też atmosfera jaką wnosi do drużyny. Taki piłkarz świetnie działa na młodych adeptów futbolu. Drogi, prawda, ale w jego wieku trochę późno na przenosiny
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
Ibanez

No Figo tez napewno kokosy trzepie. My to mamy pelno w druzynie graczy z wielkimi nazwiskami, ktorzy miliony kasuja, a na boisku cienie samych siebie sprzed lat (o ile wyjda w pierwszej jedenastce). Musimy w koncu odlozyc sentymenty na bok i zrobic czystke w kadrze, bo sie niedlugo staniemy Milanem...
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Filho607

Post autor: Filho607 »

Bramka: Tutaj zadnych zmian nie potrzeba. Ten mlody Viviano pewnie zostanie wypozyczony.
Obrona: Tutaj pare zmian. Z klubu odejsc powinni odejsc ciagle przesladowani przez kontuzje Matrix i Burdisso. Zreszta, obaj graja kompletny piach. Rivas -ciezko powiedziec, moze wypozyczenie jakies? W tej formacji nalezy kupic jednego ale klasowego defensora. Jak dotychczas byly podawane nazwiska Krajera i Carvalho - jestem za oboma chociaz mimo wszystko wolalbym tego drugiego. Niewatpliwie Inter ma szanse na ten zakup.
Pomoc: Najwiecej zmian. W zasadzie w zespole zostana Chuchu, Muntari, Zanetti, Stankovic i Bolzoni. Z reszty zostawilbym tylko jakiegos skrzydlowego, no raczej Quaresme.  Vieira bez przerwy gabinety lekarskie, trzepie ogromna kase i jego powrot do francji jest pewny. Jimenez nie dostaje szans, Jose juz go skreslil wiec jego odejscie tez jest pewne. Mancini mial niezly start na poczatku sezonu jednak potem bladl w oczach. Za dobra cenke mozna go sprzedac jakies 10 mln euro. Z klubem są wiazane rozne nazwiska: mikel, diaby, jenas, ribiery, Diego, Diarra. Jestem za Ribierym, Mikelem, Diego i Diarra . Mysle ze Inter jest w stanie sprowadzic co namniej 2 z wymienionwej czworki. Ale jesli marza o CL... lepiej niech kupia czworkle
Atak: Wydaje mi sie ze z klubu odejda Cruz i Crespo. Obinna zostanie pewnie wypozyczony. ZOstanie trojka Ibra, Adriano, Balotelli. Sciagnac z wypozyczenia Acquafresce. 5 napastnik musi byc wielkiej klasy. Najlepiej ktos szybki zeby Zlatan mial wiecej miejsca. Aguerro to marzenie. Ale do spelnienia.

Niewatpliwie lato bedzie niesamowicie ciekawe. Chcemy CL? To kupujmy najlepszych. Tylko czy 100 mln euro to nie za malo?
morgothbauglir

100 mln euro to mało klubów wydaje, nawet ManU tyle w zeszłym roku nie wydał. Nie sztuką negocjować z np. Manchesterem czy za Ronaldo damy 100 mln czy 120. Trzeba kupić kilku tańszych, i wg mnie szczególnie skrzydłowych. Quaresma i Mancini byli nietrafieni, i któregoś z nich możnaby opchnąć. Ciekawym pomysłem byłby zakup Davida Silvy. Valencia tonie w długach, musi sprzedawać.

Sorry, trochę nie na temat :)
Czarno-Niebieski

Post autor: Czarno-Niebieski »

sprzedać trzeba: Orlandoniego, Matrixa or Burddiego, Vieira, Dacurd, Mancini or Quaresma, Crespo, Cruz or Adriano
Serce nie jest czerwone serce jest !!! NIEBIESKO CZARNE !!!

FORZA INTER
IRT

Post autor: IRT »

Czarno-Niebieski pisze: sprzedać trzeba: Orlandoniego, Matrixa or Burddiego, Vieira, Dacurd, Mancini or Quaresma, Crespo, Cruz or Adriano
A co Ci Orlandoni zawinił? Jako trzeci bramkarz jest dobry... Fakt faktem, ma swój wiek, ale to chyba dobrze - młodzi niech się ogrywają w Primaverze, a na ławce Paolo może posiedzieć...
IRT. :]
Forza Inter!
Kropasz
Kontakt:

Post autor: Kropasz »

Naprawdę nie rozumiem, co niektórzy mają do Orlandoniego. Nie dość, że nie narzeka na rolę trzeciego bramkarza to jeszcze jest naszym wychowankiem, co przydaje się przy zgłaszaniu składu do LM.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Po odpadnięciu z LM Mou prawdopodobnie zrobi małą czystkę w drużynie.Na pewno trzeba się pozbyć zawodników po 30-tce ,bo już teraz średnia wieku zawodników Milanu i Interu jest na podobnym poziomie i określanie rossonerich mianem "domu starców" z ust Interisty brzmi conajmniej dziwnie...

Vieira to piłkarz ze szkła i to bardzo kruchego,wicznie kontuzjowany,posiadający tylko nazwisko i wielki kontrakt.Opchnąć go do PSG i spokój.Przy całej sympatii dla Crespo i Cruza, ale jeden z nich musi odejść.Kokosów za nich nie weźmiemy ,ale trochę odciąży się budżet (wiadomo,kryzys :wink: ).Adriano :?: Poczekajmy do końca sezonu,jeżeli będzie strzelać bramki i przestanie na kacu przychodzić na treningi ,to przedłużyłbym z nim kontrakt.W przeciwnym razie niech go sobie Europa bierze.Sprzedałbym też Rivasa i Burdisso.Kolumbijczyk strasznie obniżył loty,zbyt wcześnie uwierzyliśmy w jeg nieprzeciętny talent.Burdisso to solidny obrońca,a tacy mogą grać w Lazio.Inter potrzebuje kogoś lepszego.Pod żadnym pozorem nie sprzedawałbym Maxwella (Santon to jeszcze nie pełnowartościowy zawodnik) i Manciniego (należy mu się więcej szans).
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
morgothbauglir

Ale Maxwellowi też nie zawsze idzie a Santon powoli dojrzewa. Zgadzam się natomiast z wywaleniem Rivasa
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Po ostatnich wiadomościach jakich przeczytałem to uważam że na dzień dzisiejsze Maxwell jest pierwszy do odstrzału. Nie może sie pogodzić ze 18 latek go wygryzł ze składu i teraz myśli o zerwaniu umowy. No to Maxwell powinien sie juz pakować nie bede za nim płakał
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

taa , po ostatnich wiadomościach to może i Ibre sprzedaj...
Co do Maxwella to narazie przegrywa rywalizacje z będącym w gazie Santonem ale co bedzie jeśli ten złapie kontuzje, kartke albo w następnym sezonie nei bedzie już tak błyszczał ?? Znów na pare sezonów zostaniemy bez lewej obrony
Adriano Imperator

Post autor: Adriano Imperator »

no dobrze mówicie Adriano to nie można wywalać tylko to zależy od niego jak bedzie grał tylko ze ostatnio nie dostaje wogule szans ;(
ODPOWIEDZ